
به گزارش ايسنا، گروهی از متخصصان علوم پزشکی در آمريکا با بیان این که این دو فاکتور با یکدیگر رابطه دارند، اظهار داشتند: در این مطالعه دو دسته از اشخاص که مدت زمان خواب آنان بیش از هفت ساعت و کم تر از هفت ساعت در شبانه روز بوده مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص شد افرادی که کم تر از هفت ساعت در شب می خوابند به میانگین ميزان کمتری از ماده های مقوی دربردارنده ویتامین های A، D و B1 همچنين منیزیم، کلسیم و روی استفاده ميکنند .
همچنين متخصصان در این بررسی دریافتند که تعداد بیشتری از مواد مقوی با افت کیفیت خواب در زنان رابطه دارد ولی این تعداد در صورت استفاده مکمل های تغذیه ای کاهش پیدا ميکند . در واقعیت، استفاده مکمل ها می تواند به فرد کمک کند تا مواد مقوی مایحتاج بدن را که از طريق رژیم غذایی تأمين نمی شود، اخذ کند.
یکی از پژوهشگران این مطالعه خاطرنشان کرد: یافته های به دست آمده این را نشان میدهد افرادی که مدت زمان کمتری می خوابند می توانند از طريق رژیم غذایی و مکمل ها این احتیاج تغذیه ای خود را تأمين کنند. علاوهبراین ، کمبود مواد مقوی در اختلال های خواب و افت کیفیت خواب نقش دارد.
مواد مغذی ویتامین ها و مواد معدنی هستند که بدن به آن ها احتیاج دارد ولی قادر به تولید آن ها نیست. در نتيجه، اضطراری است این مواد از طريق رژیم غذایی تأمين شود. در سطح دنیا میلیاردها انسان از حداقل یک کمبود مواد مقوی رنج می برد.
به گزارش مدیکال اکسپرس، قبل از این هم پژوهشگران در بررسی های خود بر نقش مواد مقوی در فرآیند رشد، پيشگيري از بیماریها و روند درمان و عملکرد مناسب بدن تأکید کرده بودند.
- 17
- 4