شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۲۵ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۸۸۱
تحقیقات و پژوهش های پزشکی

واکسن ضدکرونای آمریکا در بدن افراد علیه ویروس کرونا آنتی بادی تولید کرد/ تاثیر واکسن سه‌گانه MMR در کاهش عوارض کووید ۱۹

واکسن سه‌گانه MMR,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی
دکتر "آنتونی فاوسی"(Anthony Fauci) مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا اخیرا اظهار کرده واکسن بیماری کووید-۱۹ شرکت "مُدرنا" پایان ماه ژوئیه وارد مرحله آخر می‌شود و تاکنون موفق عمل کرده است.

متخصص برجسته بیمار‌های عفونی در‌آمریکا تأکید کرد: واکسن ضد کرونای آمریکا تا پایان ماه وارد مرحله آخر می‌شود و تاکنون موفق عمل کرده و در بدن افراد علیه ویروس کرونا آنتی بادی تولید کرده است.

به گزارش سی‌تی‌جی‌ان،آنتونی فاوسی، یکی از برجسته‌ترین متخصصین بیماری‌های عفونی در آمریکا می‌گوید: واکسن‌های کووید ۱۹ تا پایان ماه ژوئیه وارد  مرحله  آخر می‌شوند.

کاندیداهای واکسن COVID-19 تا پایان ماه وارد مرحله بالینی می‌شوند و سایر نامزدهای واکسن ویروس کرونا در اوت ، سپتامبر و اکتبر به مرحله آخر کارآزمایی بالینی می‌رسند.

این خبر در حالی منتشر شده که شرکت مدرنا در رأس تلاش‌های ساخت واکسن کشور قرار دارد؛ کارآزمایی مرحله آخر واکسن ضد کرونای این شرکت اواخر این ماه با حضور ۳۰ هزار دواطلب انجام می‌شود.

به گفته مدرنا، داوطلبانی که در ماه مه تحت آزمایش مرحله دوم قرار گرفته‌اند، نتایج اولیه مثبت را نشان داده‌اند و بدن آنها آنتی بادی‌های ضد ویروس تولید کرده است.

رئیس انستیتوی ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی در مصاحبه با مجله پزشکی JAMA Network خاطرنشان کرد: ما شاید اوایل زمستان یک واکسن ایمن و مؤثر علیه کرونا داشته باشیم.

در صورتی که کارایی واکسن شرکت آمریکایی مدرنا با عنوان «mRNA-۱۲۷۳» ثابت شود، سالیانه ۵۰۰ میلیون دوز از آن تولید خواهد شد و از سال ۲۰۲۱ امکان افزایش ظرفیت تولید به یک میلیارد دوز نیز وجود دارد.

پیش از این روز پنجشنبه دکتر "فرانسیس کالینز"(Francis Collins) مدیر موسسه ملی بهداشت ایالات متحده نیز گفت که برنامه تسریع در توسعه واکسن دولت ترامپ(Trump administration’s vaccine-acceleration program) می‌تواند یک واکسن کووید-۱۹ ایمن و مؤثر تا پایان سال تولید کند.

تاثیر واکسن سه‌گانه MMR در کاهش عوارض کووید ۱۹

نتیجه یک مطالعه جدید حاکی از آن است که واکسن‌ سه ‌گانه سرخک، اوریون و سرخچه (MMR) می‌تواند عوارض عفونت ریه در بیماری کووید ۱۹ را کاهش دهد.

واکسن سه‌گانه MMR,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی

به گزارش ایسنا، پیش‌تر نیز گزارش‌هایی در مورد تأثیر مثبت واکسن سل بر ایمنی بدن مقابل کرونا منتشر شده بود.

واکسیناسیون به گلبول‌های سفید در سیستم ایمنی بدن، آموزش می‌دهد که چگونه از بدن در برابر عفونت‌ دفاع کنند.

تحقیقی که نتیجه آن در مجله تخصصی "mBio" منتشر شده، حاکی از آن است که این آموزش هرچند شامل مقابله با کووید ۱۹ نمی‌شود اما به عنوان یک اقدام ایمنی پیشگیرانه مانع بروز علائم شدید این بیماری می‌شود.

نتیجه پژوهشی که در این مجله تخصصی منتشر شده حاکی از آن است که  واکسن‌ها، مانند آنهایی که در واکسیناسیون علیه سرخک، اوریون و سرخچه مورد استفاده قرار می‌گیرند می‌توانند مانع ذات‌الریه شدید یا مسمومیت خون در روند بیماری کووید ۱۹ شوند. کووید ۱۹ پس از آلودگی به ویروس کرونا ایجاد می‌شود. 

"پاول فیدل" از دانشگاه ایالتی لوئیزیانا و "مایری نوور" از دانشگاه تولان در تحقیقات آزمایشگاهی خود به این نتیجه رسیده‌اند که واکسیناسیون با یک قارچ ضعیف شده‌ به خون در برابر عفونت خونی ایمنی می‌دهد.

در این آزمایش عامل عفونت خون ترکیبی از قارچ‌های بیماری‌زا و باکتری‌ها بوده است. آزمایش آنها نشان می‌دهد که ایمنی در برابر عفونت خونی حتی برابر عوامل بیماری‌زایی که در ترکیب واکسن نبوده‌اند نیز وجود دارد.

این دو متخصص می‌گویند: واکسیناسیون، سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با طیف گسترده‌ای از عوامل بیماری‌زا آماده می‌کند چون گلبول‌های سفید، مشخصات عامل بیماری‌زا را به خاطر می‌سپارند و بعدها نسبت به سایر عوامل بیماری‌زا که شباهت اندکی با آنها دارند هم واکنش نشان می‌دهند.

واکسن سه‌گانه MMR,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی

فیدل و نوور پیشنهاد می کنند که واکسیناسیون به عنوان یک اقدام پیشگیرانه برای آماده کردن سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کووید ۱۹ جدی گرفته شود. واکسیناسیون سه گانه MMR برای ایجاد ایمنی علیه سه بیماری عفونی سرخک  (Measles)، اوریون (Mumps) و سرخجه (Rubella) طراحی شده، برای همه نوزادان توصیه می‌شود و در ۱۲ و ۱۸ ماهگی به آنها تزریق می‌شود.

این واکسیناسیون خطر چندانی ندارد و تزریق آن‌ها به بزرگسالانی که در دوران نوزدای هر سه واکسن را دریافت نکردند، می‌تواند مؤثر باشد. تزریق این واکسن‌ها به ویژه برای کادر درمان که تماس زیادی با ویروس کرونا دارند توصیه می‌شود.

فیدل و نوور در مقاله خود تأکید کرده‌اند که در حال حاضر برای ارزیابی تأثیر واکسن مایکوباکتریوم بوویس BCG (واکسن بیماری سل) روی ویروس کرونا نیز دستکم شش پژوهش بالینی در اروپا، استرالیا و ایالات متحده آغاز شده است. در شماری از این پژوهش‌های بالینی حال، واکسن سل به کادر بیمارستانی ترزیق می‌شود که در شمار گروه‌های پرخطر در پاندمی کرونا هستند.

بنابر گزارش دویچه‌وله، این متخصصان می‌گویند که واکسن بیماری سل دارای اثرات مفید نامشخصی است و فرد واکسینه شده را برابر سایر بیماری‌ها نیز حفاظت می‌کند. این واکسن می‌تواند مانع بروز آسم و برخی بیماری‌های خود ایمنی شود.

  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش