
به گزارش ایرنا از مسکو، ولادیمیر اوبرموک رییس ازمایشگاه فناوریهای سلولی و داروهای دی. ان. ای و رییس مرکز بیوشیمی دانشگاه فدرال کریمه روسیه بیان کرد :از برتری های واکسن تازه کرونا، این است بطور سریع در بدن در برابر کرونا مصونیت به وجود می آورد و به جای تزریق میتوان آن را استنشاق کرد.
برموک عنوان کرد :دانشمندان روس در ساخت واکسن جدید کرونا نه تنها از تجربیات خود در عرصه ویروس شناسی بلکه در حوزه ژنتیک استفاده کردند.
واکسن اول به نام واکسن اسپوتنیک وی در مؤسسه تحقیقاتی گمالیا وابسته وزارت بهداشت روسیه و با مشارکت کارشناسان وزارت دفاع روسیه تولید شده است و از یک ماه پیش برای واکسیناسیون مردم روسیه در همه مناطق این کشور توزیع شده است.
واکسن دوم کرونا در روسیه به نام« اپی واک کرونا» را مرکز ویروس شناسی و بیوتکنولوژیک« وکتور» در نووسیبیرسک ساخته است و جدیدا ثبت شد.
طبق آخرین گزارش ستاد مقابله با گسترش کرونا در روسیه طی ۲۴ ساعت قبل شمار مبتلایان به کرونا با شناسایی ۱۴ هزار و ۲۳۱ مورد جدید به یک میلیون و ۳۴۰ هزار و ۴۰۵ نفر و آمار جانباختگان ناشی از این بیماری با افزایش ۲۳۹ نفر دیگر به ۲۳ هزار و ۲۰۵ تن رسیده است که همچنان روند صعودی را نشان می دهد.
فائوچی: احتمال واکسیناسیون گسترده ضد کرونا تا بهار وجود دارد
رئیس بخش آلرژی و بیماری های عفونی و مسئول مقابله با ویروس کرونا در آمریکا، از احتمال واکسیناسیون گسترده علیه ویروس کرونا در این کشور تا بهار سال آینده خبر داد.

به گزارش ایرنا از شبکه سیبیاس آمریکا، «آنتونی فائوچی» رئیس بخش آلرژی و بیماریهای عفونی و مسئول مقابله با کرونا در آمریکا، روز چهارشنبه، در مصاحبه با این رسانه آمریکایی گفت: چند واکسن معرفی شده در مراحل پایانی آزمایش هستند که تا دو ماه آینده میتوان با بررسیهای نهایی آنها را تایید یا رد کرد و پس از ثبت واکسن کرونا احتمالا تا دو ماه آینده از میان واکسنهای تحت آزمایش، احتمال انجام واکسیناسیون با واکسن تاییدشده تا بهار سال آینده فراهم خواهد شد.
فائوچی درباره ثبت واکسن مورد تایید افزود: البته شرط دستیابی به چنین واکسنی این است که همه شرکتهایی که بر روی واکسنهای یادشده تحقیق میکنند برای تایید یک واکسن استاندارد به نظر واحد برسند تا تولید چند صد میلیون دُز از آن برای آوریل ۲۰۲۱ (فروردین اردیبهشت) امکانپذیر شود.
متخصص کاخ سفید همچنین درباره وضعیت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، پس از ابتلا به کووید ۱۹ گفت: من و همکارانم در موسسه ملی بهداشت اِن آی اِچ (NIH) پس از بررسی همه آزمایشهای کووید ۱۹ ترامپ به علاوه آخرین آزمایش وی که در همین موسسه انجام شده، به این نتیجه رسیدیم که وی دیگر ناقل بیماری نیست.
ترامپ که پیش از این در دوم اکتبر (۱۱ مهر) از مثبت شدن نتیجه آزمایش کرونای خود خبر داده بود، یک هفته پس از آن اعلام کرد که دیگر ناقل این ویروس نیست.
فائوچی پیشتر درباره شیوع گسترده ویروس کرونا در آمریکا هشدار داده بود که اگر مردم دستورالعملهای بهداشتی را رعایت نکنند تا سال آینده ۳۰۰-۴۰۰ هزار نفر در این کشور در اثر این بیماری، جان خود را از دست خواهند داد.
نتایج مطالعات دانشگاه واشنگتن در ماه اوت (شهریور) نیز نشان داد که احتمال دارد تا ماه دسامبر آینده (آذرماه) ۳۰۰ هزار نفر بر اثر این بیماری در آمریکا فوت کنند.
براساس تارنمای وردمترز، تاکنون بیش از ۲۲۰ هزار نفر در اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در آمریکا جان باختهاند و با ثبت بالغ بر هشت میلیون نفر مبتلا، این کشور در صدر جدول مبتلایان و مرگ و میرهای ناشی از کرونا قرار گرفته است.
- 11
- 2