
به گزارش ایلنا به نقل از اسکای نیوز، «الیزابت تراس»، وزیر خارجه بریتانیا تاکید کرد که کشورش هنوز هم احتمال حمله بسیار گسترده روسیه به اوکراین را بسیار قوی میداند.
تراس در این گفتوگو اقرار کرد که هنوز تهاجم گستردهای از سوی روسیه به اوکراین صورت نگرفته است اما در ادامه افزود که لندن نگران این است که امور در این جهت حرکت کند.
وی در ادامه درباره نگرانیها نسبت به امکان صدور فرمان «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهوری روسیه به نیروهای این کشور برای حمله به اوکراین افزود: «ما فکر میکنیم که این احتمال قویا وجود دارد و این یکی از دلایلی است که باعث شد تا ما از شهروندان بریتانیایی بخواهیم که با پروازهای تجاری اوکراین را ترک کنند زیرا وضعیت بسیار نگرانکننده است».
وزیر خارجه بریتانیا در عین حال اقرار کرد که کشورش ادله متقنی برای اقدام روسیه به اعزام نیرو به منطقه دونباس در اختیار ندارد.
وی گفت: «ما از شخص پوتین شنیدهایم که نیروهای خود را میفرستد، اما هنوز شواهد دقیقی در مورد آنچه در حال انجام است، وجود ندارد».
احضار نیروهای ذخیره ۱۸ تا ۶۰ ساله در اوکراین
نیروهای مسلح اوکراین اعلام کردند که با پیروی از دستور رئیسجمهوری این کشور، نیروهای ذخیره این کشور را احضار میکنند.

به گزارش عرب نیوز، نیروهای مسلح اوکراین، با انتشار بیانیهای اعلام کردند که به دنبال دستور «ولودیمیر زلنسکی»، رئیسجمهوری این کشور، این کشور از امروز -چهارشنبه- نیروهای ذخیره ۱۸ تا ۶۰ ساله را برای شرکت در خدمت نظام وظیفه، احضار خواهند کرد.
مدت زمان خدمت سربازی در اوکراین، یک سال است.
زلنسکی روز گذشته پس از اعلام روسیه مبنی بر انتقال نیروهای نظامیاش به شرق اوکراین، بیان داشت که اعلام بسیج عمومی منتفی است، ولی نیروهای ذخیره این کشور را برای خدمت سربازی احضار خواهد کرد.
تسای اینگ-ون:نقض حاکمیت ارضی اوکراین را محکوم میکنیم
رئیس جمهوری تایوان اقدام روسیه را مبنی بر استقرار نیروهایش در شرق اوکراین محکوم کرد.

به گزارش رویترز، رئیس جمهوری تایوان اقدام روسیه را مبنی بر استقرار نیروهایش در شرق اوکراین محکوم کرد.
وی افزود که بحران اوکراین برای ضربه زدن به روحیه این جزیره است که مدتهاست با تهدید حمله از سوی چین روبروست.
«تسای اینگ-ون»، رئیسجمهوری، تایوان گفت: «دولت تایپه نقض حاکمیت ارضی اوکراین را محکوم کرده و از تمامی طرفهای درگیر در بحران این کشور میخواهد تا از طریق ابزار صلحآمیز به حل این مناقشه بپردازند.»
وی همچنین به واحدهای امنیت ملی و ارتش این جزیره نیز گفت که همچنان هوشیار باشند و فعالیتهای شناسایی نظامی را در اطراف و پیرامون تایوان انجام دهند.
- 11
- 5












































