چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴
۱۲:۴۱ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۷۸۱
دولت

نباید ز وضعیت هشدار به وضعیت قرمز در موضوع کرونا تغییر وضعیت دهیم

روحانی: بايد هرکسی بتواند پشت بام خانه‌اش را تبديل به نيروگاه خورشيدی کند

حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
حسن روحانی گفت: هر کسی پشت بام خودش را تبدیل به نیروگاه خورشیدی کند و مازاد را به دولت بفروشد.

رییس جمهور اظهار‌کرد: نباید بگذاریم که از وضعیت هشدار به وضعیت قرمز در موضوع کرونا تغییر وضعیت دهیم.

به گزارش مهر، حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهور صبح امروز (پنجشنبه) در آئین بهره برداری از طرح های ملی وزارت نیرو، گفت: از این که از ظرفیت انرژی های تجدید پذیر استفاده خوبی شده و باتوجه به شرایط اقلیمی کشورمان، از انرژی خورشیدی بهره کافی برده شود، خوب است. نیروگاه خورشیدی انرژی پاک و بدون آب است.

او ادامه داد: این خوب است که در نیروگاه های خورشیدی از کیلووات به مگاوات آمده ایم. این کار بزرگی است که امروز نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی افتتاح می کنیم. این مسئله برای ما بسیار مهم است. باید با توسعه تکنولوژی به سمتی برویم که هر کسی پشت بام خودش را تبدیل به نیروگاه خورشیدی کند و مازاد را به دولت بفروشد. ما برای آینده باید به این سمت حرکت کنیم.

روحانی گفت: این خوب است که با افتتاح سد و خط انتقال آب، مردم از آب آشامیدنی با کیفیتی برخوردار خواهند شد. همانطور که وزیر نیرو گفتند، اگر این افتتاح نبود به مانند سال پیش با مشکل قطعی آب رو به رو بودیم. کار بسیار ارزشمندی است که انجام گرفته و خط انتقالی به طول ۷۷ کیلومتر امروز افتتاح می شود. همینطور مردم سعادت شهر هم امروز از این طرح برای بهره بردن از آب آشامیدنی بهره می برند. همان طور که اشاره کردم ما در هر فرصت دو ماهه به یک تصفیه خانه می رسیم. در طول این هشت سال از شروع دولت تا پایان آن، هر دو ماه یک تصفیه خانه افتتاح می کنیم که این برای ما بسیار خوب است. در ایام باسعادت میلاد امام رضا (ع) هستیم و با توسل به ایشان امروز این افتتاح ها را انجام می دهیم.

رییس جمهور اظهار‌کرد: از مردم عزیز فارس می خواهم که به توصیه های بهداشتی گوش دهند تا به خوبی از شرایط سخت امروز عبور کنیم. نباید بگذاریم که از وضعیت هشدار به وضعیت قرمز در موضوع کرونا تغییر وضعیت دهیم.

او بیان کرد: به مردم شیراز برای افتتاح تصفیه خانه آب و فاضلاب و افتتاح نیروگاه خورشیدی تبریک می گویم و قدم خوبی برداشته شده است. امروز مردم میتوانند هم از لحاظ محیطزیست آرامش داشته باشند و هم منابع آب جدیدی برای آشامیدن، مصارف صنعتی و کشاورزی در دسترس خواهند داشت. استان کرمانشاه از جمله استان هایی است که در وضع کرونا (corona) دارای وضعیت قرمز است و در بحث امروز جلسه کرونا، در خصوص وضعیت مناطق قرمز صحبت خواهیم کرد.

رییس جمهور در ادامه این مراسم با تبریک تولد امام رضا (ع) خدمت مردم عزیز ایران، گفت: همیشه این برای ما ایرانیان افتخار بوده است که در پناه و لطف امام رضا بوده و هستیم.

روحانی افزود: امروز شاهد افتتاح طرح و پروژه هایی در استان فارس و کرمانشاه بودیم. چون بخشی از این افتتاح ها در زمینه تصفیه خانه آب، فاضلاب و سد بود و با توجه به اینکه هر دوی این استان ها از لحاظ آب، وضعیت خوبی ندارند، بسیار مهم بودند. من از همه مدیران، مهندسان و کارگران در وزارت نیرو و بخش خصوصی تشکر می کنم. کارهای بزرگی صورت گرفته که در حوزه شهری ما امروز بنا به آمار وزیر نیرو حدود ۹۹.۹۹ درصد جمعیت از آب آشامیدنی پایدار برخوردارند و در بخش روستایی بیش از ۸۲ درصد از آب بهداشتی بهره می برند. این برای جمهوری اسلامی یک افتخار است.

رییس قوه مجریه ادامه داد: این که در دولت یازدهم و دوازدهم به طور متوسط هر دو ماه سد مخزنی ملی را افتتاح کنیم، هر ماه یک تصفیه خانه فاضلاب را افتتاح کنیم و هر ۵۰ روز یک تصفیه خانه آب شهری را افتتاح کنیم، برای ما بسیار اهمیت دارد.

روحانی گفت: مردم ما می دانند در زمان پیروزی انقلاب اسلامی کل تصفیه خانه های فاضلاب کشور فقط چهار عدد بوده که امروز به تعداد ۲۴۲ تصفیه خانه فاضلاب رسیدیم. امروز در واقع دویست و چهل و دومین تصفیه خانه را افتتاح کردیم و تا آخر دولت باز هم افتتاح خواهیم کرد. در زمان پیروزی انقلاب اسلامی ما تنها ۲۷ تصفیه خانه داشتیم و امروز تعداد ۱۵۶ تصفیه خانه را افتتاح کردیم که ۳۷ تصفیه خانه در دولت یازدهم و دوازدهم بود.

رییس جمهور گفت: این به معنای این است که از شروع کار دولت یازدهم و دوازدهم یک حرکت بسیار خوب، جهش وار و جهادی در این زمینه تحقق پیدا کرده و امروز شاهد ثمرات خوب آن هستیم. ما در شرایط فشار، کرونا، تحریم و شرایطی هستیم که هر روز ستمگر و ابرقدرتی مثل آمریکا ما را تحت فشار و تهدید و تحریم قرار می دهد.

حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت

روحانی افزود: آنچه پیش از انقلاب اسلامی و بعد از انقلاب بوده باعث شده است تا ما با افتخار حرف می زنیم. این که از چهار تصفیه خانه به ۲۴۲ تصفیه خانه فاضلاب برسیم و از ۲۷ تصفیه خانه آب به ۱۵۶ تصفیه خانه برسیم، افتخار ما است.

وی گفت: این به معنی آن است که حرکت ما حرکتی پر شتاب بوده است. هم بخش دولتی و هم خصوصی برای آبادانی سرزمین خود تلاش کرده اند. من در این جا باید به دو نکته اشاره کنم. نکته نخست مسئله نظم، ترتیب، زمانبندی و وعده دقیق دادن به مردم است. گاهی به مردم می گوییم ان شاءالله در این دولت تعدادی سد را افتتاح می کنیم؛ ولی بعضی مواقع دقیقتر صحبت می کنیم و می گوییم تا امروز ۴۳ سد را افتتاح کردیم و تا پایان دولت هم ۵۸ سد را افتتاح می کنیم.

روحانی گفت: این یکی از آرزوهای من بود که دقیق و با آمار وزمانبندی صحبت کنم. در کشورهای غربی و اروپایی این چنین است و تاریخ دقیق را برای پایان پروژه اعلام می کنند. در کشور ما بحمدالله در زمینه الف و ب یعنی در بخش آب و برق به این مرحله رسیدیم. البته باید تا آخر به پیش برویم.

او اظهار کرد: این که وزیر ما می گوید در این ۶ ماه چه طرح های افتتاح شده، در ۶ ماه چه طرح های افتتاح می شود و در سال آینده که حدود ۵ الی ۶ ماه در دولت ما است، نیز چه طرح هایی افتتاح می شود، بسیار خوب است. منظم بودن، با برنامه بودن، با محاسبه حرکت کردن و دقیق بودن مردم را بانشاط و امیدوار می کند.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۸
جدیدترین
قدیمی ترین
چرا در مناطق کویری با انهمه وسعت وبادهای شدید وشدت گرما دستگاههای تولید انرژی بادی وخورشیدی برنامه ریزی نم کنید تا هم ان مناطق محروم اباد بشن وهم از انرژی مازاد در جاهای دیگر استفاده شو د واکمتر از انرژی گران قیمت اب استفاده شود.موفق باشید
هنوز بعد گذشت چهل سال از انقلاب معیار مقایسهقبل انقلاب وبعد انقلابه؟یعنی چهل سال چیز کمی برای انجام کار ساخت نیروگاه وسد وتصفیه خانه فاضلاب نیست؟بابا جون امریکا زمین های مریخ رو ده ساله که فروخته وداره همه امکانیه میبره اونجا اون وقت ما هنوز تصفیه خونه فاضلابی میزنیم خیلی خوشحالین؟
فعلا که تبدیل کردن به محل اجاره به پشت بام خوابها!!!!!!
خخخخخخخخخخخخخ !!!
طبق معمول مملکت گل و بلبله
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش