جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴
۰۹:۳۹ - ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۸۲۴۱
سایر ورزشها

دهقانی: به دنبال پاداش مدال پاراآسیایی برای تأمین مخارج زندگی‌ام هستم‌

اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
‌ملی‌پوش هرمزگانی تیم دوومیدانی معلولین و جانبازان ایران در مسابقات پاراآسیایی جاکارتا گفت: برای کسب مدال طلا به مسابقات پاراآسیایی جاکارتا می‌روم تا با پاداش آن مخارج زندگی‌ام را تأمین کنم.

‌حسن دهقانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه متولد اول مهرماه ۱۳۶۶ در روستای بازیاری از توابع شهرستان میناب استان هرمزگان هستم، اظهار کرد: ۱۸ سال است زیر نظر آقای روشن قیاس تمرین می‌کنم در حال حاضر نیز در اردوی تیم ملی برای مسابقات پاراآسیایی جاکارتا هستم.

 

وی در تشریح مدال‌ها و افتخاراتی که کسب کرده است، افزود: در مسابقات جهانی داخل سالن سوئد مقام سوم جهان، در مسابقات آسیا و اقیانوسیه تونس نایب‌قهرمان، در مسابقات جهانی ایتالیا مقام چهارم را به دست آوردم و در مسابقات جهانی جمهوری چک رکورد پرتاب نیزه را با مسافت ۴۹ متر و ۴۰ سانتی‌متر زدم و موفق به کسب مدال طلا شده و در پرتاب دیسک نیز مقام سوم را به دست آوردم، در بازی‌های آسیایی کره اولین هرمزگانی بودم که توانستم مدال نقره بازی‌های آسیایی را کسب کنم، در مسابقات جهانی تایلند نیز توانستم مدال نقره و برنز را در پرتاب وزنه به دست آورم.

 

ملی‌پوش هرمزگانی تیم دوومیدانی معلولین و جانبازان ایران در مسابقات پاراآسیایی جاکارتا با اشاره به اینکه امیدوارم بتوانم مدال خوش‌رنگی برای استان هرمزگان و روستای بازیاری کسب کنم، تصریح کرد: دهم مهرماه برای مسابقات اعزام می‌شویم، ۱۴ مهر افتتاحیه بازی‌هاست و من در ۱۵ مهر مسابقه دارم.

 

برای کسب مدال طلا به مسابقات پاراآسیایی جاکارتا می‌روم

دهقانی با بیان اینکه برای کسب مدال طلا به مسابقات پاراآسیایی جاکارتا می‌روم تا با پاداش آن مخارج زندگی‌ام را تأمین کنم، عنوان کرد: در مسابقات آسیایی به علت تک رشته بودن تنها در یک رشته می‌توانم شرکت کنم درحالی‌که در مسابقات جهانی در رشته پرتاب دیسک و نیزه نیز شرکت می‌کردم، به همین ترتیب در این مسابقات در رشته پرتاب وزنه  شرکت می‌کنم.

 

از مسئولین انتظار دارم وعده سر خرمن ندهند

وی با اشاره به اینکه از مسئولین انتظار دارم پای قول‌هایی که می‌دهند بایستند و وعده سر خرمن ندهند، خاطرنشان کرد: من تمام زندگی و درآمدم از ورزش است و اگر حمایتی نباشد درآمد دیگری ندارم.

 

هنوز بابت زمین پس گرفته‌شده بدهکارم

ملی‌پوش هرمزگانی تیم دوومیدانی معلولین و جانبازان کشورمان در مسابقات پاراآسیایی جاکارتا با بیان اینکه در مسابقات ۴ سال پیش قول‌های بسیار زیادی به من دادند، ابراز کرد: زمینی به من دادند که دوباره آن را پس گرفتند و بنده درحالی‌که زمین را فروخته بودم تا بخشی از هزینه‌هایم را تأمین کنم مجبور شدم پول آن را به خریدار بازگردانم، از ۱۷ میلیونی که پرداخت کردم ۱۰ میلیون تومانش را دادند، در این زمینه یک چک ۵ میلیونی مدیرکل ورزش و جوانان هرمزگان و یک چک دومیلیونی شهردار سابق میناب دادند، مدیر ورزش و جوانان میناب که قرار بود ۷ میلیون تومان پرداخت کند هم زیر قولش زد، قرار بود در آخر هفته دولت سال جاری این مبلغ را پرداخت کند که بازهم بدقولی کرد.

 

هیچ‌کس سراغی از من نمی‌گیرد و حمایتی نمی‌کند

دهقانی با اشاره به اینکه تاکنون هیچ‌کدام از مسئولین برای مسابقات آسیا بدرقه‌ای نکرده‌اند و در حال حاضر هزینه اعزامم را دبیر هیئت جانبازان و معلولین استان تقبل کرده است، بیان کرد:  برای مسابقات جهانی تایلند که رفتم نه استاندار نه فرماندار میناب نه مدیر ورزش و جوانان میناب هیچ‌کدام از من استقبال نکردند، برای اعزامم به مسابقات جاکارتا نیز هیچ‌کدام از مسئولین جز رئیس و دبیر هیئت جانبازان و معلولین استان و مربی‌ام هیچ‌کس سراغی از من نمی‌گیرد و حمایتی نمی‌کند.

 

اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

وی با بیان اینکه برای تمرین‌هایم مجبورم پنج روز در هفته ۱۲۰ کیلومتر از میناب به بندرعباس بیایم، هزینه رفت‌ و آمدهایم را دبیر هیئت تقبل کرده و بدون حمایت این افراد اصلاً نمی‌توانستم ورزش را به‌صورت حرفه‌ای ادامه دهم، اظهار کرد: هر ورزشکاری تلاش می‌کند مدالی بگیرد تا علاوه بر افتخار از این طریق درآمدی هم‌کسب کند، اما با این شرایط حتی انگیزه‌ای نمی‌ماند که برای کسب مدال تلاش کنم.

 

ملی‌پوش هرمزگانی تیم دوومیدانی معلولین و جانبازان کشورمان در مسابقات پاراآسیایی جاکارتا با اشاره به اینکه امیدوارم مسئولین هم پای‌کار بیایند و حمایتم کنند، اضافه کرد: بنده تنها مردی هستم که از استان هرمزگان برای مسابقات آسیایی انتخاب‌شده‌ام و از خانم‌ها نیز تنها فرزانه حیدری برای این مسابقات انتخاب‌شده است، آیا مسئولین از دو نفر هم نمی‌توانند حمایت کنند؟

 

از استاندار می‌خواهم حمایتی کند تا جلوی خانواده خود شرمنده نشوم

دهقانی با بیان اینکه  از استاندار می‌خواهم حمایتی کند تا جلوی خانواده خود شرمنده نشوم، عنوان کرد: ۲۵ روز دور از خانواده‌ام هستم و باید بتوانم خانواده‌ام را در مدتی که نیستم تأمین کنم تا بتوانم آرامش داشته باشم و در حین تمرین‌ها و مسابقات دغدغه خانواده‌ام را نداشته باشم؛ مسئولین نباید تنها به فکر میز و صندلی‌های خود باشند و باید کمی هم به فکر ما ورزشکاران باشند.

 

لیدا رضائی

 

  • 12
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۶ آذر
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    پخش زنده بازی بسکتبال گلدن استیت واریرز و هیوستون راکتس
    ۰۶:۳۰
  • لیگ قهرمانان آسیا دو
    پخش زنده بازی فوتبال پوهانگ استیلرز و پاتوم تایلند
    ۱۳:۳۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    پخش زنده بازی بسکتبال پاس کردستان و پایش پارت شاهرود
    ۱۶:۰۰
  • انتخابی جام جهانی بسکتبال آسیا
    پخش زنده بازی بسکتبال ایران و عراق
    ۱۷:۳۰
  • لیگ اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال استون ویلا و یانگ بویز
    ۲۱:۱۵
  • لیگ اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال پورتو و نیس
    ۲۱:۱۵
  • لیگ اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال فنرباغچه و فرنتس واروش
    ۲۱:۱۵
  • لیگ اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال فاینورد و سلتیک
    ۲۱:۱۵
  • لیگ اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال آاس رم و میتیلند
    ۲۱:۱۵
  • لیگ اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال بولونیا و سالزبورگ
    ۲۳:۳۰
  • لیگ اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال ناتینگهام فارست و مالمو
    ۲۳:۳۰
  • لیگ اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال رئال بتیس و اوترخت
    ۲۳:۳۰
  • لیگ کنفرانس اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال فیورنتینا و آاک آتن
    ۲۳:۳۰
  • لیگ کنفرانس اروپا
    پخش زنده بازی فوتبال استراسبورگ و کریستال پالاس
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش