پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲
کد مقاله: ۱۴۰۲۰۲۰۰۸۱

آشنایی با روشهای پیگیری نتیجه مصاحبه شغلی

روشهای پیگیری نتیجه مصاحبه شغلیتماس تلفنی یکی از روشهای پیگیری نتیجه مصاحبه استخدامی است
متأسفانه در کشور ما پیگیری نتیجه مصاحبه شغلی مرسوم نشده و معمولاً کارجویان پس از این که مصاحبه را انجام دادند، منتظر پاسخ کارفرما می مانند. همچنین بسیاری از کارفرمایان نسبت به اعلام نتیجه مصاحبه بی تمایل هستند و همین بی خبری باعث میشود که کارجو سردرگم شود. بنابراین بهتر است که نتیجه مصاحبه را با برقراری یک ارتباط، جویا شوید.

پیگیری نتیجه مصاحبه شغلی

در زمان دعوت شدنتان برای یک مصاحبه شغلی، شما به عنوان یکی از مدعیان اصلی این جایگاه شغلی محسوب میشوید. بنابراین مهم است که پس از جلسه مصاحبه( مصاحبه های تلفنی و مصاحبه های حضوری بخصوص مصاحبه های دوم)، با صرف زمان کمی به پیگیری مصاحبه شغلی و قدردانی از مصاحبه کننده بپردازید.

در واقع، پیگیری نتیجه مصاحبه شغلی بیانگر این مسأله است که شما برای آن شغل، متقاضی بسیار قوی هستید و او باید بطور جدی شما را مورد نظر قرار دهد.

ارسال یک نامه تشکر به این معنی است که شما علاقه مند به چنین جایگاه شغلی هستید. اگر در میان دو متقاضی، یک کارفرما با ویژگی های مشابه تردید داشته باشد، ارسال یک نامه تشکر باعث اولویت شما در صف رقابت میشود.

روش های حرفه ای برای پیگیری نتیجه یک مصاحبه شغلی

از حساس ترین مراحل زندگی یک فرد می توان به مصاحبه شغلی اشاره کرد. یکی از نکات قابل توجه اینست که هرگز برای دریافت نتیجه مصاحبه استخدامی، پس از گذشت یک یا چند روز از مصاحبه اقدام نکنید بلکه باید حداقل یک هفته صبر کنید تا از زمان مصاحبه شغلی شما بگذرد؛ درصورت عدم دریافت هیچ نتیجه ای برای این که در جریان سرنوشت مصاحبه قرار بگیرید می توانید از روش های عملی زیر استفاده کنید:

> به مدیر استخدام ایمیل بزنید:

ارسال ایمیل از ساده ترین و هوشمندانه ترین روش های پیگیری نتیجه مصاحبه به شمار می رود. موضوع ایمیل نیز تأثير به سزایی در تشکر از مدیر مربوطه برای انجام مصاحبه دارد. همیشه سعی کنید ایمیل و یا شماره مستقیم مدیر مربوطه را در حین مصاحبه، دریافت کنید. در واقع شما در این ایمیل، وضعیت مصاحبه را ضمن تشکر بابت وقت اختصاص داده شده جویا می شوید. در نظر داشته باشید که زمان ارسال این ایمیل باید یک تا دو هفته بعد از زمان مصاحبه شما باشد. دریافت این ایمیل از طرف کارجویان براساس تجربه ارتباط با بسیاری از مدیران، تأثير به سزایی در تصمیم گیری های آن ها برای استخدام دارد. کوتاه و مختصر بودن این نامه بسیار مهم است بگونه ای که ادب و حسن رفتار شما را بیان کند.

اغلب مدیران و مسئولان استخدام، پاسخ کارجویان را از طریق این روش، رد می کنند یا آن ها را می پذیرند؛ حتی اگر شما در این مصاحبه بعنوان یک کارجو پذیرفته نشوید، این مدیران، رفتار حرفه ای شما را بهمراه رزومه تان در خاطرشان ثبت می کنند و حتی ممکن است که با شما برای استخدام های بعدی نیز تماس بگیرند.

راهنمای پیگیری نتیجه مصاحبه شغلیهوشمندانه ترین روش ها برای پیگیری نتیجه مصاحبه، ارسال ایمیل است

> در لینکدین پیغام بگذارید:

ارسال پیغام در شبکه لینکدین برای مدیر موردنظر ، از دیگر روش های جدید اطلاع از نتیجه مصاحبه شغلی به شمار می رود. بسیاری از مدیران و مخصوصا مدیران منابع انسانی بعنوان شبکه اجتماعی مشاغل در شبکه لینکدین حضور دارند. شما صرفا با جستجوی اسم و مشخصات مدیر مورد نظر در این شبکه می توانید درخواست دوستی بفرستید و بهمراه آن پیغامی ارسال کنید.

> تماس تلفنی بگیرید:

یکی از دیگر روش های سریع پیگیری پس از مصاحبه شغلی اینست که با مدیر یا مسئول استخدام، تماس تلفنی برقرار کنید. برای برقراری تماس با فرد موردنظر باید حداقل ۳ تا ۴ روز پس از مصاحبه شغلی صبر کنید. درصورت استرس داشتن برای تشکر تلفنی، باید قبل از تماس، یک فهرست از نکاتی را تهیه کنید که قرار است در موردشان در طول تماس، حرف بزنید.

شما می توانید با شماره شرکت، به صورت مودبانه تماس بگیرید و پس از این که خودتان را معرفی کردید و به مصاحبه استخدامی اشاره نمودید، بابت وقت مصاحبه تشکر کنید و سپس درمورد نتیجه مصاحبه استخدامی از آنها سوال کنید. حتی می توانید از آنها محترمانه سوال کنید که منتظر این فرصت استخدامی بمانید یا اینکه به دنبال فرصت های دیگر باشید.

> تمام مدارک درخواستی را سریع ارسال کنید:

در بیشتر موارد، تأخیر در شنیدن نتیجه مصاحبه به دلایلی ازجمله تاخیر یا مشکلی از سوی منابع انسانی شرکت یا مجموعه میباشد ، گاهی اوقات احتمال دارد که شما تمام اطلاعات و مدارک درخواستی را دیرتر ارسال کنید و با انجام چنین کاری باعث بروز این مشکل شوید و به این ترتیب فرآیند ارزیابی را مختل کنید.

مصاحبه کنندگان باید قبل از فرستادن شما به مرحله بعدی، اطلاعات را بدرستی پردازش کنند و اگر قرار باشد یک نفر را بین شما و متقاضی دیگری انتخاب کنند، حتی درصورت برابر بودن امتیازات تان، اگر مدارک را به موقع نفرستید یا آن ها را به صورت ناقص ارسال کنید از دور رقابت حذف میشوید. بنابراین برای جلوگیری از این اتفاق، باید همه ی موارد لازم را با دقت و بدرستی ارسال کنید.

> رزومه خود را بازنگری و به روز رسانی کنید:

درصورت اطمینان از عدم دریافت پاسخ از طرف کارفرما باید آن مصاحبه را بطور کامل فرآموش کنید و قوی تر از گذشته، فرآیند کاریابی را سر بگیرید.

چگونه نتیجه مصاحبه شغلی را پیگیری کنیمپیگیری نتیجه مصاحبه شغلی میگوید که شما متقاضی بسیار قوی برای آن شغل هستید

رزومه خود را برای شروع مصاحبه، بازنگری کنید و موارد قابل تغيير را اصلاح کنید. گاهی اوقات مدت زیادی از زمان نوشتن رزومه گذشته است و در این مدت، سابقه کار، مهارت ها و حتی تحصیلاتتان دستخوش تغيير است.

شما باید از این تجربه شکست، درس بگیرید و بعنوان فرصتی برای تکمیل و بهبود رزومه و عملکرد بهتر در جلسات مصاحبه بعدی استفاده کنید.

نکاتی در خصوص ایمیل پیگیری نتیجه مصاحبه شغلی

در نظر گرفتن نکات زیر برای نگارش ایمیل، تاثیرگذار است:

- سریع ترین راه پیگیری مصاحبه شغلی و قدردانی از کارفرما، ایمیل می باشد؛ به خصوص اگر مصاحبه کننده بخواهد تصمیم گیری سریعی داشته باشد. ارسال پیام قدردانی برای همه کارفرمایان به صورت ایمیل، قابل پذیرش و مثبت است.

- فرصت ها را غنیمت بشمارید. بهتر است که یک ایمیل تشکر برای کارفرما تا ۲۴ ساعت پس از مصاحبه یا حتی زودتر ارسال کنید. فردی بازنده است که دچار شک و تردید باشد. پس نگذارید که تصور مصاحبه کننده چنین باشد که شما برای این جایگاه شغلی ثابت قدم نیستید.

- شما باید به دقت، متن ایمیل و نامه خود را بازخوانی و ویرایش کنید. یک اشتباه املایی یا دستور زبانی به ضرر شما است. بنابراین باید توجه کافی در زمان نوشتنِ نام افراد مصاحبه کننده داشته باشید؛ به این دلیل که همین نام ها اولین کلماتیست که خوانده می شود.

مصاحبه شغلی و روشهایی برای پیگیری نتجیه مصاحبهمصاحبه شغلی می‌تواند یکی از حساس ترین مراحل زندگی یک فرد باشد

گردآوری: بخش سیاست سرپوش

  • 18
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
گوستاوو بلانکو بیوگرافی گوستاوو بلانکو بازیکن مهاجم آرژانتینی

تاریخ تولد: ۵ نوامبر ۱۹۹۱

محل تولد: مندوسا، آرژانتین

حرفه: فوتبالیست

پست: مهاجم

باشگاه کنونی: استقلال

شماره پیراهن: ۹

ادامه
جواد خواجوی بیوگرافی جواد خواجوی کمدین پرطرفدار ایرانی (+تصاویر)

چکیده بیوگرافی جواد خواجوی

نام کامل: جواد خواجوی

تاریخ تولد: ۲۴ خرداد ۱۳۷۱

محل تولد: مشهد

حرفه: کمدین، بازیگر و دوبلور

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی رشته سینما

ادامه
کیم تهیونگ کیم تهیونگ از اعضای گروه محبوب BTS

تاریخ تولد: ۳۰ دسامبر ۱۹۹۵

محل تولد: دگو، کره جنوبی

حرفه: خواننده، ترانه سرا، بازیگر و مدل 

ژانر: آراندبی، نئو سول، ایندی پاپ، کی-پاپ

ساز تخصصی: آواز

آغاز فعالیت: ۲۰۱۳ تاکنون

ادامه
زندگینامه لقمان حکیم زندگینامه لقمان حکیم و روایت های قرآنی وی

دوران زندگی: دوران حضرت داوود

محل تولد: حبشه

شهرت: لقمان حکیم

محل دفن: فلسطین یا ناحیه راشدیه در شمال بغداد

زندگینامه لقمان حکیمبیوگرافی لقمان حکیم

ادامه
سروش صحت بیوگرافی سروش صحت بازیگر و مجری پرطرفدار ایرانی

تاریخ تولد: ۸ آذر ۱۳۴۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و مجری

آغاز فعالیت: ۱۳۷۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس آلودگی شیمیایی دریا

ادامه
عبدالقادر گیلانی زندگینامه عبدالقادر گیلانی شاعر و عارف قرن ششم

تاریخ تولد: ۱ رمضان ۴۷۱ هجری قمری

محل تولد: صومعه سرا، گیلان

محل زندگی: گیلان، بغداد

حرفه: عارف، صوفی، محدث، و شاعر

درگذشت: ۸ ربیع الاول ۵۶۱ هجری قمری

محل دفن: محله باب ‌الشیخ بغداد

ادامه
استیو جابز زندگینامه ثروتمند بزرگ استیو جابز و بنیان گذار شرکت اپل (+ تصاویر دوران جوانی)

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۵۵

محل تولد: سان فرانسیسکو، کالیفرنیا

ملیت: آمریکایی

حرفه: کارآفرین، مخترع، بنیان‌گذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانه‌ای اپل

سال های فعالیت: ۱۹۷۴ تا ۲۰۱۱

درگذشت: ۵ اکتبر ۲۰۱۱ در پالو آلتو، کالیفرنیا

ادامه
پاتریک دمپسی بیوگرافی پاتریک دمپسی جذابترین مرد ۲۰۲۳

تاریخ تولد: ۱۳ ژانویه ۱۹۶۶

محل تولد: لوئیستون، مین

ملیت: آمریکایی

حرفه: بازیگر، رانندهٔ اتومبیل‌رانی

شروع فعالیت: ۱۹۸۵ تاکنون

ادامه
 محمدرضا حیاتی بیوگرافی محمدرضا حیاتی مجری اسبق صدا و سیما / حواشی زندگی وی

تاریخ تولد: ۲۷ دی ۱۳۳۴

محل تولد: آبادان

محل زندگی: تهران

حرفه: گوینده و مجری صدا و سیما 

شروع فعالیت: ۱۳۵۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته علوم سیاسی

ادامه
ویژه سرپوش