چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۹۰۰۰۳۲

آشنایی با انواع مشاغل زنان

شغل زنان,شغل زنان خانه دار,مشاغل خانگی زنانشغل پردرآمد برای زنان باعث بالا رفتن استقلال مالی آنها می شود
حتما تا به حال اصطلاح "مشاغل زنان" یا مشاغل ویژه بانوان به گوشتان خورده است. داشتن یک شغل مناسب برای هر زنی مهم و قابل توجه است. امروزه زنان بسیاری دارای پولسازترین مشاغل هستند و جامعه جهانی به حضور بیشتر زنان نیازمند است. 

مشاغل زنان

زنان در هر عرصه ای که تحصیلات و تخصص کسب می کنند می توانند موفق عمل کنند ولی گاهی وقت ها موقعیت های مناسب و شغل های پردرآمد متناسب با آن ها را باید بشناسند تا درآمد خوبی داشته باشند. زنان از قدیم وظیفه مراقبت از اعضای خانواده را بر عهده داشته اند. احتمالا به همین علت، مشاغلی که در آن ها امنیت و آرامش وجود دارد، میتوانند مناسب زنان باشند؛ مشاغل زنان در حوزه های انسان شناسی، اقیانوس شناسی یا مدیریت علوم طبیعی میباشد. در واقع، تحقیقات نشان میدهند زنان به امنیت در کار، بیش از حقوق و فرصت پیشرفت، اهمیت می دهند. همینطور زنان نسبت به مردان، برای نقشی که شغلشان در اجتماع دارد، اهمیت بیشتری قائل هستند. در ادامه برخی از انواع شغل زنان را برای شما شرح میدهیم:

۱. دندانپزشکی:

برترین شغل زنان که شئونات و شخصیت اجتماعی بالایی را نیز برای افراد بوجود می آورد، دندانپزشکی است. این رشته که در بین علوم دانشگاهی وجود دارد و تنها راه رسیدن به تخصص در آن، تحصیل است میتواند درآمد فوق العاده زیادی را برای شما به ارمغان بیاورد. در مواردی میتوان دندانپزشک های تجربی که بدون وارد شدن به دانشگاه به این تخصص رسیده اند را مشاهده کرد، نسبت درآمد این افراد به متخصصانی که دارای مدرک دانشگاهی دکترای این رشته هستند بسیار کم تر می باشد. به دلیل آن که اموری مانند لمینت و کامپوزیت و … تنها توسط افراد دارای بورد تخصصی انجام می گیرد که جزء درآمدزاترین امور هستند.

۲. برنامه نویس کامپیوتری:

برنامه نویسی یکی از مشاغل زنان و از مهم ترین مهارت هایی است که برای زنان بسیار مناسب است چون مزایایی مثل دورکاری و انجام پروژه ای کارها را دارد. هر ساله، بر تعداد موقعیت های شغلی که مرتبط با برنامه نویسی هستند و یا پیش نیاز اصلی آنها برنامه نویسی است، اضافه می شود. بازنویسی، رفع ایراد، نگهداری و تست کردن اپلیکیشن ها و در کل ساخت و توسعه نرم افزارهای گوناگون کار یک برنامه نویس است، همینطور او باید برنامه های گوناگون در سیستم عامل ها و پلتفرم های مختلف را داشته باشد و به بعضی از زبان های برنامه نویسی مسلط باشد.

مشاغل زنان خانوار,شغل زنان,مشاغل زنان خانه داربرنامه نویسی یکی از مشاغل زنان و از مهارت هایی است که برای زنان بسیار مناسب است

۳. نویسنده، ویراستار یا سر دبیر:

نوشتن یکی از برترین مشاغل زنان است. تمام آن چیزی که برای این شغل نیاز دارید یک کامپیوتر و یک ارتباط اینترنتی است که از طریق آن به کسب درآمد بپردازید اما فراتر از آن باید مهارت های خود در زمینه نوشتن، تهیه گزارش و آماده سازی مطالب را بهبود دهید. هر شخصی میتواند به لحاظ فنی با اندکی تمرین به یک نویسنده یا ویراستار آزاد تبدیل شود اما در ابتدا باید نمونه کارهایی ایجاد کرده، مخاطبینی بدست آورده تا در آخر نشان دهید یک نویسنده یا ویراستار قوی هستید.

۴. وکالت:

خیلی از مردم برای مسائلی مثل طلاق و جدایی، تقسیم ارث و میراث، کش مکش درمورد یک ملک و... نیازمند وکیل هستند. این شغل به عنوان یکی از مشاغل زنان مناسب است چون حضور زنان وکیل در حمایت از حقوق زنان بسیار تاثیرگذار است، خانم ها بخاطر جنسیت یکسان، با زنان وکیل، حس راحتی بیشتری با آنان می کنند و در نتیجه در مسائل مربوط به حقوق زن، مراجعات خانم ها بیشتر بسوی وکلای خانم است.

۵. فروشگاه اینترنتی:

با راه اندازی کسب و کارتان میتوانید آنرا در اینترنت تبلیغ کنید و یا فروشگاه اینترنتی با امکان خرید اینترنتی فراهم آورید. محصولات هنری یا اشپزخانه ای خود را در اینترنت تبلیغ نمایید و برای آن مشتری های خوب جذب نمایید.

۶. سهام و بورس:

برای خانم کارمند، شغل دوم خوب و بدون محل کار معین، سرمایه گذاری و فعالیت در بورس و سهام است. کاری که در فضای اینترنت انجام می دهید و درآمد، کسب می نمایید. سهام و بورس بعنوان شغل پردرآمد برای زنان محسوب میشود.

۷. پرستاری:

یکی دیگر از مشاغل زنان، که حضور فعال تری نسبت به مردان در آن دارند پرستاری است که درآمد خوبی نیز دارد. برای این شغل تحصیلات دانشگاهی نیاز است. امروزه میتوان با شرکت در دوره های آموزشی، مهارت کمک پرستاری را کسب نمود. اغلب پرستاران در بیمارستان ها مشغول بکار هستند، ولی بعضی نیز به مراقبت از سالمندان و یا حتی انکولوژی می پردازند.

انواع مشاغل زنان,بهترین مشاغل زنان,مشاغل زنانیکی از مشاغل زنان پرستاری است که در آن حضور فعال تری نسبت به مردان دارند

۸. مشاوره و روانشناس:

یکی دیگر از شغل هایی که با روحیات و توانمندی های زنان سازگاری بالایی دارد، روانشناسی و مشاوره است. اغلب ما ترجیح می دهیم در مواقع انتخاب یا تصمیم گیری زندگی و یا مواجه با مشکلات خود با فردی سخن بگوییم که با دقت به سخنان ما گوش دهد و با حس همدلی خود، ما را آرام سازد تا ما با ذهنی بازتر به دنبال راه حل برای مشکلات خود باشیم. خانم ها معمولاً روانشناس های درجه یکی هستند. باید اذعان کنیم در این زمینه همیشه زنان پیش قدم و توانا بوده اند. توانایی خوب و با دقت گوش دادن به صحبت های افراد، سبب شده تا در عرصه ی روانشناسی و مشاورات خانوادگی زنان، موفق تر از مردان عمل کنند و مراجعه کنندگان، رضایت بیشتری داشته باشند. توانایی زنان در این زمینه سبب شده تا بتوانند در این حوزه درآمد خوبی نیز بدست آورند. بنابراین این شغل از مناسبترین مشاغل زنان است.

بیشتر بخوانید:

۹. تایپ:

از دیگر مشاغل زنان برای خانم های کارمند، انجام امور تایپ است. مهارت انجام تایپ را معمولاً در مدارس آموزش میدهند و اگر آنرا بلد نیستید به راحتی از طریق اینترنت می توانید بیاموزید. برای انجام آن هم میتوان به محل کار بعدی رفت و هم انجام سفارش ها را به منزل آورد. اگر در منزل قصد انجام آنرا دارید، داشتن کامپیوتر یا لپ تاپ کفایت می کند.

۱۰. طراحی لباس:

طراحی لباس یکی از مهم ترین و پردرآمدترین مشاغل زنان محسوب شده و تبدیل به یک صنعت شده است. برای وارد شدن به این شغل، علاقمندان باید دانش و تخصص لازم را کسب کنند. درصورتی که به این شغل علاقه دارید میتوانید بدون داشتن سرمایه اولیه، لباس هایی که در ذهن دارید را طراحی کنید و تولید نمایید. پیشنهاد می کنیم اگر به دنبال یک کار جدید و پردرآمد هستید طراحی لباس گزینه مناسبی است.

مشاغل زنان,تاثیر شغل زنان بر کیفیت زندگیشان,مشاغل زنان ایرانطراحی لباس تبدیل به یک صنعت شده است که شغل پردرآمد برای زنان محسوب می شود

۱۱. پرورش گیاهان دارویی:

یکی از هیجان انگیزترین مشاغل دوم برای رنان کارمند، پرورش گیاهان دارویی است. شما در عین حال که از فضای بصری ایجاد شده در خانه لذت می برید و هوای بهتری استشمام می کنید، میتوانید درآمدزایی فراوانی هم در خلال آن داشته باشید. حیاط منزل، بالکن و پشت بام خانه و حتی گلدان های درون خانه برای پرورش گیاهان دارویی مناسب است. مهارت آن کسب کردنی است ولی نه با هزینه زیادو همینطور سرمایه گذاری زیادی نیاز ندارد.

۱۲. وب مستر شوید:

خانم کارمندی که در روز قصد درآمدزایی غیر از کارمندی خود را دارد، میتواند سفارش ها را ثبت و ساخت وب سایت بگیرد. تعیین استراتژی ها و مدیریت وب سایت از وظایف تعریف شده وبمسترها است. وبمستر شدن یک تخصص درآمدزا است که ساعت کاری سیالی دارد و در نتیجه شما بعد از پایان ساعت اداری میتوانید بدان بپردازید. وبمستری یکی از آن مشاغل زنان است که اگر خوب انجامش دهید سفارش ها به سمت شما سرازیر می شود.

۱۳. آرایشگری:

آرایشگری میتواند بهترین شغل پردرآمد برای زنان باشد. اگر در آرایشگری مهارت دارید میتوانید خدمات آرایشگری را در خانه انجام دهید. همینطور با گذراندن دوره های کوتاه مدت میتوانید در یکی از رشته های آن تخصص پیدا کنید و بطور جدی و حرفه ای کار خود را ادامه دهید. آرایشگری نیز از مشاغل پردرآمدی است که حتی میتوانید پس از ساعت کاری یعنی در بعد از ظهرها به آن مشغول شوید. البته این کار خستگی خاص خود را دارد.

۱۴. طلا سازی:

یکی از شغل زنان کارمند که خسته از سرکار اول بسوی کار دوم میروند، شغل طلا سازی است. هیجان این مسئله برای خانم ها بیشتر ایجاد انگیزه کاری خواهد کرد. پس اگر علاقه و مهارتی در این کار دارید کارگاه طلا سازی پیدا کنید، مشغول بکار شده و شگفت زده شوید.

مشاغل زنان اری یا نه,شغل پردرآمد برای زنان,شغل زنان خانه دارشغل پردرآمد برای زنان موجب افزایش  اعتماد به نفس آنها می شود

۱۵. داروسازی:

یکی از مشاغل زنان که مانند دندانپزشکی، رسیدن به آن نیازمند داشتن مدرک تحصیلی است داروسازی می باشد. داروسازی که کسب سهمیه ورود به آن برای دانشگاه نیز با سختی زیادی همراه است از بازار کار بسیار مناسبی برخوردار است. افرادی که از این رشته فارغ التحصیل میشوند میتوانند در حوزه تولید و ارائه دارو فعالیت کنند. افرادی که دارای مدرک دانشگاهی این رشته هستند میتوانند در زمینه تولید دارو و راه اندازی داروخانه و … اقدام نمایند و از این طریق درآمدزایی خوبی داشته باشند.

۱۶. بافتنی:

یکی دیگر از مشاغل زنان، هنر بافتنی است. هنر بسیار آرامش بخش و جذاب بعدی که پیشنهاد ما به خانم کارمند جویای شغل دوم است، غرق شدن در دنیای رنگ هاست. این هنر وابسته به فصل خاصی نیست و میتوان سفارش های زمستان بعدی را از بهار دریافت کرده و شروع به بافتن کنید.

بهترین مشاغل زنان,تاثیر شغل زنان بر کیفیت زندگیشان,مشاغل زنانهنر بافتنی، از دیگر مشاغل زنان و خانم های کارمند جویای شغل دوم است

گردآوری: بخش کار و کارگر سرپوش

  • 18
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
ویژه سرپوش