سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۸۰۰۵۱

با اصطلاحات سینمایی، بیشتر آشنا شوید

معنی اصطلاحات سینمایی دکوپاژ,فرهنگ اصطلاحات سینمایی انگلیسی به فارسی,فهرست اصطلاحات سینمایی و تئاترسینما از نظر تاریخی دومین وسیله ارتباط جمعی بعد از مطبوعات است
درصورتی که تماشاگر به مفاهیم و اصطلاحات فیلم و سینما آشنایی داشته باشد؛ با هنر هفتم، بیشتر اشنا میشود.

اصطلاحات سینمایی

اموزش دید و مهارت، یکی از شروط ورود به دنیای سینما به شمار می رود. درواقع پشت میزهای دانشگاه نمیتوان، آموزش و مهارت را کسب کرد. در صنعت سینما برای این که به هر حوزه ای به عنوان مثال بازیگری، کارگردانی، فیلمنامه نویسی و صدا برداری وارد شوید؛ باید اهل مطالعه و خواندن و مشاهده کردن باشید که راهکارش مطالعه و کسب تجربه و خاک خوردن صحنه می باشد.

>> آداپته:

اقتباس از آثار دیگران ویا ازعرصه های دیگری هنری درسینما را گویند.

>> آرک:

آرک به نوری قوی به رنگ سفید گفته میشود که کاربرد آن برای صحنه های وسیع می باشد.

>> آنونس:

درصورتی که برای تبلیغ و معرفی یک فیلم، اقدام به تهیه ی فیلم کوتاهی میکنند؛ به چنین فیلمی آنونس میگویند.

>> آیریس:

آیریس یا دیافراگم، به قطعه ای اطلاق میشود که در دوربین فیلمبرداری وعکاسی قرار گرفته و ساختمان آن مشابه عنیبیه چشم است و وظیفه ی کنترل میزان نوردهی به نگاتیو را بر عهده دارد.

>> آپرای صابونی:

درابتدا آپرای صابونی به نوعی از سریالهای کم ارزش تلویزیونی گفته میشد که پیوسته پخش می شد ولی این اصطلاح با گذشت زمان وارد عرصه ی سینما شد.

>> اپیزود:

اپیزود در سینما به معنای هرقسمتی از یک فیلم کوتاه چند قسمتی کامل است که به قسمتهای دیگر با یک مضمون متصل می شود.

>> اسپلایس:

وقتی که دو فریم به یکدیگر متصل میشوند؛ به این حالت اسپلایس می گویند که در مرحله تدوین بمنظور ایجاد یک نوار ممتد انجام می شود.

>> اسپلایسر:

اسپلایسر، نام دستگاهیست که کار اسپلایس کردن را بر عهده دارد.

>> استودیو:

استودیو در سینما به فضایی بسته گفته میشود که بازسازی آن مشابه مکانهای فیلم است.

>> اکشن:

اکشن از دیگر اصطلاحات مشهور سینمایی به شمار میرود که به زبان فرانسوی، ACTION یا اکسیون تلفظ میشود. وقتی که بازیگران نسبت به هم‌دیگر و محیطشان، حرکت ورفتاری را از خود نشان می‌دهند به این حالت یک اکشن میگویند. به بیان دیگر، وقتی که کارگردان، دستور شروع به حرکت بازیگر را می دهد، اکشن میگویند.

توضیح اصطلاحات سینمایی,معنی آفیش در بازیگری,اصطلاحات سینمایی انگلیسیاموزش دید و مهارت، یکی از شروط ورود به دنیای سینما به شمار می رود

>> اسکار:

اسکار در جهان به عنوان مهم ترین رویداد سینمایی محسوب میشود. از مهم ترین رویداد سینمایی جهان می توان به جایزه آکادمی فیلم آمریکا اشاره کرد که شروع آن از سال ۱۹۲۹ بوده و هر سال در بورلی هیلز کالیفرنیا، به معرفی برترین های فیلمسازی جهان می پردازد.

>> اسلپ استیک:

اسلیپ استیک از اصطلاحات دیگر سینمایی به شمار میرود و درواقع به نوعی از فیلم های کمدی صامت گفته میشود که در اوایل قرن بیستم، ترویج پیدا کرد و با فیلم های لورل هاردی شناخته شد و به سرعت هم از بین رفت.

>> اکسپرسونیسم:

اصطلاح اکسپرسونیسم، علاوه بر کاربردی که در هنر و نقاشی دارد؛ در سینما هم، استفاده میشود. اجرای فیلم های اکسپرسیونیستی، به صورت هنرمندانه و احساساتیست. جنبش اکسپرشنیست ها، اکسپرسونیسم است.

>> پویانمایی:

پویانمایی با نامهای دیگری نظیر ANMIATION یا انیماسیون شناخته میشود و درواقع این اصطلاح در سینما بیانگر تصاویر نقاشی متحرک می باشد. ایرانیان به عنوان نخستین ابداع کنندگان انیمیشن جهان شناخته میشوند. از معروف ترین شرکت اینیمیشن سازی جهان می توان به والت دیزنی اشاره کرد.

>> ایستمن کالر:

به یک نسخه ی منفی از فیلم رنگی، ایستمن کالر می گویند که برای فیلمسازان، قابلیت چاپ ارزان و سهولت در کاربرد را فراهم می کند. فیلم ایستمن کالر در مقایسه با روش تکنی کالر به دوربین سبک تر و عادی تری نیاز دارد.

>> بازیگر و بازیگردان:

وظیفه ی بازی گردان، هدایت هنرپیشه مرد( ACTOR) و هنرپیشه زن( ACTRESS) میباشد تا این توانایی را داشته باشند که نقششان را بر اساس سناریو و میزانسن و نقشی که در اختیار دارند، به خوبی اجرا کنند. بازیگردان به بیانی دیگر، به عنوان مشاور بازیگران سر صحنه و کمک کار کارگردان شناخته میشود. محمد رضا شریفی نیا یکی از بازیگردان های مطرح سینمای ایران می باشد.

>> بدل کار :

بدلکار که به عنوان یک فرد چابک و حرفه ای شناخته میشود؛ درزمانی که خطری بازیگر اصلی را تهدید کند، به جای او در صحنه های خطرناک مثل پرش از ارتفاع، حاضر می شود.

>> برداشت:

به فیلم برداری از یک سکانس، برداشت میگویند. گاهی وقت ها یک برداشت، به منظور رضایت کارگردان و عوامل تولید، چندین مرتبه تکرار میشود. یک برداشت، حتی می تواند بمدت چند ثانیه یا چند دقیقه و بدون کات باشد.

>> برداشت روزانه و طولانی و مجدد:

برداشت روزانه به تعداد سکانس هایی از یک فیلم اطلاق می شود که در طول روز بمدت ۲ تا ۳ دقیقه از این سکانس ها فیلمبرداری میشود. اگر نمایی، طولانی یا سکانسی بدون کات باشد، موجب ایجاد برداشت طولانی در ذهن می شود. برداشت مجدد، زمانی انجام میشود که کارگردان، فیلمبرداری یک سکانس را تائید نکرده باشد.

>> برش یا کات:

در مرحله تدوین به قطح صحنه فیلمبرداری شده، برش می گویند.

>> بک گراند:

بک گراند در سینما همان BACKGROUND می باشد.

>> بلوآپ:

بلوآپ درواقع به یکی از اصطلاحات سینمایی در فیلمسازی اطلاق میشود. بلوآپ نوعی بزرگنمایی یا بزرگ کردن تصویر، تلقی میشود که به تغيير قطع فیلم در فیلمسازی می گویند. به عنوان مثال سایز تصویر را از شانزده میلیمتری به سی و پنج میلیمتری تغيير می دهند.

>> بوم:

بوم، نام میله انعطاف پذیریست که به میکروفون متصل می شود و درواقع کاربرد آن برای صدابرداری است.

>> پانا ویژن:

پانا ویژن به نوعی تکنیک فیلم برداری به منظور نمایش بر روی پرده نقره ای سینما اطلاق میشود. برای انجام این کار به یک نگاتیو هفتاد میلی متری نیاز است. روش پانا ویژن به اینصورتست که نگاتیو بر روی فیلم POSITIVE هفتاد میلی متری، قابل چاپ می باشد یا عدسی آنامورفیک روی نگاتیو فیلم سی و پنج میلیمتری چاپ می شود. بعد از آن، عدسی این امکان را فراهم می کند که فیلم سی و پنج میلی متری بطور کامل بر روی پرده سینما نمایش داده شود.

>> شرکت پخش:

به شرکت توزیع کننده ی فیلم، شرکت پخش می گویند. قرارداد این شرکت با سینماها میباشد و با سینما داران، رابطه تهیه کننده دارد. از وظایف شرکت پخش می توان به بازاریابی داخلی و بین المللی اشاره کرد.

>> پرده:

پرده در سینما به دیوار سفید یا آویزی گفته میشود که از طریق آن می توان فیلم ها را تماشا کرد. پرده عریض، ابعاد تصویری است که در مقایسه با استاندارد تصویر سی و پنج میلیمتری که ۳۳ به ۱ است، استاندارد ۸۵ به ۱ دارد.

>> پلان:

یک پلان به زمانی گفته میشود که دوربین را روشن می کنند تا زمانی که دستور CUTتوسط کارگردان صادر می شود. درصورت طولانی شدن پلان، به آن پلان سکانس می گویند.

>> پل صورتی:

وقتی که در پایان یک سکانس، صدای صحنه قبلی یا صحنه بعدی را می شنوید؛ به این حالت پل صورتی میگویند.

>> پن:

درصورت حرکت دوربین به سمت راست چپ و عدم قرار گرفتن آن بر روی دوش، به حرکت روی محور ثابت، پن می گویند. پن شلاقی به این معناست که دوربین از نقطه ای به نقطه دیگر، خیلی سریع بچرخد.

معنی اصطلاحات سینمایی دکوپاژ,فرهنگ اصطلاحات سینمایی انگلیسی به فارسی,فهرست اصطلاحات سینمایی و تئاتردر صنعت سینما برای این که به هر حوزه ای وارد شوید؛ باید اهل مطالعه باشید

>> پوزتیو:

به یک نسخه از فیلم سی و پنج میلیمتری، POSITIVE میگویند که در لابراتوار از نگاتیو ساخته می شود و درواقع ارائه دهنده ی تصویر واقعی از سوژه می باشد.

>> تدوین:

به مرحله ی بعد از اتمام فیلم برداری در صنعت سینما، تدوین می گویند که فیلم در این مرحله به تدوین گر داده میشود تا سکانس های فیلم برداری شده را طبق روند و تایم لاین داستان، مرحله به مرحله کنار هم بگذارد تا به خوبی صدا و تصویر و کیفیت نور، تنظیم شود و فیلم از ضرب آهنگ منظمی برخوردار شود. درصورتی تدوین، حرفه ای تر میشود که پرش، کمتر احساس شود.

>> تراولینگ:

وقتی که دوربین بر روی ریل به سمت جلو یا عقب حرکت کند؛ به چنین حالتی TRAVELING میگویند.

>> تعلیق:

تعلیق به معنای منتظر نگهداشتن تماشاگر فیلم برای آن چیزیست که در ادامه روایت می آید و چنین انتظاری، مهیج می باشد. مصداق تعلیق برای سینمای آلفرد هیچکاک است که این سینما به عنوان سینمای ترس شناخته میشود.

>> تکنی کالر:

در صنعت سینمای قرن بیستم به روش فیلمبرداری رنگی ابتدایی، تکنی کالر می گویند. دوربین فیلم برداری تکنی کالر از قابلیت ۳ نور فیلم مجزا برخوردار بود که وظیفه ی تفکیک ۳ رنگ اصلی( RGB) از یک منشور نور را برعهده داشت. سپس یک نوار فیلم با تصویر برجسته از روی هریک از نوارهای سه رنگ، شناخته میشد.

>> تله سین:

تله سین، یکی از ابزارهای تبدیل کننده ی نسخه های سی و پنج میلیمتری به نسخه های ویدیویی می باشد.

>> بیگ پروداکشن:

درواقع با بیگ پروداکشن می توان آثار عظیم و پر خرجی را تولید کرد که یکی از آن ها فیلم« محمد رسول الله( ص)» میباشد که در داستانی پر فراز و نشیب، شاهد لوکیشن های مختلف و میزانسن و طراحی لباس و تعدد بازیگر هستید.

>> فرق تهیه با تهیه کننده:

تهیه به معنای روند طولانی ساخت فیلم از ابتدا تا محصول نهایی قابل پخش میباشد درحالیکه تهیه کننده به شخص حقیقی یا حقوقی گفته میشود که هزینه این ساخت را باید بپردازد.

>> تیپ سازی:

تیپ سازی در هنر سینما، یعنی هنرپیشه را براساس فیزیک و استایل و میمیک چهره انتخاب می کنند که بر اساس خط سیر داستان، بازیگر را قهرمان یا ضد قهرمان می کند. تیپ سازی، بین تماشاگر و بازیگر از نظر ارتباط ذهنی و بصری، نقش فوق العاده ای را ایجاد میکند. مثل جولی اندروز در فیلم آوای موسیقی که سبب شد تا این ملودرام شورانگیز، تیپ وی را برای حضور در سایر فیلم های خانوادگی، بسازد.

>> تیلت:

وقتی که دوربین بر یک محور ثابت به صورت عمودی( بالا یا پائین) بچرخد؛ به این حالت تیلت می گویند.

>> جلوه اپتیکی:

منظور از جلوه اپتیکی در چاپ نوری، کشف یا عدم کشف هر تکنیکی می باشد.

>> جلوه صوتی:

گوش کردن به صداهای موجود در سکانس ها، جلوه صوتی نام دارد. در جلوه صوتی، همزمانی موسیقی و گفتار از اهمیت به سزایی برخوردار است.

>> جلوه های ویژه:

به حقه های سینمایی که باعث مهیج شدن صحنه ای برای بیننده می شوند، جلوه های ویژه می گویند که از آن ها می توان به غرق شدن کشتی تایتانیک اشاره کرد.

>> چینه چیتا:

هالیوود اروپا درحقیقت، همان شهرک سینمایی بزرگ در شهر رم ایتالیا می باشد. اکنون، تعداد استودیوهای فیلمسازی که در این شهرک وجود دارد ، معادل صد و چهل می باشد.

>> حرکت:

کارگردان، فرمان حرکت را سر صحنه میدهد و برای شروع فیلمبرداری یک پلان است و باید عواملی نظیر صدا، نور و تصویر با هم هماهنگی داشته باشد.

اصطلاحات رایج در سینما,اصطلاحات سینمایی,مفاهیم و اصطلاحات فیلمبلوآپ درواقع به یکی از اصطلاحات سینمایی در فیلمسازی اطلاق میشود

گردآوری: بخش هنر و سینما سرپوش

  • 12
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
یان کوم بیوگرافی یان کوم؛ بنیانگذار برنامه واتس اپ

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۷۶

محل تولد: اوکراین، کی یوف

ملیت: آمریکایی

حرفه: تاجر، برنامه نویس، کارآفرین

دلیل شهرت: راه اندازی واتساپ

ثروت: ۱۵/۱ میلیارد دلار

ادامه
جلال الدین مارشاریپوف بیوگرافی جلال الدین مارشاریپوف بازیکن قوی ازبکی

تاریخ تولد: ۱ سپتامر ۱۹۹۳

محل تولد: گرگانج، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: استقلال تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
بیوگرافی و اشعار عثمان بختیاری زندگینامه عثمان بختیاری شاعر سده پنجم و ششم

تاریخ تولد: بین سال های ۴۵۷ تا ۴۶۹ هجری قمری

ملیت: ایرانی

زمینه فعالیت: شاعر و حماسه سرا

آثار: شهریار نامه - هنرنامه یمینی

وفات: بین سال‌ های ۵۱۲ تا ۵۴۸

ادامه
ابو حتوف بن حارث انصاری زندگینامه ابوحتوف بن حارث انصاری از دشمنی با امام علی تا شهادت در کربلا

محل زندگی: کوفه

دوران زندگی: همزمان با دوران زندگی امام حسین (ع)

از یاران: امام حسین (ع)

شهادت: روز دهم محرم

ابو حتوف بن حارث انصاری در سپاه عمر سعدزندگینامه ابو حتوف بن حارث انصاری

ادامه
محمد نادری بیوگرافی محمد نادری بازیگر سینما و تلویزیون

تاریخ تولد: ۱۰ تیر ۱۳۵۷

محل تولد: اردبیل

حرفه: بازیگر، فیلمنامه نویس، صدا پیشه، مجری

تحصیلات: کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس

آغاز فعالیت: ۱۳۸۸ تاکنون

ادامه
محمد بن راشد آل مکتوم بیوگرافی محمد بن راشد آل مكتوم حاکم موفق دبی

تاریخ تولد: ۱۵ ژوئیه ۱۹۴۵

محل تولد: دبی

ملیت: امارات متحده عربی

لقب: والاحضرت شیخ محمد

حرفه: حاکم دبی

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش