پنجشنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۱۲۰۰۱۶

فوتوریسم چیست و دارای چه ویژگی هایی می باشد؟

فوتوریسم چیست,سبک فوتوریسم,هنرمندان سبک فوتوریسمبیانه شکل گیری سبک فوتوریسم برای اولین بار به سال ۱۹۰۹ میلادی برمیگردد
یکی از جنبش های هنری اوایل قرن بیستم، تحت عنوان آینده گری یا فوتوریسم شناخته میشد. ایتالیا، منشأ پیدایش این جنبش بود و فعالیت خود را در کشورهای دیگر نظیر روسیه شروع کردند. از زمینه هایی که فوتوریست ها در آن فعالیت داشته می توان به ادبیات، عکاسی، نقاشی، مجسمه سازی ، تئاتر، موسیقی، سفالگری، معماری و حتی آشپزی اشاره کرد.

فوتوریسم

فلیپو توماز مارینتی( شاعر ایتالیایی) در سال ۱۹۰۹ میلادی، شکل گیری سبک فوتوریسم را برای نخستین بار در روزنامه فیگارو منتشر کرد. بیزاری از هنر گذشته و استقبال از پویایی، جنبش و حرکت به عنوان بیانیه ی اصلی فوتوریست ها محسوب میشد.

به بیان دیگر در ابتدای قرن بیستم، مهمترین سبک هنری آوانگارد، سبک فوتوریسم نام داشت که منشأ آن به کشور ایتالیا برمی گردد. جریان مدرنیته، تکنولوژی و ماشینی شدن در این سبک از اولویت بسیاری برخوردار است. درواقع فوتوریست باعث شد که ماشین به زندگی بشر راه یابد. افردی که از سبک فوتوریسم پیروی می کنند معمولاً با گونه های فرهنگی سنتی و قدیمی مخالفت می کنند. هنرمندان سبک فوتوریسم دوست دارند که مضامین سرعت، تکرار و خشونت را به تصویر بکشند.

شخصیت پرشور و روشنفکر مارینتی( شاعر ایتالیایی) باعث بوجود آمدن مضامین اصلی سبک فوتوریسم شد. این مضامین باعث میشود که فوتوریسم، شباهت بسیاری به آنارشیسم( آزادی بی قید و بند ) و یا طغیان گری داشته باشد. ماشین، هواپیما و شهرهای صنعتی در نزد فوتوریست ها نشانه های بسیار مهمی محسوب میشدند بدین دلیل که آنها بیانگر پیروزی انسان بر طبیعت بودند.

اصول کلی آینده گری

آینده گرها به تاریخ و مظاهر تمدن، نگاه طغیان گری داشتند و در بیانیه هایشان خواستار نابودي آنها بودند و به ستایش مظاهر مدرن بشریت می پرداختند. آنان می خواستند که موزهها و کتابخانه ها که نگهدارنده ی نمادهای قدیم و تمدن های پیشین بودند؛ از بین بروند. به این ترتیب یکی از ریشه های پیدایش فاشیسم در ایتالیا، جنبش فوتوریسم بود.

فوتوریسم در عکاسی,سبک های بعد از فوتوریسم,معماری فوتوریسممهمترین سبک هنری آوانگارد در ابتدای قرن بیستم،سبک فوتوریسم بوده است

هنرمندان آینده گر بر ادغام نقاشی و تماشاگر، بسیار تأکید می کردند و طبق گفته ی آن ها« تماشاگر باید در مرکز نقاشی برود تا قادر به درک اجتماعی حیرت آور درون نقاشی های سبک فوتوریسم باشد» و به این ترتیب دیدگاه ماشینی و مدرن آن ها نسبت به نقاشی بوجود آمد. آنها با تحسین بسیاری کشفیات و دیدگاه های علمی را می دیدند و تأکید زیادی بر روی حرکت در نقاشی داشتند که درنتیجه ی این امر،« کارتون» یا پویانمایی به وجود آمد.

ویژگی های اصلی جنبش فوتوریسم

جنبش فوتوریسم( آینده نگری)، متکی بر فلسفه های اساسی خود بود. این نقاشان زمان و حرکت را در درجه اول، وارد نقاشی کردند. نقاشی فوتوریست مثل نقاشی کوبیست ها بسیار انتزاعی است. بیان احساسات فوتوریست ها درباره دنیای جدید و مدرن از اهداف فوتوریسم به شمار می رفت. دنیا از نظر فوتوریست ها تبدیل به محیطی شگفت انگیز در عرض چند سال شده بود و باید در نقاشی، این شگفتی نمایان می شد.

فوتوریسم و تکنولوژی

تکنولوژی بصری و عکسبرداری ریتمیک مانند انیمیشن و سینما از آثار هنرمندان سبک فوتوریسم محسوب میشود. تکنولوژی در شکل گیری این سبک، تأثير به سزایی داشت، به این صورت که هنرمندان اب استفاده از تکنولوژی، قادر به ارائه ی تصاویری ریتمیک در کادرهای پشت سر هم هستند. هنرمندانی همچون جیاکومو بالا، اومبرتوبوچینی، جینو سورینی و کارلو کارا از پیروان این سبک بع شمار می رفتند. این جنبش در میلان برای نخستین بار بوجود آمد ولی پس از آن سریعا به تورین و ناپل انتقال داده شد و در اقصی نقاط دنیا در مدت زمان بسیار کوتاهی منتشر شد.

فوتوریسم در عکاسی

فتوریسم در بین حرکات آوانگارد نیمه اول قرن بیستم، بین نقاشی و عکاسی، عمیق ترین و مطالعه شده ترین روابط را ارائه می دهد. فوتوریسم از مفهوم نمایندگی نئو امپرسیونیستی خود در عکاسی سعی می کند که به صورت منسجم از طریق امکانات عکاسی، تکنیک های نقاشی که بیانگر مفهوم حرکت است را پیاده کند. در عین حال، عکاسی تکامل خود را به لطف پیشرفت فناوری شروع کرد و تبدیل به ابزاری شد که تصاویر را از حرکت فعال، رسمی سازی کند. درواقع عکاسی آینده گرا قصد معرفی همین انقلاب در ادراک را داشت. بعنوان یک رویکرد، آن ها به عکاسی علمی و معنوی گرایش پیدا کردند.

فوتوریسم در معماری

معماری فوتوریسم (مصطلح به معماری فوتوریست) دارای اصول مهمی نظیر ایجاد و برقراری ارتباط بین نیازهای این انسان و روند رشد پرشتاب تکنولوژی، توجه به دغدغه های امروزی انسان معاصر و زندگی شهری می باشد. سبک فوتوریسم در معماری به این صورت وارد شد که پس از انتخاب سطوح با گوشه ای تیز در طراحی ساختمان و المان های معماری، آن دو بگونه ای باهم ادغام می شوند که انسان احساس می کند درحال حرکت است؛ وقتی که به آن ها نگاه میکنید هیچگاه چشمتان بطور ثابت به یکجا خیره نمیشود.

رنگهایی به انسان، حس نوعی صنعتی بودن را میدهد که از کنتراست بالا و تیرگی برخوردار است و از تکرار در تمام المانها استفاده شده است( همانند آنچه در پرسپکتیو رخ میدهد) که در زمره آثار فوتوریست، چنین کاری به صورت خودکار قرار میگیرد. نظاره گری به دغدغه های بشر، متناسب با زندگی امروزی او در زندگی شهری و معماری از اصول بنیادی معماری آینده گرا به شمار می رود.

ویژگی های اصلی جنبش فوتوریسم,فوتوریسم,عقاید فوتوریست هامضامین اصلی سبک فوتوریسم برگرفته از شخصیت پرشور شاعر ایتالیایی یعنی مارینتی است

فوتوریسم در ادبیات

نویسندگان سازنده ی فوتوریسم در ادبیات ایتالیایی، صرفاً راضی به مضامین شهری و مدرنیسم نقاشی آینده گرایی نبودند. آنان می خواستند که متناسب با تصورهایشان، بیانی را بسازند. آن ها اقدام به تاسیس ژانرهای جدیدی تحت عنوان شعر کلمه- آزاد کردند که مشروط بودن به آزادی از ویژگی بارزش به شمار می رفت.

محدودیت های تایپوگرافی خطی و نحو معمولی و املاء در فوتوریسم شعر و ادبیات، بدون کاربرد بود. مواردی همچون Futurist evenings، استفاده از مانیفست، رویدادهای رسانه ای میکس شده، اشعار پوستری و مجلات با فرمت صفحه گسترده حاوی ترکیبی از ادبیات، نقاشی و اظهارات نظر از شکل های جدید انتشار در ادبیات فوتوریسم محسوب میشدند. با این حال، خروجی هنرمندان از برنامه اعلام شده جنبش تا سال ۱۹۱۴ بسیار عقب ماند و بر خلاف مارینتی تا حد زیادی، شاعران آینده نگر در موضوع و اصطلاحات خود، سنتی گرایانه باقی ماندند.

مارینتی در ابتدا به سبب داستان Mafarka le futuriste معروف شد که درباره تجاوز، غارت و نبرد در شمال آفریقا بود. (“تخریب نحو – تصور بی سیم – کلمات در آزادی”) در سال ۱۹۱۳ عنوان مهم ترین مانیفست آینده نگر ادبی بود که خواسته های مارینتی را برای یک زبان پراکنده، با افعالی در نشانه های بی نهایت و ریاضی، خالی از صفت ها و ضرب المثل ها و جفت سازی کلماتی برای انتقال اقتصادی و جسورانه تر اطلاعات بیان میکرد.

فوتوریسم در طراحی لباس و صنعت مد

فوتوریسم با به چالش کشیدن هنرمندان، قصد ایجاد سبک هایی برای بیان ایده ها و احساسات دنیای مدرن را داشت. یکی از بنیان‍گذاران جنبش به نام Giacomo Balla در سال ۱۹۱۴، دستورالعمل های مربوط به صنعت مد را جمع آوری کرد. مواردی همچون رنگ های خنثی، طرح های متقارن و یک نواخت حاکم بر سبک های مد روز از نظر Balla تمسخر آمیز بود. طبق گفته ی این نقاش، لباس باید تهاجمی باشد و سایه های “عضلانی” یا عمیق رنگ و الگوهای هندسی جسورانه را داشته باشد.

فوتوریسم در عکاسی,سبک های بعد از فوتوریسم,معماری فوتوریسمدر سبک فوتوریسم بیشتر از هرچیزی به جریان مدرنیته، تکنولوژی بها داده شده است

Balla به جای تعادل، طرفدار عدم تقارن بود؛ مانند آستین های ژاکتی که در طول و شکل های مختلف، برش داده شده است. او میخواست لایه هایی از لباس را اضافه و حذف کند که به صورت خودجوش باعث ایجاد ظاهری جدید میشد. سبک فوتوریسم در طراحی لباس، بیانگر مد بود. در اثر این جنبش، از تحرک و پرخاش گری تمجید شد. Balla لباسی را دوست داشت که ساده و راحت بود یعنی پوست و بدن در آن لباس به راحتی، نفس می کشید.

ارنستو میشائیل که یک طراح آینده گرایانه بود و به لقب Thayahtشهرت داشت؛ در سال ۱۹۲۰به معرفی یک لباس باشکوه و راحت به نام توتا به معنی همه، برگرفته از کلمه ایتالیایی tutta پرداخت. توتا که برای دستیابی به موفقیت تجاری از طرح های آینده گرا و فیوچریستی به شمار می رفت؛ موجب جلب توجه عموم مردم شد. با این وجود، Futurism بر روی لباس هایی تأکید داشت که هدف از طراحی آن ها ایجاد یک سبک زندگی فعال، یک نوآوری واقعی و لباس اسپرت مدرن بود.

عقاید فوتوریست ها

>> سنت شکنی:

فوتوریستها توانستند ادبیات و بویژه شعر نو و تازه ای را با شکستن قالبهای کلاسیک، سنتی و زیبایی شناختی سمبولیستها و از بین بردن قانونمندیها ایجاد کنند. آنان به هیچ وجه از قواعد دستوری زبان و نحو استفاده نکردند. به طورمثال ، آن ها به کارگیری فعلها به صورت مصدر، از صفت و قید و نشانه گذاری در نوشته هایشان استفاده نمی کردند.

>> آینده نگری:

فوتوریستها بر این باورند که نباید به مرور گذشته، بازسازی تاریخی و یا مسایل روزمره و پیش پاافتاده در آثار ادبی و هنری پرداخت، بلکه باید به تصویرسازی آینده پرداخت.

>> درباره مردم و برای مردم:

مخاطبان اصلی فوتوریستها،« مردم» بودند. عقیده و باورشان این بود که هنرمند باید با حاضر شدن در میان مردم، هنری تازه را با گفتن« از مردم و برای مردم» ارایه دهد.

>> دست یافتن به دنیای والای ذهن و روح انسان:

درواقع هنر فوتوریستی، قصد نجات انسان از غرق شدن در دنیای مدرنیته و افتادن در دام زندگی قراردادی و بی روح شهری را دارد و در این میان تنها هنر، قادر به نجات انسان از این گرداب است و می تواند به تدریج انسان را به دنیای والای روح و ذهن و لذت زندگی برساند.

فوتوریسم چیست,سبک فوتوریسم,هنرمندان سبک فوتوریسمآینده‌گری نام دیگر فوتوریسم است

گردآوری: بخش هنر و سینما سرپوش

  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش