دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴
۰۹:۵۵ - ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۷۴۷۴
فیلم و سینمای جهان

۱۰ بازی برتر برد پیت؛ ستاره‌ای بدرخشید

بهترین بازی‌های برد پیت در سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

این خبر جدیدی برای طرفداران سینما نیست که ۲۰۱۹ قرار است سال برد پیت باشد. امسال شاهد درخشش بازیگری هستیم که هیچ‌وقت به درجه‌ای که شایسته‌اش بود نرسید و سال‌ها منتظر بودیم که او در فیلم‌هایی بازی کند که خودش از آن‌ها رضایت داشته باشد. قرار است به مناسبت دو فیلم مهمی که امسال برد پیت در آن‌ها حضور داشته یعنی «روزی روزگاری در هالیوود» کوئنتین تارانتینو و «به سوی ستارگان» جیمز گری بهترین بازی‌های برد پیت در سینما را معرفی کنیم.

برد پیت اول به عنوان یکی از بازیگران جذاب هالیوود شهرت پیدا کرد و بعدتر تبدیل به یکی از بزرگترین نام‌های سینما شد. پیت ممکن بود تبدیل به یکی از آن ستاره‌هایی شود که در هر فیلمی می‌توانست دستمزدش را پرداخت کند، حاضر شود و به مرور هم نقش‌اش در سینما کمرنگ‌تر شود. اما وقتی به اواخر قرن بیستم و اوایل قرن بیست و یکم رسیدیم روشن شد که به یاد ماندن در حد یک مدل جذاب چیزی نیست که برد پیت به آن علاقه‌ای داشته باشد.

بازی در فیلم‌هایی مثل «هفت» فینچر و «رمانس واقعی» تونی اسکات نشان داد او بازیگر کنجکاوی است که خوشحال می‌شود بتواند مرزهای بازیگری‌اش را دائم مورد آزمایش قرار دهد. بازی‌اش در «یازده یار اوشن» و «باشگاه مشت‌زنی» نشان داد که چه طور با سلاح ستاره بودنش خودش را مجهز می‌کند تا به روش‌های مختلف و در نقش‌های جالب بازی کند.

نقش‌هایش به خصوص وقتی بیشتر غیرقابل پیش‌بینی شدند که خودش هم به عنوان تهیه‌کننده وارد کار شد و شخصیت هنری او از طریق تعدادی از بهترین فیلم‌های آمریکایی که در بیست سال گذشته ساخته شدند، تشریح شد.

در نقش کلیف بوث در فیلم «روزی روزگاری در هالیوود» تارانتینو و روی مک‌براید در فیلم جدید فوق‌العاده‌ی «به سوی ستارگان» پیت حتی بیشتر از گذشته توانایی‌هایش را نشان داد و فاصله‌ی بین قلب هالیوود و مرزهای خارج از کهکشان را با چنان شکوهی طی کرد که ثابت می‌کرد او یکی از بزرگترین بازیگران سینمای آمریکاست.

برد پیت متولد ۱۹۶۳ و بازیگر ۵۵ ساله‌ی سینماست که هر چند به خاطر بازیگری‌اش تا به حال برنده‌ی جایزه‌ی اسکار نشده اما به عنوان تهیه‌کننده توانسته این جایزه را برای فیلم «۱۲ سال بردگی» دریافت کند. در مقام بازیگر هم البته برای نقش‌های متفاوت نامزد دریافت جایزه شده است. پیت در دانشگاه میزوری روزنامه‌نگاری با گرایش تبلیغات می‌خواند اما چند هفته مانده به دریافت مدرکش متوجه شد که این چیزی نیست که راضی‌اش کند و دلش با سینماست و از آن جایی که به گفته‌ی خودش در میزوری فیلم ساخته نمی‌شد به هالیوود رفت. یعنی جایی که فیلم‌ها آن‌جا ساخته می‌شدند.

به کلاس‌های بازیگری رفت و سال ۱۹۸۷ در یک نقش خیلی کوچک ظاهر شد. اولین‌بار که می‌توانید او را در یک فیلم شناسایی کنید سال ۱۹۹۱ در فیلم جاده‌ای محشر «تلما و لوییز» است. در نقش کابوی جوانی که کنار جاده ایستاده و منتظر است تا یک ماشین سوارش کند.

تا امروز در چیزی حدود ۸۰ فیلم و سریال ایفای نقش کرده است و به عنوان تهیه‌کننده هم شرکت فیلمسازی plan B را تاسیس کرده که فیلم‌های موفقی هم در آن تولید می‌کند.

چنین مطلبی درباره‌ی او باید زودتر از این‌ها نوشته می‌شد اما امسال دیگر نمی‌شود به هیچ‌وجه نادیده‌اش گرفت. این هفت بازی برتر برد پیت در سینما به انتخاب ایندی‌وایر است.

تایلر دردن (باشگاه مشت‌زنی)

بهترین بازی‌های برد پیت در سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: fight club

کارگردان: دیوید فینچر

امتیاز متاکریتیک: ۶۶ از ۱۰۰

محصول ۱۹۹۹

در تمام سال‌هایی که برد پیت نقش پسر خوشگل هالیوود را بازی می‌کرد تمایلش برای برانداختن آن نقاب و زیر و رو کردن کارنامه‌اش به چشم می‌خورد. معلوم بود دوست دارد از جذابیتش در نسل بازیگران خودش به عنوان یک تله یا سلاحی برای یک شوخی مرگبار استفاده کند.

به عنوان تایلر دردن در فیلم «باشگاه مشت‌زنی» او به نقطه‌‌ی اوج قدرت خودش رسید و موفق شد که در آن نقش پیچیده همه‌ی آن چیزهایی را که به نظر می‌رسید دلش می‌خواست در یک نقش اجرا کند، به دست بیاورد.

این نقش پارودی پر دست‌اندازی برای جذابیت جنسی اوست و جوابی عصیانگرانه و آنارشیستی به به جامعه‌ای که بیشترین زمانش را در وضع موجود صرف حرص و آز و شهوت می‌کند. پیت به نقش این اجازه را می‌دهد که تبدیل به کاریکاتوری از هر آن چیزی بشود که مردان درباره‌اش فکر می‌کنند. او مجبور می‌شود شمایل بی‌نقص‌اش را برای این نقش نابود کند. این حس را به تماشاگر می‌دهد که دهه‌ی نود هم با او می‌میرد.

جسی جیمز (قتل جسی جیمز به دست رابرت فورد بزدل)

بهترین بازی‌های برد پیت در سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

کارگردان: اندرو دومینیک

امتیاز متاکریتیک:‌ ۶۸ از ۱۰۰

محصول ۲۰۰۷

همیشه چیز کوچکی در اجرای برد پیت وجود دارد که به آن ضربه می‌زند. جایی که می‌توانید انگار پوسته‌ی نقش را کنار بزنید و چیزی را که زیرش وجود دارد ببینید. چیزی در مورد صدایش است که انگار بیش از اندازه‌ای که به کارش می‌آید خوب است. کاراکترهایی که او بازی می‌کند شما را به این سمت سوق می‌دهند که کاملا احساسات‌شان را لمس کنید حتی اگر قرار نباشد این کار را انجام بدهند.

شاید به همین دلیل است که به صورت گسترده کاراکتر رسوخ‌ناپذیر کلیف بوث در فیلم تارانتینو تبدیل به چنین معمای غیرقابل حلی شده و مورد توجه قرار گرفته است.

اما پیش‌تر از سال ۲۰۱۹ هم برد پیت به چنین توانایی رسیده بود. در فیلم «قتل جسی جیمز به دست رابرت فورد بزدل» او نقش جسی جیمز را بازی می‌کند. جسی جیمز قانون‌شکن بزرگ میزوری است که از کودکی اسطوره‌ی رابرت فورد به شمار می‌رفت. برد پیت بازی غم‌انگیزی در نقش این قانون‌شکن دارد که رابرت فورد را در گروهش قبول می‌کند اما فورد کم‌کم با او دچار زاویه می‌شود. اما در عین غمناک بودن ترسناک است چون به نظر می‌رسد قادر به انجام هر نوع عمل خشونت‌آمیزی باشد.

پیت جسی جیمزی را روی پرده به تصویر می‌کشد که پیش از این صد بار مرده و حالا انگار بخشی از وجودش را جایی بین این جهان و جهان دیگر گم کرده است.

کلیف بوث (روزی روزگاری در هالیوود)

بهترین بازی‌های برد پیت در سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: once upon time in Hollywood

کارگردان: کوئنتین تارانتینو

امتیاز متاکریتیک: ۸۳ از ۱۰۰

محصول ۲۰۱۹

کلیف بوث در فیلم تارانتینو یک بدلکار است. بدلکار و رفیق ریک دالتون (با بازی لئوناردو دی‌کاپریو) که زمانی ستاره‌ی فیلم‌های وسترن بوده و حالا دوره‌ی افولش را طی می‌کند و طبعا برای بدلکارش هم نقش چندانی وجود ندارد اما کلیف بوث سخت نمی‌گیرد.

شما از بوث این حس را می‌گیرید که پیش از این که مسیرش به ریک دالتون بیفتد و با او هم‌ مسیر شود به اندازه‌ی ده مرد زندگی کرده است. احتمالا برخی از این زندگی‌ها هم تیره و تاریک‌تر از بعضی دیگر بوده است. نکته‌اش این جاست که کلیف در لحظه زندگی می‌کند. رفیقش به آینده چسبیده اما برای کلیف همه چیز مربوط به این جا و اکنون است.

آیا او زنش را کشته؟ شاید، شاید هم نه. اما پیت از گذشته‌ی این کاراکتر همه چیز را گرفته و آن را پشت پوسته‌ی هالیوودی که در حال حاضر در آن زندگی می‌کند پنهان کرده است.

روی مک‌براید (به سوی ستارگان)

بهترین بازی‌های برد پیت در سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Ad Astra

کارگردان: جیمز گری

امتیاز متاکریتیک: ۷۷ از ۱۰۰

محصول ۲۰۱۹

روی مک‌براید احتمالا کاراکتری است که به طرز مضحکی در مورد ایده‌ی مردم از یک فضانورد تبلیغاتی به نظر می‌رسد. پیت را هیچ‌وقت به اندازه‌ی این نقش در صلح و آرامش روی پرده ندیده بودیم. حتی وقتی که به آنتن فضایی چسبیده و در مرز جو زمین قرار دارد.

او نقش کاراکتر آرامی را بازی می‌کند که از لحاظ احساسی فلج است. مک‌براید از کارش لذت می‌برد چون او را از بقیه‌ی دنیا جدا می‌کند و اجازه می‌دهد به زندگی منزوی و تنهایش ادامه بدهد. او درست شبیه پدرش است که ۱۶ سال پیش در فضا گم شده است.

پیت در نقش مک‌براید کاراکتری را به تصویر می‌کشد که معیاری برای شجاعت است اما از باز کردن و نشان دادن درونیات خودش وحشت دارد.

پیت با مغز استخوانش این کاراکتر را درک کرده است و این امر کاملا در بازی‌اش مشهود است.

چد فلدهایمر (پس از خواندن بسوزان)

بهترین بازی‌های برد پیت در سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Burn After Reading

کارگردان: جوئل و اتان کوئن

امتیاز متاکریتیک: ۶۳ از ۱۰۰

محصول ۲۰۰۸

دیسکی که حاوی اطلاعاتی از یک مامور سازمان سیاست به دست دو آدم احمق می‌افتد که در یک باشگاه کار می‌کنند و از خوب و بد چیزی سرشان نمی‌شود. آن‌ها تلاش می‌کنند که دیسک را بفروشند.

مردم اصولا وقتی به برد پیت فکر می‌کنند این تصور را ندارند که او یکی از بهترین بازیگران کمدی نسل خودش است. با دیدن فیلم برادران کوئن متوجه می‌شوید که خود پیت مشکلی ندارد که به عنوان یک بازیگر کمدی از او یاد شود. او واقعا تفاوت زیادی بین بامزه بودن و بامزه نبودن نمی‌گذارد. مرز مشخصی در بازی او وجود ندارد که نشان بدهد چه سکانس‌هایی می‌خواهد جدی ظاهر شود و چه وقت‌هایی کمدی بازی می‌کند.

آقای اوبراین (درخت زندگی)

بهترین بازی‌های برد پیت در سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: The tree of life

کارگردان: ترنس مالیک

امتیاز متاکریتیک: ۸۵ از ۱۰۰

محصول ۲۰۱۱

در حال و هوای پدر بودن. این اولین‌باری نیست که پیت نقش یک پدر را بازی می‌کند (هر چند به نظر می‌رسد که خارج از پرده‌ی سینما با این نقش راحت‌تر باشد) اما فیلم ترنس مالیک اولین‌باری است که به نظر می‌رسد پیت با تمام وجودش پیچیدگی‌های نقش یک پدر را در آغوش کشیده است.

او یک تیپ پدر معمول فیلم‌ها نیست. بلکه به طور مشخص کهن الگوی یک پدر آمریکایی رئیس خانواده‌ی قرن بیستمی را تصویر می‌کند. مردی سخت‌گیر و عبوس که مشتاقانه می‌خواهد همه‌ی دنیا را به پای خانواده‌اش بریزد.

اجرای پر از احساسات و سرزنده‌ی او در نقش آقای اوبراین سرسخت ولی دوست‌داشتنی در لایه‌های انتزاعی فیلم مالیک خودش را نشان می‌دهد.

رابرت رایان (یازده یار اوشن)

بهترین بازی‌های برد پیت در سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Ocean’s Eleven

کارگردان: استیون سودربرگ

امتیاز متاکریتیک: ۷۴ از ۱۰۰

محصول ۲۰۰۱

برای برد پیت و احتمالا برای همه‌ی ما سینمادوستان کارنامه‌ی بازیگری برد پیت به دو بخش تقسیم می‌شود: قبل از بازی در فیلم «یازده یار اوشن» و بعد از بازی در این فیلم. بعد از این که به جایگاه ستاره بودن به سینما رسید و مجبور بود به خاطر این جایگاه همیشه جذاب و شمایل جذابیت جنسی باشد، این نقش به او اجازه داد که کمی ریسمانش را شل کند و به انرژی‌اش اجازه بدهد که در متن سکانس حل شود.

او یکی از یاران دنی اوشن، سارق مشهور است که این‌بار تصمیم گرفته‌اند همزمان از سه کازینوی لاس‌وگاس سرقت کنند.

فیلم نشان می‌دهد که برد پیت تا چه اندازه قدرتمندانه می‌تواند از زیر بار جذابیتش شانه خالی کند و باحال بودن خودش را به کاراکترش انتقال بدهد. بدون این که دوباره بازتاب آن را روی خودش داشته باشیم.

digikala.com
  • 10
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش