پنجشنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳
۰۰:۳۴ - ۰۴ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۰۲۴۵
فیلم و سینمای جهان

۲۰ فیلم علمی تخیلی برتر تاریخ سینما با موضوع هوش مصنوعی

مفهوم هوش مصنوعی چیزی است که برای مدت طولانی انسان را شیفته و درگیر خود ساخته است. از همان اولین فیلم علمی تخیلی در سال ۱۹۲۷ تا به امروز، هوش مصنوعی ایده‌ای بوده که بارها و بارها در قالب سینما مورد بررسی قرار گرفته است. در واقع، فیلم‌های علمی تخیلی با موضوع هوش مصنوعی چنان رایج و مرسوم شده‌اند که اکنون یک ژانر فرعی را در ژانر اصلی علمی تخیلی برای خود دارند. اما چه چیزی در هوش مصنوعی وجود دارد که آن را به جایگاه و جذابیتی رسانده که یک ژانر فرعی به نام خود ثبت کرده است؟ برای پاسخی دقیق به این سوال می خواهیم شما را با بهترین فیلم های علمی تخیلی تاریخ سینما با موضوع هوش مصنوعی آشنا کنیم.

فیلم های علمی تخیلی برتر تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۱۰- ای. آی. هوش مصنوعی (۲۰۰۱)

فیلم «ای. آی. هوش مصنوعی» (A.I. Artificial Intelligence) در مورد یک بچه رباتیک به نام دیوید است که اولین رباتی به شمار می‌آید که برای عشق ورزیدن برنامه‌ریزی شده است. وقتی که کارمند یک کمپانی سایبرنتیک برای یک برنامه تحقیقاتی از دیوید استفاده می‌کند، دیوید خود را در زندگی گرفتار می‌بیند که نه انسان‌ها او را می‌پذیرند و نه ماشین‌ها. برای کشف جایگاه خود و اینکه او واقعاً به کجا تعلق دارد، دیوید یک سفر خطرناک را در پیش گرفته و در این مسیر با ربات‌های منحصربفرد دیگری آشنا می‌شود. فیلم «ای. آی. هوش مصنوعی» که با نقدهای مثبتی روبرو شده و با بودجه ۱۰۰ میلیون دلاری‌اش، در گیشه موفق به ۲۳۵ میلیون دلار فروش شد، در هفتاد و چهارمین مراسم اسکار نیز در بخش بهترین آهنگ اورجینال و بهترین جلوه‌های ویژه نامزد دریافت جایزه شد. این فیلم جوایز سینمایی دیگری نیز دریافت کرد که از آن جمله می‌توان به جوایز متعدد برای هیلی جوئل اوزمونت ستاره نوجوان فیلم اشاره کرد که نقش دیوید را بازی کرد.

در سال ۲۰۱۳، مارک کرمود، منتقد سینمایی، از این فیلم به عنوان «شاهکار ماندگار اسپیلبرگ» یاد کرد. «ای. آی. هوش مصنوعی» در ابتدا توسط استنلی کوبریک توسعه یافته و وی چندین نویسنده مختلف را برای نوشتن یک سناریو اقتباسی استخدام کرد. با این وجود وی بر این باور بود که تصویربرداری کامپیوتری هنوز آنقدر پیشرفت نکرده که بتوان شخصیت دیوید را با استفاده از آن خلق کرد و اینکه هیچ کودک-بازیگری قادر نخواهد بود نقش این شخصیت را به خوبی ایفا کند و بدین ترتیب بود که این فیلم سال‌ها در مرحله توسعه باقی ماند. در سال ۱۹۹۵، کوبریک ساخت این فیلم را به اسپیلبرگ پیشنهاد کرد و بدین ترتیب بود که «ای. آی. هوش مصنوعی» به این کارگردان بزرگ تقدیم شد.

فیلم های علمی تخیلی برتر تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۹- ارتقا (۲۰۱۸)

داستان فیلم «ارتقا» (Upgrade) در مورد مردی به نام گری تریس است که بعد از فلج شدن بدنبال یک تصادف هولناک که به مرگ همسرش می‌انجامد، با پیشنهادی توسط یک مخترع روبرو می‌شود که می‌خواهد یک سیستم هوش مصنوعی را در بدن او جاسازی کرده و بدین ترتیب وی می‌تواند دوباره راه برود. در ابتدا، گری از این که دوباره می‌تواند راه برود شگفت‌زده می‌شود اما خیلی زود در می‌یابد که این سیستم دارای قدرت‌های دیگری نیز داشته و بدین ترتیب باید تصمیم بگیرد که آیا باید از این قدرت‌ها برای انتقام از کسانی که همسرش را کشته‌اند استفاده کند یا خیر.

فیلم «ارتقا» که توسط لی ونل نوشته و کارگردانی شده است، به ویژه به خاطر سکانس‌های اکشن خود مورد تایید و تحسین منتقدان قرار گرفت و بسیاری از آن به عنوان یکی از بهترین فیلم‌های سال ۲۰۱۸ یاد کردند. این فیلم در باکس آفیس نیز به موفقیت تجاری دست یافته و با بودجه ۳ میلیون دلاری خود به فروشی بیش از ۱۶ میلیون دلار رسید. ایده ساخت این فیلم زمانی به ذهن ونل رسید که تصویری از مردی را دید که تمامی چهار دست و پایش فلج بوده و از یک تراشه کامپیوتری برای کنترل حرکت خود استفاده می‌کرد.

فیلم های علمی تخیلی برتر تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۸- او (۲۰۱۳)

در فیلم «او» (Her) نویسنده‌ای به نام تئودور را می‌بینیم که بعد از جدایی از همسر محبوبش، شیفته یک سیستم عامل جدید به نام سامانتا می‌شود. در حالی که تئودور زمان بیشتر و بیشتری را با سامانتا می‌گذراند دوستی آن‌ها به عشق منتهی می‌شود. فیلم «او» توسط اسپایک جونز نوشته، تهیه و کارگردانی شده و اولین تجربه نویسندگی فیلمنامه او نیز به شمار می‌آید. این فیلم مورد استقبال منتقدان قرار گرفته و جوایز متعددی را نیز دریافت کرد. در مراسم اسکار هشتاد و ششم نیز، «او» در ۵ بخش نامزد جایزه شده و در نهایت جایزه بهترین فیلمنامه اورجینال را بدست آورد. از این فیلم به عنوان یکی از بهترین فیلم‌های قرن اخیر یاد می‌کنند.

جونز بعد از خواندن یک مقاله آنلاین در مورد وبسایتی که در آن هوش مصنوعی با کاربران گفتگوی متنی دارد به فکر نوشتن فیلمنامه «او» افتاد. وی همچنین تحت تاثیر رویکرد چارلی کافمن در نوشتن سناریو «سینکدوکی، نیویورک» (Synecdoche, New York) قرار گرفته و می‌خواست سناریویی بنویسند که بتواند تمام احساسات خود را در آن داخل کند. در طی ساخت فیلم، سامانتا مورتون نقش صدای سیستم عامل سامانتا را بازی می‌کرد و در تمام مدت در داخل یک کابین عایق صدای کوچک به رنگ سیاه قرار داشت. مورتون و خواکین فینیکس در طول فیلم‌برداری همدیگر را نمی‌دیدند تا رابطه بین شخصیت فینیکس و سامانتا بهتر و طبیعی‌تر شکل بگیرد. با این وجود، بعد از اتمام فیلم‌برداری‌ها تصمیم گرفته شد که از صدای اسکارلت جوهانسون برای نقش سامانتا استفاده شده و بدین ترتیب برخی سکانس‌ها از نو فیلم‌برداری شدند.

فیلم های علمی تخیلی برتر تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۷- نابودگر (۱۹۸۴)

در فیلم «نابودگر» (The Terminator) یک سایبورگ قاتل به نام نابودگر از سال ۲۰۲۹ به سال ۱۹۸۴ فرستاده می‌شود تا زنی به نام سارا کانر را به قتل برساند. نابودگر توسط یک سیستم هوش مصنوعی به نام اسکای‌نت فرستاده شده زیرا فرزند هنوز متولد نشده سارا کانر در آینده رهبری مبارزه علیه این شبکه را بر عهده خواهد گرفت. در مقابل مردی به نام کایل ریس نیز برای محافظت از کانر فرستاده می‌شود که به سارا هشدار می‌دهد اسکای‌نت در آینده یک هولوکاست هسته‌ای را انجام داده و این دو با هم باید از انجام این کار جلوگیری کنند. «نابودگر» عموماً به عنوان فیلمی شناخته می‌شود که جیمز کامرون را به شهرت رساند و حرفه بازیگری آرنولد شوارتزنگر را تثبیت ساخت.

این فیلم با نقدهای مثبت منتقدان مواجه شده و با بودجه ساخت تنها ۶٫۴ میلیون دلاری خود بیش از ۷۸ میلیون دلار فروش کسب کرد. موفقیت این فیلم باعث شکل‌گیری یک فرانچایز شد که جدیدترین قسمت آن به تازگی منتشر شده است. فیلم «نابودگر» به عنوان یکی از محبوب‌ترین فیلم‌های علمی تخیلی تمام دوران شناخته شده و یکی از بهترین فیلم‌های تاریخ سینما نیز هست که تاثیر زیادی بر فرهنگ عامه نیز داشت.

فیلم های علمی تخیلی برتر تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۶- روزی که دنیا از حرکت ایستاد (۱۹۵۱)

فیلم «روزی که دنیا از حرکت ایستاد» (The Day the Earth Stood Still) در مورد یک موجود فرازمینی به نام کلاتو است که همراه با سفینه خود روی زمین فرود آمده و پس از مشاهده توسعه روزافزون سلاح‌ها و تکنولوژی هسته‌ای در کره زمین، پیامی برای انسان‌ها با خود آورده است. همراه او محافظی به نام گورت است که تهدیدی بزرگ به نظر می‌رسد. زمینیان در ابتدا با ترس و تردید از او استقبال می‌کنند و بدین ترتیب کلاتو مجبور است انسان‌ها را متقاعد سازد که به پیام او گوش داده یا به عنوان خطری برای دیگر سیارات نابود شوند. «روزی که دنیا از حرکت ایستاد» بر اساس یک داستان کوتاه به نام «وداع با ارباب» (Farewell to the Master) نوشته هری بیتس در سال ۱۹۴۰ ساخته شده و جولین بلاوشتین، تهیه کننده فیلم، آن را از میان دویست داستان و رمان علمی تخیلی برای یک پروژه سینمایی انتخاب کرد.

این فیلم پس از اکران مورد استقبال منتقدان قرار گرفته اما موفقیت متوسطی در باکس آفیس بدست آورده و با بودجه‌ای ۹۹۵٫۰۰۰ دلاری تنها به فروش ۱٫۸۵ میلیون دلاری دست یافت. «روزی که دنیا از حرکت ایستاد» همواره به عنوان یکی از بهترین فیلم‌های ژانر خود و یک فیلم کلاسیک آمریکایی شناخته می‌شود. این فیلم میراث دیگری نیز داشته و آن را الهام‌بخش رونالد ریگان در آغاز گفتگوها با دیگر کشورها در مورد آماده شدن برای رویارویی با حمله موجودات فضایی می‌دانند. ریگان بر این باور بود که اگر حمله موجودات فضایی رخ دهد جهانیان باید برای مقابله با آن با هم متحد شوند. در سال ۲۰۰۸ این فیلم بازسازی شده و این بار کیانو ریوز نقش کلاتو را بازی کرد.

فیلم های علمی تخیلی برتر تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۵- فراماشین (۲۰۱۵)

فیلم «فراماشین» یا «اکس ماکینا» (Ex Machina) در مورد یک برنامه‌نویس کامپیوتری به نام کیلب اسمیت است که برنده رقابتی برای یک هفته وقت گذراندن با مدیرعامل منزوی یک کمپانی سازنده موتور جستجوی وب در اقامتگاه شخصی کوهستانی او می‌شود. اسمیت بعد از رسیدن به این اقامتگاه در می‌یابد که به عنوان بخش انسانی در آزمایش تورینگ انتخاب شده است. او باید توانایی‌ها و میزان هوش یک ربات زیبا به نام آوا را بررسی کند. اما بعد از اینکه مشخص می‌شود آوا بسیار بیشتر از آنچه که تصور می‌شد باهوش و بااحساس است کیلب به او علاقمند می‌شود. «فراماشین» با بودجه‌ای ۱۵ میلیون دلاری ساخته شده و در سراسر جهان فروشی ۳۶ میلیون دلاری داشت.

در هنگام انتشار، «فراماشین» مورد تمجید منتقدان قرار گرفته و از آن با عنوان یکی از بهترین فیلم‌های سال یاد شد. این فیلم در اسکار هشتاد و هشتم در دو بخش بهترین فیلمنامه اورجینال و بهترین جلوه‌های ویژه نامزد شده و برای دومی برنده جایزه اسکار شد. این فیلم زاییده فکر الکس گارلند است که نویسندگی و کارگردانی فیلم را بر عهده داشته و او خود پس از سال‌ها بحث با یک دوست عصب‌شناس که به او گفته بود ماشین‌ها (ربات‌ها) هیچگاه نمی‌توانند درک و احساس داشته باشند سناریو آن را نوشت.

در آینده فیلم‌های بسیار بیشتری در مورد هوش مصنوعی ساخته خواهد شد اما ممکن است که این ژانر فرعی در آینده جایگاهی خارج از ژانر علمی تخیلی داشته باشد.

فیلم های علمی تخیلی برتر تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۴- ماتریکس (۱۹۹۹)

داستان فیلم «ماتریکس» (The Matrix) از این قرار است: وقتی که یک برنامه‌نویس کامپیوتری به نام توماس اندرسون که به عنوان یک هکر کامپیوتری با لقب نئو نیز شناخته می‌شود با مورفیوس روبرو می‌گردد، در می‌یابد که هیچ یک از چیزهایی که در اطرافش قرار دارد واقعی نبوده و او در واقع در درون یک ماتریکس زندگی می‌کند. ماتریکس یک سیستم هوش مصنوعی بسیار غول‌پیکر است که وارد ذهن افراد شده و توهمی از دنیایی آزاد را ایجاد کرده در حالی که از بدن این انسان‌ها به عنوان باتری استفاده کرده و پس از تمام شدن انرژی‌شان آن‌ها را دور می‌اندازد. مورفیوس بر این باور است که نئو کلید نابود کردن ماتریکس است اما نئو باید ابتدا تصمیم بگیرد که آیا هنوز می‌خواهد به زندگی در این دنیای آشنا ادامه دهد یا به مبارزه برای از بین بردن ماتریکس بپیوندد. فیلم «ماتریکس» که با بودجه‌ای ۶۳ میلیون دلاری ساخته شد در گیشه بین‌المللی ۴۶۰ میلیون دلار فروش داشت.

این فیلم یکی از بهترین فیلم‌های علمی تخیلی تاریخ سینما بوده و رویکرد واچوفسکی‌ها در سکانس‌های اکشن فیلم یک رویکرد بسیار خلاقانه، جدید و منحصربفرد بود. در واقع فیلم «ماتریکس» را با نوعی از جلوه‌های ویژه موسوم به «زمان گلوله» می‌شناسند، برداشتی که در آن حرکات اکشن بازیگران به صورت آهسته رخ داده اما دوربین با همان سرعت نرمال خود حرکت می‌کند. تاکنون دو دنباله از این فیلم ساخته شده و چهارمین عنوان نیز در مرحله پیش تولید قرار دارد.

در آینده فیلم‌های بسیار بیشتری در مورد هوش مصنوعی ساخته خواهد شد اما ممکن است که این ژانر فرعی در آینده جایگاهی خارج از ژانر علمی تخیلی داشته باشد.

فیلم های علمی تخیلی برتر تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۳- متروپولیس (۱۹۲۷)

فیلم «متروپولیس» (Metropolis) به کارگردانی فریتز لانگ، داستان یک آرمانشهر در آینده را روایت می‌کند که در آن فردر جوانی است که زندگی بسیار راحت و متفاوتی از دیگران را تجربه می‌کند. وقتی که او در می‌یابد در زیر این آرمانشهر دنیایی تاریک وجود دارد که کارگران در آن مورد بدرفتاری قرار می‌گیرند، تصمیم می‌گیرد به آن‌ها کمک کند. در این حین رباتی توسط خالق دانشمند اما دیوانه‌اش مامور می‌شود تا شورشی که در شهر آغاز شده را خاموش کند. «متروپولیس» به عنوان یکی از مهم‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما شناخته شده و یکی از اولین فیلم‌های علمی تخیلی بود که ساخته شد.

این فیلم صامت با بودجه ۵٫۳ میلیون مارک ساخته شده و فیلم‌برداری آن بیش از ۶۰ ماه به طول انجامید. در هنگام انتشار، «متروپولیس» با نقدهای متفاوتی مواجه شد. اگر چه بازی بازیگران و جلوه‌های بصری فیلم مورد تحسین قرار گرفت اما داستان فیلم و روایت آن ضعیف، احمقانه و خام دیده شد اما اکنون به عنوان یکی از بهترین و اثرگذارترین فیلم‌های تاریخ سینما شناخته می‌شود.

در آینده فیلم‌های بسیار بیشتری در مورد هوش مصنوعی ساخته خواهد شد اما ممکن است که این ژانر فرعی در آینده جایگاهی خارج از ژانر علمی تخیلی داشته باشد.

فیلم های علمی تخیلی برتر تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۲- بلید رانر (۱۹۸۲)

«بلید رانر» (Blade Runner) فیلمی به کارگردانی ریدلی اسکات در مورد یک شکارچی بازنشسته آدم مصنوعی‌ها به نام دکارد است که مجبور می‌شود به شغل سابق خود بازگشته تا ۴ آدم مصنوعی فرار کرده از مستعمرات را ترک کرده و به زمین بازگشته‌اند را پیدا کرده و از بین ببرد. بعد از ملاقات با خالق این آدم مصنوعی‌ها، دکارد با ریچل آشنا می‌شود، آدم مصنوعی که از ماهیت واقعی خود بی‌خبر است. «بلید رانر» در هنگام انتشار با نقدهای متفاوتی روبرو شده و در باکس آفیس عملکرد چندان خوبی نداشت. این فیلم با بودجه ۳۰ میلیون دلاری تنها ۳۲٫۹ میلیون دلار فروش داشت اما بعدها به یک فیلم کالت کلاسیک و محبوب تبدیل شد و اکنون نیز به عنوان یکی از بهترین فیلم‌های علمی تخیلی تاریخ سینما مورد توجه قرار می‌گیرد.

«بلید رانر» الهام‌بخش فیلم‌ها و بازی‌های ویدیویی بسیاری شده و داستان فیلیپ کی دیک (نویسنده رمان اصلی که فیلم از آن اقتباس شده) را مورد توجه هالیوود قرار داد به نحوی که از آن به بعد چندین اثر دیگر او در قالب فیلم بازسازی شدند. در سال ۲۰۱۷، بازسازی این فیلم با عنوان «بلید رانر ۲۰۴۹» ساخته شد که مورد تحسین منتقدان قرار گرفته و در باکس آفیس نیز فروش خوبی داشت. به نظر می‌رسد که دنباله‌هایی دیگر از این فیلم نیز در آینده ساخته خواهد شد.

در آینده فیلم‌های بسیار بیشتری در مورد هوش مصنوعی ساخته خواهد شد اما ممکن است که این ژانر فرعی در آینده جایگاهی خارج از ژانر علمی تخیلی داشته باشد.

فیلم های علمی تخیلی برتر تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۱- ۲۰۰۱: یک اودیسه‌ی فضایی (۱۹۶۸)

در فیلم «۲۰۰۱: یک اودیسه‌ی فضایی» (۲۰۰۱: A Space Odyssey) دکتر دیو باومن و تیم فضانوردان همراه او در یک ماموریت رازآلود به اعماق فضا متوجه می‌شوند که سیستم کامپیوتری سفینه آن‌ها شروع به انجام رفتارهای عجیب و نگران کننده‌ای می‌زند. در ادامه این موضوع به یک درگیری پرتنش بین انسان و ماشین منتهی می‌شود و در ادامه روابطی بین گذشته و آینده انسان به تصویر کشیده می‌شود. این شاهکار سینمایی که توسط استنلی کوبریک بزرگ و بر اساس داستان کوتاهی از آرتور سی کلارک با عنوان «نگهبان» (The Sentinel) ساخته شده که با بودجه‌ای ۱۲ میلیون دلاری توانست بیش از ۱۹۰ میلیون دلار در باکس آفیس جهانی فروش داشته باشد.

این فیلم در زمان انتشار هم با نقدهای بسیار مثبت و هم تمسخرهایی از تعدادی از منتقدان مواجه شده و برخی از منتقدان آن را به شکل افسرده کننده‌ای تاریک دیده و برخی دیگر آن را نسبت به آینده بشر خوشبین تصور می‌کردند. «اودیسه‌ی فضایی» کوبریک برای جلوه‌های ویژه برنده جایزه اسکار شد و از آن زمان به جایگاه یک شاهکار کالت دست یافته است. این فیلم نیز یکی از بهترین و تاثیرگذارترین فیلم‌های تاریخ سینما بوده و الهام‌بخش فیلم‌ها و کارگردانان بسیار دیگری بود که از آن میان می‌توان به استیون اسپیلبرگ و جرج لوکاس اشاره کرد.

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش