چهارشنبه ۰۲ فروردین ۱۴۰۲
۲۱:۲۶ - ۲۴ دي ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۰۲۲۳۴
رادیو و تلویزیون

برنامه «هفت» از شبکه سه رفت

برنامه هفت,خداحافظی برنامه هفت از شبکه سه
محسن برمهانی درباره دو ویژه برنامه در ایام جشنواره فیلم فجر، سیاستگذاری‌های نمایشی جدید و استفاده از برگزیدگان جشنواره‌ها در رسانه ملّی توضیحاتی داد.

به گزارش تسنیم، محسن برمهانی معاون سیما در آستانه چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر خبرهایی از بازگشتِ‌ برنامه «هفت» به تلویزیون داشت؛ سیاستگذاری‌های نمایشی که در دوره تحول، فضای‌ِ سریال‌سازی را تغییر خواهد داد و برگزیدگان جشنواره‌هایی که تلویزیون از آنها استفاده می‌کند.

او در گفت‌وگویی رادیویی درباره تعامل صداوسیما با جشنواره‌ها، گفت: هرچه‌قدر جشنواره‌های کشور به سمت مردم و آحاد مردم برود طبیعتاً استقبال سازمان صداوسیما به عنوان رسانه مردم و هم افزایی و تعاملش هم بیشتر خواهد شد. این را در جشنواره‌های امسال و حتی ادوار قبل هم دیده‌ایم، رویدادهایی بوده‌اند که با سازمان صداوسیما تعامل داشته‌اند. اگر شبکه‌های عمومی به بازنمایی جشنواره‌ای می‌پردازند دلیل بر مردمی بودن آن جشنواره است.

او به بازگشتِ برنامه «هفت» و ساختِ یک ویژه برنامه دیگر اشاره کرد و افزود: می‌دانید که سرقفلیِ ویژه برنامه‌های سینماییِ تلویزیون با برنامه «هفت» است و این برنامه برای ما خیلی جدّی است. البته برنامه‌های دیگری هم داریم. خبری که باید بدهم این است که برنامه «هفت» به خاستگاه اصلی‌اش شبکه نمایش باشد می‌رود. به شکل ویژه در شبکه نمایش و از این پس در سال‌های آتی در همین شبکه تولید خواهد شد.

برمهانی در خصوص ویژه برنامه‌های ایام جشنواره فیلم فجر، گفت: در شبکه‌های دیگر هم ویژه برنامه‌هایی داریم که از جشنواره فجر به صورت روزانه گزارش تهیه می‌شود. یک برنامه تخصصی هم در یکی از شبکه‌های اصلی داریم که به صورت شبانه و گفتگومحور روی آنتن می‌رود. در عین حال دو برنامه سینمایی اصلی و ویژه داریم که یکی «هفت» و یکی هم برنامه‌ای شبانه است.

او همچنین در پاسخ به این سؤال که تلویزیون چه سریال‌هایی برای دهه فجر خواهد داشت، خاطرنشان کرد: در مورد سریال‌های دهه فجر، سریال‌های معمول‌مان را داریم که برخی از آنها را به تازگی آغاز کرده‌ایم و ایام دهه فجر را هم می‌گذرانند. طبیعتاً برنامه‌های مناسبتی و پخش سریال‌هایی که با موضوع انقلاب ایران پیش از این ساخته شده‌اند، روی آنتن خواهند بود. طبیعتاً با تحولاتی که در حوزه نمایش انجام شده، به زودی گزارش خوبی از مجموعه سیمافیلم و مجموعه دیگر تولیدی خواهیم داشت.

معاون سیما در خصوص سیاستگذاری‌های جدید حوزه نمایش در دوره تحولی رسانه ملی، تأکید کرد: حوزه نمایشی به عنوان پرمخاطب‌ترین گونه آثاری که در مجموعه شبکه‌های صداوسیما پخش می‌شود به شکل ویژه مورد توجه بوده و در دوره تحولی توجه بیشتری هم شده است. دو ساختار جدید سازمانی به حوزه نمایشی صداوسیما اضافه شدته و طبیعتاً این نشان از توجه در حوزه محتوا و آن چیزی که می‌توان به شکل ویژه نوید آن را داد. 

وی خاطرنشان کرد: آثاری که این روزها می‌بینیم حاصل تلاشِِ همکاران بنده در دوره‌های قبل بوده است و در دوره‌ جدید ما در حوزه محتوا تحول جدّی خواهیم داشت. آثاری را خواهید دید علاوه بر خداشتن المان‌های ویژه سرگرم‌کننده و جذاب که اگر نباشند قطعاً به حاشیه خواهیم رفت، محتوایی را به مخاطب انتقال می‌دهیم که نیاز اوست و باید بداند.

برمهانی همچنین در پایان درباره همکاری صداوسیما با برگزیدگان جشنواره عمار و حقیقت به این نکته اشاره کرد که با بسیاری از این دوستان کار کرده‌ام و امروز طرح می‌آورند برنامه می‌سازند و کارهای پرمخاطبی هم می‌شود. ما از برگزیدگان، تولیدکنندگان آثار جشنواره‌ها خصوصاً «عمار» حتماً برای غنای رسانه‌ ملی استفاده می‌کنیم.

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
سارا خادم الشریعه,بیوگرافی سارا خادم الشریعه بیوگرافی سارا سادات خادم الشریعه استاد بزرگ شطرنج

تاریخ تولد: ۲۰ اسفند ۱۳۷۵

محل تولد: تهران

حرفه: شطرنج باز

عناوین: استاد بین‌المللی (۲۰۱۵)، استادبزرگ زنان (۲۰۱۳)، استاد بین‌المللی زنان (۲۰۱۱)، استاد فیده زنان

(۲۰۰۸)

وضعیت تاهل: متاهل 

ادامه
رسول خادم,بیوگرافی رسول خادم,تصاویر رسول خادم رسول خادم ورزشکار و سیاستمدار مردمی

تاریخ تولد: ۲۷ اسفند ۱۳۵۰

محل تولد: مشهد، ایران

حرفه: کشتی گیر، مدیر ورزشی و سیاستمدار

سبک ورزشی: کشتی آزاد

تحصیلات: دکتری جامعه شناسی

ادامه
ژیلا شاهی,بیوگرافی ژیلا شاهی,عکس های ژیلا شاهی بیوگرافی ژیلا شاهی، بازیگر توانمند سینمای ایران (+ تصاویر)

تاریخ تولد: ۲۲ اسفند ۱۳۶۴

محل تولد: اردبیل، ایران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۹ تا کنون

آثار برنده جایزه: قصر شیرین، موقعیت مهدی

ادامه
هجویری,زندگینامه هجویری,بیوگرافی هجویری درباره زندگی هجویری دانشمند بزرگ سده پنجم

لقب: داتا گنج بخش

دوره زندگی: سده پنجم هجری

محل تولد: غزنین

نام اثر: کشف المحجوب

درگذشت: ۴۸۱ و ۵۰۰ هجری قمری

محل دفن: میان دروازه بهاتی لاهور

ادامه
گری وینر,بیوگرافی گری وینر,عکس های گری وینر گری وینرچاک کارآفرین و نویسنده موفق آمریکایی

تاریخ تولد: ۱۴ نوامبر ۱۹۷۵

محل تولد: اتحاد جماهیر شوروی

ملیت: آمریکایی- بلاروسی

حرفه: کارآفرینی، رسانه‌های دیجیتال و بازاریابی

شناخته شده برای: کارآفرینی و نویسندگی

دارایی: ۱۶۰ میلیون دلار

ادامه
میترا رفیع,بیوگرافی میترا رفیع,زندگینامه میترا رفیع بیوگرافی میترا رفیع، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایران (+ تصاویر)

تولد:۱۲ آذر ۱۳۷۳

زادگاه:تهران

پیشه:بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون

تحصیلات:فوق لیسانس بازیگری

ملیت:ایرانی

ادامه
محمود صادقی,بیوگرافی محمود صادقی,عکس های محمود صادقی بیوگرافی محمود صادقی نماینده مجلس شورای اسلامی

تاریخ تولد: ۲ فروردین ۱۳۴۱

محل تولد: الیگودرز، ایران

حرفه: سیاستمدار ایرانی

تحصیلات: دکترای حقوق خصوصی

حزب سیاسی: روحانیون مبارز

ادامه
زانکو,بیوگرافی زانکو,عکس های زانکو زانکو خواننده محبوب و جوان ایرانی

حرفه: خواننده

سبک فعالیت: پاپ

سال شروع: ۱۳۹۸

ساز تخصصی: گیتار

زانکو,بیوگرافی زانکو,تصاویر زانکوبیوگرافی زانکو

ادامه
میرفندرسکی,ابوالقاسم میرحسینی فندرسکی,زندگینامه میرفندرسکی ابوالقاسم میرحسینی فندرسکی عارف و دانشمند دوران صفوی

تاریخ تولد: ۹۴۲ خورشیدی

محل تولد: فندرسک، گرگان، ایران

دلیل شهرت: دانشمند و حکیم

دوران زندگی: صفویه

وفات: ۱۰۱۹

محل دفن: تخت فولاد اصفهان

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش