سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۰:۱۸ - ۱۶ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۴۴۰۵
رادیو و تلویزیون

 واکنش هنرمندان به تحریم رسانه ملی از سوی آمریکا

واکنش هنرمندان,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
علی ضیا گفت: بی‌شک رسانه ملی قدرتمندترین رسانه در ایران است و همین ویژگی کافی است که در فضای اغتشاشات خیابانی اخیر در ایران، دولت آمریکا به فکر تحریم آن بیفتد زیرا قدرت این رسانه از ادامه اغتشاش جلوگیری کرد.

 فارس، یکی از موضوعاتی که به تازگی از سوی کنگره آمریکا مطرح شده، بحث تحریم صداوسیماست. رسانه‌های خارجی تلاش بسیاری دارند تا به مخاطبان داخلی القاء کنند این روزها رسانه ملی مخاطب چندانی ندارد و با صرف هزینه‌های گزاف در راه‌اندازی شبکه‌های فارسی زبان در صدد هستند تا افکار عمومی ایران را به دست خود بگیرند. در این میان و با ادعای تازه کنگره آمریکا با چند تن از مجریان سازمان صداوسیما به گفت‌وگو نشستیم که نظر آنها را در ادامه می‌خوانید: 

 

ندا ملکی مجری با سابقه در برنامه های معارفی و اجتماعی سیما با اشاره به پوچ و توخالی بودن ادعای مقامات امریکایی گفت: برای ما شنیدن ادعای ترامپ و مقام‌های دولت او برای حمایت از مردم ایران بیش‌تر به طنز شبیه است. مردم ایران از عداوت‌های همیشگی آمریکا با ایران آگاهند و فریب دشمن را نمی‌خورند. به همین دلیل امیدوارم حداقل این پیام به گوش آن‌ها برسد تا ما را با وضع تحریم صداوسیما تهدید نکنند.

 

این مجری با تأکید بر دشواری کار رسانه ملی در مقابل شبکه‌های معاند و جنگ رسانه‌ای که علیه ایران راه افتاده است، گفت: اگر برنامه‌سازان و دست‌اندرکاران رسانه ملی با تحلیل‌های مناسب و عمیق به مخاطبانشان قدرت تحلیل از اوضاع جامعه را آموزش دهند، آن وقت ما شاهد یک همبستگی در سطح کلان خواهیم بود و دیگر امکان تکرار ناآرامی‌ها و ایجاد تنش و توطئه وجود ندارد.

 

 راحله امینیان مجری تلویزیون با اشاره به ادعای تازه بی‌بی‌سی درباره تحریم صداوسیما به دستور آمریکا گفت: اگر هدف تحریم‌ها، صدمه زدن به مردم ایران باشد، این هدف محقق نخواهد شد.

 

مهم‌ترین دلیل وضع تحریم، عصبانیت آمریکا از آرام شدن کشور پس از ناآرامی‌های پراکنده در برخی شهرهای ایران است.

 

وی ادامه داد: می‌گویند آزموده را آزمودن خطاست. این آزمودن دوباره مردم ایران و تحت فشار قرار دادن حکومت ایران حتی با استانداردهای سیاسی جهان همخوانی ندارد، چون مردم ایران نشان دادند علیرغم سختی‌هایی که در تحریم‌ها تحمل کردند باز هم به کشورشان وفادار هستند.

 

واکنش هنرمندان,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

امینیان تصریح کرد: طرح نام صداوسیما به‌عنوان یکی از هسته‌های تحریم، نشان‌دهنده اهمیت این رسانه و تاثیرگذاری آن است. رفتار مناسب رسانه ملی در آرامش بخشیدن به مردم معترض به معنی تاثیرگذاری عمیق این رسانه بر مخاطبانش است و همین اعتماد سبب شده که آمریکا قصد تحریم او را بکند. این مجری ادامه داد: اما مهم‌ترین نکته‌ای که از این تاثیرگذاری باید آموخت، تذکر به خودمان درباره رسانه ملی و باور کردن قدرت این رسانه است. امیدوارم آن‌هایی که در این مدت دست به تخریب رسانه ملی زدند از میزان حساسیت دشمنان به قدرت این رسانه و اهمیت آن آگاه شوند. وی تأثیر تحریم‌ها بر امور فنی صداوسیما را نیز بی‌اثر دانست و گفت: اکنون مهندسان فنی سازمان با تکیه بر دانش فنی ایرانی نیازهایشان را تأمین می‌کنند و در سال‌هایی که کشور با تحریم تجهیزات فنی روبه‌رو بود، ما موفق شدیم به دستاوردهای فنی رسانه دست پیدا کنیم.

 

 

محمد سلوکی مجری تلویزیون انتشار خبر تحریم صداوسیما را دلیل مهمی بر درماندگی رئیس‌جمهور آمریکا و عدم شناخت او از اوضاع ایران دانست و گفت: در همه‌جای دنیا رادیو و تلویزیون‌ها پشتوانه‌های قوی و مستحکمی برای برنامه‌سازی و تولید دارند و در ایران نیز رسانه ملی با پشتوانه مخاطبانش تعریف می‌شود.

 

وی افزود: بدیهی است که وضع تحریم برای یک رسانه به معنی رویارویی با مخاطبان آن است و این رویارویی بیش‌تر شکل و شمایل شوخی دارد چراکه تحریم‌ها نمی‌تواند محتوای یک رسانه را تغییر دهد.

 

سلوکی با اشاره به وضع تحریم در حوزه فناوری رسانه نیز تأکید کرد: تا آنجا که اطلاع دارم، مجموعه فعالیت‌های رسانه ملی در زمینه فناوری و خودکفایی در تولید تجهیزات بسیار موفق بوده و کسب دستاوردهای فنی در سال‌های اخیر، رسانه ملی را در مقابل تهدیدات تحریم، بیمه کرده است.

 

واکنش هنرمندان,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

این مجری ادامه داد: مردم ایران و رسانه ملی در سال‌های گذشته نیز تحریم را حس کردند و از آن دوران به سلامت عبور کردند. تحریم ما را قوی‌تر کرد و حالا اگر کشور یا دولتی بیاید و ما را از تحریم بترساند، کاری از پیش نخواهد برد.

 

وی با اشاره به وجود رسانه‌های تعاملی و مجهز شدن رادیو و تلویزیون ایران به فناوری IT عنوان کرد: در دنیای کنونی صحبت از محدودیت و ممنوعیت خطاست، خصوصاً در فضای برنامه‌سازی رویکردهای نوین رسانه اجازه هیچ محدودیتی را نمی‌دهد.

 

 

رضا رفیع، طنزپرداز و مجری برنامه شبانگاهی «منبع موثق» که با رویکرد تحلیلی و از دریچه طنز به موضوعات نگاه می‌کند نیز گفت: خوشبختانه ادبیات ما پر از حکمت و اندرز است و نیازی نیست ما با زبان دشوار با رئیس‌جمهور امریکا صحبت کنیم. اولین پاسخ من به ادعای ترامپ این است که لطفاً شما ابتدا کلاه خودت را بچسب که باد نبرد. یکی باید به شما توصیه کند که حواست به مردم کشورت باشد نه اینکه در امور دیگر کشورها دخالت و فضولی کنی، چون آن‌وقت اگر در جهنم بگویی چرا هیزم اینجا تر است، ما پاسخی برایت نداریم!

 

وی افزود: تا آنجا که من مطلع هستم، مردم ایران کنترل تلویزیون همیشه دستشان است و خودشان می‌دانند که کی تلویزیون را روشن یا خاموش کنند، پس نیازی نیست که دیگران به فکر انتقام از صداوسیما باشند چون هیچ‌وقت کنترل تلویزیون دستشان نمی‌افتد.

 

واکنش هنرمندان,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

رفیع با اشاره به نارضایتی مردم امریکا از ترامپ بیان کرد: کم‌تر از یک ماه گذشته، نتیجه یک نظرسنجی در آمریکا این بود که دونالد ترامپ از رضایت‌مندی بسیار اندکی در بین آمریکایی‌ها برخوردار است. خب وقتی خود امریکایی‌ها روی حرف رئیس‌جمهورشان حساب نمی‌کنند آیا عقلانی است که ما اظهارنظر یک مقام آگاه از کاخ سفید را جدی بگیریم؟

این مجری در پایان گفت: بعضی‌ها مانند رژیم اسرائیل، ترامپ را از سر گشادش می‌نوازد اما من به ترامپ نصیحت می‌کنم گول نخورد و ملت ایران را دست‌کم نگیرد و به‌جای اینکه مثل خاک‌انداز خودش را به دوره بیندازد، وقتش را صرف بهتر کردن اوضاع کشورش کند. 

 

 

علی ضیا مجری برنامه «فرمول یک» بر نقش آموزشی، آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی رسانه ملی تأکید کرد و گفت:  وقتی پای ادعاهای دشمن مبنی بر تحریم ایران و رسانه ملی به میان می‌آید، مدیران و برنامه‌ریزان سازمان هم برای مقابله با آن تاکتیک‌های مناسبی را اتخاذ می‌کنند.

 

ضیا درباره طرح تحریم علیه رسانه ملی نیزگفت: این اتفاق پیش از این هم رخ داده بود و خیلی سخت‌تر از امروز هم بود، ولی فکر نمی‌کنم کسی امروز از تأثیر این تحریم‌ها چیزی به یاد داشته باشد، چراکه صداوسیما در زمان مناسب توانست با اتکا به نیروهای متخصص خود از آن مرحله عبور کند.

 

این مجری با تأکید بر چرایی این تحریم‌ها، آن را دلیل محکمی بر اثرگذاری صداوسیما بر افکار عمومی دانست و افزود: علی‌رغم حضور رسانه‌های مجازی، بی‌شک هنوز رسانه ملی قدرتمندترین رسانه در ایران است و پشتوانه آن صحت و صداقت محتواست. همین ویژگی کافی است که در فضای اغتشاشات خیابانی چند روز اخیر در ایران، دولت آمریکا به فکر تحریم صداوسیما بیفتد چراکه قدرت این رسانه از ادامه این فضای اغتشاش جلوگیری کرد.

 

وی با اشاره به دغدغه مدیران دولتی برای رفع مشکلات مردم و کارکرد رسانه ملی برای همدلی اجتماعی و سیاسی بیان کرد: تأثیر رسانه بر تصمیم‌گیری مدیران دولتی به حدی است که بسیاری از مخاطبان برای رفع مشکلاتشان از صداوسیما می‌خواهند با تهیه گزارش، صدای آن‌ها را به گوش مسئولان برساند.

 

واکنش هنرمندان,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

ضیا افزود: اکنون رسانه ملی در جایگاه یک معتمد برای مردم نقش بزرگی را ایفا می‌کند و کم نیست برنامه‌هایی که مطالبات مردم را مطرح می‌کند و به فاصله اندک، یک وزیر یا مدیر دولتی با برنامه تماس می‌گیرد و قول پیگیری و مساعدت می‌دهد.

 

به گفته این مجری، همین اعتماد و ارتباط مردم و دولت در رسانه ملی بزرگ‌ترین امتیاز این رسانه است که می‌تواند دشمنان ما را نگران کند و آن‌ها را مجبور به سنگ انداختن جلوی پای رسانه ملی کند. اتفاقی که مسلماً بی‌اثر است چراکه در عصر کنونی محدودیت هیچ جایگاهی در تعاملات فرهنگی، سیاسی و... ندارد.

 

**شورجه: هدف آمریکا تضعیف و خاموش کردن صدای رسانه ملی است

 جمال شورجه نیز با بیان اینکه آمریکایی‌ها صرفاً ادعای آزادی دارند اما در کشور خود مانع از هر گونه اعتراض می‌شوند، گفت: هدف آمریکا از بیان چنین موضوعی، خاموش کردن رسانه ملی ایران است، غافل از اینکه محال است به هدف خود برسند.

 

این کارگردان درباره طرح تحریم صداوسیما در کنگره آمریکا گفت: صداوسیما همواره هوشمندانه در جهت افشاگری توطئه‌های آمریکا گام برداشته است و همین مسئله باعث دلخوری آن‌ها شده است. هدف آمریکا قطع صدای آزاد رسانه جمهوری  اسلامی ایران است. شورجه با اشاره به اظهارات وزیر کشور مبنی بر اینکه آمریکا مجسمه آزادی نصب می‌کند اما خبری از آزادی در کشور آمریکا نیست گفت: به هیچ وجه نباید از آرمان‌های خود در صداوسیما دست بکشیم و باید با جدیت در جهت افشاگری توطئه‌های آمریکا گام برداریم.

 

وی ادامه داد: آمریکا اکثر اغتشاشات کشور خود را با سرکوبی و خونریزی خاموش می‌کند. رنگین‌پوستان در کشور آمریکا با خونریزی سرکوب می‌شوند و اجازه بیان اعتراض را ندارد. آن‌ها هر گونه اعتراض را در نطفه خفه می‌کنند. شورجه افزود: آمریکا به دروغ قصد دارد افکار خود را به جهان القا و تحمیل کند اما مردم ایران آگاه هستند و گول دشمن را نمی‌خورند. آمریکا در تضعیف کشور حتی با تحریم رسانه‌های نیز راه به جایی نخواهد برد.

 

 

 

  • 18
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش