سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۲۰۶۰۰۶۹

بیوگرافی رسول خطیبی + تصاویر

رسول خطیبیرسول خطیبی
رسول خطیبی بازیکن سابق و مربی کنونی فوتبال است. ایشان بازی حرفه ای را در ماشین سازی آغاز کرد سپس برای بازی در پست مهاجم به تیم استقلال منتقل شد، بعد از مدتی برای بازی به تیم های عربی پیوست و سرانجام خود را بازنشسته کرد. در ادامه این مقاله از سرپوش به بیوگرافی این فوتبالیست اشاره خواهد شد.

چکیده بیوگرافی رسول خطیبی:

نام کامل: رسول خطیبی

تاریخ تولد: ۳۱ شهریور ۱۳۵۷

نام مستعار: رسول پاشا

محل تولد: تبریز، ایران

حرفه: فوتبالیست سابق، مربی فوتبال

باشگاه کنونی: سرمربی باشگاه پیکان

آغاز فعالیت: ۱۳۷۱ تاکنون

قد: ۱ متر ۷۰ سانتی متر

بیوگرافی رسول خطیبیبیوگرافی رسول خطیبی

بیوگرافی رسول خطیبی:

رسول خطیبی در ۳۱ شهریور ۱۳۵۷ در تبریز به دنیا آمد. فعالیت حرفه ای خود در سال ۱۳۷۱ را از مدرسه فوتبال تراکتورسازی تحت نظارت طالبی آغاز کرد، در این زمان او ۱۴ ساله بود و بعد از سه سال توانست برای تجارت تهران، تبریز و تیم شهرداری نیز بازی کند. 

ایشان در پست مهاجم برای تیم ملی و استقلال نیز بازی کرده است و برای مدتی هم در کشورهای عربی بود تا زمانیکه خود را بازنشسته کرد و تصمیم گرفت تا فعالیت ورزشی خود را به عنوان سرمربی ادامه دهد. 

رسول خطیبی در دفتر کاریدفتر رسول خطیبی

شروع بازی در رده بزرگسالان

رسول خطیبی توانست با تیم ذوب آهن وارد رده بزرگسالان شود و سپس در سال ۱۳۷۵ وارد تیم پاس تهران شد و بعد از گذشت دو سال یعنی در سال ۱۳۷۸ توسط یکی از باشگاه های هامبورگ آلمان به این کشور رفت. 

به مدت نیم سال در آلمان ماند و سپس به صورت قرضی وارد استقلال شد و بعد از آن در تیم های سپاهان هم حضور پیدا کرد. 

رسول خطیبی بعد از جام جهانی سال ۲۰۰۶ بین سال های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۹ در تیم های عربی مشغول بازی بود. 

در نهایت فصل ۹۰ – ۹۱ با پیراهن گسترش فولاد تبریز خداحافظی کرد.

رسول خطیبی در مراسم یادبود مرداد میناوندرسول خطیبی در مراسم یادبود مهرداد میناوند

حضور رسول خطیبی در تیم ملی

رسول خطیبی با رسیدن به سن ۲۰ سالگی یعنی در سال ۱۳۷۷ توانست به عضویت تیم ملی بزرگسالان ایران دربیاید. باوجودی که غالبا به عنوان ذخیره برای سرمربی علی دایی حضور داشت اما توانست در ۲۷ بازی ۵ گل را وارد دروازه کند. آخرین بازی ملی رسول خطیبی به جام ملت های آسیا در سال ۲۰۰۷ برمی گردد. 

رسول خطیبی و قرارداد با تیم عربیقرارداد رسول خطیبی با تیم های عربی

سرمربیگری رسول خطیبی

رسول خطیبی بعد از حضور در تیم های عربی تصمیم گرفت خود را بازنشسته کند و تاکنون سرمربیگری ۵ تیم شامل ماشین‌سازی تبریز و گسترش فولاد تبریز و تراکتورسازی تبریز و سیاه جامگان و آلومینیوم اراک را برعهده داشته است. 

در فصل ۱۳۹۰-۱۳۹۱ رسول خطیبی با تیم فوتبال ماشین سازی تبریز که لیگ دسته اول و در آستانه صعود لیگ برتر بود، همکاری داشت، البته در دیدار آخر ماشین سازی در یزد برابر تیم تربیت، نتیجه مساوی شد و ماشین سازی تبریز از صعود به لیگ برتر جا ماند درنهایت مقام سوم را از آن خود کرد. 

عکس های شخصی رسول خطیبی در دبیعکس های شخصی رسول خطیبی

در فصل ۹۲–۱۳۹۱ رسول خطیبی توانست تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز را باوجود بازیکنان جوان و بومی به مقام قهرمانی برساند، این موفقیت باوجود فاصله ۳ هفته ای تا پایان لیگ صورت گرفت، درنتیجه گسترش فولاد تبریز توانست به صورت مستقیم به لیگ برتر فوتبال ایران صعود کند. 

کانون مربیان ایران بعد از موفقیت های رسول خطیبی در گسترش فولاد، تصمیم گرفت ایشان را به عنوان مربی سال فوتبال ایران در فصل ۱۳۹۱-۱۳۹۲ انتخاب کند. 

رسول خطیبی در ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ قراردادی ۳ ساله با باشگاه تراکتورسازی تبریز امضا کرد و به عنوان سرمربی این تیم آغاز به کار کرد. البته این موضوع چندان طولانی نبود و در ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ از سرمربیگری برای تیم تراکتورسازی تبریز برکنار شد. 

در ۲۷ خرداد ۱۳۹۴، رسول خطیبی به عنوان سرمربی باشگاه فوتبال سیاه جامگان انتخاب شد، البته در بین فصل از این تیم جدا و هدایت تیم ماشین سازی برعهده وی گذاشته شد. ماشین سازی توانست با راهنمایی های رسول خطیبی به لیگ برتر صعود کند.

رسول خطیبی در رستوران عکس های اینستاگرامی رسول خطیبی

وجود حمایت‌های بسیار شهرداری تبریز از رسول خطیبی مربی جوان ماشین‌سازی، این تیم تنها با کسب سه امتیاز در بازی هفته اول لیگ برتر مقابل فولاد خوزستان، نتایج بد خود را شروع کرد تساوی‌ها و باخت‌های پیاپی، در پایان موجب کسب ۶ امتیاز در ۱۲ هفته لیگ برتر و استعفای رسول خطیبی شد که استعفا از طرف کادر باشگاه تأیید شد و برترین مربی استانی تبریز، از رده مربیگری کنار رفت.

رسول خطیبی دوبار دیگر نیز به عنوان سرمربی ماشین سازی انتخاب شد اما در نهایت در ۱۰ دی ۱۳۹۸ از این باشگاه استعفا داد. 

رسول خطیبی در ۱۳ دی ۱۳۹۸ وارد تیم آلومینیوم اراک شد و به عنوان سرمربی این تیم شروع به فعالیت کرد. رسول خطیبی توانست نتایج خوبی با این تیم داشته باشد به طوریکه همراه این باشگاه برای بار دیگر به لیگ برتر ایران صعود کرد. این باشگاه توانست در لیگ برتر هم نمایش خوبی اجرا کند و در پایان نیم فصل اول توانست با جای‌گیری در رتبه ششم، شگفتی ساز لیگ برتر نام بگیرد. 

حضور رسول خطیبی در مراسم تقدیر از تیم فوتسالرسول خطیبی در مراسیم تقدیر تیم فوتسال

البته رسول خطیبی باوجود موفقیت در این تیم هم در ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ از باشگاه اراکی نیز جدا شد و به باشگاه تراکتور پیوست. البته در تاریخ ۷ تیر ۱۴۰۰ نیز از سرمربیگری این باشگاه نیز استعفا داد و فیروز کریمی به عنوان جایگزین وی مشغول به کار شد. 

در شهریور ۱۴۰۰ رسول خطیبی طی قراردادی دو ساله، مجدداً به عنوان سرمربی باشگاه فوتبال آلومینیوم اراک انتخاب شد.

رسول خطیبی در تیرماه ۱۴۰۲ سرمربی مس کرمان شد اما بعد از گذشت یک هفته از سمت خود باشگاه کنار گذاشته شد.

بعد از ماجرای برکناری از مس کرمان، رسول خطیبی با امضای قراردادی دوساله به عنوان سرمربی پیکان انتخاب شد. 

ازدواج رسول خطیبی:

رسول خطیبی در دهه ۷۰ با همسر خود ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دو فرزند پسر به نام های فراز و فرزام است که در سال های ۱۳۷۷ و ۱۳۸۵ به دنیا آمدند. 

رسول خطیبی در کنار پسرش فرازرسول خطیبی و پسرش فراز

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 10
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش