یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۷۰۰۲۳

زندگینامه مایکل فارادی شیمیدان و فیزیکدان تجربی انگلیسی (+ تصاویر)

مایکل فارادی,زندگینامه مایکل فارادی,کشفیات مایکل فارادیاز اکتشافات معروف مایکل فارادی میتوان به فرآیند دیامغناطیسم اشاره کرد
یکی از شیمی دانان و فیزیک دانان تجربی مایکل فارادی می باشد که شهرت وی بدین دلیل بود که صرفا در الکترومغناطیس و الکتروشیمی، نوآوری هایی را بوجود آورد. از مهم ترین دستاوردهای وی می توان به کشف بنزن، تهیه کلر مایع و قوانین مربوط به القای الکترومغناطیسی اشاره کرد.

چکیده ای از بیوگرافی مایکل فارادی

نام:مایکل فارادی

زاده:۲۲ سپتامبر ۱۷۹۱

زادگاه:جنوب لندن، انگلستان

ملیت:انگلیسی

پیشه:شیمی دان و فیزیک دان تجربی

دین:مسیحی

بیوگرافی مایکل فارادی

مایكل فارادی متولد ۲۲ سپتامبر سال ۱۷۹۱ در انگلستان بود. وی در خانواده ی فقیری بزرگ شد که پدرش، نعل بند بود. پدر مایکل فارادی با نام جیمز بعنوان یکی از اعضای ساندمانیان به شمار می رفت. درواقع ساندمانیان، از فرقه های مسیحیت شناخته میشد. مادر فارادی خانه داری میکرد تا از مایکل و سه خواهر و برادرش مراقبت کند و پدرش در شغل آهنگری به سختی مشغول به فعالیت بود.

خانوادۀ مایکل فارادی به مذهب« ساندمانیان» روی آورده بودند. عقیده و باور پیروان این فرقه، این بود که هر نمونۀ زنده و پدیدۀ طبیعی، وجود خدا را اثبات می کند و اگر در هرروز با خدا ارتباط برقرار کنند و باطنی به وی نزدیک شوند، از این طريق می توانند در هر نقطه ای از جهان، وجود خدا را حس کنند. فارادی نیز خداوند را طبق آموخته های مذهبی اش در هر جایی می دید و از همین رو، هر چیزی برایش جذابیت داشت و به شدت کنجکاو بود.

ازدواج مایکل فارادی

مایکل فارادی در سال ۱۸۲۱، با دختری به نام سارا برنارد در کلیسای ساندمانیان اشنا شد و بعد از ان با وی ازدواج کرد.

ازدواج مایکل فارادی,مایکل فارادی,کشفیات مایکل فارادیمایکل فارادی در سال ۱۸۲۱، با سارا برنارد ازدواج کرد

فعالیت های مایکل فارادی

مایکل فارادی در سن سیزده سالگی در یک صحافی، کار خود را شروع کرد او به خاطر صحافی کردن بعضی از صفحات کتاب ها، آن ها را میخواند؛ به همین دلیل به علم و به خصوص الکتریسیته علاقمند شد. برگماشتن وی بعنوان سر همفری دیوی که همکار شیمی دان مشهورش بود، به عنوان دومین رویداد تصادفی عمر مایکل فارادی به شمار رفت.

مایکل فارادی در سال ۱۸۱۳ دستیار سر همفری دیوی بود. از این رو مایكل فارادی در شروع فقط موظف به انجام كارهای جزئی و بی اهمیت بود که از آن ها می توان به جارو كشیدن كف ازمایشگاه و تمیز كردن ازمایشگاه اشاره کرد ولی او مدام چشم و گوش خودرا باز نگه می داشت و تجربیات آزمایشگاهی خود را با کشف فرصتی مناسب انجام می داد. مایكل فارادی علاقه فراوانی به مبحث الكتریسیته داشت.

در آن زمان می دانستند كه درصورت عبور جریان های الكتریكی از میان مایعات خاص، این جریان الكتریكی به عناصر تشكیل دهنده آن تجزیه می شود. به عنوان مثال جریان الكتریكی به آب، قابلیت تجزیه شدن به دو ماده گازی شكل اكسیژن و هیدروژن را دارد یا درصورت عبور جریانی الكتریكی از میان محلول نیترات نقره باعث رسوب کردن نقره خالص میشود که الكترولیز، نام چنین فرایندی می باشد. در سال ۱۸۲۱ مایكل فارادی موفق به ساخت اولین موتور الكتریكی به نام “الكترو موتور” شد ولی این موتور بسیار ساده، ضعیف تر از آن چیزی بود كه توانایی انجام كاری را داشته باشد ولی با این وجود چنین موتوری، اختراع معركه ای بود؛ بدین دلیل که برای هر خط كاری قابل تصور، قابلیت بهینه سازی و تكامل ماشین های قدرتمند را فراهم میکرد.

اختراعات مایکل فارادی,زندگینامه مایکل فارادی,بیوگرافی مایکل فارادیدر سال ۱۸۲۱ مایكل فارادی موفق به ساخت اولین موتور الكتریكی شد

وی توانست توجه دنیای علمی زمان قبل را به خود جلب کند و بعنوان استاد انجمن سلطنتی انگلستان در سال ۱۸۲۴ در کشور لندن انتخاب شد. مایکل فارادی از نظر دیوی، به عنوان یک شاگرد فقیر سابق محسوب میشد در حالیكه مایکل فارادی در این زمان ، موفق به کسب مقامی همانند دیوی شده بود.

اولین شخصی که در سال ۱۸۲۳ توانست کلر را در زمان انجام ازمایش دیگری بطور تصادفی به مایع تبدیل کند، مایکل فارادی بود. وی از نحوه ی به دست امدن شکل جدید کلر به سرعت نتیجه گرفت و برای دیگر گازها، این رویه را که از فشار و سرد کردن تشکیل شده بود، بکار گرفت. در سال ۱۸۲۵ وی در آزمایش های شیمیایی اش از طریق استعدادی که داشت، توانست بنزن را کشف کند.

در سال ۱۸۳۱ مایکل فارادی بطور معکوس، روندی را تجزیه کرد که توانست براساس آن اولین موتور الکتریکی را بکار بیاندازد. وی از طریق الکتریسیته در موتور الکتریکی به منظور ایجاد حرکت استفاده کرده بود. حال می خواست برای تولید الکتریسیته، حرکت را بوجود آورد. او زمانی که آزمایش هایی با آهن ربا انجام میداد، به این فکر افتاد. جنس آهنربای مایکل فارادی از آهن بود. نیروی مغناطیسی آهن ربا در فضای اطراف آهنربا بطور نامرئی گسترده است که نام چنین فضایی، میدان مغناطیسی یا میدان نیرو می باشد.

مایکل فارادی و همفری دیوی,مایکل فارادی زندگینامه,عکس مایکل فارادیمایکل فارادی در سن سیزده سالگی در یک صحافی، کار خود را شروع کرد

این کار موجب شد تا مایکل فارادی بتواند در مورد سیستم های نوری و گرانشی، نظریه های خودش را بسازد. از اکتشافات معروف مایکل فارادی می توان به فرآیند دیامغناطیسم، قفس فارادی، کار فارادی و مواردی دیگر اشاره کرد. کتاب های برجسته ی او شامل ” تحقیقات تجربی در الکتریسیته ” و ” تاریخچه ی شیمیایی شمع ” می باشد.

مایکل فارادی در دوره های پایانی زندگی اش، دستاوردهای دیگری داشت که در ادامه با آن ها اشنا میشوید. در سال ۱۸۳۲ کالچ آکسفورد، مدرک دکترای قانون مدنی را به او داد. وی بعنوان یک عضو خارجی انجمن سلطنتی علوم سوئد در سال ۱۸۳۸ انتخاب شد و برای انجمن علوم فرانسه در سال ۱۸۴۴ انتخاب شد. او موفق به کشف پدیدهٔ دیامغناطیسم در سال ۱۸۴۵ شد؛ صفحهٔ پلاریزاسیون نوری که از قابلیت پلاریزاسیون خطی برخوردارست را میتوان با یک میدان مغناطیسی که با انتشار نور هم راستاست، چرخاند. او در دفترچه اش این طور نوشت که من سرانجام موفق به توصیف یک منحني مغناطیسی، یا خطوط نیرو، و در مغناطیس کردن شعاع نور شدم که بر این اساس متوجه شد که میدان مغناطیسی و نور با هم رابه دارند.

جملات زیبا از مایکل فارادی

* هیچ چیز از کسی که می داند حق با اوست، ترسناک تر نیست.

* مسئلۀ مهم اینست که یاد بگیری چطور به آرامی تمام چیزها را بپذیری.

* طبیعت به عنوان بهترین منتقد علم تجربی و مهربان ترین دوست ما محسوب میشود ، چنانچه اجازه دهیم تنها اطلاعیه هایش در ذهنمان بی طرفانه وارد شود.

* اقرار من اینست که آب به عنوان یک پدیده برای من شناخته شده است که با هر بار، نگاه کردن به آن، احساسات تازه ای از اعجاب در من بیدار می شود.

تحقیق در مورد مایکل فارادی,دانشمند فیزیک مایکل فارادی,مایکل فارادی کشفمایکل فارادی یکی از فیزیکدانان و شیمیدانان مشهور میباشد

* هیچ چیز به حدی که واقعیت داشته باشد، حیرت انگیز نیست؛ اگر با قوانین طبیعت سازگار باشد.

* کسی که اطمینان دارد حق با اوست، مطمعنا اشتباه میکند.

سرانجام مایکل فارادی

با وجود این که مایکل فارادی به میزان کمی علوم رسمی و همچنین ریاضیات عالی( مانند حساب دیفرانسیل و انتگرال) را یاد گرفت، ولی به عنوان تاثیرگذارترین دانشمند تاریخ معرفی شد. او طبق گفته ی بعضی از مورخان علم، یکی از بزرگ ترين تجربه گران تاریخ علم شناخته میشود. واحد ظرفیت الکتریکی در SI به نام فاراد معرفی شد که پس از او این نام را برای آن انتخاب کردند.

دولت انگلیس به خاطر کارهای علمی بزرگ مایکل فارادی، حقوق بازنشستگی به او داد و در همپتون کورت، یک خانه به او بخشید. او در سال ۱۸۵۸، بعد از این که بازنشسته شد بقیه عمرش را در این خانه گذراند. در تاریخ ۲۵ اوت ۱۸۶۷ I- 3835 فوت کرد و جسدش را در شمال لندن در قبرستان هگیت به خاک سپردند. در کلیسای وست مینستر ابی، در نزدیکی محل دفن اسحاق نیوتون، پلاک یادبودی به افتخارش تأسیس شد.

نفوذ فارادی به بسیاری از دانشمندان برجسته گسترش یافت. آلبرت انیشتین در اتاق مطالعه خود، عکس فارادی را در کنار تصاویر جیمز کلرک ماکسول و آیزاک نیوتن قرار داده بود.

جملات مایکل فارادی,بیوگرافی مایکل فارادی,تحقیق در مورد مایکل فارادیمایکل فارادی در سال ۱۸۲۵، توانست بنزن را کشف کند

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش