جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۶:۴۲ - ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۵۲۵۲
سرپوش فوتبالی

یک جادوگر فوتبال: فدراسیون نمی‌تواند مرا پیدا کند

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال,جادوگر فوتبال
فردی ادعا می‌کند: حدود دو سال پیش به دفتر یکی از باشگاه‌های پرطرفدار فوتبال رفتم و به آنها گفتم شما طلسم شده‌اید و من این طلسم را باطل می‌کنم. با سرمربی تیم به توافق رسیدم و چند بازی با باشگاه همکاری کردم. در آن چند بازی آن تیم پیروز شد اما بعد از مدتی سرمربی این تیم ارتباطش را با من قطع کرد. من هم برای این‌که به آنها درس عبرت بدهم، دو بازی پشت‌سر هم کاری کردم که بازنده شوند اما دیگر نخواستم ادامه دهم.

به گزارش روزنامه شهروند، در پشت پرده فوتبال ایران تا دلتان بخواهد جریان‌های جنجالی وجود دارد که با روح ورزش بیگانه است؛ اتفاق‌هایی عجیب که شاید در کمتر کشورهای پیشرفته دنیا تا این میزان شاهدش باشید. یکی از مسائلی که در سال‌های اخیر هرچند وقت یکبار به آن به صورت گذرا پرداخته شده اما هیچ‌وقت هیچ مقام مسئولی در اندیشه مبارزه با آن برنیامده، بحث جادوگری است.

 

مربیان مختلف چه در لیگ برتر و چه در لیگ دسته اول بارها دست به افشاگری زده‌اند که نتایج بازی‌ها خارج از مستطیل سبز رقم می‌خورد و این فوتبال پر از تبانی و فساد شده است. حالا اما بعد از سال‌ها انگار قرار است با این پدیده شوم در فوتبال مقابله شود؛ کمیته اخلاق حدود دوماه است به‌طور جدی پیگیر مسائل مربوط به جادوگری است تا شاید موفق شود بساط جادو و جمبل و مباحث اینچنینی در فوتبال را برچیند.

 

نمونه‌هایی از جادوگری در فوتبال

بعد از قهرمانی یک تیم تهرانی در لیگ برتر برای نخستین‌بار بحث جادوگری در فوتبال ایران مطرح شد. ماجرا از این قرار بود که چند نفر از بازیکنان آن تیم ادعا می‌کردند اتفاقات خاصی در محل تمرین تیمشان رخ می‌داده و سرمربی از آنها درخواست‌های عجیبی داشته است. حتی پای برخی پرنده‌ها هم به تمرینات این تیم باز شده بود و تقریباً اکثر بازیکنان متوجه شدند که مربی‌شان اعتقادات خاصی دارد.

 

از این نمونه‌ها در فوتبال ایران زیاد است که فقط برخی از آنها رسانه‌ای و به اصطلاح جادوگری نامیده می‌شود. نمونه‌های دیگری وجود دارد مبنی بر این‌که برخی افراد که خود را جادوگر می‌نامند، به مسئولان برخی تیم‌ها گفته‌اند فردی باید با لباس خاصی پشت دروازه بنشیند و وردهای مخصوص بخواند. حتی دیده شده که یک مربی سرشناس قبل از شروع بازی اطراف نیمکت آب می‌ریزد و باز هم ورد می‌خواند. برخی جادوگران هم پیشنهاد می‌دادند که ادرار همه بازیکنان با هم مخلوط شود و روی خط دروازه ریخته شود! گاهی هم یک لباس خاص به یک مربی داده می‌شد که اگر آن را می‌پوشید تیمش حتما برنده می‌شد.

 

اولین‌بار یک باشگاه در حومه تهران با این پدیده توانست نتیجه بگیرد. فردی معروف با نام اختصاری «الف» اطراف این تیم پرسه می‌زد. حتی مدیرعامل وقت آن باشگاه هم چند‌ سال بعد این موضوع را تأیید کرد و گفت این فرد از طریق انرژی‌درمانی در نتایج تیم تأثیر می‌گذارد. بازیکن تیم پرطرفدار پایتخت برای نزدیکانش تعریف کرده بود که فردی به نام «گ» شب‌ها تا صبح بالای سر او می‌نشست و برایش ورد می‌خواند. یک روز این فرد ورد را در جوراب این بازیکن می‌گذارد و از آن به بعد او گل‌های سرنوشت‌سازی برای تیمش به ثمر می‌رساند.

 

در یکی از دوره‌های لیگ برتر که تیم پرطرفدار پایتخت نتایج بسیار ضعیفی گرفت و تا رده سیزدهم پایین آمد، همین آقای «گ» به این باشگاه پیشنهاد همکاری داد اما مسئولان باشگاه آن را قبول نکردند و جادوگر تهدیدشان کرد که آنها را طلسم می‌کند. وقتی علی دایی سرمربی سایپا بود پیغام عجیبی با این مضمون دریافت کرد که تیمش طلسم شده و فقط یک جادوگر می‌تواند آن را باطل کند که دایی برای شکستن این طلسم به سراغ مرحوم آيت‌الله بهجت رفت. در این دیدار آيت‌الله بهجت به دایی توصیه کرد در جریان بازی‌های سایپا تسبیحی به دست بگیرد و به ائمه معصوم متوسل شود که اتفاقاً تیم او قهرمان لیگ شد. تا دلتان بخواهد از این دست داستان‌ها در فوتبال ایران وجود دارد. البته شکی نیست که این مسائل از سوی اکثر افراد حاضر در فوتبال رد می‌شود اما نمی‌شود اصل داستان را کتمان کرد.

 

آغاز تحقیقات فدراسیون و کمیته اخلاق

از آذرماه‌ سال گذشته کمیته اخلاق به صورت رسمی رسیدگی به پرونده جادوگری در فوتبال ایران را آغاز کرد.‌ سال گذشته خداداد عزیزی صحبت‌های افشاگرانه‌ای درباره جادوگری در فوتبال مطرح کرد و همین باعث شد تحقیقات فدراسیون دراین‌باره جدی‌تر از همیشه کلید بخورد. مدیران ارشد فدراسیون و کمیته اخلاق جلسات محرمانه‌ای برگزار کردند و تصمیم گرفتند جلوی فعالیت شبکه‌های جادوگری در فوتبال که به صورت گسترده وارد این ورزش شده‌اند را بگیرند.

 

چگونگی پیگیری ماجرا

با توجه به حساسیت بالای این موضوع اعضای کمیته اخلاق تلاش کردند این موضوع رسانه‌ای نشود تا بتوانند در خفا تحقیقات خود را پیش ببرند. مسئولان فدراسیون و کمیته اخلاق مصاحبه‌های اهالی فوتبال درباره این موضوع را جمع آوری و برخی از آنها را به‌عنوان مطلع به فدراسیون دعوت کردند. بعد از تحقیقات، مسئولان به اسم‌هایی از جادوگران شاغل در فوتبال رسیدند و توانستند مربیان و حتی بازیکنانی که با آنها همکاری می‌کردند را شناسایی کنند. در نتیجه تحقیقات ماه‌های گذشته کمیته اخلاق،‌ چند جریان فعال و خاص مرتبط با سحر و جادو هم شناسایی شده‌اند و قرار است در آینده‌ای نزدیک مراجع قضائی درباره چگونگی برخورد با این حلقه جادوگران تصمیم گیری کنند.

 

برخورد می‌شود؟

هر بار که بحث جادوگری در فوتبال داغ می‌شود، مسئولان فوتبال کشور دم از مبارزه با این پدیده می‌زنند اما بعد از مدت کوتاهی همه‌چیز به دست فراموشی سپرده می‌شود. به نظر می‌رسد این‌بار اما عزم فدراسیون و کمیته اخلاق برای پیگیری این ماجراها جزم شده است. اقدامات مهمی که در این‌خصوص انجام شده گواه خوبی برای این ادعا است. به‌طور یقین اگر مسئولان کمیته اخلاق سرکرده‌های جادوگری در فوتبال را افشا کرده و با آنها برخورد لازم انجام شود، اتفاقی مثبت در فوتبال ایران رخ خواهد داد.

 

 روزنامه «شهروند» در ادامه مصاحبه‌ای با یکی از این «جادوگران» منتشر کرده و آورده است: اکثر جادوگران قدیمی که اول از همه وارد فوتبال شدند دیگر مستقیماً با تیم‌ها همکاری نمی‌کنند بلکه حلقه‌هایی را تشکیل داده‌اند و جادوگران جدید که هنوز نامشان لو نرفته را به تیم‌ها معرفی می‌کنند. یکی از همین جادوگران جدید فردی با نام اختصاری «ن» است. وقتی با او تماس گرفتیم در ابتدا منکر هرگونه ارتباط با اهالی فوتبال شد اما بالاخره راضی شد که اطلاعاتی را در اختیار ما قرار دهد. البته این فرد علاقه‌ای ندارد که او را جادوگر خطاب کنیم. او می‌گوید روی روح و روان مربیان و بازیکنان کار می‌کند و کاری با جادو و جمبل ندارد.

 

می‌توانم کاری کنم که توپ گل شود یا نشود!

وقتی از او می‌پرسیم در حال حاضر با تیم یا فردی کار می‌کند یا نه؟ می‌گوید: «فعلا مدتی است که کار نمی‌کنم. قبلا سرم خیلی شلوغ بود و گاهی مجبور بودم با چند تیم همکاری کنم؛ به همین دلیل احساس خستگی کردم و ترجیح دادم مدتی استراحت کنم. از آنجایی که کار من ذهنی است، باید همیشه آرام باشم وگرنه نمی‌توانم با ذهن خسته و شلوغ به خوبی کارم را انجام دهم.»

 

از آقای «ن» می‌پرسیم که دقیقاً چه کاری انجام می‌دهد که تیم‌ها و افراد را جادو می‌کند؟ او پاسخ می‌دهد: «من جادوگر نیستم. کار من ذهنی است و از طریق انرژی که در خودم وجود دارد می‌توانم نتایج را تغییر دهم و روی افراد اثر بگذارم. من حتی می‌توانم روند یک بازی را کنترل کنم و آن را به سمتی ببرم که دلم می‌خواهد! می‌توانم کاری کنم که یک توپ گل شود یا گل نشود اما همه این کارها را با ذهنم انجام می‌دهم.»

 

از مایعات خاصی استفاده نمی‌کنم

این جادوگر جوان مثل بقیه همکارهای خود از وسیله یا مایعات خاصی استفاده نمی‌کند: «من از این اعتقادات ندارم که مثلا بطری ادرار بازیکنان را درون دروازه یک تیم خالی کنم یا برای آنها اسپند دود کنم و درون آن چیزهای عجیب و غریب بیندازم. باز هم تأکید می‌کنم کار من روحی و روانی است و از طریق ذهنم به هر کسی بخواهم انرژی مثبت یا منفی می‌دهم.»

 

همکاری با باشگاه پرطرفدار

شاید قابل باور نباشد اما این فرد ادعا می‌کند چندی قبل با یکی از تیم‌های پرطرفدار و به درخواست سرمربی وقت این تیم همکاری کرده است. «ن» دراین‌باره توضیح می‌دهد: «حدود دو سال پیش بود که به دفتر باشگاه ... (نام این باشگاه نزد ما به امانت می‌ماند) رفتم و به آنها گفتم شما طلسم شده‌اید و من این طلسم را باطل می‌کنم. با سرمربی تیم به توافق رسیدم و چند بازی با باشگاه همکاری کردم. در آن چند بازی آن تیم پیروز شد اما بعد از مدتی سرمربی این تیم ارتباطش را با من قطع کرد. من هم برای این‌که به آنها درس عبرت بدهم، دو بازی پشت‌سر هم کاری کردم که بازنده شوند اما دیگر نخواستم ادامه دهم.»

 

فدراسیون نمی‌تواند مرا پیدا کند!

وقتی به او می‌گوییم که فدراسیون به کمک مراجع قضائی می‌خواهد به دنبال دستگیری جادوگران باشد، ترجیح می‌دهد مکالمه را قطع کند: «اصلاً من اطلاعاتی ندارم که بخواهم در اختیار شما قرار دهم. فدراسیون هم نمی‌تواند من را پیدا کند.» بعد از این جمله آقای جادوگر تلفن را قطع کرد!

 

 

 

 

 

  • 14
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت
    لیگ آزادگان
    دریا بابل - مس شهر بابک
    ۱۷:۰۰
  • لیگ آزادگان
    سایپا - چادرملو اردکان
    ۱۷:۰۰
  • لیگ آزادگان
    مس کرمان - شاهین بندر عامری
    ۱۷:۴۵
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید عراق - امید اندونزی
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    چلسی - تاتنهام
    ۲۲:۰۰
  • لیگ اروپا
    مارسی - آتالانتا
    ۲۲:۳۰
  • لیگ اروپا
    آاس رم - بایرلورکوزن
    ۲۲:۳۰
  • لیگ کنفرانس اروپا
    استون ویلا - المپیاکوس
    ۲۲:۳۰
  • لیگ کنفرانس اروپا
    فیورنتینا - کلوب بروژ
    ۲۲:۳۰
  • جمعه ۱۴ اردیبهشت
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    ایندیانا پیسرز - میلواکی باکس
    ۰۲:۰۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    فیلادلفیا سیکسرز - نیویورک نیکس
    ۰۴:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    التعاون - الهلال
    ۱۸:۳۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید ژاپن - امید ازبکستان
    ۱۹:۰۰
  • لیگ کاپ امارات
    الوحده امارات - العین امارات
    ۲۰:۱۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    ابها - الاتحاد
    ۲۱:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    هوفنهایم - لایپزیش
    ۲۲:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    تورینو - بولونیا
    ۲۲:۱۵
  • لیگ برتر انگلیس
    لوتون - اورتون
    ۲۲:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    ختافه - اتلتیک بیلبائو
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۵ اردیبهشت
    لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - بورنموث
    ۱۵:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - آگزبورگ
    ۱۷:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    اشتوتگارت - بایرن مونیخ
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    برنلی - نیوکسل
    ۱۷:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال مادرید - کادیز
    ۱۷:۴۵
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - ولورهمپتون
    ۲۰:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    خیرونا - بارسلونا
    ۲۰:۰۰
  • لیگ برتر پرتغال
    اسپورتینگ - پورتیموننزه
    ۲۰:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - الوحده
    ۲۱:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    ساسولو - اینتر
    ۲۲:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    مایورکا - اتلتیکومادرید
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش