پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۹:۰۶ - ۲۷ تير ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۴۲۸۴۳
فوتبال ملی

جباری: اسکوچیچ مدیریت خودش را نشان داده است/ کفاشیان: دراگان شایستگی‌اش را در مرحله مقدماتی نشان داد

مجتبی جباری,صحبت های جباری درباره اسکوچیچ
مجتبی جباری درخصوص تیم ملی گفت: همین حالا هم خیلی دیر شده و خیلی از مسائلی که نباید اتفاق می‌افتاد، رخ داده است؛ مسلما تیم ملی و کشورمان از این اتفاقات آسیب می‌بیند.

به گزارش ورزش سه، ستاره سابق استقلال و تیم ملی شب گذشته در حاشیه مراسمی که در جزیره کیش برگزار می‌شد، صحبت‌های قابل تاملی در خصوص شرایط فدراسیون فوتبال، تیم ملی و البته نحوه رفتار باشگاه استقلال با کاپیتان خودش داشت. مجتبی جباری که به خاطر گزیده‌گویی و دوری همیشگی‌اش از مصاحبه‌کردن، اطلاع‌ از مواضعش به عنوان یکی از چهره‌های متفاوت فوتبال ایران برای فوتبال‌دوستان ایرانی جذاب بود، در گفتگو با خبرنگار ورزش سه از نابسامانی فدراسیون به عنوان مهم‌ترین علت بروز حواشی پیرامون تیم ملی در روزهای اخیر نام می‌برد. کاپیتان سابق استقلال که عملکرد فوق‌العاده‌اش در دوران بازی در کنار روحیه خاص او در خارج از زمین محبوبیت کم‌نظیری در بین تماشاگران استقلال برای او به ارمغان آورده، در خصوص ساختار این باشگاه هم حرف‌های مهمی زد. توصیه می‌کنیم در ادامه خواندن این گفتگو را از دست ندهید:

* آقای جباری به نظر شما تشکیل کمیته فنی با این اعضا می‌توانست کمکی به فدراسیون فوتبال کند؟ مخصوصا که در نهایت نظر آنها اعمال هم نشد.

- ببینید اگر همه چیز بخواهد درست باشد، یعنی فدراسیون سر و شکل داشته باشد و از آن طرف کمیته فنی با همه شرایط، یعنی جایگاهش جایگاه درستی باشد، اصلا وظیفه‌اش این است در این خصوص تصمیم بگیرد و نظر بدهد اما باید نظرات خودشان را به کسی که این پست و موقعیت را به آنها داده اعلام کنند. اما ما داریم درباره شرایطی صحبت می‌کنیم که هیچ‌چیزی درست و اصولی پیش نرفته و کسی الان ریاست فدراسیون را برعهده ندارد. یک اوضاعی هست که واقعا جالب نیست.  ناهماهنگی‌ که در همه جا دیده می‌شود، در این قسمت هم وجود دارد.

* فکر می‌کنید اختلاف نظری که بین بازیکنان تیم ملی هم به وجود آمد و نگرانی جامعه فوتبال را در بر داشت، برآمده از همین آشفتگی فدراسیون است؟

- همه چیز را می‌توان به این بی‌سروسامانی ارتباط داد. هرکسی وقتی این شرایط را می‌بیند به خودش اجازه می‌دهد یا اینکه این تصور که خیلی از مواقع اشتباه است، برایش به وجود می‌آید که من می‌توانم با این حرف و نظرم شرایط را بهتر کنم یا جلوی یک اشتباه بزرگتر را بگیرم. اما این اوضاع نابسامان باعث می‌شود که تصور در ذهن هر فردی ایجاد شود که می‌تواند نظرش را بدهد اما جلوتر که می‌رود می‌بیند اشتباه شده و دو دستگی به وجود می‌آید و اتفاقات دیگر.  من می‌دانم که بازیکنان در زمین مسابقه مسلما هوای هم دیگر را دارند و دوستان خوبی هستند. اما به خاطر یک سری اتفاقاتی که از نزدیک می‌بینند و ما آن را از نزدیک تجربه نمی‌کنیم، یک سری نظرات می‌دهند که هرچه زودتر باید توسط یک بزرگتری کنترل و مدیریت شود. همین الان هم خیلی دیر شده و خیلی از مسائلی که نباید رخ داده است و مسلما تیم ملی و کشورمان از این اتفاقات آسیب می‌بیند.

* گروهی از مخالفان اسکوچیچ که در کمیته فنی هم بودند، معتقدند این مربی شایستگی هدایت تیم ملی در جام جهانی را ندارد. در برابر آنها، موافقان این سرمربی می‌گفتند وقتی در مرحله انتخابی یک تورنمنت تیم ملی را بدون مشکل به مرحله اصلی رسانده، صلاحیت حضور در مرحله نهایی آن تورنمنت را هم دارد. شما در این خصوص چه نظری دارید؟

- یک اشتباهی داشت صورت می‌گرفت که خدا را شکر این اتفاق نیفتاد. یک مربی را فقط با نتایجش می‌توانند قضاوت کنند. وگرنه چه کسی می‌رود تک تک تمرینات را آنالیز کند؟ مگر ما یک سیستم ناظر مثل اروپا داریم که حتی بروند به آنچلوتی که رئال را مدیریت می‌کند بگویند شدت تمریناتت به نسبت بقیه تیم‌های اروپا پایین‌تر است و باید فشار تمرین را ببری بالاتر؟ این قضاوت‌ها را فقط به نظر فردی تقلیل ندهیم. یک سری آمار و نظارت‌های کلی باید باشد و دیده شود. اصلا ببینیم هدف فوتبال ما چیست. اگر یک فوتبالی داریم که سازماندهی شده است، در رده پایه هزینه می‌کنیم، هدفی برای خودمان در نظر گرفتیم که از این پله به جای دیگر برسیم، در این مسیر کلی آدم ناظر داریم، مشاور خارجی داریم که می‌توانند بگویند این مسیر غلط است، بله می‌توان پذیرفت. اما در فوتبالی که غلط اندر غلط است، چطور می‌توانند نظر دهند؟ فقط می‌توانند بگویند مربی نتیجه گرفته یا نگرفته. که نتیجه هم گرفته. ممکن بود با هزینه‌های بیشتر به این نتیجه نرسیم و احتمال زیاد هم همین اتفاق می‌افتاد. حالا چه دلیلی دارد این تغییر؟ ما باید دنبال یک دلیل دیگر بگردیم. اختلاف‌ها را مطرح می‌کنند، یک بازیکن این حرف را زده و دیگری آن حرف را زده. مربی تیم ملی در این مقطع، با این فشارها و بحران‌ها و بی‌پولی‌ها تنها بوده. ما یک بار حمایت کنیم و بعد ببینیم این اتفاق می‌افتد یا خیر. یک زمان‌هایی هم آقای اسکوچیچ مدیریت خودش را نشان داده و در بازی‌های حساس بازیکنش را نگذاشته در ترکیب، چون یک سری موارد برایش مهم بوده است. ضمن اینکه همه شرایط برایش فراهم نبوده است.

* شما از رده‌های پایه تا اوج فوتبال که تیم ملی است اردوهای مختلف را تجربه کردید. در این اردوها اساسا سازوکار برقراری نظم برعهده چه کسی است؟ سرمربی یا مدیر و سرپرست تیم؟

- همه تاثیرگذارند روی این موضوع وقتی بحث "تیم" مطرح می‌شود. البته سلایق مختلف مربی هم در میزان و شدت کنترل شرایط تعیین‌کننده است. اما مجموعه‌ای از عوامل در برقراری نظم و مدیریت تیم تاثیرگذارند. سرمربی نقش خودش را دارد و بقیه عوامل هم موثرند.

* در مورد استقلال هم صحبت کنیم. شما یکی از پیشکسوتان این باشگاه بودید که خیلی صریح از وریا غفوری حمایت کردید. چه در خصوص برنامه خندوانه که یک حاشیه بود و چه اصل موضوع یعنی کنار رفتن این بازیکن از استقلال. خود شما هم جزو بازیکنانی بودید که با یک بی‌مهری عجیب از این تیم کنار ماندید.

- ببینید استقلال فقط تماشاگر دارد. ساختاری به عنوان باشگاه که پیشکسوت‌ها و مدیران در آن حضور داشته باشند وجود ندارد. مدیری که الان هست دوسال دیگر، سه سال دیگر اصلا نیست. اصلا هیچ سیستم و نظمی ندارد. وقتی این اتفاق می‌افتد همه متوجه می‌شوند تبعات آن همین مدل برخورد است. یک سری مدیر می‌آیند و فقط دنبال این هستند که در دوره‌ای که هستند یک خودی جلوی تماشاگر نشان بدهند و محبوبیت خودشان را بالا ببرند، بدون اینکه اصلا استقلالی باشند یا به این تیم نظری داشته باشند. این موضوع هم نتیجه همین اتفاق‌ها است. من برای خیلی از بازیکنان ناراحت هستم که در هر مقطعی با هر شرایطی همراه می‌شوند و نمی‌توانند از هم‌تیمی خودشان حمایت کنند. این اتفاقی که برای وریا افتاد برای همه آنها در زمانی دیگر رقم خواهد خورد. تا موقعی که نفهمیم که این باشگاه اصلا جایگاهش چیست و توسط چه کسانی باید اداره شود، شاهد این اتفاقات خواهیم بود.

* شما دیشب هم گفتید تمایل به کار فنی دارید اما نه در هر شرایطی. با توجه به دغدغه‌های متفاوتی که دارید، تمایلی دارید در بخش مدیریتی فعالیت کنید؟

- شاید این اتفاق هم بیفتد، نمی‌دانم. حالا یک سری کارها هست که دارم انجام می‌دهم ببینم به نتیجه می‌رسد یا نه، اما فکر می‌کنم یواش یواش کارهای خوبی بتوانم انجام دهم.

***

صحبت‌های کفاشیان درباره کمیته فنی، کی‌روش و اسکوچیچ!

علی کفاشیان، رییس سابق فدراسیون فوتبال، درباره شایعات بازگشت کی‌روش و همچنین ابقای اسکوچیچ صحبت‌های جالبی را مطرح کرد.

مجتبی جباری,صحبت های جباری درباره اسکوچیچ

علی کفاشیان چهره پرسروصدای فوتبال ایران در دهه ۱۳۸۰ و ۱۳۹۰ بود که به عنوان مرد اول ساختمان فدراسیون فوتبال، نقشی پررنگ در فراز و فرودهای تیم ملی ایفا کرد و البته به عنوان رییس فدراسیونی که برای اولین بار کارلوس کی‌روش را به ایران آورد، روزهای جنجالی و پرحاشیه‌ای را با سرمربی پرتغالی گذراند.

کفاشیان این روزها اما از فوتبال دور شده و در حالی که رییس سابق فدراسیون، مهدی تاج، وارد کارزار انتخاباتی شد، او قصدی برای این سمت از خود نشان نداد تا مشخص شود همچنان علاقه‌ای به بازگشت به خیابان سئول ندارد.

او در گفتگوی امروز خود با خبرنگار ما درباره وضعیت فدراسیون فوتبال و همچنین تیم ملی ایران اظهارنظر کرده است.

* ارزیابی کلی شما از وضعیت فعلی فدراسیون فوتبال و رویکردش نسبت به تیم ملی چیست؟

فدراسیون ما در موقعیتی است که رییس ندارد و هیئت رئیسه هم به خاطر کمبود اعضا، رسمیت ندارد که تشکیل جلسه بدهد برای تصمیم‌گیری. در چنین موقعیتی تصمیمی هم نمی‌تواند بگیرد چون همه موقت هستند و وقتی چنین چیزی وجود دارد، نه تنها در قبال تیم ملی بلکه در قبال سایر مسائل هم نمی‌توانند رویکرد مشخصی داشته باشند. باید منتظر باشیم انتخابات هرچه زودتر برگزار شود تا از این بلاتکلیفی رها شویم.

* منظورتان از اینکه "نمی‌توانند تصمیم بگیرند" را توضیح بدهید.

منظورم این است که به هر حال اقتدار کافی را ندارند که بتوانند تصمیمی بگیرند.

* یعنی شما معتقدید که یک فدراسیون مقتدر اگر بود، باید اسکوچیچ را برکنار می‌کرد؟

نه چنین نظری ندارم.

* پس سوالم را طور دیگری می‌پرسم؛ آیا این برخورد با اسکوچیچ به عنوان سرمربی تیم ملی درست بود؟

ببینید وقتی در فدراسیون روی یک پاشنه سوار نیست و مدیریتش در تزلزل است، هر قسمتی به خودش اجازه می‌دهد تصمیمی بگیرد و تصمیمی را علنی کند. اگر منظورتان از برخورد، کمیته فنی است باید بگویم این کمیته اصلا نظرش مشورتی است و نباید بعد از جلسه بیایند آن را علنی کنند. آنها باید یک جلسه کوچک بگذارند و نظر مشورتی را به هیئت رئیسه اعلام کنند و بعد این هیئت رئیسه است که تصمیم می‌گیرد. این برخورد با آقای اسکوچیچ واقعا دور از شان فدراسیون فوتبال ایران بود.

* به نظرتان حفظ آقای اسکوچیچ تصمیم درستی بود؟ به خصوص اینکه کمیته فنی به قول خودشان صلاحیت ایشان را احراز نکرد و بعد گزینه داخلی مطرح شد و در آخر فدراسیون ایشان را ابقا کرد.

ما در مقطعی نیستیم که بخواهیم سرمربی عوض کنیم و ما باید تا جام جهانی از او حمایت کنیم و اگر نقطه ضعفی وجود دارد، آنها را برطرف کنیم و تدارکات خوب بگذاریم. این کارهایی است که فدراسیون فوتبال باید انجام دهد و طبیعتا حفظ آقای اسکوچیچ هم تصمیم درستی بود که گرفته شد. حالا باید قدم‌های بعدی را برداریم.

* شما گفتید فدراسیون فوتبال متزلزل است و اقتدار ندارد چون رئیس موقت است و هیئت رئیسه هم از نظر تعداد اعضا کمبود دارد. اما یک بحث این است که با تمام این حرف‌ها، به هر حال شخصیت فرد سرپرست هم خیلی اهمیت دارد و شاید شخص دیگری حتی با وجود سرپرستی، می‌توانست اقتدار بیشتری داشته باشد.

من نمی‌خواهم اشخاص را متهم کنم. به هر حال میرشاد ماجدی هم تازه آمده و در حال تلاش است و واقعا هم تلاش می‌کند. اما مشکلات زیاد است و باید یک مقدار هم با او کنار آمد. او فورا نمی‌تواند تصمیم بگیرد. قبول دارم مسائلی مثل کاریزما یا اقتدار و... شخصی هستند اما باید همه جانبه نگاه کرد.

* چیزی که گفتید خیلی مصلحت جویانه بود. من حرفم این است که مگر فدراسیون فوتبال و هیئت رئیسه از قرارداد اسکوچیچ و مشکلات مالی خودش اطلاع نداشت؟ پس چرا از همان اول بی سروصدا ایشان را حفظ نکرد و مسیری را پیمود که کمیته فنی آنطور شخصیت سرمربی را زیر سوال ببرد و بعد هم که مذاکره با گزینه ایرانی مطرح شو. این مسیر به نظرتان غلط نبود؟

چرا کاملا غلط بود. این مسیر قطعا اشتباه بود و قبل از جلسه هم از من پرسیدند من گفتم باید از کادرفنی حمایت شود. چون بالاخره شما از داخل مجموعه خودتان مطلع هستید. هم می‌دانید چه نظراتی وجود دارد، هم قرارداد سرمربی چطور است و هم وضعیت مالی چگونه است. بنابراین از همان اول می‌شد با یک حمایت محکم، وضعیت را طور دیگری پیش برد.

* با این شرایط به نظرتان اسکوچیچ اقتدار کافی برای هدایت تیم ملی را خواهد داشت؟

کفاشیان- بچه‌های ما بازیکنان خوبی هستند و غیرت لازم را دارند و همچنین از سرمربی تیم ملی فرمانبردار خوبی هستند. بنابراین به نظرم ما در این بخش مشکل چندانی نخواهیم داشت. آقای اسکوچیچ هم انصافا بدون باخت تیم را بردند جام جهانی و از نظر فنی مشکلی من در ایشان ندیدم و مدیریت خوبی هم داشتند. چند ماه دست نخورده هم باقی مانده که فدراسیون باید تدارک لازم را ببیند تا همه در داخل تیم روی فوتبال متمرکز باشند.

* آقای اسکوچیچ تا جام ملت‌های ۲۰۲۳ قرارداد دارد. اگر شما بودید او را تا پایان قراردادش حفظ می‌کردید؟

نمی‌شود تا جام ملت‌ها گفت. باید عملکرد ایران در جام جهانی را ببینیم و همچنین شرایط مالی فدراسیون در آن مقطع.

* پس طور دیگری بپرسم؛ ایران تحت هدایت اسکوچیچ باید در جام جهانی چه کند که مورد قبول شما باشد؟

اول اینکه او به هر حال شایستگی‌اش را در مرحله مقدماتی نشان داد و باید از او قدردانی کنیم. ما در جام‌های جهانی گذشته هم هرگز نتوانستیم از گروه بالا برویم که حالا بخواهیم این انتظار را داشته باشیم اما مسئله نمایش شایسته است که در دوره‌های قبلی وجود داشت و دیدید که با وجود حذف، مردم هم خواستار حفظ کادرفنی بودند. یعنی برای من نتیجه آنقدر که فکر می‌کنید مهم نیست و بیشتر نمایش اهمیت دارد.

* یک نگرانی اهالی فوتبال این است که پس از انتخابات شهریور فدراسیون فوتبال، اگر نفرات جدیدی آمدند، دوباره بحث تغییر سرمربی در آستانه جام جهانی مطرح شود.

ممکن است. قطعا اگر رییس هم که بیاید باید اوضاع و احوال را بررسی کند و سپس تصمیم بگیرد. به نظر من اول باید ببینند اوضاع مالی چطور است و کلا همه چیز را در داخل بررسی کنند و سپس علنی کنند. البته نظر من این است که آقای اسکوچیچ تا جام جهانی باید حفظ شوند.

* یک عده می‌گویند باید سرمربی داخلی بیاید چون بازیکنان را می‌شناسد و برخی دیگر هم می‌گویند سرمربی خارجی بزرگ باید بیاید. شما با هر دو تیپ کار کرده‌اید؛ نظرتان چیست؟

اگر ما مربی خوب داشته باشیم مثل آقای کی‌روش، خیلی عالی است. اما مسئله این است که باید نگاه کنیم ببینیم چقدر تا جام جهانی فاصله داریم؟ هرکسی بیاید در این مقطع نمی‌تواند کار زیادی انجام بدهد و از طرف دیگر مسائل مالی فدراسیون فوتبال هم وجود دارند که باید جزو ملاحظات باشند.

* این روزها اسم آقای کی‌روش زیاد مطرح می‌شود و شما هم که گفتید او مربی خوبی است. در مجموع دوره کاری ایشان را چطور بررسی می‌کنید؟

ما زمان آقای کی‌روش مشکلات مالی داشتیم اما توانستیم او را بیاوریم و با صعود به جام جهانی توسط او، این هزینه مالی هم توجیه شد. به نظر من ایران باید یک سرمربی خوب و توانمند، باتجربه بین المللی و حضور در جام جهانی داشته باشد.

* نقدی که به آقای اسکوچیچ مطرح است این است که ایشان برعکس آقای کی‌روش با فدراسیون و وزارت ورزش نمی‌جنگد که حق فوتبال را بگیرد. آیا یک سرمربی باید چنین ویژگی داشته باشد؟

با احترام من این را اصلا قبول ندارم. سرمربی وظایفی دارد که کاملا فنی است از جمله انتخاب بازیکن و پذیرفتن مسئولیت فنی تیم ملی. قطعا تدارک دیدن و پول گرفتن و صحبت با وزارت ورزش و بازی تدارکاتی برعهده مدیریت فدراسیون است.

* اما در دوره آقای کی‌روش اینطور نبود. قبول دارید؟

آقای کی‌روش چون عملکردش خوب بود و محبوبیت داشت، این مسائل هم برایش پیش می‌آمد. اما نظر من همانی است که گفتم. منظورم این است که امکان دارد واقعیت با چیزی که می‌خواهیم در یک جهت نباشد.

* برگردیم به وضعیت الان. آیا شما نقدی به کمیته فنی دارید؟

کمیته فنی زیر نظر فدراسیون فوتبال است و وقتی فدراسیون صاحب ندارد، هرکسی نظری که دارد را به عنوان یک تصمیم می‌گوید. کمیته فنی نهاد مشورتی داخل فدراسیون است و تصمیم‌گیر نیست که بیاید و بگوید سرمربی را برکنار کرده یا اعلام کند که صلاحیت ندارد.

* شما نفرات فعلی کمیته فنی را قبول دارید؟

من اسم آنها را نمی‌دانم.

* می‌خواهید اسم ببرم و نظر بدهید؟

نه (باخنده). به نظر من مسئول آموزش فدراسیون و کمیته جوانان باشند و کسانی که درگیر کار اجرایی هستند. همچنین از اعضای هیئت رئیسه و مدیر تیم ملی. علاوه بر آن کارشناسانی هستند که باید سابقه بازی ملی و حضور در سطح اول را داشته باشند و مهمتر از همه مطلع باشند.

* سوال آخر اینکه آقای تاج دوست قدیمی شما هم وارد کارزار انتخابات شد. چه نظری درباره او دارید؟

آقای تاج باتجربه است و کارش را بلد است و وقتی آمده در انتخابات شرکت کرده، حتما پتانسیلی را در خودش دیده. برای او آرزوی موفقیت دارم.

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۶ اردیبهشت
    لیگ برتر روسیه
    اورال - روستوف
    ۱۶:۳۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    اميد قطر - امید ژاپن
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    مس رفسنجان - پیکان
    ۱۷:۴۵
  • اردیویسه هلند
    هیرنفین - آیندهوون
    ۲۰:۱۵
  • سری آ ایتالیا
    اودینزه - آاس رم
    ۲۱:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الریاض - الاهلی عربستان
    ۲۱:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    برایتون - منچسترسیتی
    ۲۲:۳۰
  • اردیویسه هلند
    ایگلز - فاینورد
    ۲۲:۳۰
  • جمعه ۷ اردیبهشت
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    اورلاندو مجیک - کلیولند کاوالیرز
    ۰۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    لس آنجلس لیکرز - دنور ناگتس
    ۰۵:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    النصر دبی - الاتحاد کلبا
    ۱۷:۳۵
  • جام حذفی ایران
    فجر سپاسی - گل گهرسیرجان
    ۱۸:۰۰
  • جام حذفی ایران
    هوادار - مس سونگون
    ۱۸:۱۵
  • جام حذفی ایران
    آلومینیوم اراک - پرسپولیس
    ۱۸:۱۵
  • جام حذفی ایران
    تراکتور - ذوب آهن
    ۱۸:۳۰
  • جام حذفی ایران
    ملوان - سایپا
    ۱۸:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الهلال - الفتح
    ۱۸:۳۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال آبی پوش ملاثانی - سپاهان
    ۱۹:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    الامارات - الوحده امارات
    ۲۰:۱۵
  • سوپرلیگ ترکیه
    آدانا دمیراسپور - گالاتاسرای
    ۲۰:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاتحاد - الشباب
    ۲۱:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال سوسیداد - رئال مادرید
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش