جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۵۰۰۰۲۵

بهترین سن برای آبرسانی پوست و انواع روش های آن

آبرسانی پوست,روش های آبرسانی پوست,روش های خانگی آبرسانی پوستآبرسانی پوست یکی از روش های مهم و موثر برای جوان سازی پوست است
یکی از روش های شاداب کردن پوست، آبرسانی پوست است که این کار بیشتر در آرایشگاه ها انجام میشود. اکثر آرایشگران معتقدند آبرسانی پوست برای هر پوستی و هر سنی بدون ضرر است و با توجه به نوع هر پوست، میشود روش های مختلفی برای این کار برگزید.

آبرسانی پوست

پوست بیرونی ترین اندام بدن است که نیازمند توجه بیشتری نسبت به دیگر اندام ها است و عدم توجه به این عضو سبب خشک شدن و آسیب پذیری بالای آن خواهد شد. آبرسانی پوست یکی از راه هایی است که برای رفع خشکی پوست و مراقبت از آن استفاده می کنند.

آبرسانی پوست یعنی رطوبت رساندن به پوست. با آبرسانی پوست سلول های پوستی شاداب و متورم میشوند و در نتیجه با این کار پوست شاداب و سرزنده می شود.

ممکن است که تصور کنید استفاده از آبرسان صرفا مخصوص افرادی است که پوستی خشک دارند. ولی آبرسانی پوست همانند آبرسانی به کلیه اعضای بدن اهمیت ویژه ای دارد. همانطور که بدن تان برای حفظ تناسب و انجام دادن هر چه بهتر فعالیت هایش به آب احتیاج دارد، پوست شما هم از هر نوعی (خشک، چرب، حساس، مختلط یا معمولی) که باشد به آبرسانی نیاز دارد.

طبیعی است که با شنیدن کلمه آبرسانی به آب فکر کنید. بدرستی، هیدراته کردن پوست شما به معنای افزایش میزان آب آن است. درصورتی که پوست شما دچار کمبود آب باشد میتواند پوسته پوسته، کسل کننده و خشک بنظر برسد. از این رو شناختن روش های آبرسانی پوست صورت برای زیباجویان عزیز ضروری بنظر می رسد.

بهترین سن برای آبرسانی پوست چیست؟

بهترین سن برای آبرسانی پوست، از۳۰ سال به بالاست، برای اینکه با افزایش سن، چروک پوست (به ویژه در پوست های خشک) بیش تر میشود. امروزه با به کار بردن روش هایی می توان با تزریق مواد جاذب آب، پوست را هیدراته کرد. رایج ترین روش، مزوتراپی هست که در آن هیالورونیک اسید که یک گلیکوپروتئین جاذب آب هست به پوست داده میشود تا کمبود آن را جبران کنیم. هیالورونیک اسید در پوست همه اشخاص وجود دارد ولی با افزایش سن مقدارش کم میشود و از علل خشک تر شدن پوست، کم شدن آن است.

آبرسانی پوست صورت,آبرسانی پوست,راههای طبیعی مختلف برای آبرسانی پوست صورتبهترین سن برای آبرسانی پوست، از۳۰ سال به بالاست، به دلیل افزایش سن و چروک پوست

تفاوت آبرسانی پوست و مرطوب کنندگی پوست

در حالی که آبرسانی پوست شما احتیاج به اضافه کردن آب به آن دارد، مرطوب کردن پوست به معنی اضافه کردن مواد تشکیل دهنده ای است که آب را درون آن قفل می کند و مانع از دست رفتن رطوبت پوست می شود. 

در صورتیکه فقط پوست خود را آبرسانی کنید، امکان دارد پوست بطور موقت حس شادابی و حجیم بودن کند. با این حال، در صورتیکه چیزی برای حفظ آن وجود نداشته باشد، از پوست شما فرار خواهد کرد. مرطوب کردن شامل افزودن موادی است که رطوبت را حفظ می کند و از خروج آب جلوگیری می کند و سبب بهبود بافت پوست می شود.

تفاوت آبرسانی پوست و مرطوب کننده پوست در زمان مصرف آنهاست، یعنی اول باید شما میزان خشکی پوست را تشخیص دهید و بسته به احتیاج پوستتان از این محصولات استفاده نمایید.

مرطوب کننده ها محصولاتی بر پایه روغن هستند که عملکردی مسدود کننده دارند. در این محصولات از روغن های پالایشگاهی (مانند وازلین)، روغن های معدنی (مثل روغن بچه) و امولینت هایی مانند روغن های گیاهی استفاده می شود. موادی که گفتیم روی سطح پوست شما یک لایه ی مسدود کننده تشکیل میدهند و از خروج رطوبت و آب پوست جلوگیری می کنند. به این ترتیب پوست لطیف تر شده و دیرتر خشک می شود در حالیکه آبرسانی پوست موادیست که اصولا خاصیت نم نگهدارندگی (Humectant) دارد. موادی مثل گلیسیرین و هیالورونیک اسید که آب را از هوا و پوست شما جذب نموده و نمی گذارند که از پوست خارج شوند. هیالورونیک اسید میتواند تا ۱۰۰۰ برابر وزنش رطوبت جذب کند و برترین ماده ی آبرسان یا نم نگهدار محسوب می شود.

پوست کم آب را چگونه درمان کنیم؟

در اینجا باید به یک واقعیت مهم اشاره کنیم. درست است که نخوردن آب قطعاً سبب بدتر شدن شرایط پوست تان می شود، ولی برای اصلاح کردن شرایط فعلی پوست باید از روش های سطحی آبرسانی پوست استفاده کنید. یعنی در صورتیکه پوست تان دچار کم آبی شده، امکان دارد افزایش نوشیدن آب نتواند شرایط کنونی پوست تان را اصلاح کند.

روش های آبرسانی پوست متنوع هستند و انتخاب یکی از آنها بستگی به نیاز شما دارد. در روش های آبرسانی کلینیکی برای انجام آبرسانی مؤثر کارهای دیگری مانند لایه برداری هم انجام می شود. در ادامه انواع روش های آبرسانی و جوانسازی پوست را برای شما معرفی کرده ایم.

انواع روش های آبرسانی پوست

>> آبرسانی پوست از طریق هیدرودرمی:

هیدرودرمی پوست یکی از اقداماتی است که امروزه در کلینیک های زیبایی به منظور آبرسانی پوست و تامین رطوبت مورد نیاز سلولهای آن انجام می شود ولی فراموش نکنید این کار تنها یک روش موقت است و میتواند برای مدتی کوتاه آب مایحتاج پوست را تامین کند.

در روش آبرسانی پوست به وسیله دستگاه هیدرودرمی، ژل آبرسان به سلول های خشک شده، رسانده می شود. هیدرودرمی با استفاده از آب، اکسیژن و گازهای پزشکی دیگر که در سرعت فوق صوت عرضه می شود، شست و شو به آرامی در پوست انجام می شود. این شستشوی آرام سبب باز شدن حفره ها و از بین بردن مواد زائدی است که به صورت طبیعی در طول چند سال در پوست ایجاد شده اند. بنابراین پوست با طراوت تر، جوان تر و صاف تر می شود.

پاکسازی و آبرسانی پوست صورت,آبرسانی پوست صورت در خانه,آبرسانی پوستهیدرودرمی پوست، یک روش موقت برای آبرسانی پوست است

>> نقش تزریق اسید هیالورونیک در آبرسانی پوست:

اسید هیالورونیک نقش مهمی در آبرسانی پوست و حفظ خاصیت ارتجاعی آن دارد. خاصیت اتصال و جذب آب به وسیله اسید هیالورونیک به بهسازی مجدد پوست شما کمک می کند و همچنین از علائم اولیه پیری جلوگیری می کند.

راههای طبیعی مختلف برای آبرسانی پوست صورت

۱. آبرسانی پوست با ماسک فلفل سیاه و ماست:

احتمالا فکر کنید که فلفل سبب سوزش پوست شود ولی این یک باور است و همین. فلفل سیاه مملو از ویتامین هایی هم چون A ،K، املاح معدنی و آنتی اکسیدان های موثر هست و برای درمان خشکی پوست میتواند یکی از ترکیبات اصلی برای آبرسانی پوست باشد. 

براي تهیه ماسک آبرسانی پوست با فلفل یک قاشق فلفل سیاه، یک عدد سفیده تخم مرغ، یک قاشق عسل را خوب با هم ترکیب کنید و پس از شستشو و خشک کردن پوست به مدت ۱۵ تا ۲۰ بر روی پوستتان بگذارید. بعد از چند وقتی کوتاه تأثير آنرا بر روی پوستتان مشاهده خواهید کرد.

۲. ماسک آبرسان پوست با خیار و گلیسرین:

ماسک گلیسیرین و خیار که بیشتر برای رفع چین و چروک پوست صورت استفاده می شود میتواند آبرسانی پوست خشک را تسریع بخشد. یک خیار متوسط را بدون پوست رنده کنید و آنرا با یک قاشق غذاخوری روغن گلیسیرین ترکیب کرده و به بازه زمانی ۲۰ دقیقه هر شب روی پوست خود بگذارید تا خشکی پوستتان کاملاً برطرف شود.

آبرسانی پوست,طرز تهیه ماسک آبرسانی پوست,روش های آبرسانی پوستماسک گلیسیرین و خیار برای رفع چین و چروک و آبرسانی پوست صورت استفاده می شود

۳. ماسک چای سبز برای آبرسانی پوست:

برای استفاده ماسک چای سبز بهتر است از روش اسپری کردن استفاده کنید. به این ترتیب که نخست آب داغی که شیره چای رنگ سبز وارد آن شده هست را صاف کنید. زمانیکه آب داغ سرد شد می توانید روغن ها و موادی که برای تندرستی پوستتان مفید هستند را به آن بفزایید. این مخلوط را در یک بطری ای که سرش اسپری است بریزید و آنرا در یخچال قرار دهید. اینک ماسک شما آماده است. بهتر است در روز چند مرتبه این آمیخته را به پوستتان اسپری کنید. با به کاربستن این کار پوست صورت در گرما می تواند خنک شود و در نتیجه برای آبرسانی پوست موثر می باشد. پوست می تواند تازگی و طراوتش را با این ماسک مجددا پیدا کند و برای شما پوستی جوان و شاداب به ارمغان بیاورد.

۴. آبرسانی پوست صورت با ماسک خیار و گلاب:

ماسک خیار برای آبرسانی پوست مفید است برای تهیه این ماسک صورت باید پوست خیار را به کمک رنده ریز ریز کنید و آنرا به برهه زمانی ۳۰ دقیقه درون گلاب مرغوب خیس کنید. بعد پوست خیار خیس شده در گلاب را به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست صورتتان ماسک کنید. استفاده از این ماسک به صورت روزانه تأثير زیادی در افزایش آبرسانی پوست و رفع شدن زبری پوستهای خشک دارد.

۵. ماسک هلو برای آبرسانی پوست:

ماسک هلو روشی موثر برای آبرسانی پوست است. برای تهیه ی این ماسک ابتدا هلو را رنده کنید. روغن زیتون را اضافه کنید. سپس مواد را به پوستتان بمالید و با نوک انگشتتان به آرامی روی پوستتان ماساژ دهید. اجازه دهید ماسک به بازه زمانی ۲۰ دقیقه روی پوستتان بماند. ماسک روی پوستتان را با آب ولرم شست و شو دهید و در آخر چند مرتبه آب سرد به صورت خود بپاشید.

توجه داشته باشید که در این ماسک آبرسان پوست میتوانید به جای هلو از یک عدد موز یا یک عدد آووکادو یا چهار عدد زردآلو استفاده کنید.

۶. آبرسانی پوست با ماسک بادام و عسل:

برای تهیه یک ماسک خوب برای آبرسانی پوست، کافی است ۳ قاشق غذاخوری عسل را با دو قاشق غذاخوری روغن بادام در ظرفی مخلوط کرده و آن را روی حرارت آرام بگذارید. مخلوط را کمی پس از گرم شدن از روی حرارت بردارید. ماسک آماده را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی پوست بگذارید و بعد بشویید.

۷. ماسک آبرسان پوست با بلغور جودوسر و آووکادو:

برای تهیه ی این ماسک، بلغور جو دوسر را بپزید. با یک چنگال، آووکادو را له کنید. حالا این دو را با هم مخلوط کنید و خمیر حاصل را روی پوست تان بمالید. بگذارید ۱۰تا ۱۵ دقیقه بماند. سپس با آب گرم بشویید و صورت تان را با حرکات ضربه ای حوله، خشک کنید. این ماسک، روشی مؤثر برای آبرسانی پوست است.

پاکسازی و آبرسانی پوست صورت,آبرسانی پوست صورت در خانه,آبرسانی پوستماسک بلغور جو دوسر و آووکادو، روشی موثر برای آبرسانی پوست

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش