جمعه ۲۱ شهریور ۱۴۰۴
۲۰:۱۵ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۲۳۵۹
حوزه بهداشت و رفاه

وزیر بهداشت:

سلامت و مشکلات مردم را سیاسی نکنیم

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت,وزیر بهداشت
وزیر بهداشت گفت: امور زندگی، سلامت و مشکلات مردم را سیاسی نکنیم، توقعات را با آرامش مطرح کنیم و انتظار داشته باشیم که مسئولان نیز این توقعات را برطرف کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسن هاشمی در آیین افتتاح بیمارستان فوق تخصصی شهید بقایی ۲ که در اهواز برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهید دکتر مجید بقایی و دیگر شهدای خوزستان اظهار کرد: خرسندیم که همه دست به دست هم دادند و با همکاری برادران عزیز ما در سپاه، ۴۰۰ تخت بیمارستانی به ظرفیت خدمات حوزه درمانی در خوزستان افزوده شد.

 

وی افزود: خوزستان در حوزه درمان، استانی محروم است و این را سه سال پیش هم گفتم. از آغاز دولت یازدهم تا کنون ۱۲۰۰ میلیارد تومان در خوزستان در حوزه درمانی و بهداشتی هزینه شده که ۶۵۰ میلیارد تومان از این رقم در قالب طرح تحول سلامت و ۱۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های این حوزه در خوزستان هزینه شده است.

 

وزیر بهداشت تصریح کرد: متوسط تعداد تخت بیمارستانی در کشور ۱.۶ تا ۱.۷ است، اما در خوزستان این شاخص ۱.۳ است؛ یعنی خوزستان در حوزه تخت‌های بیمارستانی نسبت به متوسط کشوری حدود ۱۵۰۰ تخت عقب‌تر است و کمبود دارد.

 

هاشمی با بیان اینکه باید برای هر تخت بیمارستانی دو پرستار وجود داشته باشد، تصریح کرد: در حال حاضر در کشور به ازای هر تخت بیمارستانی یک پرستار وجود دارد. یعنی کمبود حدود ۱۰۰ هزار پرستار در کشور وجود دارد، اما در خوزستان این رقم ۶۶ صدم است؛ یعنی شاخص تعداد پرستار به ازای هر تخت ۶۶ صدم است. به عبارتی تعداد پرستاران و تخت‌های بیمارستانی در خوزستان کم است اما به علت آلودگی‌ها و وضعیت زیست محیطی استان، تعداد بیماران زیاد است.

 

وی، پدیده ریزگردها و آلودگی‌های ناشی از فعالیت‌های نفتی و آلاینده‌های صنعت فولاد و پتروشیمی‌ها را از دیگر عوامل ایجاد آلودگی زیست محیطی در خوزستان دانست و گفت: در خصوص بروز مشکلات تنفسی پس از بارش‌های پاییزی تا آنجا که ما توانستیم تشخیص دهیم، علت آن به پوشش گیاهی خوزستان بازمی‌گشت، اما ممکن است عوامل دیگری هم وجود داشته باشد.

 

وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم سرعت‌بخشی به پروژه‌های در حال اجرا اظهار کرد: امیدواریم در این دوره با سرعت بیشتری بتوان در جهت رفع محرومیت‌ها تلاش کرد. ذکر مصیبت خوب است اما چاره درد نیست. اینکه بیاییم و بگوییم چه کسی چه کاری نکرده و در طول این ۲۰ یا ۳۰ سال باید چه کارهایی انجام می‌شد و نشد، دردی را دوا نخواهد کرد. مهم این است که برای رفع مشکلات تلاش کنیم. بالاخره کارنامه همه ما معلوم است. این‌که انگشت اتهام به سوی دیگران یا گذشتگان بگیریم، دردی را دوا نمی‌کند.

 

وی افزود: باید هر فردی که بنای کمک و خدمت به مردم دارد، پا به میدان بگذارد و کمک و دستگیری کند. با وحدت و آرامش و اتحاد می‌توان مشکلات را حل کرد. جلب رضایت مردم، جلب رضایت خدا است و خوب است که بابت داشته‌هایمان شکرگزار خدا باشیم و تنها نیمه خالی لیوان را نبینیم و قدرشناس مسئولین نیز باشیم.

 

وزیر بهداشت افزود: امور زندگی، سلامت و مشکلات مردم را سیاسی نکنیم. باید توقعات را با آرامش و بیان لیّن مطرح کنیم و انتظار داشته باشیم که مسئولان نیز این توقعات را برطرف کنند.

 

هاشمی با اشاره به بازدید خود از بیمارستان بقایی ۲ اهواز گفت: امروز به من بیماری در این بیمارستان نشان دادند که قبل از طرح تحول سلامت به سرطان مبتلا شد و به علت نداشتن بیمه و امکانات مالی، درمان این بیمار یک سال قطع شد و بیماری او شدت یافت، اما از زمانی که طرح تحول سلامت آغاز شد، دیگر هیچ کودکی نیست که درمان وی قطع شود یا به علت نداشتن بیمه یا توان مالی جانش را از دست بدهد و معلول شود. همین یک نمونه برای ما کافی است، گرچه خدمات ارزنده‌ای انجام شده و انتظار داریم که باز هم همه کمک کنند و اگر فکر می‌کنیم کوتاهی در کار ما وجود دارد، یک راه برای این موضوع وجود دارد و آن راه، جبران کوتاهی‌های صورت گرفته است.

 

وی با تاکید بر لزوم معطوف‌ شدن توجه بیشتر به خوزستان، تصریح کرد: اگر همه ما همت کنیم، در مدت ۵ یا ۶ سال می‌توانیم بر عوامل بیماری‌زا در خوزستان فائق شویم. شرط عقل پیشگیری است، هنر این نیست که هر روز بیمارستانی را افتتاح و اقدم به توسعه تخت‌های بیمارستانی کنیم. باید کاری کنیم که مردم بیمار نشوند و از عوامل بیماری‌زا در خوزستان پیشگیری کنیم. امیدواریم همه در این زمینه به ما کمک کنند، زیرا این موضوع کاری نیست که به تنهایی قادر به انجام آن باشیم. امر پیشگیری نیازمند مساعدت همه دستگاه‌ها است.

 

وزیر بهداشت در پایان از بنیاد مستضعفان، ستاد اجرای فرمان امام (ره) و وزارت نفت بابت انجام اقدامات درمانی تشکر و بیان کرد: از وزارت نفت انتظار می‌رود که سهم بیشتری در این حوزه داشته باشد.

 

در پایان این مراسم از خانواده شهید مجید بقایی و همچنین خانواده‌های شهدای مدافع حرم هادی کجباف، ناصر مسلمی سواری، حبیب‌الله جنت‌مکان، سیدجاسم نوری، سیدحمید تقوی‌فر و حمیدرضا فاطمی با حضور وزیر بهداشت، استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان سپاه تقدیر و تجلیل شد.

 

 

 

 

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش