جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۹:۱۵ - ۲۲ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۵۵۹۳
حوزه بهداشت و رفاه

خدمات وزارت بهداشت به بیماران ای بی

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت,بیماری پروانه‌ای ای بی
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: از یکسال پیش و پس از جلسه وزیر بهداشت با مسئولان خانه ای بی، تامین پانسمان های تخصصی و ویژه این بیماران توسط سازمان غذا و دارو انجام می شود.

به گزارش  مهر، دکتر رسول دیناروند اظهار داشت: سالانه حدود ۵۰ میلیارد ریال برای تامین پانسمان تخصصی این بیماران هزینه می شود و نه تنها خدمت به بیماران ای بی بلکه تمام بیماران را وظیفه خودمان می دانیم.

 

وی یادآور شد: بیماران ای بی وضعیت پیچیده و گرفتاری های زیادی دارند و بیماری آنها داروی خاصی ندارد و به مراقبت های بیشتری مانند جراحی های متعدد نیاز دارند و خوشبختانه مسئولان خانه ای بی، اقدامات خوبی برای این بیماران انجام دادند.

 

مشاور معاون درمان وزارت بهداشت در امور بیماری ها نیز در خصوص اقدامات انجام شده برای بیماران ای بی، گفت: ای بی یکی از بیماری های صعب العلاج است که با مشکل پوستی شدید دارد و پوست بیمار، آسیب پذیر است. در کشور حدود ۸۰۰ بیمار ای بی وجود دارد که تا کنون ۵۵۰ بیمار پروانه ای شناسایی و در سامانه وزارت بهداشت، ثبت شده اند.

 

دکتر کرمانچی اظهار داشت: برای کمک به بیماران ای بی در سراسر کشور، گام هایی را برداشتیم که شامل سه محور اساسی است. اولین اقدام برای این بیماران، راه اندازی سامانه ای در وزارت بهداشت برای ثبت اطلاعات بیماران ای بی بود و در قالب این سامانه، توزیع جغرافیایی و نوع نیازهای آنها مشخص شد.

 

وی با بیان اینکه پس از ثبت اطلاعات بیماران ای بی، اقدامات درمانی آغاز شد، افزود: با هدف کاهش هزینه های این بیماران و در راستای محافظت مالی از بیماران در طرح تحول سلامت، بسته جامع خدمات را در سامانه وزارت بهداشت تعریف کردیم. این بیماران به ویزیت متخصصان گروه های مختلف پزشکی مانند متخصصان پوست، جراحی ترمیمی، گوارش، هماتولوژی، نفرولوژی، اطفال، زنان، چشم و اورولوژی نیاز دارند و هزینه ویزیت این بیماران را پوشش می دهیم.

 

مشاور معاون درمان وزارت بهداشت در امور بیماریها با اشاره به نیاز بیماران ای بی به مشاوره های تخصصی پزشکی، گفت: بیماران پروانه ای به دلیل مشکلات دهانی و مخاطی به مشاوره تغذیه و به دلیل مشکلات اندامی و پوستی، به مشاوره کار درمانی و فیزیوتراپی نیاز دارند و برخی از بیماران نیز مشکلات بینایی و شنوایی سنجی دارند و برای آنها، چنین مشاوره هایی در بسته جامع خدمات پیش بینی شده است.

 

کرمانچی یادآور شد: بیماران ای بی به آزمایش های متعدد مانند خون، پاتولوژی، سی تی اسکن، ام آر آی و آندوسکوپی نیاز دارند که در سامانه وزارت بهداشت تعریف شده است.

 

وی از ارائه خدمات دندانپزشکی به بیماران ای بی به عنوان یکی از بخش های مهم سامانه وزارت بهداشت برای این بیماران یاد کرد و گفت: بیماران ای بی مشکلات دهانی، مخاطی و دندانی زیادی دارند و نیاز به افراد و مراکزی با توانمندی ویژه ای دارند و در سامانه جامع خدمات، ارائه خدمات دندانپزشکی را برای آنها در نظر گرفته ایم.

 

مشاور معاون درمان وزارت بهداشت در امور بیماریها تاکید کرد: همکاران ما در سازمان غذا و دارو، تامین پانسمان های ویژه و تخصصی بیماران ای بی که برای آنها با هزینه های زیادی همراه بود را بر عهده گرفتند و این پانسمان ها با توجه به شدت بیماری و نیاز فرد، حتی به درب منازل بیمار ارسال می شود.

 

مراکز ارائه خدمات به بیماران ای بی در ۱۱ منطقه کشور راه اندازی شده است

کرمانچی اظهار داشت: برای کاهش قابل توجه سفرها و مراجعه آنها به تهران، به دنبال افزایش دسترسی آنها در مناطق مختلف کشور هستیم و امروز در ۱۱ نقطه از کشور از جمله اصفهان، شیراز، تبریز، مشهد، کرمان، کرمانشاه، اهواز، گیلان و سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران، مراکزی را برای ارائه خدمات به بیماران ای بی راه اندازی کرده ایم تا ایاب و ذهاب و هزینه های آنها کاهش یابد.

 

وی از ارتقای کیفیت درمان بیماران ای بی به عنوان یکی از مهمترین برنامه های معاونت درمان یاد کرد و گفت: از نظر ارائه خدمات دندانپزشکی این بیماران، با دانشکده های دندانپزشکی کشور توافق کرده ایم و چندین نفر از اساتیدی که در حوزه بیماری های خاص و ای بی فعالیت کرده اند را شناسایی کرده ایم و دوره های آموزشی را برای دندانپزشکانی که در شهرهای مل سکونت این بیماران دارند، برگزار می شود.

 

مشاور معاون درمان وزارت بهداشت در امور بیماریها ضمن تاکید بر ارتقای آزمایشگاه های کشور، گفت: آزمایشگاه ها در تمام مناطق ایران باید بتوانند آزمایش های پاتولوژی مورد نیاز بیماران ای بی را انجام دهند تا نیاز به مراجعه آنها به شهرهای دیگر نداشته باشند.

 

وی با بیان اینکه غربالگری و شناسایی بیمار قبل از تولد در سال های آینده، بسیار مهم و ضروری است، یادآور شد: در سامانه جامع خدمات بیماران ای بی، وجود خواهر و برادران ای بی، زیاد مشاهده شد و قبل از تولد می توانیم از شیوع این بیماری جلوگیری کنیم. با مجموعه مدیریت آزمایشگاهی و متخصصان آزمایشگاهی جلساتی داشتیم تا تست های لازم تشخیص قبل از تولد را در کشور اجرا کنیم و هزینه ها و خدمات آن را پوشش دهیم.

 

کرمانچی از برگزاری کارگاه های آموزشی برای نوع خدمات ویژه به بیماران ای بی در آینده خبر داد و گفت: با برگزاری این کارگاهها ه محتوی آموزشی و کریکولوم های آن در حال تدوین است، نیروهای انسانی حوزه سلامت در استانهای محل سکونت بیماران ای بی، آموزش دیده و توانمند خواهند شد.

 

مشاور معاون درمان وزارت بهداشت در امور بیماریها تصریح کرد: هدف اصلی ما این است که ارائه خدمات به بیماران ای بی را در محل زندگی آنها توسعه دهیم و با دانشگاه ها برای تکمیل سیکل درمانی آنها جلساتی داشته ایم تا در صورتی که در این دانشگاه ها، متخصصان مورد نیاز بیماران ای بی وجود ندارد، در آینده آنها را تامین کنند

 

 

 

 

 

 

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
ویژه سرپوش