پنجشنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳
۱۴:۱۹ - ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۶۰۱۰۹۹
حوزه بهداشت و رفاه

کرونا جان ۱۳۲ نفر دیگر را در ایران گرفت/ نگرانیم بازگشایی مدارس خطر انتقال کرونا را تشدید کند

آخرین وضعیت کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
سخنگوی وزارت بهداشت، آمار فوتی های کرونا در شبانه روز گذشته را ۱۳۲ نفر اعلام کرد.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با فوت ۱۳۲ بیمار کرونای دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان بیماری کووید۱۹ در کشور به ۲۲ هزار و ۵۴۲ نفر رسید و ۲۸ استان در وضعیت قرمز یا هشدار کرونا قرار دارند.

سیما سادات لاری روز سه شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز ( ۱۸ شهریور ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۳۰۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و هزار و ۲۲۶ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۹۱ هزار و ۱۱۲ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۳۳۷ هزار و ۴۱۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۳۷۱۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون سه میلیون و ۴۳۱ هزار و ۶۴۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی با اعلام اینکه همچنان ۱۳ استان در وضعیت قرمز و ۱۵ استان در وضعیت هشدار هستند، گفت: بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند.همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا:نگرانیم بازگشایی مدارس خطر انتقال کرونا را تشدید کند

عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا، با اشاره به اینکه در مورد بازگشایی مدارس باید خیلی با احتیاط رفتار کنیم، گفت: نگرانیم بازگشایی مدارس زنجیره انتقال ویروس را تشدید کند.

آخرین وضعیت کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

مسعود مردانی، در برنامه «طبیب» شبکه سه سیما با اشاره به اینکه در آخرین اطلاعیه سازمان جهانی بهداشت آمده که تا تابستان سال آینده کرونا را داریم، بروید برای زندگی با کرونا برنامه‌ریزی کنید، افزود: اگر قرار بود همه مراکز و محافل را در دنیا تعطیل کنیم خیلی زودتر به نتیجه می‌رسیدیم اما این ممکن نیست، به هر حال این بیماری همه ابعاد زندگی را تحت‌الشعاع قرار داده، مثلاً از عواقب ماندن در خانه همین است که خشونت‌های خانگی افزایش پیدا کرده، گاهی بین پدر و مادر و فرزندان درگیری اتفاق می‌افتد، بچه‌ای آوردند مطب که دچار افسردگی شده، از آن طرف نمی‌توان به کل مملکت گفت آموزش را تعطیل کنید، آموزش را نباید تعطیل کنیم اما آموزش هم راه و روشی دارد تا به هدف برسد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا مدارس باید بازگشایی می‌شد، گفت: بازگشایی معیارهایی دارد که از آن جمله آمادگی سیستم اینترنت، آمادگی سیستم اولیاء و مربیان، آمادگی مدرسه، ضدعفونی کردن مدارس، رعایت نکات بهداشتی فردی و اجتماعی است، دیگر اینکه در جایی که باید مدارس را باز کنیم باید موارد ابتلای جدید به کرونا کمتر از ۱۰ نفر در ۱۰۰ هزار جمعیت آن منطقه باشد. مثلاً اگر قرار است مدارس شمیران را باز کنیم باید ببینیم چند مورد جدید ابتلا در یک هفته اخیر بوده، اگر بیشتر باشد نباید باز کرد. دوم اینکه وقتی جواب تست‌های حلقی می‌رسد باید آن قدر درصدش کم شده باشد که کمتر از پنج درصد موارد انجام شده باشد. سوم اینکه موارد مراجعه‌کننده به کلینیک‌ها و درمانگاه‌ها که با علامت شدید مراجعه می‌کنند باید در هفته کمتر از پنج درصد باشد، این می‌شود وضعیت مناسب برای بازگشایی، از روی این موارد مناطق را به سه دسته تقسیم کردند.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی، ادامه داد: الان بیشتر شهرهای ما که وضعیت قرمز دارند شامل این دستورالعمل نمی‌شوند، صلاح است در این مناطق بازگشایی انجام نشده و سیستم آموزش روی سیستم مجازی برود. امروز در کمیته کشوری کرونا صحبت شد اگر این دو تعطیلی عاشورا و تاسوعا نیامده بود، روند خوبی را داشتیم لمس می‌کردیم اما کمی بعد از آن یک مقدار موارد جدید اضافه شده و خدا رو شکر خیلی جای نگرانی ندارد، برای تعطیلات آخر هفته حتماً عزیزان سعی کنند مسافرت‌های غیر ضروری نروند، یکی دو تعطیلی در مهر داریم خواهش می‌کنیم این افراد که نگرانی سلامت بچه‌های‌شان هستند اگر می‌خواهند مدارس و فضای سلامتی برای بچه‌ها داشته باشند همکاری کنند و سفر نروند.

مردانی با تأکید بر اینکه والدین باید رصد خوبی داشته باشند، یادآور شد: والدین توجه کنند از آن راننده سرویس اگر علامت دارد نباید سر کار بیاید یا شما نباید بچه را با او بفرستید، جلوی در مدرسه باید درجه تب بچه سنجیده شود، اگر تب و سرفه و عطسه دارد بچه نباید برای حداقل هفت روز به مدرسه بیاید، ماسکش را حتماً بزند، واقعیت‌هایی است که وجود دارد، در مدرسه مربی بهداشت باید نظارت درست داشته باشد، همه قوانین خوب نوشته می‌شود اما مهم اجرای آنهاست، اینکه مدرسه را ضدعفونی می‌کنیم یا فقط این نکات برای هفته اول و بازرس است و در هفته‌های بعد تعطیل می‌شود.

عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا همچنین تصریح کرد: اگر مدیر مدرسه کوچک‌ترین علامتی در معلمان دید از فرستادنش به کلاس جلوگیری کند، در دستشویی آیا دستمال و مایع ضدعفونی کردن وجود دارد، اگر ماسک خیس شد دیگر کارایی ندارد مادر ماسک اضافی به بچه داد؟ آیا آموزش و پرورش بودجه‌های لازم در این خصوص گرفته؟ بازگشایی اگر قرار است ادامه پیدا کند باید این نکات مستمر باشد، باز هم توصیه می‌کنیم در مناطقی که وضعیت قرمز دارند مدارس به صورت غیرحضوری برگزار شود. توجه داشته باشید بچه‌هایی که کرونا را نگرفتند می‌گیرند ولی نسبت به بزرگترها خفیف‌تر، جای نگرانی این است که زنجیره انتقال ویروس در جامعه تشدید شود. ما مهر و آبان را در پیش داریم و آنفلوانزا هم اضافه شده و امکان دارد افراد یکی از آنها را بگیرند در این صورت نیاز به تجهیزات و موارد بستری بیشتر شده و میزان مرگ و میر بالاتر رود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی، ادامه داد: در مورد بازگشایی مدارس باید خیلی با احتیاط رفتار می‌کردیم و بکنیم چون هنوز وقت است. ما در کمیته علمی ستاد بوده و تصمیم‌گیرنده نیستیم و ما هم امیدوار هستیم روزی مدارس باز شوند که کوچک‌ترین مورد کرونا در کشور نباشد.

وی در پایان در مورد واکسن‌های تأییدی سازمان جهانی بهداشت، گفت: این سازمان موقعی واکسن را تأیید می‌کند که کارا باشد، ممانعت کند از ابتلای بیماری و در دسترس بوده و قیمت مناسب داشته باشد و باعث عارضه نشود.

  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش