سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۵:۵۰ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۰۲۱۹
مشاوره پزشکی

۵ دلیلی که باعث آسیب دیدگی پاشنه پا هنگام پیاده روی می شود

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی,دلایل آسیب به پاشنه

زمانی که صبح زود برای پیاده روی از منزل بیرون می‌روید، ناحیه زیر پای شما ممکن است برای پاشنه‌ها اذیت کننده باشد. سالانه ۴۰ درصد از آمریکایی‌ها در مورد مسائل و مشکلات مربوط به پا شکایت می‌کنند. شاید یکی از دلایل آسیب به پاشنه در هنگام پیاده‌روی، انتخاب نادرست کفش و فرآیندهای طبیعی پیر شدن پاشنه باشد. خوب سوال اینجاست که برای بهتر کردن این شرایط چه کاری باید انجام داد؟؟ ابتدا باید دلایل ایجاد این درد را بدانید و سپس به دنبال راهنما و دستورالعمل‌های افراد متخصص باشید.

 

فاسئیت پلانتار:

اصلی‌ترین دلیل ایجاد درد در پاشنه، فاسئیت پلانتاراست. این شرایط سالانه دو میلیون نفر را درگیر می‌کند. فاشیای پلانتار یک باند بلند و نازک است که درست زیر پوست کف پای شما قرار گرفته است و نوک انگشتان را به پاشنه پا متصل می‌کند. این ناحیه به پا کمک می‌کند شوک‌های وارد شده را جذب نماید اما فشار‌های تکرار شده و مداوم که از طریق پیاده‌روی به آن وارد می‌شود می‌تواند باعث التهاب گردد.

 

درد حاصل از این شرایط در اوایل صبح بدترین چیزی است که وجود دارد و بعد از نشستن یا ایستادن برای چند لحظه وجود خواهد داشت. دلیل بسیار خوبی در مورد وجود این درد در اوایل صبح وجود دارد. زمانی که شما خواب هستید، قوس پا به همراه فاشیای پلانتار به موقعیت اصلی خود بر می‌گردد اما زمانی که اولین قدم را برمی‌دارید، این قسمت کشیده می شود و باعث پارگی‌های میکروسکوپی می‌شود.شرایط بسیار زیادی وجود دارد که می‌تواند این درد را بدتر کند. داشتن کف پای صاف و افزایش سریع فعالیت فیزیکی می‌تواند درد را بدتر نماید.

 

چگونه آن را درمان کنیم ؟؟

برای کاهش درد می‌توانید از داروهای ضدالتهابی همچون ایبوپروفن استفاده کنید. استفاده از یخ بر روی ناحیه مورد نظر نیز می‌تواند مفید باشد. ابتدا یک بطری یا فنجان پر از آب را منجمد کنید و آن را بر روی پای خود بگذارید. برای جلوگیری از التهاب بیشتر، تا جایی که می‌توانید به پای خود استراحت دهید و از کفش‌های حمایتی استفاده نمایید. شاید نیاز داشته باشید هر شش ماه یکبار کفش‌های خود را تعویض کنید.

 

از این موارد روزانه استفاده کنید:

کشش با حوله: بر روی زمین بنشینید و پای خود را به صورت صاف جلوی خود دراز کنید. یک حوله لوله شده را در اطراف توپک پای خود قرار دهید و دو انتهای پای خود را با دستتان بگیرید. به آرامی پاهای خود را به طرف خود بکشید و به مدت ۱۵ الی ۳۰ ثانیه نگه دارید.

 

بلند کردن پاشنه در پله‌ها: بر روی پله پایینی بایستید. پاهای خود را به سمت پشت ببرید تا پاشنه پا لبه‌های پله را لمس کند. حالا از دیوار یا سایر موارد به عنوان حمایت استفاده کنید و وزن خود را بر روی یک پا وارد نمایید.۱۵ الی ۳۰ ثانیه در این حالت بمانید.

 

اگر درد پاشنه بیشتر از چند هفته طول بکشد، بهتر است با یک پزشک مشورت نمایید. پزشک می‌تواند مشکلاتی همچون خار پاشنه و تشکیل ساختار استخوانی در پایین پاشنه‌ها را تشخیص دهد. ممکن است پزشک از شما بخواهد یک آتل به هنگام خواب بپوشید.

 

آتروفی پد چربی:

در طول زندگی، معمولا بیش از ۱۰۰۰۰۰ مایل قدم برمی‌داریم. بنابراین جای تعجب نیست که به بافت پا آسیب وارد شود. پد چربی نازک‌تر، فشار موجود بر روی پا را افزایش می‌دهد. همین امر نیز موجب ایجاد درد در پاشنه می‌شود.

 

چگونه آن را درمان کنیم؟؟

استفاده از یخ، استراحت کردن و مصرف داروهای ضد التهابی می‌تواند به طور موقت درد پاشنه را کم‌تر کند. اما ارائه یک پشتیبانی مناسب بهترین گزینه برای جلوگیری از ایجاد این مشکل است. از پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند یا بسیار مسطح چشم‌پوشی کنید و از یک کفش راحت استفاده نمایید. سعی کنید بر روی سطوح نرم و صاف همچون چمن پیاده روی کنید. از انجام فعالیت‌‌های سخت همچون پریدن خودداری نمایید.

 

تاندنیت آشیل ( التهاب تاندون پاشنه پا):

 

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی,دلایل آسیب به پاشنه

 

تاندون پاشنه پا بزرگ‌ترین تاندون‌ در بدن است.این تاندون عضلات پشت ساق را به استخوان پاشنه متصل می‌کند.پارگی در پشت پاشنه می‌تواند باعث ایجاد التهاب گردد. این مشکل اغلب به خاطر انجام بیش از حد از فعالیت‌هایی همچون پیاده‌روی و پریدن ایجاد می‌شود. ماهیچه های تنگ ساق پا می‌تواند باعث اضافه شدن استرس و فشار بر روی تاندون‌ها شود.

 

چگونه آن را درمان کنیم؟؟

ورزش می‌تواند فشار را از بین ببرد و الیاف تاندون آشیل را دوباره تراز کند. متخصصان توصیه می‌کنند برای بهبود این شرایط از تمریناتی همچون کشش با حوله و بالا بردن پاشنه استفاده شود. ماساژ دادن ساق پا و تاندون می‌تواند باعث جریان دادن خون در این ناحیه شود و درمان را سریع‌تر نماید. هرچقدر سریع‌تر به فکر درمان باشید نتیجه بهتری خواهید گرفت. سعی کنید فشار را از روی تاندون‌ها بردارید. اگر درد ادامه داشت از یک پزشک متخصص کمک بگیرید.

 

شکستگی تنشی استخوان:

 

اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی,دلایل آسیب به پاشنه

 

شاید دوست داشته باشید برای سال نو وزن خود را با استفاده از برنامه‌های خاصی کم کنید. این تصمیم بسیار عالی است اما افزایش زمان پیاده روی یا شدت آن می‌تواند بر روی پاشنه‌های شما فشار وارد کند. همین امر می‌تواند باعث ایجاد شکستگی‌های بسیار کوچک در استخوان‌های شما شود. این شرایط شکستگی تنشی استخوان نام دارد. در حالیکه شکستگی بر اثر فشار می‌تواند در هر استخوانی ایجاد شود اما استخوان پا همچون استخوان پاشنه بیشتر از سایر بخش‌های بدن در معرض این خطر قرار دارد.

 

چگونه آن را درمان کنیم؟؟

اگر به شکستگی تنشی استخوان مشکوک هستید حتما به یک پزشک مراجعه کنید او می‌تواند بر اساس تست تصویر برداری یا نشانه‌های موجود، شرایط شما را تشخیص دهد. شکستگی تنشی استخوان معمولا با یک واکنش تنشی آغاز می‌شود. این واکنش تنشی نیز معمولا به صورت تورم و التهاب در استخوان نمایان می‌گردد. اگر در همان مراحل اولیه به پزشک متخصص مراجعه کنید، درمان بسیار راحت‌تر خواهد بود. شاید استراحت کردن بهترین گزینه درمانی برای شکستگی تنشی استخوان باشد. شما ممکن است برای راه رفتن به یک عصا نیاز داشته باشید.

 

آرتریت:

این بیماری که باعث التهاب مفاصل می‌شود ممکن است پای شما را نیز درگیر کند. اگر کف پای شما صاف باشد بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا به این بیماری هستید. زمانی که پا به صورت مداوم در حال حرکت است و مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌تواند باعث ایجاد برخورد مفاصل گردد که در نهایت به التهاب مفاصل و آرتریت منجر می‌شود.اگرچه این بیماری معمولا استخوان‌های بخش میانی پا را درگیر می‌کند اما احتمال تاثیر گذاشتن بر روی مفاصلی که استخوان های پاشنه را به هم متصل می‌کنند نیز وجود دارد. اگر قبلا اسیب به مچ پا وارد شده باشد، شما ممکن است شرایطی به نام آرتریت پس از ضربه را در پاشنه خود تجربه کنید.

 

چگونه آن را درمان کنیم؟؟

استراحت کردن و استفاده از داروهای ضد التهابی می‌تواند درد این بیماری را کاهش دهد. عضلات قوی پا نیز به پشتیبانی و حمایت مفاصل کمک می‌کند و از تاثیر این بیماری بر روی مفاصل می‌کاهد. اگر درد کاهش پیدا نکرد باید به یک پزشک مراجعه کنید.

 

 

  • 19
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش