
به گزارش فارس به نقل از مدیکال نیوز، پژوهش تازه ای که در خصوص الودگی هوای ناشی از ترافیک در شهرهای بزرگ صورت گرفته، نشان می دهد که مشکلاتی از این دست باعث تغيير اساسی ساختار مغز در سن ۱۲ سالگی می شود.
این بررسی که در آمريکا انجام شده ثابت می کند که هر چقدر بچه ها بیشتر در معرض چنين الودگی هایی باشند هم حجم مواد موجود در بخش خاکستری مغز آن ها کم تر می شود و هم ضخامت قشر مغز آن ها در مقایسه با بچه های عادی کمتر خواهد بود.
از همین رو باید بچه ها را در حد امکان از تنفس در الودگی هوا دور نگهداشت و به خصوص اجازه نداد تا آنها در ترافیک ناشی از حضور خودروهای متعدد گرفتار شده و هوای الوده را استنشاق کنند.

پژوهشگران اخطار داده اند که اگر به این مسئله بی توجهی شود، در آينده شاهد افزایش بیماری های جسمی و ذهنی در کودکان خواهیم بود.
- 13
- 1