
به گزارش ایسنا،" فوکوس آنلاین" در مطلبی در این مورد آورده است:بدن شما تغییرات آب و هوایی حاوی حرارت، نور و ذرات تشکیل دهنده هوا را درک و از روش تغییرات هورمونی و تنظیمات سیستم عصبی مرکزی، خود را با آن سازگار می کند.
با این حال در صورتیکه دچار بیماری خاصی مثل پرفشاری یا کم فشاری خون، بیماری تنفسی، بیماری های قلبی عروقی یا دردهای مزمن باشید، احتمالا نتوانید به آسانی بدن خویش را با تغییرات آب و هوایی تنظیم کنید و در نتیجه شاهد خطرناک تر شدن علائم این بیماریها باشید. همچنین زنان بیشتر از مردان و اشخاص مسن بیش از جوان ها تحتتأثیر شرایط آب و هوا هستند و دیرتر با آن سازگار می شوند.
اما این که تغییرات آب و هوا چه قدر بر بدن تأثير می گذارد، بستگی به شرایط تندرستی عمومی، کیفیت خواب و سطح استرس شما دارد.
پزشکان معتقد هستند حساسیت به هوا تا حدودی مشکل تمدّن است. امروزه اغلب اشخاص در محیط هایی به سر می برند که میتوان درجه حرارت و نور را با دستگاه های مختلف در آن ها کنترل کرد. در این وضعیت بدن نحوه سازگاری بهینه با تغییرات آب و هوا را فراموش می کند.
بنابر گزارش دویچه وله، در شرایطی که میخواهید آلرژی خویش را به هوا بهبود ببخشید، احتیاج به گذراندن وقت بیشتری در فضای باز خواهید داشت. رفتن به سونا یا استفاده روزانه از دوش آب گرم نیز میتواند تأثير مثبتی بر گردش خون داشته باشد. با توجه به اینکه عواملی مثل اضطراب یا کمبود خواب حساسیت به هوا را افزایش می دهد، متخصصان انجام تمرین های تسکین دهنده مثل یوگا یا مدیتیشن و داشتن لااقل هفت تا هشت ساعت خواب شبانه را سفارش می کنند.
- 14
- 6