
به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، مطالعه جدیدی که توسط دانشمندان ژاپنی انجام گردیده است ، این را نشان میدهد که دوام ویروس کرونا (corona) بر روی پوست انسان پنج برابر بیشتر از آنفلوانزا است و بنابر یافته های جدید محققان میزان ماندگاری و فعال بودن ویروس کرونا روی پوست انسان ۹ ساعت است. این مطالعه اهمیت شستشوی مکرر دست ها برای مبارزه با ویروس را نشان می دهد.
دانشمندان خاطرنشان کردند زنده ماندن ۹ ساعته کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ بر روی پوست انسان ممکن است خطر انتقال تماسی( contact transmission) را در مقایسه با ویروس آنفلوانزای A افزایش دهد، در نتیجه ميزان ابتلای اشخاص به این بیماری مهلک بیشتر می شود.
در این مطالعه، دانشمندان حدود یک روز پس از مرگ، پوست بیماران مبتلا به این بیماری را کالبد شکافی و آزمایش کردند و متوجه شدند ویروس کرونا و ویروس آنفلوانزا با استفاده از ماده اتانول( که در ضد عفونی کننده های دست استفاده می شود) ظرف مدت ۱۵ ثانیه غیرفعال می شوند. از این رو محققان اصرار دارند که افراد همیشه باید دست های خود را بشویند چرا که در این صورت احتمال خطر ابتلا به بیماری کاهش می یابد.
یافته های این مطالعه در مجله" Clinical Infective Diseases" منتشر شده است.
بثورات پوستی از علائم بیماری کرونا است
یک متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری گفت: بثورات پوستی یا بروز دانههای ریز قرمزرنگ و پراکنده از علائم بیماری کرونا است.

دکتر شکرالله سلمان زاده دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: این تظاهرات پوستی ممکن است در هر نقطه از بدن خود را نشان دهد و گاهی نیز به شکل واکنش های کهیری در برخی بیماران اتفاق میافتد.
وی افزود: این علائم پوستی به علت اثر ویروس کرونا و در بسیاری از بیماران نیز به دنبال مصرف برخی از داروها بروز میکند.
سلمان زاده ادامه داد: چون برخی پزشکان آنتی بیوتیک تجویزمیکنند که جایی در درمان بیماری کرونا ندارد اما واکنشهای پوستی ایجاد میکند.
رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان اظهار داشت: بثورات پوستی در کنار سایر علائم بروز میکند.
وی گفت: بعید است که تظاهرات پوستی ازعوارض دراز مدت بیماری باشد یعنی بعد از بهبودی به عنوان یه عارضه خود را نشان دهد بیشتر ازعلائم دوره فعال بیماری است.
سلمان زاده بیان کرد: بیماری کرونا ممکن است سرگیجه، درد گوش و اختلال در شنوایی به صورت موقت نیز ایجاد کند.
خوزستان در حال حاضر در وضعیت قرمز کرونا قراردارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اعلام کرد: مصونیت از کرونا نیاز به تغییر سبک زندگی دارد و شیوع این ویروس با الگوی ابتلای خانوادگی در حال افزایش است.
دکتر فرهاد ابول نژادیان افزود: سالمندان و افراد دارای بیماریهای زمینه ای گروههای پرخطر هستند که حتی در خانه نیز باید مراقب سلامت آنها باشیم
به گفته رییس مرکز بهداشت خوزستان، میزان استفاده از ماسک در خوزستان به طور متوسط به کمتر از ۵۰ درصد رسیده و در حال حاضر بیمارستانهای رازی، سینا، گلستان، تامین اجتماعی، امیرالمومنین، فاطمه الزهرا و ارتش درگیر در حال حاضر جوابگو هستند اما نگران آینده هستیم.
سید محمد علوی افزود: اگر وضعیت به همین منوال ادامه یابد و تمام بیمارستانها نیز بسیج شوند تاب آوری پذیرش این حجم از بیمار را ندارند.
- 10
- 3