جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴
۲۲:۴۱ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۳۴۶۷
سیاست داخلی

ابتکار: تلاش‌های زیادی از سوی دولت برای رفع حصر انجام شده، اما همه چیز دست رئیس‌جمهوری نیست

معصومه ابتکار,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
ابتکار در خصوص مساله رفع حصر، گفت: در این خصوص تلاش های زیادی از سوی دولت انجام شده و کسی اعتقاد ندارد شرایط قابل قبول است اما باید پذیرفت در این خصوص همه چیز در دست رییس جمهوری نیست.

به گزارش ایرنا، معاون رییس جمهوری در امور بانوان و خانواده گفت: دولت در خصوص حضور زنان در ورزشگاه ها تمام تلاش خود را انجام می دهد.

 

 معصومه ابتکار روز دوشنبه در پرسش به سوال های دانشجویان در همایش محرومیت های جنسیتی زنان و راهکارهای رفع آنها که توسط انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین برگزار شد، افزود: دولت می کوشد در فوتبال همچون رشته بسکتبال؛ بانوان امکان حضور در ورزشگاه و تماشای مسابقات را پیدا کنند. 

 

وی همچنین در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص مساله رفع حصر، گفت: در این خصوص تلاش های زیادی از سوی دولت انجام شده و کسی اعتقاد ندارد شرایط قابل قبول است اما باید پذیرفت در این خصوص همه چیز در دست رییس جمهوری نیست.

 

وی همچنین گفت: گفتمان ملی - سیاسی تاکید رییس دولت اصلاحات بوده است تا خدای ناکرده شاهد ایجاد فضای امنیتی در کشور نباشیم چرا که در چنین فضایی هیچ اتفاق مثبتی نخواهد افتاد.

 

ابتکار ادامه داد: اینکه بگوییم هیچ تحولی اتفاق نیفتاده بی انصافی است و همه ما باید با مرور تاریخ معاصر کشور از تحولات بوجود آمده آگاهی پیدا کنیم.

 

وی در خصوص وعده رییس جمهوری مبنی بر انتخاب وزیر زن که سوال یکی از دانشجویان بود نیز با اشاره به رویکرد جدی دولت برای تقویت جایگاه زنان در نظام مدیریتی کشور، گفت: برای دوران بعد نیز زنان توانمند زیادی برای وزیر شدن در آینده داریم و تحولات امروز کشور در این زمینه چشمگیر است اما با برنامه ریزی های صورت گرفته می توان به این هدف دست یافت.

 

وی یادآور شد: در کشورمان ۳۳هزار دهیار داریم که ۲ هزار و ۵۰۰ نفر آنان زنان تحصیلکرده هستند که این خود یک تحول بزرگ در حوزه بانوان است.

 

ابتکار اضافه کرد: در دوره جدید تعداد زیادی از اعضای شوراهای اسلامی شهرها را زنان تشکیل می دهند، بنابراین نباید مشکلات حوزه بانوان را بدون در نظر گرفتن تحولات و نتایج مثبت این حوزه دید.

 

معاون رییس جمهوری در امور بانوان و خانواده در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای تحولات واقعی جامعه ضمن لزوم مطالبه گری و وجود جریان بیدار دانشجویی که بدون لکنت زبان سخن بگوید باید به سمتی برویم که از تصمیماتی که تبعات سنگین برای کشور داشته‌ باشد، دوری کنیم.

 

وی درباره دیدگاه خود درباره حجاب اجباری نیز که پرسش یکی از دانشجویان بود، گفت: حجاب، مبنای روابط اجتماعی صحیح بین انسان ها بوده و برای حضور شهروندان در اجتماع در هرجامعه موازین و چارچوب هایی وجود دارد که باید رعایت شوند.

 

ابتکار با بیان اینکه سوء استفاده جنسی را زنان تحمل نمی کنند،افزود: چرا نباید ما چارچوب هایی بگذاریم که هدف غایی قرآن کریم است؟

 

وی ادامه داد: یکی از درس های قرآن کریم چشم پوشاندن از نگاه به نامحرم چه از سوی زن و چه مرد است.

 

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده اضافه کرد: مفهوم حجاب که برخی معادلات اجتماعی مرد و زن را ایجاد کند، کنترل افراد نیست بلکه استقلال فکر و اندیشه است که یک بخش آن پوشش می باشد و گفتار و رفتار و احترام به آزادی آنها نیز بخش های دیگر آن است.

 

وی با بیان اینکه پوشش پیام دارد و در تمام جوامع دنیا هم چارچوبی برای آن مشخص شده، افزود: در جمهوری اسلامی ایران هم این یک بخش از مجموعه معادلات تعیین کننده روابط زن و مرد در جامعه است که برای آن باید آموزش و فرهنگسازی مناسب داشت.

 

ابتکار با بیان اینکه برخوردهای قهری با بی حجابی نیز موفق نبوده؛ گفت:پوشش چادر انتخاب من بوده و ما برای ترویج سنت های ایرانی باید لباس های قومی که نشاندهنده هویت ماست را ترویج کنیم.

 

ابتکار در خصوص نام خود نیز که پرسش یکی از دانشجویان بود،گفت: ۲ اسمی بودن من جنجال آفرین شده و نیلوفر نام خانوادگی ام و معصومه نام شناسنامه ایم از زمان تولد بوده است.

 

ابتکار در سفر یک روزه خود به قزوین از نمایشگاه توانمندی های زنان استان قزوین دیدن کرد و قرار است در شواری اداری و نشست احزاب این استان نیز شرکت کند.

 

 

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش