شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۱۲۰۰۰۷۰

انواع مشاغل روستایی کدامند؟

 مشاغل روستایی,مشاغل روستایی چیست,دامپروی از مشاغل روستاییمشاغل روستایی هم برای مردم روستایی مفید است و هم برای افرادیکه به شهرها مهاجرت کرده‌اند
مناطق روستایی و شهرهای کوچک، برای راه اندازی کسب وکارهای پرسود پتانسیل بسیار زیادی را دارند. اولین اولویت برای توسعه مشاغل روستایی، شناخت مزیت روستاها و مناطق عشایری است.

مشاغل روستایی

یکی از مهمترین پایگاه های تولید و رفع نیازهای اساسی جامعه، روستاها می باشند، بدین ترتیب تقویت زمینه ها و توانایی های جامعه روستایی در پویایی اقتصاد کشور تأثير دارد. ضمن این که توجه به این مناطق میتواند در شاخص های کلان اقتصادی از جمله رشد اشتغال و کاهش فقر تأثیر قابل توجهی داشته باشد. با ما همراه باشید تا ایده های پولساز مشاغل روستایی خود را با شما به اشتراک بگذاریم.

کسب و کار ها در روستا

- سوپرمارکت و فروشگاه مواد غذایی:

مغازه یا سوپرمارکت و فروشگاه موادغذایی در روستا جزء نخستین ایده هاییست که معمولاً برای ایجاد مشاغل روستایی کوچک از آن یاد می شود. این شغل به سرمایه و تخصص زیادی نیاز ندارد و در عوض میتواند برایتان درآمد خوبی را بهمراه داشته باشد. کسب وکارهای مختلف در شهرهای کوچک و روستاهایی که درآمد چندانی ندارند، برترین ایده برای راه اندازی یک کسب و کار کوچک و در عین حال سود ده میتواند یک سوپرمارکت یا یک فروشگاه مواد غذایی باشد. هرچقدر هم یک روستا کوچک باشد، هرچقدر هم وضعیت اقتصادی مردم بد باشد و کسب و کارهای مختلف پر ریسک باشند، باز هم نمی توان مردم را از خورد و خوراک دریغ کرد. بدین ترتیب ایجاد محلی که موادغذایی مثل نوشیدنی ها، تنقلات، حبوبات و … را با قیمت مناسب عرضه کند بسیار مناسب است. در شهرها و روستاهای کوچک حتی میتوانید با کشاورزان قرار داد بسته و در فروشگاه خود از محصولات آنها استفاده کنید.

- تولید ادویه جات:

یکی از مشاغل روستایی، تولید ادویه جات می باشد. ادویه جاتی مانند فلفل سیاه و فلفل قرمز ، کاری، آویشن، زردچوبه، دارچین و …. توسط افراد به صورت بسیار گسترده در پخت وپز مورد استفاده قرار می گیرند. در صورتیکه بتوانید مواد اولیه این ادویه ها را تهیه کنید، میتوانید در محیط روستایی خود آنها را آماده و بسته بندی کنید. آنگاه این ادویه جات را به فروشگاه ها ارائه دهید.

- فروشگاه موبایل و لوازم جانبی:

این روزها تلفن های همراه در بین افراد جایگاه ویژه ای پیدا کرده است و کم تر کسی پیدا می شود که با موبایل و لوازم جانبی آن بیگانه باشد. شما میتوانید در روستای خود فروشگاه موبایل و لوازم جانبی را به عنوان یکی از مشاغل روستایی تاسیس کنید و با این کار تأثیرات مثبتی در هزینه رفت و آمد روستاییان نیز بگذارید. شما میتوانید تعمیرات تخصصی موبایل انجام دهید و همچنین با تبلیغات به سایر روستاها چه در زمینه خرید و فروش و چه در زمینه تعمیرات موبایل، خدمات ارائه دهید. اینگونه به توسعه ارتباطات روستا هم کمک خواهید کرد. هنگامی که برای این کسب و کار سرمایه لازم را فراهم کردید به سود بسیار بالایی خواهید رسید.

 فروش لباس محلی از مشاغل روستایی,مشاغل روستایی,مهم ترین مشاغل روستاییافراد بسیاری توانسته‌اند با استفاده از مشاغل روستایی به موفقیت‌ مالی و شغلی برسند

- تولید خوراک حیوانات مزرعه:

معمولاً دامها از مواردی چون یونجه خشک، سویا، استخوان ماهی، ذرت، ذرت خوشه ای، گندم، جو، بادام زمینی و برنج تغذیه می کنند. شما میتوانید یک تولیدی خوراک دام و سایر حیوانات مزرعه، را راه اندازی کنید و از این طریق مشاغل روستایی خوبی را ایجاد کنید. یکی از ایده های پولساز در روستا، تولید خوراک حیوانات مزرعه است که باید به صورت گسترده اجرا شود و سود قابل توجهی را نیز ایجاد کند. هر حیوان در مزرعه خوراک مخصوصی دارد. شما با خرید تجهیزات میتوانید تولید، پاستوریزه کردن، غنی کردن و بسته بندی کردن این مواد شروع کنید.

- دامپروری:

دامپروری در مناطق روستایی همانند کشاورزی ارگانیک، میتواند یک مشاغل روستایی موفق و پرسود باشد. دام هایی مانند گاو، مرغ، گوسفند و … میتوانند سود قابل توجهی برایتان رقم بزنند. میزان سرمایه ای که برای شروع این کار دارید بیشتر به نوع دامی که قصد خرید آنرا دارید و خوراک آن بستگی دارد. دامپروری کسب و کار سودآوری به حساب می آید و میتوان محصولات آنرا با قیمتی بالا به فروش رساند. یکی از بهترین و سودآورترین فرصت های کسب و کاری در شهرها و روستاهای کوچک به شمار می رود، دامپروری می باشد. کارآفرینانی هستند که با اشتیاق فراوان وارد این عرصه شده اند. برای این کار مطمئنا سرمایه قابل توجهی لازم است ولی از طرفی بازگشت سرمایه خوبی هم خواهد داشت.

- برگزاری کلاس های توسعه مهارت:

امروزه در شهرها افراد مختلفی به ارائه کلاس های توسعه مهارت می پردازند تا در مورد موارد مختلف اطلاعات بسیار کاملی را در اختیار علاقمندان قرار دهند ولی در روستاها چنین امکانی وجود ندارد، به همین منظور شما میتوانید با برگزاری کلاس های توسعه مهارت در روستاها علاوه بر کسب درآمد، اطلاعات بسیار کاملی را در این مورد در اختیار علاقمندان قرار دهید. باید خاطرجمع باشید که از این فعالیت در روستاها استقبال خوبی به عمل می آید برای این که دختران و پسران روستایی و حتی افراد سن بالا به دنبال یادگیری مهارت های جدید در زندگی می باشند. شما با استفاده از تخصص و همینطور اطلاعاتی که در اختیار دارید میتوانید در روستاها کلاس های توسعه مهارت برگزار کنید. البته شما میتوانید در این کلاس ها که به عنوان یکی از مشاغل روستایی مححسوب میشود، به ارائه اطلاعاتی در مورد آرایشگری، صنایع دستی، مکانیکی، شیرینی پزی و … بپردازید. در کلاس های توسعه مهارت خود برای انتخاب موضوع موردنظر، به نیاز روستا توجه داشته باشید تا بتوانید اطلاعات خوبی را در اختیار علاقمندان قرار دهید.

 معرفی مشاغل روستایی,مشاغل روستایی کدامند,مشاغل روستاییبرگزاری کلاس های توسعه مهارت از جمله بهترین مشاغل  روستایی است

- صادرات میوه و سبزیجات به کشورهای همسایه:

هرساله باغداران میوه های پادرختی خود را به کارخانه های تولید فراوری میوه دوردست ارسال می کنند. در صورتیکه شما بتوانید در داخل روستاها تجهیزات فرآوری میوه را فراهم کنید، کشاورزان و باغداران محصولاتشان را برای فراوری بدست شما می سپارند. آنگاه شما با یک بازاریابی مناسب میتوانید، برای فروش آبمیوه، مربا، کمپوت و سایر فرآورده های میوه ای خود اقدام کنید. محصولاتی مثل میوه و سبزیجات با کیفیت بسیار عالی در مناطق روستایی و شهرهای کوچک، پرورش داده می شود. از طرفی برای این نوع از مشاغل روستایی همیشه در بازار تقاضای بالایی وجود دارد و چنانچه بتوانید کیفیت محصولات خود را در کنار مواردی مثل بسته بندی شکیل حفظ کنید، این موضوع بستر را برای تجارت و صادرات این نوع محصولات مهیا می سازد. برای جمع آوری، ذخیره و ارسال محصول و اخذ مجوزهای لازم در ابتدا به سرمایه نیاز خواهید داشت ولی اگر صادرات شما موفقیت آمیز بود و طرف خارجی با شما وارد قرارداد شد، در اینصورت درامد بسیار بالایی نصیبتان خواهد شد.

 مشاغل روستایی,تولید ادویه جات از مشاغل روستایی,لیست مشاغل روستاییتولید و پخش گیاهان دارویی جزو مشاغل روستایی پردرامد باشد

- طراحی و فروش لباس محلی:

افرادی که در جوامع کوچک تری زندگی می کنند تمایل دارند تا سبک لباس پوشیدنشان سنتی باشد. پس در صورتیکه بتوانید متناسب با سلیقه این افراد لباس هایی حاضر کنید علاوه بر اینکه یکی از مشاغل روستایی را ایاد کرده اید، همچنین می توانید سود زیادی هم از این راه کسب کنید. لزومی ندارد برای این کار حتماً تولید کننده باشید یا حتی به دوخت و دوز آشنا باشید، می توانید با یکی دو تا از افراد بومی که کار خیاطی انجام می دهند صحبت کنید و بگویید که برای کارافرینی در روستا ایده ای پولساز در نظر دارید و خوشحال میشوید که در این مسیر به شما کمک کنند. وقتی که این کار را شروع کردید میبینید که گردشگران از لباس‌های محلی استقبال خوبی می کنند مخصوصا اگر در سایز بچه گانه هم فعالیت کرده باشید.

 لیست مشاغل روستایی,مشاغل روستایی,بهترین مشاغل روستاییلباس مناسب یکی از ضروریات اساسی انسان است که جزو مشاغل روستایی محسوب می شود

- آشپزی و شیرینی پزی:

یکی از مسئولیت هایی زنان در منزل، آشپزی و شیرینی پزی بوده و همین کار برای کسب درآمد پتانسیل بسیاری دارد. شما با تهیه غذای خانگی و فروش آن به بازاریان میتوانید سرمایه خود را از این نوع مشاغل روستایی افزایش دهید و به مرور زمان سرمایه اولیه ای را برای اشتغالزایی فراهم کنید. همینطور به عهده گرفتن پخت کیک و شیرینی برای مراسمات نیز ایده خوبیست که برای گروه‌های ۳ الی ۱۰نفری میتواند اشتغالزایی کند.

- گیم نت:

در شهرها بازی های کامپیوتری و گیم نت ها به آسانی قابل دسترس است ولی برای نوجوانان و جوانان روستایی و افرادی که به بازی های کامپیوتری علاقه بسیاری دارند، رفتن به شهر و برگشتن سخت است. بعلاوه شاید برای برخی از افراد هزینه های گیم نت قابل پرداخت نباشد. شما میتوانید این کسب و کار را در روستای خودتان راه اندازی کنید و با استفاده از همین مشاغل روستایی با قیمتی پایین تر خیلی از علاقه مندان به بازی های کامپیوتری را جذب کنید. شما برای انجام این کار به یک یا دو دستگاه نیاز دارید و در مراحل اول، هزینه های به دست آمده را صرف توسعه کار خود کنید. به مرور زمان درآمد بسیاری خواهید داشت و نوجوانان روستای خود را شاد خواهید کرد.

 بهترین مشاغل روستایی,انواع مشاغل روستایی,مشاغل روستاییاز جمله مشاغل روستایی پر سود با هزینه کم گیم نت است

- کاشت فلفل قرمز و یا پرورش قارچ:

برای افرادیکه در کارهای کشاورزی ماهر هستند، شغل کشاورزی انتخاب های خوبی برای شروع کسب وکار می باشد. برای شروع این مشاغل روستایی تنها نیاز به گلخانه ای کوچک دارید تا بتوانید از کیسه ها و گلدان هایی که فلفل ها معمولاً در آنها رشد می کنند، نگهداری کنید. سعی کنید محیط گلخانه ی خود بسیار آفتاب گیر و خاکی حاصل خیز داشته باشد هم به امکانات و دستگاه های ویژه . برای پرورش قارچ احتیاج نیست. میتوانید از طریق فروش فلفل های قرمز و قارچ های باکیفیت به فروشگاه های مواد غذایی و افراد دوروبرتان درامد خوبی بدست آورید.

- راه اندازی کافینت بهمراه خدمات فتوکپی، پرینت و اسکن:

در مناطق روستایی و شهرهای کوچک هنوز هم برای تمامی افراد قابلیت دسترسی به اینترنت و لوازم موردنیاز برای انجام امور الکترونیکی کاملاً فراهم نیست راه انداختن یک کافینت ، در چنين شرایطی میتواند ایده کسب و کاری خوبی باشد. در بین قشر جوان کافینت محبوبیت زیادی دارد و معمولاً بر مبنای استفاده ساعتی در ازای کار کردن با کامپیوتر میتوانید از آن ها هزینه بخواهید. میزان درآمدتان از این نوع مشاغل روستایی به تعداد افرادی بستگی خواهد داشت که به کافینت شما مراجعه می کنند. تنها با ۴ دستگاه کامپیوتر در یک شهر کوچک و یک پرینتر که قابلیت اسکن و فتوکپی گرفتن را هم داشته باشد میتوانید کار خود را شروع کنید. بی تردید برای شروع این کار به سرمایه نیاز خواهید داشت( خرید کامپیوتر، خط اینترنت و …) ولی با گذشت زمان درامد خوبی هم عایدتان خواهد شد.

- فروش پوشاک در روستا:

یکی از ملزومات زندگی انسان ها لباس می باشد و براین اساس فروش آن کسب و کاریست که هرگز کساد نخواهد شد. از دیگر ایده های بسیار موفق و مشاغل روستایی، فروش پوشاک میباشد که میتوانید با سرمایه بسیار اندکی به راه اندازی این کسب و کار بپردازید. تمامی افراد جامعه در هر شرایطی به پوشاک نیازمند هستند و همواره به دنبال این امر هستند تا بتوانند این نیازهای خود را رفع کنند. به این خاطر شما با ایجاد یک پوشاک فروشی در روستای خود میتوانید به راحتی به کسب درآمد بپردازید و همینطور نیاز ساکنان روستا را هم برطرف کنید. فروش انواع لباس همچنین در صورتیکه روستای شما در یک محیط توریستی قرار دارد شما میتوانید به فروش لباس‌های محلی روستای خود بپردازید. برای اینکه اکثر گردشگران به لباس‌های سنتی علاقه دارند، شما نیز با استفاده از این فرصت میتوانید به تهیه و فروش لباس محلی روستای خود بپردازید و از این طریق به راحتی به کسب سود بپردازید. در کنار فروش لباس میتوانید به طراحی لباس نیز بپردازید که این کار درآمد خوبی دارد و از همین رو بعنوان یک کسب و کار کوچک و پرسود هم شناخته می شود.

 مشاغل روستایی,تولید ادویه جات از مشاغل روستایی,لیست مشاغل روستاییجاجیم آن دسته از مشاغل روستایی است که به راحتی می‌توان در منزل انجام داد

- پرورش گل و گیاه:

به علت آب و هوای مناسب در روستاها میتوان گیاهان زینتی و گل های زیبایی را پرورش داد و از این راه نیز به کسب درآمد پرداخت به دلیل آن که معمولاً افراد شهر نشین حس خوبی به محصولات و مشاغل روستایی دارند و به علت افزایش بیماری های ناشی از سبک زندگی غلط در شهر بیش از پیش به استفاده از این محصولات روی آورده اند از اینن رو یکی از برترین ایده های کارآفرینی روستایی است.

- ساخت وساز:

چنانچه درباره ساخت وساز اطلاعات خوبی دارید، این حرفه برایتان ایده آل است. در مناطق روستایی، کشاورزان و زمین داران امکان دارد مهارت های موردنیاز برای ساختن ساختمان ها و اماکن مختلف (مثل انبار، مرغدانی و غیره) برای مصارف اداری یا مسکونی را نداشته باشند. به همین جهت ایجاد شرکت کوچک ساختمانی شاید بهترین گزینه کسب وکار و یکی از مشاغل روستایی باشد.

- برپایی اردوگاه:

چنانچه مناطق طبیعی و بکر و امن در روستا و اطراف آن می شناسید، میتوانید برای اردو زدن با چادر مکانی ایجاد کنید و همچنین لوازم موردنیاز را برای این مشاغل روستایی فراهم کنید. در روزنامه های شهری اردوگاهتان را تبلیغ کنید و افراد را به اردوگاهتان دعوت کنید. کودکان و دانش آموزان مدام به دنبال اردوگاه های دوردست هستند و این دقیقاً همان چیزی است که می خواهند. اگر برای برپایی اردوگاه، به جای زمین مغازه ای دارید، میتوانید به افرادی که برای برپایی اردو به آن جا می آیند، وسایل اردو زدن را بفروشید. همینطور برای جذب گردشگران و توریست ها میتوانید با ارائه اطلاعات محلی، برگزاری جشن های محلی و هم چنین ایجاد سرویس های حمل ونقل برای گردشگران کسب وکارهایی راه بیندازید.

 مهم ترین مشاغل روستایی,مشاغل روستایی,معرفی مشاغل روستاییهدف اصلی از ایجاد مشاغل روستایی افزایش سهم بازار و رشد سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌باشد

- عرضه تخم مرغ های تازه:

تخم مرغ مرغ هایی که به وسیله ی غذاهای ارگانیک تغذیه میشوند، در حال حاضر در فروشگاه های مواد غذایی و مغازه های پروتئینی به شدت مورد استقبال قرار گرفته اند. اگر بخواهید درزمینه پرورش مرغ و ماکیان، کسب وکاری را توسعه دهید، به داشتن زمین بزرگی نیاز ندارد. با‌این‌ وجود، باید قوانین مربوط به این نوع مشاغل روستایی را بررسی کرده و از الزامات موردنیاز آنها اطلاع پیدا کنید.

- راه اندازی کارخانه آب معدنی:

این کسب و کار به یک سرمایه گذاری متوسط نیاز دارد ولی در عوض بازگشت سرمایه خوبی در آن وجود دارد. برای این مشاغل روستایی به مواردی همچون نیروی انسانی، تجهیزات فراوان، نصب و راه اندازی این تجهیزات و در نهایت آب خالص و تمیز نیاز خواهید داشت. پکیج های آب نوشیدنی خود را میتوانید با قیمتی منصفانه به فروش برسانید و به سود خوبی در بلند مدت دست پیدا کنید.

گردآوری: بخش کار و کارگر سرپوش

  • 9
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش