جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲
۱۶:۰۷ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۱۱۱۸۴
رادیو و تلویزیون

«تمام رخ»، «سرجوخه» و «مارماهی» قلاب‌های یک زنجیر/ سریالی که از دل یک خانواده بیرون آمد

سریال تمام رخ,ابوافضل صفری
ابوالفضل صفری تهیه کننده سریال «تمام رخ» از فرآیند تولید این مجموعه تلویزیونی گفت و درباره سریال «مارماهی» جزییاتی را عنوان کرد.

ابوالفضل صفری تهیه کننده در گفت و گو با  صبا، درباره فرآیند سریال «تمام رخ» به کارگردانی محمود معظمی و تهیه کنندگی خودش که شب گذشته به پخش خود در شبکه سه سیما پایان داد، عنوان کرد: تولید  «تمام رخ» همزمان با سریال  «سرجوخه» آغاز شد و عملا این دو مجموعه تلویزیونی یک زنجیره محتوایی بودند و زمان و انقضای محتوایی داشتند و باید به مقطع مناسبی از زمان پخش می رسیدند. چند ماهی از تولید این دو مجموعه که گذشت سریال  «عاشورا» کلید خورد که برداشتی از فیلم سینمایی  «موقعیت مهدی» بود و این ها همه در کنار هم بسیار کار را سنگین می کرد که خدا لطف داشت و توانستیم از این چالش خارج شویم.  «تمام رخ» و  «سرجوخه» با سریال های مرسوم فاصله داشتند و هر دو سریال در خارج کشور تصویربرداری شدند و کار سنگینی بود، موضوع کرونا و بی پولی و مصائب تولید که فقط به ما باز نمی گردد و اکثر همکارانم نیز درگیرش بودند و هستند نیز از چالش های ما بود.

این تهیه کننده تصریح کرد: پیش تولید کار سال ۱۳۹۹ انجام شد و در سال ۱۴۰۰ عمده کار جلوی دوربین رفت که متاسفانه درگیر سانحه تصادف شدم و بخشی از کار که منتهی شده بود به تصادفم در سال ۱۴۰۱ انجام شد.

صفری درباره بازخورد مخاطبان گفت: بازخورد مخاطبان برای خود ما غافلگیری داشت زیرا که  «تمام رخ» از لحاظ ساختاری با سایر آثار تولیدی استودیو ارغنون و موسسه ما متفاوت بود و فکر می کردیم با اقبال کمتری رو به رو باشد اما واقعیت این است که آمارهای جست و گریخته مراکز اخبارسنجی و نظرسنجی سازمان صداوسیما نشان دهنده استقبال مخاطبان بود و فکر می کنم به جهت نوع روایت، جنس و بداعت قصه استقبال بیشتری صورت گرفت. این پروژه هم تجربه جدیدی بود و هم اهمیت قصه و التفات توجه به سلیقه مخاطب برای خودمان درس و آموزش داشت.

سریال تمام رخ,ابوافضل صفری

تهیه کننده «سرجوخه» ضمن اشاره به اینکه جنس روایت و قصه کار ویژگی  «تمام رخ» است، اظهار کرد: همه سریال های امنیتی وجاسوسی  پلات معمایی جاسوسی کلی دارند و در  «تمام رخ» مساله را از دل خانواده شروع کردیم یعنی کاملا از جنس زندگی کاملا معمولی همه ماها.

او درباره شباهت های «سرجوخه» و «تمام رخ» عنوان کرد: در «سرجوخه» جنس روایت متفاوت بود و از محل آسیب های اجتماعی به عارضه امنیتی رسیدیم اما در  «تمام رخ» کاملا مساله خانوادگی است و جایگاه خانواده و اینکه یک خانواده مساله دار چگونه می تواند به عارضه، مساله یا حتی بحران های بزرگ در ابعاد ملی منجر شود، پرداختیم و برخلاف مجموعه های دیگر که اهداف خاصی را مورد بررسی قرار می داد، این سریال از جنس مردم بود.

سریال تمام رخ,ابوافضل صفری

صفری درباره خرده گیری به هنرمندان درباره کار نکردن در شرایط روز جامعه گفت: کار درستی نیست که هنرمند کار نکند و درگیر فعالیت اقتصادی نشود. ۹۰ درصد هنرمندان تنها راه درآمدزایی شان همین هنر است و این انصاف نیست و همه باید زندگی کنند و آرامش و رفاه داشته باشند. به بنده هم چند فیلمنامه از سوی صداوسیما و جاهای دیگر پیشنهاد شده است و درحال بررسی و مذاکره هستیم.

او در پایان درباره سریال جدید خود با اشاره به اینکه «مارماهی» نیز زنجیره محتوایی کارهاست، عنوان کرد: در آنجا با قصه ای پیچیده تر و سنگین تر و از لحاظ تولیدی متمایز سروکار داریم و عملا متعالی ترین قصه ای ست که در این چندسال نوشته شده، همان  «مارماهی» است که به دلیل سنگینی تولید به سراغش نرفتیم. مسایل آن به تبع قصه بزرگ شده است و در آن نبرد چند سرویس اطلاعاتی مورد پرداخت است و معادلاتش نیز تغییر کرده است. موضوع آن نیز تولید عارضه ها و بحران هایی از دل مسایل ساده است و بحث قاچاقچیان عطیقه و تروریسم مورد بررسی قرار می گیرد و حال اینکه چگونه این قصه ها به «مارماهی» می رسند را زمانی که این مجموعه در پلتفرم یا صداوسیما ساخته شد، خواهید دید.

رحیم نوروزی، آرش آصفی، معصومه بافنده، احسان امانی، ویدا جوان، نگین صدق گویا، مهدی سلوکی، بهزاد خداویسی، کاظم هژیرآزاد،رحمان باقریان، علیرام نورایی، شیدا یوسفی، مهوش صبرکن و وحید نفر در سریال «تمام رخ» به ایفای نقش پرداختند.

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
میثم تمار,زندگینامه میثم تمار,بیوگرافی میثم تمار زندگینامه میثم تمار از یاران باوفای امام علی (ع)

محل زندگی: عراق، کوفه

دلیل شهرت: صحابه امام علی، اما حسن و امام حسین (ع)

لقب: ابوسالم، ابوصالح

شهادت: ۲۲ ذی‌الحجه ۶۰ق، کوفه

محل دفن: مسجد کوفه

آثار: تفسیر قرآن، کتابی در حدیث

ادامه
دمیتری مدودف,بیوگرافی دمیتری مدودف,زندگینامه دمیتری مدودف دمیتری مدودف سیاستمدار روس

تاریخ تولد: ۱۴ سپتامبر ۱۹۶۵ 

محل تولد: سن پترزبورگ

ملیت: روسیه

حرفه: رئیس جمهور و نخست وزیر

حزب سیاسی: حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی (قبل از ۱۹۹۱)، مستقل (۱۹۹۱-۲۰۱۱)، حزب روسیه واحد (از ۲۰۱۲)

ادامه
پاکو خمز,بیوگرافی پاکو خمز,زندگینامه پاکو خمز بیوگرافی و عکس های پاکو خمز همراه با موفقیت های وی

تاریخ تولد: ۱۸ آوریل ۱۹۷۰

محل تولد: لاس پالماس، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست، سرمربی 

پست: مدافع میانی

باشگاه کنونی: تراکتور

ادامه
ایگور کاتاتو,زندگینامه ایگور کاتاتو,بیوگرافی ایگور کاتاتو بیوگرافی ایگور کاتاتو برزیلی؛ بازیکن فوتبال اهل برزیل

تاریخ تولد: ۱ ژوئیه ۱۹۹۵

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر، هافبک هجومی

باشگاه کنونی: سپاهان اصفهان

قد: ۱ متر ۸۳ سانتی متر

ادامه
حضرت شعیا,زندگینامه حضرت شعیا,بیوگرافی حضرت شعیا حضرت شعیا پیامبر بنی اسرائیل

تاریخ تولد: سده ۸ پیش از میلاد

محل زندگی: بیت المقدس

مدت پیامبری: ۴۰ سال

نسبت:حضرت یعقوب

درگذشت: سده ۷ پیش از میلاد

ستایش شده در: یهودیت، کلیسای کاتولیک، کلیسای ارتدکس شرقی، ارتدوکسی مشرقی، اسلام

ادامه
سارا خادم الشریعه,بیوگرافی سارا خادم الشریعه بیوگرافی سارا سادات خادم الشریعه استاد بزرگ شطرنج

تاریخ تولد: ۲۰ اسفند ۱۳۷۵

محل تولد: تهران

حرفه: شطرنج باز

عناوین: استاد بین‌المللی (۲۰۱۵)، استادبزرگ زنان (۲۰۱۳)، استاد بین‌المللی زنان (۲۰۱۱)، استاد فیده زنان

(۲۰۰۸)

وضعیت تاهل: متاهل 

ادامه
رسول خادم,بیوگرافی رسول خادم,تصاویر رسول خادم رسول خادم ورزشکار و سیاستمدار مردمی

تاریخ تولد: ۲۷ اسفند ۱۳۵۰

محل تولد: مشهد، ایران

حرفه: کشتی گیر، مدیر ورزشی و سیاستمدار

سبک ورزشی: کشتی آزاد

تحصیلات: دکتری جامعه شناسی

ادامه
ژیلا شاهی,بیوگرافی ژیلا شاهی,عکس های ژیلا شاهی بیوگرافی ژیلا شاهی، بازیگر توانمند سینمای ایران (+ تصاویر)

تاریخ تولد: ۲۲ اسفند ۱۳۶۴

محل تولد: اردبیل، ایران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۹ تا کنون

آثار برنده جایزه: قصر شیرین، موقعیت مهدی

ادامه
هجویری,زندگینامه هجویری,بیوگرافی هجویری درباره زندگی هجویری دانشمند بزرگ سده پنجم

لقب: داتا گنج بخش

دوره زندگی: سده پنجم هجری

محل تولد: غزنین

نام اثر: کشف المحجوب

درگذشت: ۴۸۱ و ۵۰۰ هجری قمری

محل دفن: میان دروازه بهاتی لاهور

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش