دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۲۰۷۰۰۷۷

بیوگرافی اکرم محمدی؛ بازیگر سینما و تلویزیون

اکرم محمدیاکرم محمدی
اکرم محمدی یکی از بازیگران ایرانی است که تاکنون در فیلم های زیادی ایفای نقش کرده است. وی دارای مدرک دیپلم است و کلاس های بازیگری را در دوره های آزاد گذراند. در ادامه این مقاله از سرپوش به بیوگرافی اکرم محمدی می پردازیم.

چکیده بیوگرافی اکرم محمدی

نام کامل: اکرم محمدی

تاریخ تولد: ۶ مرداد ۱۳۳۷ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

آغاز فعالیت: ۱۳۶۶ تاکنون

تحصیلات: دیپلم

عکس های اکرم محمدیبیوگرافی اکرم محمدی

بیوگرافی اکرم محمدی

اکرم محمدی در ۶ مرداد ۱۳۳۷ در تهران به دنیا آمد. ایشان مدرک دیپلم خود را دریافت کرد و سپس برای بازیگری در دوره ها و کلاس آزاد شرکت کرد. 

ایشان فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۶۴ با نمایش خسیس شروع کرد. سپس در فیلم حق به کارگردانی حسین مختاری بازی کرد و به این وسیله وارد عرصه تلویزیون شد، بعد از گذشت دوسال برای بازی در نقش ماندگار فیلم مادر به کارگردانی علی حاتمی حاضر شد. اکرم محمدی توانست برای بازی در این نقش جایزه بهترین بازیگر نقش دوم زن را در هشتمین جشنواره فیلم فجر از آن خود کند. 

اکرم محمدی در جشنواره فیلمعکس های اکرم محمدی

شهرت اکرم محمدی به سال ۱۳۷۳ برای بازی در سریال پرمخاطب پدر سالار برمی گردد. وی در نقش زهره عروس اسدالله خان بازی کرد و توانست به شهرت بسیار زیادی دست پیدا کند. بعد از این سریال او با بازی در فیلم «دختری با کفش های کتانی» و فیلم «سام و نرگس» مورد تحسین قرار گرفت.

اکرم محمدی در زمان کار خود با بازیگران و کارگردانان بسیار زیادی همکاری داشت و توانست آثار ماندگاری از خود به جای بگذارد، از جمله این موارد می توان به سریال خانه سبز و شب دهم اشاره کرد. 

اکرم محمدی و دخترشاکرم محمدی در کنار دخترش

ازدواج اکرم محمدی

اکرم محمدی چندین سال پیش با مجید جعفری بازیگر و کارگردان ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دختری به نام مروارید است که در رشته بازیگری فارغ التحصیل شد و سپس وارد عرصه تئاتر شد. 

اکرم محمدی در کنار دختر و همسرشاکرم محمدی همراه همسر و دخترش

مروری بر نقش های اکرم محمدی

سریال پدر سالار:

سریال پدرسالار در سال ۱۳۷۳ و با کارگردانی اکبر خواجویی از تلویزیون ایران پخش شد. این سریال از زندگی مردی به نام اسدالله خان روایت می کند که مهربان، دلسوز اما سختگیر است. او دوست داشت همه پسرانش بعد از ازدواج در منزل بزرگ آنها زندگی کنند. ازدواج پسر آخر خانواده با دختر عمویش این قانون را نقض کرد زیرا عروس کوچکتر حاضر نشد برای اطاعت از دستور پدر شوهر خود کاری انجام دهد. در این میان اکرم محمدی با نقش زهره، طرفدار عروس کوچکتر است و با همراهی مادرش از او حمایت می کند.

از جمله دیگر بازیگران این سریال می توان به محمدعلی کشاورز، حمیده خیر آبادی، محمود پاک نیت، کتایون ریاحی، ناصر هاشمی، کمند امیرسلیمانی، پرستو گلستانی، خسرو شجاع زاده، فرحناز منفی ظاهر و... اشاره کرد. 

اکرم محمدی در سریال پدر سالاراکرم محمدی در سریال پدر سالار

سریال شب دهم:

شب دهم سریالی مناسبتی است که با کارگردانی حسن فتحی در سال ۱۳۸۰ در ایام ماه محرم روی آنتن رفت. داستان این سریال زمان پهلوی اتفاق افتاد و فردی به نام حید خوش مرام که از لات های قدیم تهران بود قصد داشت با دختری از تبار قاجار ازدواج کند. اما این دختر شرط پاسخ مثبت خود را اجرای ده شب مراسم تعزیه خوانی در ایام محرم اعلام می کند. حیدر برای اجرای این مراسم با فردی به نام یاور همکاری کرده و در نه شب مراسم خود را اجرا می کنند اما در شب دهم اتفاقاتی می افتد که کل سرنوشت این دو نفر را با تغییر روبرو می کند.

اکرم محمدی در سریال شب دهم نقش همسر یاور به نام رفعت را داشت و همراه با بازیگران دیگری مانند حسین یاری، کتایون ریاحی، پرویز فلاحی پور، رویا تیموریان، ثریا قاسمی، پرویز پورحسینی، محمود پاک نیت، شهین علیزاده و حسین خانی بیک به ایفای نقش پرداخت. 

اکرم محمدی در سریال شب دهماکرم محمدی در سریال شب دهم

سریال خانه سبز:

یکی از مشهورترین سریال های تلویزیونی که در دهه هفتاد ساخته شد بدون شک خانه سبز می باشد. این سریال با کارگردانی بیژن بیرنگ و مسعود رسام ساخته شد و سپس از سال ۱۳۷۵ از شبکه دو سیما منتشر شد. در سریال خانه سبز به زندگی ساکنین یک خانه اشاره دارد که با همدیگر فامیل هستند و ماجراهای مختلفی را درکنار هم تجربه می کنند. حضور زنده یاد خسرو شکیبایی در نقش رضا صباحی وکیل دادگتری یکی از نقش های ماندگار این سریال است که اکرم محمدی ایفاگر نقش نرگس خواهر او می باشد.

بازیگرانی مانند داریوش اسدزاده، مهرانه مهین ترابی، اسماعیل محرابی، رامبد جوان، آتنه فقیه نصیری، فرخ نعمتی، حمیده خیرآبادی و فخرالدین صدیق شریف در این سریال به ایفای نقش پرداختند. 

اکرم محمدی در سریال خانه سبزاکرم محمدی در سریال خانه سبز

سریال ستایش ۳:

فصل سوم ستایش با کارگردانی سعید سلطانی در ادامه داستان فصل های قبلی آمده است که در سال ۱۳۹۷ روی آنتن شبکه سوم رفته است. یکی از تغییرات این سریال عضویت بازیگران جدیدی مانند اکرم محمدی، شهرام پوراسد، مهتاج نجومی، مریم خدارحمی و رسول نجفیان در سریال می باشد. 

از جمله دیگر بازیگرانی که در این سریال ایفای نقش کرده اند می توان به رگس محمدی، داریوش ارجمند، مهدی سلوکی، فریبا نادری و ... اشاره کرد. 

در این سریال از داستان دختری به نام ستایش روایت می شود که برای نجات جان برادر خود را مشکلات ناشی از فرار از سربازی، راه نجاتی پیدا می کند تا از کشته شدن برادر خود جلوگیری کند، درنتیجه مسیر زندگی وی با تغییرات بسیار گسترده ای روبرو می شود. 

اکرم محمدی در فصل سوم سریال ستایش نقش خانم بزرگ را دارد که باغ پرتقالی دارد و در شمال کشور با حشمت فردوس وارد معامله می شود. 

اکرم محمدی در سریال ستایش ۳اکرم محمدی در سریال ستایش

فیلم مادر:

مادر در سال ۱۳۶۸ ساخته شد و بدون شک به یکی از ماندگارترین فیلم های تاریخ سینمای ایران تبدیل شد. این فیلم درباره مادری حکایت می کند که در خانه سالمندان زندگی می کند و در روزهای آخر زندگی خود تصمیم می گیرد تا به خانه خودش برگردد تا در کنار فرزندانش بماند. گرمی حضور مادر در خانه سبب می شود تا فرزندان کنار همدیگر جمع شوند، در این فیلم مختصری از زندگی هرکدام از آنها روایت می شود. 

اکرم محمدی در این فیلم با بازیگران مطرحی همچون رقیه چهره آزاد، محمدعلی کشاورز، فریماه فرجامی، امین تارخ، اکبر عبدی، جمشید هاشم‌پور، حمید جبلی و حسین کسبیان به هنرمندی پرداخته است.

اکرم محمدی در فیلم مادراکرم محمدی در فیلم مادر

کارنامه هنری اکرم محمدی

فیلم های سینمایی اکرم محمدی

کی برای همه۱۳۹۲
زنان ونوسی، مردان مریخی۱۳۹۰
دایره زنگی۱۳۸۶
پای پیاده۱۳۸۵
سام و نرگس۱۳۷۹
دختری با کفش های کتانی۱۳۷۷
شیدا۱۳۷۷
ساحره۱۳۷۶
دره شاپرک ها۱۳۷۰
آوای دریا۱۳۶۹
همه یک ملت۱۳۶۹
مادر۱۳۶۸

سریال های اکرم محمدی در تلویزیون

ستایش۱۳۹۷
بچه های نسبتاً بدی۱۳۹۲
چمدان۱۳۹۱
مسیر انحرافی۱۳۹۱
سایه روشن۱۳۸۸-۱۳۸۷
گلستان۱۳۷۷
عملیات ۱۲۵ سری اول۱۳۸۷
مرد هزار چهره۱۳۸۶
اولین شب آرامش۱۳۸۵-۱۳۸۴
پای پیاده۱۳۸۴
فرمان۱۳۸۱
زیر آسمان شهر - سری سوم۱۳۸۱
هزاران چشم۱۳۸۱
روشنتر از خاموشی۱۳۸۱-۱۳۷۸
شب دهم۱۳۸۰
پدرخوانده۱۳۷۸
دلبر آهنی۱۳۷۸
فکر پلید۱۳۷۷
سرزمین سبز۱۳۷۶
خانه سبز۱۳۷۵
خانه به خانه۱۳۷۵
وکلای جوان۱۳۷۵-۱۳۷۴
نیمهٔ پنهان ماه۱۳۷۳
ضلع ششم۱۳۷۳-۱۳۷۲
پدرسالار۱۳۷۲
مرغ حق۱۳۶۶

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 19
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش