پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۳۰۰۷۹

زندگی نامه استیو بالمر یکی از معروفترین مدیران کمپانی مایکروسافت (+ تصاویر)

استیو بالمر,بازنشستگی استیو بالمر,زندگی نامه استیو بالمراستیو بالمر درواقع در علم ریاضی، به عنوان یک نابغه تمام عیار شناخته میشد
یکی از معروفترین مدیران عرصه تکنولوژی که در کمپانی مایکروسافت بخاطر سابقه کاری طولانی اش، در سطح جهان شناخته شده است، استیو بالمر نام دارد. وی ریاست هیأت های مختلف تکنولوژی را علاوه بر کار در مجموعه مایکروسافت در کشورهای مختلف بر عهده داشته است.

چکیده ای از بیوگرافی استیو بالمر

نام:استیو آنتونی بالمر

زاده:۲۴ مارس ۱۹۵۶

زادگاه:دیترویت،  میشیگان،  ایالات متحده آمریکا

ملیت:آمریکایی

سمت:مدیرعامل سابق مایکروسافت

وضعیت تاهل:متاهل

محل تحصیل:کالج هاروارد، مدرسه عالی کسب و کار استنفورد

بیوگرافی استیو بالمر

استیو بالمر در ۲۴ مارس ۱۹۵۶ در شهر دیترویت در ایالت میشیگان آمریکا دیده به جهان گشود. پدر وی که هنری بالمر نام داشت، در آمریکا زندگی میکرد و از مهاجران سوییسی بود که بمدت زیادی مدیریت کمپانی اتومبیل سازی فورد را بر عهده داشت. مادر استیو بالمر نیز از یهودیان بلاروس بود. خواهر او، شلی نام داشت.

زندگی شخصی استیو بالمر,استیو بالمر,استعفای استیو بالمروظیفه ی استیو بالمر در مایکروسافت در دهه ۱۹۸۰ توسعه سیستم عامل بود

خانواده ی استیو بالمر یک خانواده ی مرفهی بودند. بیشتر دوران کودکی و نوجوانی وی در منطقه Farmington Hills در ایالت میشیگان سپری شده است.  وی به ورزش علاقه بسیاری داشت و در تیم فوتبال هاروارد کریمسون به عنوان مدیر فعالیت می کرد. از دیگر فعالیت های او می توان بکار در روزنامه هاروارد کریمسون و همچنین Harvard Advocate اشاره کرد.

تحصیلات استیو بالمر

استیو بالمر پیش از این که به دانشگاه وارد شود در دانشگاه فنی لاورنس در دوره های آمادگی درسی شرکت کرد و او در مدرسه روز کشور دیترویت با بورس تحصیلی شرکت کرد و در بخش ریاضیات SAT موفق شد با نمره کامل ۸۰۰ فارغ التحصیل شود. استیو بالمر اقدام به شروع تحصیلات دانشگاهی خود در دانشگاه هاروارد نمود و در رشته ریاضی کاربردی موفق به اخذ مدرک لیسانس شد. استیو بالمر در همان سال اولی که وارد دانشگاه هاروارد شد، توانست با بیل گیتس یک رابطه دوستانه تشکیل دهد و در نتیجه این دو دوست با همدیگر در یک خوابگاه در هاروارد زندگی می کردند. رابطه ی بیل گیتس و استیو بالمر تا جایی ادامه یافت که این دو توانستند کمپانی مایکروسافت را با کمک هم تأسیس کنند.

شروع به کار استیو بالمر,جوایز و افتخارات استیو بالمر,استیو بالمر,استیو بالمراستیو بالمر بعنوان رئیس مایکروسافت از جولای ۱۹۹۸ تا فوریه ۲۰۰۱ مشغول به فعالیت بود

در آن زمان استیو بالمر، تیم فوتبال دانشگاه هاروارد را مدیریت می کرد. او همزمان در نشریه این دانشگاه بعنوان نویسنده فعالیت کرد. استیو بالمر درواقع در علم ریاضی، به عنوان یک نابغه تمام عیار شناخته میشد. وی از معدود افرادی به شمار میرود که موفق شده در آزمون های گوناگون ریاضیات، جوایز و مدال های بسیاری را کسب کند. استیو بالمر توانست در آزمون مؤسسه ریاضیات آمریکا، امتیاز بیشتری را نسبت به بیل گیتس کسب کند.

زندگی شخصی استیو بالمر

استیو بالمر با شخصی به نام کانی اسنایدر که بعد ها در کمپانی مایکروسافت به عنوان کارمند مشغول بکار شد، در ۱۳۶۷ ازدواج کرد. ثمره ی ازدواج این زوج، سه پسر می باشد. پس از این که استیو بالمر بازنشسته شد با همسرش به میزان ۵۰ میلیون دلار به دانشگاه ارگان تقدیم کرد. این میزان کمک استیو بالمر به دانشگاه ارگان در زمینه تحقیقات سلامت عمومی و کمک هزینه دانشجویان استفاده شده است. علاوه‌براین ، او به دانشگاه هاروارد یک هدیه مالی بزرگ اهدا کرد تا به منظور خرید لوازم جدید صرف شود. قبلا او بهمراه دوستش بیل گیتس، مبلغ ۱۰ میلیون دلار به این دانشگاه کمک کرده بود.

استیو بالمر,فعالیت های بشردوستانه استیو بالمر,جانشین استیو بالمر مدیر اجرایی مایکروسافتاستیو بالمر با شخصی به نام کانی اسنایدر در ۱۳۶۷ ازدواج کرد

شروع به کار استیو بالمر

بعد از این که تحصیلات استیو بالمر به پایان رسید، بعنوان دستیار مدیر محصول، در شرکت پراكتر و گمبل بمدت دو سال در این سمت فعالیت کرد. سپس او برای تحصیل به دانشکده تجارت استنفورد در سال ۱۹۷۹ رفت. بیل گیتس که دوست دانشگاهی او بود به منظور تاسیس و راه اندازی شرکت مایکروسافت، تحصیل خود را رها کرده بود. بعد از این که سال اول تحصیلی استیو بالمر در دانشکده تجارت استنفورد تمام شد ، به امید کار کردن در شرکتش در فصل تابستان به دوستش نزدیک شد. در مقابل بیل گیتس از استیو بالمر تقاضا کرد تا مدیریت فعالیت های شرکت را بصورت تمام وقت بر عهده بگیرد. به همین خاطر او در سال ۱۹۸۰، تحصیل در دانشکده تجارت استنفورد را ترک کرد و در شرکت مایکروسافت در ماه ژوئن بعنوان نخستین مدیر بازرگانی گیتس استخدام شد. استخدام کارمندان شایسته برای این شرکت، یکی از اولین نقش های او محسوب میشد. علاوه بر این که استیو بالمر برنامه نویس نبود، میتوانست استعدادهای بالقوه را شناسایی کند.

مایکروسافت برای خط جدید رایانه های شخصی IBM تصمیم داشت یک سیستم عامل ایجاد کند ، به همین خاطر قراردادی را امضا کرد. افرادی چون بنیانگذاران شرکت، بیل گیتس و شریک وی پل آلن، از جنبه های فنی شرکت مایکروسافت استفاده کردند در حالیکه استیو بالمر، مسئولیت اداره تجارت را برعهده گرفت. او پس از ادغام شرکت، در سال ۱۹۸۱ همکاری مایکروسافت را به ساختار سازمانی تغییر داد. باتوجه به این ساختار، بیل گیتس به میزان ۵۳ درصد از سهام، آلن به میزان ۳۵ درصد و استیو بالمر ۸ درصد از سهام را در اختیار گرفتند. وی همچنین برای کارمندان خود یک طرح اختیار سهام تهیه کرد. آلن در اوایل دهه ۱۹۸۰ به بیماری سرطان مبتلا گردید، به همین جهت وی شرکت مایکروسافت را در سال ۱۹۸۳ ترک کرد. پس از آلن، فقط بیل گیتس و استیو بالمر مسئولیت این شرکت را برعهده داشتند. وظیفه ی استیو بالمر در مایکروسافت در دهه ۱۹۸۰ توسعه سیستم عامل بود.

استیو بالمر و مایکروسافت به روایت تاریخ,استیو بالمر,تحصیلات استیو بالمراستیو بالمر در سال ۲۰۱۳ بازنشستگی خود از شرکت مایکروسافت را اعلام کرد

از سال ۱۹۹۲ به بعد، استیو بالمر همزمان که بر فروش و پشتیبانی نظاره گری میکرد، به عنوان معاون اجرایی شرکت نیز فعالیت داشت. او همچنین تیم توسعه فریم ورک .NET را هدایت میکرد. استیو بالمر بعنوان رئیس( متفاوت از مدیر عامل) مایکروسافت از جولای ۱۹۹۸ تا فوریه ۲۰۰۱ مشغول به فعالیت بود و عملا پس از بیل گیتسِ که مدیر عامل مایکروسافت بود، به عنوان دومین فرد شرکت شناخته میشد. او در ژانویه سال ۲۰۰۰، بعنوان مدیر عامل مایکروسافت انتخاب شد. او وظیفه داشت امور مالی و مسائل روزانه را مدیریت کند ولی گیتس هم چنان به عنوان رئیس هیأت مدیره مایکروسافت بود و هم بعنوان معمار ارشد نرم‌افزار بر آینده فنی این شرکت تسلط داشت. سرانجام بیل گیتس در سال ۲۰۰۶ سمتش را در واحد معماری نرم‌افزار واگذار کرد و تنها در سمت هیأت مدیره به فعالیت پرداخت. این اتفاق سبب شد تا استیو بالمر بتواند تغییرات مدیریتی کلان مدنظرش را در این شرکت پیاده کند.

استیو بالمر در سال ۲۰۱۳ بازنشستگی خود از شرکت مایکروسافت را اعلام کرد و عاقبت از سمت مدیر عامل مایکروسافت در فوریه ۲۰۱۴ استعفا داد. او از هیئت مدیره ی این شرکت نیز در آگوست ۲۰۱۴ استعفا داد و بعد از این استعفا و دریافت سهمش از این شرکت، قصد داشت تا با مبلغ ۸۰۰ میلیون دلار، ۴ درصد از سهام توییتر را بخرد و سومین سهام دار بزرگ این شرکت شود.

جوایز و افتخارات استیو بالمر

استیو بالمر از معدود افراد آمریکایی است که توانسته نشان لژیون دنور را دریافت کند. نشان لژیون دنور یکی از بالاترین نشان های افتخار فرانسه محسوب میشود. استیو بالمر بعد از دریافت این نشان، توانست در گروه پر افتخارترین روسای کمپانی مایکروسافت قرار بگیرد و مشهور شود.

فعالیت های بشردوستانه استیو بالمر

استیو بالمر و بیل گیتس در سال ۱۹۹۴، بطور مشترک مبلغ ۱۰ میلیون دلار به بخش علوم کامپیوتر دانشگاه هاروارد کمک کردند.

تحصیلات استیو بالمر,بیل گیتس و استیو بالمر,استیو بالمراستیو بالمر از معدود افراد آمریکایی است که توانسته نشان لژیون دنور را دریافت کند

استیو بالمر مجددا مبلغی را در سال ۲۰۱۴  به بخش علوم کامپیوتر دانشگاه هاروارد تقدیم کرد تا برای استخدام هیئت علمی جدید این امکان را فراهم کند.

استیو بالمر در سال ۲۰۱۴، به منظور کمک هزینه های بورس تحصیلی، تحقیقات بهداشت عمومی و مشاوره و برندسازی/ ارتباطات خارجی، مبلغ ۵۰ میلیون دلار به دانشگاه اورگان کمک مالی کرد.

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش