جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۷۰۰۰۱۴

زندگی نامه آلبرت انیشتین (+ تصاویر انیشتین و همسرانش)

آلبرت انیشتین,نظریه های آلبرت انیشتین,آلبرت انیشتین تصویرآلبرت انیشتین در دروس فیزیک نظری، استعداد چشمگیری از خود نشان داد
آلبرت انیشتین یکی از برجسته ترین فیزیکدانان سده بیستم است که سبب شد، دوران طلایی فیزیک جهان شکل بگیرد. این نابغه آلمانی با توسعه فرمول معروف ارتباط جرم و انرژی نام خود را در تاریخ علم ثبت کرد.

چکیده ای از بیوگرافی آلبرت انیشتین

نام: آلبرت انیشتین

متولد: ۱۴ مارس ۱۸۷۹

مرگ: ۱۸ آوریل ۱۹۵۵

محل زندگی: آلمان، سوئیس، آمریکا 

ملیت: آلمانی

رشته فعالیت: فیزیک، فلسفه

بیوگرافی آلبرت انیشتین

آلبرت انیشتین در ۱۴ مارس ۱۸۷۹ میلادی در ساعت ۱۱:۳۰ صبح به وقت محلی در یک خانواده یهودی در شهر اولم در ورتمبرگ آلمان، واقع در ۱۰۰ کیلومتری اشتوتگارت بدنیا آمد. پدرش هرمان انیشتین یک فروشنده بود که بعدها یک کارخانه الکتروشیمیایی را تأسیس کرد و مادرش، پولین نی کوچ نام داشت. آن ها در کنیسه اشتوتگارت- باد با یکدیگر ازدواج کردند.

پدر آلبرت انیشتین، هرمان انیشتین كارخانه كوچكی برای تولید محصولات الكتروشیمیایی داشت و با كمک برادرش كه مدیر فنی كارخانه بود از آن بهره برداری می كرد، گر چه در كار معاملات، بصیرت كاملی نداشت. پدر آلبرت انیشتین از نظر عقاید سیاسی هم مثل خیلی از مردم آلمان گرچه با حكومت پروسی ها مخالفت داشت ولی امپراطوری جدید آلمان را ستایش می كرد و صدر اعظم آن «بیسمارک» و ژنرال «مولتكه» و امپراطور پیر یعنی «ویلهم اول» را گرامی می داشت.

مادر آلبرت انیشتین، پالین کوخ نام داشت و خانه دار بود، مادر او پیش از ازدواج زنی اهل هنر بود و صاحب احساساتی كه خاص هنرمندان است و بزرگ ترين عامل خوشی او در زندگی و وسیله تسلای او از علم روزگار، موسیقی بود. در زمان تولد، مادر آلبرت انیشتین بخاطر این که سر او بسیار بزرگ بود و حالتی عجیب داشت بسیار نگران بود. اگرچه که با رشد او، بتدریج، بزرگی سرش کم تر به چشم می آمد، ولی از عکس های او معلوم است که سر وی نسبت به بدنش بزرگ تر بوده است. به این ویژگی در افرادی که سرهای بزرگی دارند «سربزرگی خوش خیم» گفته می شود که اصلاً ارتباطی با بیماری یا مشکلات ادراکی ندارد. آلبرت انشتین هرگز کودک اعجوبه ای نبود و حتی بازه زمانی زیادی طول کشید تا بتواند حرف بزند و همین پدر و مادرش را بسیار نگران کرده بود.

فعالیت های آلبرت انیشتین

آلبرت انیشتین بسیار به نوازندگی علاقمند بود و یادگیری ویولن را از ۵ سالگی شروع کرد و این نابغه ی جوان علاقه ی زیادی به این ساز پیدا کرده بود و در سال های جوانی تا باقی عمرش به نواختن آن ادامه داد. تصمیم بر آن بود که آلبرت انیشتین نیز به کسب و کار خانوادگیشان ملحق شود ولی با ورشکستگی آنها ناگزیر شدند به شمال ایتالیا نقل مکان کنند و در آن جا بود که آلبرت انیشتین نوجوان مقاله ای نوشت که اینک بعنوان نخستین مقاله ی علمی او شناخته می شود. این مقاله به بررسی ماهیت اتر می پرداخت و این فرضیه براساس وصف نحوه حرکت نور در فضا بود و وی بعدها آنرا رد کرد. جالب است بدانید آلبرت انیشتین تا آخر عمر خود بیش از ۳۰۰ مقاله ی علمی منتشر کرد.

آلبرت انیشتین در گفت وگوهایش از دو اتفاق دوران خردسالی بعنوان نقاط مهم زندگی یاد می کند. اتفاق اول در پنج سالگی و با یک قطب نما رخ داد. او مجذوب نیرویی نامرئی شد که سوزن قطب نما را به حرکت در می آورد و تا پایان عمر برای کشف این نیرو تلاش کرد. اتفاق بعدی آلبرت انیشتین، مطالعه کتابی درباره هندسه بود که در ۱۲ سالگی وی رخ داد. او کتاب را با تمام جزئیات مطالعه کرد و در خاطراتش از عنوان «کتاب کوچک مقدس هندسه» برای آن استفاده کرده است. او در همان سنین نوجوانی درک میکرد که نور در صورت حرکت به صورت موجی، باید تأثیری ثابت و بدون حرکت داشته باشد. در صورتی که نور ثابت تا آن هنگام کشف نشده بود.

زندگی نامه آلبرت انیشتین,آلبرت انیشتین,عکس دانشمند آلبرت انیشتین آلبرت انیشتین تا پایان عمر خود بیش از ۳۰۰ مقاله ی علمی منتشر کرد

آلبرت انیشتین توانست در دانشکده پلی تکنیک فدرال سوئیس پذیرفته شود. شرط پذیرفته شدن او بدون داشتن مدرک دیپلم دبیرستان، قبولی در امتحانات ورودی بود. او در امتحانات ریاضی و فیزیک، نمره ممتاز را کسب کرد اما در زبان فرانسه، شیمی و زیست شناسی بسیار ضعیف بود. او در آخر بخاطر نمرات عالی در ریاضی و فیزیک، به شرط ادامه تحصیلات علوم پایه، در دانشکده پلی تکنیک پذیرفته شد. آلبرت انیشتین در ۱۹۰۰ میلادی از دانشگاه فارغ التحصیل و با یکی از بزرگترین بحران های زندگی اش روبرو شد.

آلبرت انیشتین همیشه بخاطر مطالعات فوق برنامه از شرکت در کلاس های دانشگاه طفره می رفت. به همین علت، اساتید آلبرت انیشتین و به ویژه هاینریش وبر، علاقه چندانی به وی نداشتند. بروز این مشکلات، سبب شد، آلبرت انیشتین نتواند توصیه نامه ای از اساتید دریافت کند و در آخر موفق به یافتن هیچ شغل دانشگاهی نشد.

آلبرت انیشتین حتی با وجود مدرک تدریس فیزیک هم نتوانست در دانشگاهی شروع به تدریس کند و از تلاش برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا دست کشید ولی گرفتن مدرک دکترا می توانست در پیدا کردن شغل مناسب به او کمک کند اما او در سال ۱۹۰۳ بعنوان کارمند اداره ی ثبت مالکیت معنوی اختراعات در برن آلمان مشغول بکار شد. دو سال بعد بود که نظریه ی نسبیت خاص خود را منتشر کرد. 

آلبرت انیشتین (Albert Einstein) بعد از ۲ سال کار بعنوان کارمند اداره ی ثبت اختراع، در ژورنال معتبر Annals of Physics به فاصله ی اندکی از هم چهار مقاله ی علمی منتشر کرد. 

۱. در مقاله ی اول، آلبرت انیشتین به تششع و خصوصیات نور از نظر انرژی می پردازد.

۲. در مقاله ی دوم، آلبرت انیشتین به تعیین اندازه ی واقعی اتم می پردازد.

۳. چهارمین مقاله آلبرت انیشتین در حال حاضر هنوز یک پیش نویس اولیه بیشتر نیست و  نسخه ای از نظریه ی فضا و زمان را در خود دارد.

عکس دانشمند آلبرت انیشتین,در مورد فرمول آلبرت انیشتین,آلبرت انیشتیننبوغ آلبرت انیشتین در آزمایشات ذهنی او نهفته بود و علم متعارف را به چالش می کشید

ازدواج آلبرت انیشتین

آلبرت انیشتین زمانی که به علت تحصیل در دانشگاه پلی تکنیک در زوریخ سوئیس به سر می برد با میلوا ماریچ آشنا شده بود که هم دوره ای فیزیک او بود ولی هیچگاه درسش را به پایان نرساند. آنها در سال ۱۹۰۳ با هم ازدواج کردند. نخستین پسر آنها هانس آلبرت انیشتین نام داشت. او و همسرش در سال ۱۹۱۰ صاحب دومین پسر خود شدند و اسم او را ادوارد گذاشتند. تا آن زمان، با وجود شهرت روزافزون آلبرت انیشتین در محافل علمی، رابطه ی وی و همسرش روز به روز سرد تر میشد.

آلبرت انیشتین,زندگینامه آلبرت انیشتین,سخنان آلبرت انیشتینآلبرت انیشتین و همسر اولش میلوا ماریچ

عاقبت آلبرت انیشتین و میلوا ماریچ در ۱۴ فوریه ۱۹۱۹ از یکدیگر طلاق گرفتند. پس از جدا شدن از میلوا ماریچ، آلبرت انیشتین با عموزاده خود یعنی السا لوونتال که از سال ۱۹۱۲ با او در رابطه عاشقانه به سر می برد، ازدواج کرد. در سال ۱۹۳۳، آن ها به آمریکا مهاجرت کردند. در سال ۱۹۳۵ معلوم شد که اِلسا مبتلا به مشکلات قلبی و کلیوی است که در نهایت در سال ۱۹۳۵ فوت کرد.

بیوگرافی آلبرت انیشتین,آلبرت انیشتین,عکس آلبرت انیشتینآلبرت انیشتین و همسر دومش السا لوونتال

سفرهای آلبرت انیشتین

تبلیغات مخالف و حملاتی که علیه آلبرت انیشتین می شد، باعث شد که در تمام ممالک جهان و در همه طبقات اجتماعی، توجه عموم مردم بسوی تئوری های او جلب شود. در این موقع، او ابتدا به هلند و بعد به کشورهای چکسلواکی، اسپانیا، فرانسه، روسیه، اتریش، انگلیس، آمریکا و خیلی از کشورهای دیگر سفر کرد ولی نکته قابل توجه این است که وقتی آلبرت انیشتین و همسر او به بندرگاه نیویورک رسیدند، با استقبال شدید و تظاهرات پرشوری روبرو شدند که به احتمال قوی نظیر آن هیچوقت زمان ورود یکی از دانشمندان رخ نداده بود. آلبرت انیشتین به آسیا و کشورهای چین، ژاپن و فلسطین سفر کرد و این خاتمه سفرهای او بود.

آلبرت انیشتین در سال ۱۹۲۴ پس از مسافرت های گوناگون به اکناف جهان، بار دیگر در برلن مستقر گردید. حملات هم چنان بر علیه او ادامه داشت و نظریات او را به عنوان بیان افکار قوم یهود و بسوی فاشیسم می دانستند. از این جهت، او به شهر پرینستون در آمریکا رفت. در سال ۱۹۳۶ همسرش الزا از دنیا رفت و خواهر انیشتین که در فلورانس بود، به شهر پرینستون نزد برادرش آمد. در همین زمان، آلبرت انیشتین تابعیت کشور آمریکا را پذیرفت. او در سال ۱۹۴۵ بر اساس قانون بازنشستگی، مقام استادی مؤسسه مطالعات عالی پرینستون را ترک کرد، ولی این تغییر سمت رسمی، تغییری در روش زندگی و کار او بوجود نیاورد. او همچنان در پرینستون بسر می برد و در مؤسسه  مذبور به تحقیقات خویش ادامه می داد.

مرگ آلبرت انیشتین

سرانجام روز هجدهم ماه آوریل ۱۹۵۵ آلبرت انیشتین، بزرگ ترين دانشمند و اندیشمند قرن بیستم، در شهر پرنیستون واقع در ممالک متحده آمریکای شمالی درگذشت.

تصاویر آلبرت انیشتین,در مورد فرمول آلبرت انیشتین,آلبرت انیشتینآلبرت انیشتین در سال ۱۹۰۸ پیشنهاد استادی موقت دانشگاه برن را پذیرفت

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 26
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش