
به گزارش خبرآنلاین، مطالعه جدید روی مسافرانی که در اتوبوس به کروناویروس مبتلا شدند نشان می دهد که ویروس دست کم برای ۳۰ دقیقه زنده می ماند و در فضایی بسته قابلیت انتقال به اشخاص تا فاصله ۴.۵ متری را دارد. این مطالعه نگرانی های زيادي در مورد استفاده از حمل ونقل عمومی بوجود آورده است.
نویسنده های این مطالعه که در روز پنج شنبه منتشر شد، بعضی اعضای مرکز کنترل بیماری کشور چین هستند. این مطالعه وضعی خاص را در روز ۲۲ ژانویه مشاهده کرد. مریض A مبتلا به کرونا (corona) بدون ماسک سوار اتوبوس دارای سیستم تهویه هوا می شود و هشت نفر دیگر را در آن اتوبوس به ویروس آلوده می کند. در همان روز، مریض برای یک ساعت سوار اتوبوسی دیگر می شود و دو نفر را به کروناویروس آلوده می کند.
ولی نیم ساعت پس از خارج شدن بیمار از اتوبوس، شخص دیگری که سوار اتوبوس شده بود به بیماری کرونا مبتلا می شود. همین مسئله سبب شده تا این مطالعه نتیجه گیری کند که ویروس دست کم برای نیم ساعت میتواند در محلی که هوای آن تهویه می شود، زنده بماند.
فاصله مریض A با نزدیک ترین مسافر آلوده شده نیم و با دورترین مسافر مبتلا ۴.۵ متر بود.
مریض در آن روز با ۲۴۳ نفر در تماس بوده است که ۱۳ نفر از آنها به کروناویروس مبتلا شده اند. در این رابطه در مطالعه چینی ها آمده است: «مسافت زیاد انتقال، احتمال شیوع ویروس کرونا در محیط بسته را بالا می برد. این یعنی ممکن است کرونا در مسافت های بیش از ۱ تا ۲ متری از بیمار هم شیوع پیدا کند، در صورتی که قبلا این چنین تصوری وجود نداشت.»
نتیجه این مطالعه نگرانی های زيادي بین شهروندان چینی در استفاده از حمل ونقل عمومی بوجود آورده است.
- 16
- 5