شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۰۰۰۶۳

چگونه کار پیدا کنیم؟

چگونه کار پیدا کنیم,چطور کار پیدا کنیم,چگونه زود کار پیدا کنیمبهتر است قبل از پیدا کردن کار، یک تخصص را بر حسب علاقه و استعداد انتخاب کنید
بسیاری از جستجوکنندگانِ کار، به دنبال یافتن کار مناسب در سریع ترین زمان ممکن هستند. اهداف برخی از آن ها اینست که با پیدا کردن سریع یک شغل با یک حقوق چند میلیونی بتوانند کسب و کار خود را در مدت زمان کوتاهی راه اندازی کنند. در این مطلب از سرپوش نکانی درباره اینکه چگونه کار مناسب پیدا کنیم ذکر شده است.

چگونه کار پیدا کنیم؟

عوامل زیادی در پیدا کردن کار، نقش دارند که از آن ها می توان به تخصص و دانش کافی، ظاهر، نحوه برخورد و … اشاره کرد. بنابراین، علاوه بر تخصص محض، شرایط دیگری نیز اهمیت دارند. شما میتوانید به شغل خود با کمک ساده ترین روشها دست یابید ولی تهیه ی یک رزومه خوب از توانایی، مهارت و تحصیلات خود، قبل از شروع کارتان الزامیست. کارجویانی که سریعا موقعیت شغلی خود را پیدا می کنند نسبت به کارجویانی که به دنبال کار مناسب در مدت های طولانی هستند؛ برخی از نکات ساده و مهم و کاربردی را رعایت می کنند.

* یافتن استعداد برای شرکت در کار مورد علاقه:

بهتر است که یک تخصص را قبل از رجوع و جستجوی کار، براساس علاقه و استعدادتان انتخاب کنید و نیز دانشی را کسب کنید. پس از آن میتوانید در انواع محیط های کاری به دو روش کارآموز یا متخصص، فعالیت کنید. لذا علاقه و استعداد، از تأثير به سزایی برخوردار است. شما نمیتوانید با علاقه و بدون هیچ استعداد ی، توفیق خاصی در کارتان بدست آورد و علاوه‌براین ، انگیزه ای برای کار کردن ندارید. بنابراین باید علاقه و استعدادهای خود را در نظر بگیرید و آن ها را کشف کنید. سپس باید استعداد خود را پرورش دهید. شما باید در برخی از شغل ها بمدت چندین سال تلاش کنید تا بتوانید مشغول به فعالیت شوید در حالی که در برخی دیگر از مشاغل با چند ماه اموزش میتوانید شغل مورد نظرتان را پیدا کنید. البته در هر کاری، کسب تجربه تا سالها ادامه خواهد داشت.

* یاد گیری مهارت و شروع به کار :

برای این که از کاری، تجربه بدست آورید باید از جایی شروع کنید. بنابراین میتوانید بعنوان کارآموز در شرکت، سازمان یا حتی یک کارگاه کوچک، فعالیت کنید یا این که کارهای داوطلبانه انجام دهید. امروزه نیروی کارآموز توسط شرکتهای زیادی استخدام میشود. یکی از معایب کارآموزی اینست که گاهی اوقات باید بمدت حداقل سه ماه بدون حقوق یا با حقوقی اندک کار کنید؛ اما وقتی که دوره کارآموزی خود را تمام کردید به یک نیروی ثابت، تبدیل میشوید و تجربه به دست می آورید. لازمه ی شروع انجام یک کار اینست که باتوجه به شغل مورد نظرتان به صورت پاره وقت یا تمام وقت در پروژه های مرتبط، کار کنید.

* یافتن مهارت هایی متناسب با کار:

بیشتر کارفرمایان، در پی شخصی با مهارت ، تحصیلات یا تجربه شغلی خوب در زمینه کاری خود هستند. پس درصورت تمایل به انجام کار تخصصی باید بتوانید از طریق منابع درسی و آنلاین، مهارتتان را افزایش دهید. از این رو توصیه میشود که از دوره های اموزشی برای افزودن مهارت های کاربردی خود استفاده کنید. البته در نظر داشته باشید که امروزه کارفرمایان، توجه کمتری به مدرک تحصیلی دانشگاهی دارند و در مقابل، بیشتر تمرکزشان به میزان مهارت ها و توانمندی های عمل متقاضیان است.

بنابراین خود را به مدرک دانشگاهیتان محدود نکنید و اگر به اموزش و یادگیری و تقویت مهارت های خود در زمینه ای نیاز دارید باید در دوره های اموزشی و کارگاه های مختلف، شرکت کنید. مطمئنا درصورت زیادتر شدن سطح توانایی هایتان، موقعیت های شغلی بهتری در انتظارتان خواهد بود و حقوق و درآمدتان نیز افزایش می یابد.

چگونه کار مناسب پیدا کنیم,چگونه زود کار پیدا کنیم,نحوه کار پیدا کردن کارعوامل زیادی در پیدا کردن کار نقش دارند

* به دنبال کسب و کارها و شرکتهای فعال در حال رشد باشید:

شما باید به شرکتها و کسب و کارهای در حال توسعه، توجه داشته باشید. برای مثال ، کسب و کارهایی که به تاسیس شعبه جدیدی پرداخته اند یا میزان رشد نرخ سود سال قبلشان زیاد بوده است.

این شرکت ها همیشه افراد خوب را استخدام می کنند. درواقع استخدام افراد خوب، کلید رشد کسب و کار هر کارآفرین می باشد. بدین جهت، او با استخدام افراد زیاد و خوب می تواند علاوه بر رشد سریعتر خود، سود بیشتری را از آن خود کند.

شرکت های در حال توسعه، برای شما فرصت های زیادی را فراهم می کنند و نیز حقوق خوبی برای مهارت های مناسب می دهند. از این رو چنین کسب و کارهایی را در نظر بگیرید، به خصوص اگر در این زمینه مهارت دارید.

* داشتن ظاهر آراسته و مرتب:

ظاهر آراسته و مرتب در اکثر مشاغل، بسیار مهم است، بخصوص اگر با ارباب رجوع ، سروکار داشته باشید. بسیاری از افراد با وجود عدم ضرورت حفظ وضعیت ظاهری در شغلشان، همواره ظاهری آراسته و مرتب دارند و معمولاً توسط اطرافیانشان مورد تحسین و ستایش قرار می گیرند.

* ویرایش رزومه خود:

اگر درخواست خود را برای موقعیت های شغلی زیاد، ارسال کرده اید ولی موفق به یافتن شغل خوب نشده اید. بهتر است که رزومه ی خود را مجددا مرور کنید و ایرادات آنرا رفع کنید. درصورت عدم وجود ایراد نگارشی در متن، بهتر است که فونت یا اندزه قلم نوشته را تغيير دهید. معمولاً مدت زمانی که کارفرمایان و مسئول بررسی رزومه ها برای بررسی هر رزومه اختصاص میدهند ۲۰- ۳۰ ثانیه است. بنابراین جذابیت رزومه شما باید به حدی باشد که بتواند نظر کارشناس منابع انسانی را در همان نگاه اول به خود جلب کند تا او، شما را به جلسه مصاحبه استخدامی دعوت کند.

از مهمترین نکته در پذیرش درخواست کاری شما می توان به قالب رزومه استاندارد و حرفه ای اشاره کرد. داشتن رزومه ای حرفه ای به این معنیست که شما یک فرد حرفه ای هستید و به خوبی با اصول و قوانین دنیای کار، اشنا هستید.

همچنین شما باید رزومه ی خود را یک مرتبه ی دیگر، ویرایش و بروزرسانی کنید. درصورت داشتن تجربه کاری جدید، باید آنرا در رزومه ی خود قید کنید. علاوه‌براین ، درصورت تغيير آدرس ایمیل یا شماره تماس خود، موظفید که این اطلاعات را در رزومه ی خود تغيير دهید. اگر شماره تماس خود را اشتباه وارد کرده باشید؛ کارفرما در صورت پذیرش و تائید رزومه تان نمیتواند با شما ارتباط برقرار کند و همین امر باعث از دست دادن یک موقعیت شغلی مناسب و ایده‌ال میشود.

* داشتن هدف منطقی:

اگر سابقه کاری ندارید و به دنبال شغل مناسبی هستید، بهتر است که خیلی بلندپرواز نباشید؛ یعنی علایق شما با توانایی هایتان هم راستا باشد، بنابراین به سراغ فرصت های شغلی ای بروید که می توانید آن ها را انجام دهید. شما باید به یادگیری علاقه داشته باشید و برای شغل مورد نظرتان، اشتیاق خود را نشان دهید.

روشهای پیدا کردن کار,چگونه شغل مناسب پیدا کنیم,چطور کار پیدا کنیمتخصص و دانش کافی و ... از شرایط پیدا کردن کار میباشد

* استخدام در سایت های شغل یابی:

شما به راحتی میتوانید ، نسبت به ثبت نام در سایت های کاریابی آنلاین اقدام نمایید و پس از آپلود رزومۀ آنلاین خود، در شغل مورد علاقه تان استخدام شوید.

* نمایشگاه های شغلی:

شما میتوانید از طریق نمایشگاه های شغلی که گروه خاصی را هدف قرار می‌دهند ، کار جدیدی را پیدا کنید اما بهتر است بدانید که برخی از نمایشگاه های کار، عمومی تر هستند و همه ی افراد می توانند در آنها شرکت کنند.

شما باید شرکت هایی را بررسی کنید که در زمینه ی تحصیلی و شغلی شما فعالیت می کنند. سپس یک دسته رزومه و کارت ویزیت از این نمایشگا ه ها بیاورید و خود را به دیگران معرفی کنید. این روش به شما کمک می کند تا کار مناسبی را پیدا کنید. در نظر داشته باشید که هر مکالمه ای با استخدام کنندگان بعنوان یک مصاحبه کوچک، تلقی میشود که میتواند شما را از سایر متقاضیان، متمایز کند.

* برای کاریابی و یافتن شغل شبکه قوی از افراد و لینک ها ایجاد کنید:

دوستانتان را از این مسئله که در پی یافتن شغل جدیدی هستید، مطلع کنید؛ چون چنین کاری اهمیت بسیاری دارد. گاهی اوقات دوستان و شبکه افرادی که در آن هستید اطلاعیه های شغلی مختلفی را تماشا می کنند و از این طریق میتوانند به شما اطلاع رسانی کنند. همچنین شاید کارفرمایی از نزدیکان آن ها بدنبال استخدام کسی باشد.

* اطلاعات را از چندین سایت کاریابی جمع آوری کنید:

تخصص برخی از سایت های کاریابی اینترنتی، در یک نوع استخدام خاص می باشد. بنابراین محلی یا ملی بودن سایت، بسیار مهم است. شما برای خرید خانه، حتماً مشاور املاک را چک می کنید؛ بدین جهت، کاریابی ها هم همین حکم را دارد. شما باید به تحقیق در مورد حقوق و دستمزد متوسط بپردازید و مسئولیتهای کاری مختلف و مدنظر شرکتها را مورد بررسی قرار دهید.

توجه کنید که احتمال متفاوت بودن مسئولیت های دو شرکت مختلف با یک عنوان شغلی وجود دارد. اطلاعاتی که بطور مقدماتی جمع آوری می کنید فقط به درد خودتان در طولانی مدت می خورد.

نکات پیدا کرن شغل,روشهای پیدا کردن کار,چگونه کار پیدا کنیمرزومه خوب نقش موثری در پیدا کردن کار دارد

گردآوری: بخش کار و کارگر سرپوش

  • 10
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
ویژه سرپوش