سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۹۰۰۱۲

زندگینامه رابرت شیلر اقتصاددان آمریکایی (+ تصاویر)

رابرت شیلر,بیوگرافی رابرت شیلر,رابرت شیلر کیسترابرت شیلر در سال ۱۹۷۲ مدرک دکترای خود را دریافت کرد
رابرت شیلر که در دانشگاه ییل به عنوان اقتصاددان شناخته میشود؛ در مورد اقتصاد و بازارهای مالی، تحقیقات پیشگامانه ای انجام داده است و در سال ۲۰۱۳ به خاطر کار در زمینه تحلیل قیمت دارایی، جایزه نوبل را با یوجین فاما و لارس پیتر هانسن به اشتراک گذاشت.

چکیده ای از بیوگرافی رابرت شیلر

نام:رابرت جی. شیلر

سال تولد:۱۹۴۶

زادگاه:دیترویت, میشیگان

تابعیت:آمریکا

پیشه:اقتصاددان

مکتب فکری:اقتصاد کینزی نو

بیوگرافی رابرت شیلر

رابرت شیلر زاده ی ۲۹ مارس ۱۹۴۶ میلادی در میشیگان می باشد.

تحصیلات رابرت شیلر

رابرت شیلر در کالج کالامازو، دوره دبیرستان خود را گذراند و پس از اتمام تحصیلاتش در این مقطع به دانشگاه میشیگان رفت و سرانجام توانست مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۹۶۷ دریافت کرد. شیلر در سال ۱۹۶۸ توانست از مؤسسه تکنولوژی ماساچوست، مدرک کارشناسی ارشد خود را بگیرد و در سال ۱۹۷۲ زیر نظر دکتر مودیگلیانی از دانشگاه MIT که به عنوان استاد راهنمای او محسوب میشد، رساله ی خود با نام انتظارات عقلایی و ساختار نرخ بهره را دفاع کرد و سرانجام موفق به دریافت مدرک دکترا شد.

فعالیت های رابرت شیلر

رابرت شیلر در دانشگاه ییل از سال ۱۹۸۲ به عنوان استاد فعالیت خود را شروع کرد. قبل از آن در دانشکده وارتون دانشگاه پنسیلوانیا و دانشگاه مینه سوتا در سال های ۱۹۷۲ تا ۱۹۷۴ تدریس می کرد. او همچنین در مدرسه اقتصاد لندن به سخنرانی های مکرری پرداخته است.

رابرت شیلر به مطرح کردن مطالبی پرداخته است که از آن ها می توان به بازارهای مالی، اقتصاد رفتاری، نوآوری مالی، املاک و مستغلات، اقتصاد کلان، روش های آماری اشاره کرد. این اقتصاددان همچنین در زمینه قضاوت های اخلاقی برای بازارهای ثبت شده ، مطالبی را شرح داد. رابرت شیلر در سال ۱۹۸۹ میلادی، کتاب« نوسانات بازار» را به چاپ رساند. محتوای این کتاب نظیر تجزیه و تحلیل های رفتاری و ریاضیاتی پیرامون نوسانات قیمت در بازارهای سوداگرایانه می باشد. در سال ۱۹۹۳ میلادی یکی از کتاب های دیگر شیلر، منتشر شد که تحت عنوان« بازارهای بزرگ:موسسات ایجاد شده در جهت مدیریت خطرات اقتصادی بزرگ جامعه»( انتشارات دانشگاه آکسفورد) شناخته میشد. این کتاب، بیانگر نوع جدیدی از قراردادهای پوشش ریسک میباشد که از آن ها می توان به قرارداد سلف بر پایه درآمد ملی یا بر پایه املاک و مستغلات که مجوز پوشش ریسک در راستای استانداردهای زندگی را خواهد داد، اشاره کرد. نام شیلر به عنوان یکی از صد اقتصاددان بانفوذ دنیا محسوب میشود.

کتابهای رابرت شیلر,زندگی شخصی رابرت شیلر,زندگینامه رابرت شیلررابرت شیلر از سال ۱۹۸۲ در دانشگاه ییل مشغول به تدریس شد

رابرت شیلر در سال ۱۹۸۱ میلادی در زمینه بررسی اقتصاد آمریکا مقاله ای با عنوان« آیا قیمت سهام تا جایی جا به جا خواهد شد که تغییرات بعدی سود سهام را حمایت کند؟» به انتشار رساند. در آن مقاله، فرض بازار کار را که یک دیدگاه غالب در اقتصاد حرفه ای آن زمان بود به چالش کشیده بود. استدلال شیلر این بود که سرمایه گذاران در یک بازار سهام معقول و دارای رفتار منطقی باتوجه به سود سهام انتظاری دریافتی در آینده که به ارزش حال تنزیل شده است، قیمت سهام را پایه گذاری میکنند. او از بعد از سال ۱۹۲۰ میلادی به مطالعه عملکرد بازار سهام ایالات متحده پرداخت و انواع نرخ های تنزیلی و سود سهام انتظاری آینده را که توجیه کننده ی طیف گسترده ناپایداری مشاهده شده در بازار سهام است، را در نظر گرفت. رابرت شیلر فهمید که نوسانات بازار سهام بیشتر از چیزی بود که بتواند توسط هر دیدگاه منطقی نسبت به آینده توضیح داده شود.

در اکتبر سال ۱۹۸۷ میلادی سقوط بازار سهام باعث شد تا مکتب های رفتاری، اعتبار جدیدی را بدست آوردند. کار رابرت شیلر، برگرفته از یک فعالیت تحقیقی برآوردی بود که برطبق آن، سوالاتی از سرمایه گذاران و مالکان سهام می پرسیدند که چه عاملی موجب تمایل آن ها به سمت معامله سهام شد و نتایج بعدی، به تقویت فرضیه های او کمک می کرد.

رابرت شیلر از سال ۱۹۸۰ میلادی، در اداره ملی تحقیقات اقتصادی به عنوان دانشیار پژوهشی بوده است. او با ریچارد تالر در سال ۱۹۹۱ میلادی در زمینه اقتصاد رفتاری همکاری هایی داشت و با همراهی جرج آکرلوف از سال ۱۹۹۴ میلادی مشغول به فعالیت هایی در زمینه اقتصاد کلان و تصمیم گیری های فردی شد. رابرت شیلر در سال ۲۰۰۳ میلادی در مؤسسه بروکینگز، مقاله ی مشترکی را نوشت. از سمت های دیگر او در سال ۲۰۰۵ میلادی می توان به معاون رییس انجمن اقتصادی آمریکا و رییس انجمن اقتصادی شرق اشاره کرد.

کتاب اقتصاد روایی رابرت شیلر

رابرت جی شیلر در کتاب اقتصاد روایی به این موضوع اشاره کرده که نحوه ی ساخت داستان های ویروسی رخدادهای بزرگ اقتصادی چگونه است. این کتاب، به عنوان یکی از کتاب های اقتصادی- روایی محسوب میشود که از زاویه ای جدید به شرح تحولات اقتصادی می پردازد.

یکی از کتاب های ساده و روان که با دیدگاهی بدیع و نوین به اقتصاد و علم اقتصاد نظاره گری دارد و خواننده را با رویه ای سرگرم کننده ، به مطالب پیچیده و تخصصی اقتصاد و زیرمجموعه های آن علاقمند می کند، کتاب اقتصاد روایی نام دارد. محتوای کتاب اقتصاد روایی به اینصورتست که چیزی به نام روایت، نشاندهنده ی ویروسی میباشد که تأثیر به سزایی در اذهان و رفتارهای اقتصادی دارد و بر روی اقتصاد و رفتارهای اقتصادی، برخلاف انتظار عموم شایعات، روایات و قصه پردازی های مردم و عوام، اثرگذار است و همچنین بر روی روایت ها و شایعات در مقابل اقتصاد، اثر می گذارد؛ از این رو به عنوان یک رابطه دوسویه به شمار می رود.

یکی از ویژگی های کتاب اقتصاد روایی اینست که بر روی اقتصاد کلان و زیرمجموعه های آن تمرکز ندارد؛ بلکه ازنظر متخصصان و غول های اقتصادی، بر روی عوامل جزئی و یا بی اهمیت ، تأکید بیشتری دارد. در واقع تأکید این کتاب بر اینست که عاملی غیرواقعی و بی اهمیت بر روی تمام عوامل اقتصادی یک کشور، یک منطقه و یا حتی کل جهان، اثر مستقیمی دارد. پخش شدن شایعات و تأثیر آن بر اقتصاد از نظر نویسنده به یک ویروس جهش یافته تشبیه شده که دربرگیرنده ی تمامی جهان، مانند یک اپیدمی می باشد. این کتاب با ریشه یابی این عوامل به شرح راه حل های آنها می پردازد.

زندگینامه رابرت شیلر,رابرت شیلر اقتصاددان آمریکایی,فعالیت های رابرت شیلرکتاب اقتصاد روایی، کتابی ساده و روان، نوشته ی رابرت شیلر میباشد

رابرت شیلر، برنده جایزه نوبل اقتصاد

از برندگان جایزه نوبل اقتصاد در سال ۲۰۱۳ می توان به رابرت شیلر و دو اقتصاددان آمریکایی دیگر به نام های لارس پیتر هانسن و یوجین فاما اشاره کرد. جایزه ی حدوداً هشت میلیون کرونی آکادمی علوم سلطنتی سوئد بطور مشترک در بین رابرت شیلر، لارس پیتر هانسن و یوجین فاما تقسیم شد.

این سه اقتصاددان، طبق اعلام هیئت داوری جایزه نوبل اقتصاد توانستند بخاطر کار مجدانه بر روی روندهای نقطه ای در بازارها، این جایزه را به خود اختصاص دهند. این سه نفر براساس بیانات آکادمی سلطنتی علوم سوئد،« پایه کار خود را بر روی درک کنونی از ارزش دارایی ها گذاشتند. این کار متکی بر بخش نوسانات در ریسک و نگرش ریسکی، تعصبات رفتاری و اصطکاک بازار است.» درواقع جایزه نوبل اقتصاد به رابرت شیلر، لارس پیتر هانسن و یوجین فاما به خاطر سهام و اوراق قرضه، کار بر روی ارزش دارایی ها و ادامه تأثير بحران بازارهای سرمایه بر اقتصاد جهانی در اواخر دهه گذشته اعطا شد.

رابرت شیلر پس از دریافت این جایزه، به سخنرانی کوتاهی پرداخت که به شرح زیر میباشد :

سرمایه، بعنوان پیکره ای از دانش در نظر گرفته شده که برای جامعه مفید است. درواقع بحرانی که در اقتصاد جهان بوجود آمده، به خاطر اشتباهات و عیوب سیستم های مالی ما میباشد که در حال حاضر در تلاش هستیم تا آن ها را اصلاح کنیم. سرمایه، تمدن های مدرن را پیش می برد و من بجای خدمت به جامعه بشریت، قصد دارم که نظاره گر گسترش سرمایه داری باشم.

رابرت شیلر اقتصاددان آمریکایی,فعالیت های رابرت شیلر,عکس های رابرت شیلررابرت شیلر در سال ۲۰۱۳ برنده ی جایزه نوبل اقتصاد شد

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 9
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش