
به گزارش تجارت نیوز، قیمت خودرو امروز ۲۵ آذر ۱۴۰۳ در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو بیش از هر زمان دیگری تحتتاثیر متغیرهای کلان اقتصادی و فضای روانی ناشی از نوسانات ارزی قرار گرفته است. نوسانات شدید نرخ ارز، نااطمینانی نسبت به آینده سیاستهای اقتصادی و ادامه فشارهای تورمی موجب شده است قیمت خودروها بدون پشتوانه معاملاتی افزایش یابد و نقش مصرفی خودرو کمرنگ شود.
قیمت خودروهای داخلی
شاهین اتوماتیک G نسبت به روز گذشته ۷۵ میلیون تومان گران شد تا با نرخ یک میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان معامله شود. از طرف دیگر، کوییک GXR رشد بهای ۲۷ میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ ۸۲۵ میلیون تومان خرید و فروش شود.
راناپلاس TU5P نسبت به روز گذشته ۷۵ میلیون تومان گران شد تا با بهای یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در بنگاههای معاملاتی عرضه شود. از سوی دیگر، دنا پلاس اتوماتیک افزایش بهای ۵۳ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و با نرخ یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان به معاملات امروز رسید.

قیمت خودروهای مونتاژی
کیامسی T9 در صدر فهرست تغییرات قیمتی خودروهای مونتاژی قرار گرفت. بر همین اساس، این پیکاپ مونتاژی ۹۵ میلیون تومان گران شد و روی شاخص چهار میلیارد و ۴۰ میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، بک X3 رشد ۳۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و روی قله یک میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان ایستاد.
میان محصولات مونتاژی خودروسازان داخلی، هایما ۸S نسبت به روز گذشته ۹۰ میلیون تومان گران شد و با نرخ سه میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان به بازار آزاد رسید. از طرف دیگر، چانگان CS35 رشد بهای ۵۴ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و به نرخ معاملاتی ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان رسید.
لاماری ایما نسبت به روز معاملاتی گذشته ۹۰ میلیون تومان گران شد تا با نرخ سه میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان در پلتفرمهای آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود. از سوی دیگر، لوکانو L7 افزایش بهای ۹۰ میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ سه میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

- 11
- 1











































