دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴
۱۲:۴۹ - ۲۵ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۶۶۵۴
کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی؛

قاچاق دام در روز روشن؛ گوشت در سفره کارگر جایی ندارد

گوشت,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,کشت و دام و صنعت
در روز روشن گاو و گوسفند به آن بزرگی در سطح گسترده قاچاق می‌شود و کسی جلویش را نمی‌گیرد و قیمت گوشت به کیلویی ۷۰ هزار تومان می‌رسد که کارگر توان خرید ندارد،‌ گوشت‌های وارداتی برای تنظیم بازار هم به دست مصرف کننده واقعی نمی‌رسد و سر از رستوران‌ها در می‌آورد.

به گزارش فارس، قیمت گوشت گوسفندی در بازار به ۷۰ هزار تومان رسیده و واردات گوشت برای کنترل قیمت نیز راه به جایی نبرده است. قیمت‌گذاری در اتحادیه‌های استانی هم وجود ندارد بالاخره نظارت بر این بازار تعطیل شده و دیگر کارگر با حقوق یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان توان خرید گوشت ندارد. 

 

علی‌اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت وگو با خبرنگار فارس قاچاق دام را عامل اصلی بالا رفتن  قیمت گوشت می‌داند البته وی معتقد است پس از بالا رفتن ارزش دلار قاچاق دام افزایش یافت و قیمت دام زنده در داخل بالا رفت که هر دو باعث شد قیمت گوشت در مغازه‌ها بیشتر شود. 

 

معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی هم پیش از این در گفت‌وگو با فارس به قاچاق دام از کشور تأکید کرده بود.

 

علی‌اصغر ملکی ادامه داد: پس از افزایش چند برابری ارزش دلار قاچاق دام به کشورهای اطراف از جمله عراق، ترکیه، کویت، قطر، عمان و امارات افزایش یافت و فروش به دینار هم در کویت انجام می‌شود که سود خوبی حتی بهتر از دلار دارد. 

 

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی همچنین گفت: از سوی دیگر بالا رفتن ارزش دلار باعث شد خوراک دام که بخش زیادی از آن وارداتی است نیز گران‌تر باشد بنابراین قیمت تمام شده تولیدکنندگان داخل هم بالا رفت به طوری که هم اکنون دام زنده در استان‌ها به کیلویی ۳۰ هزار تومان رسیده است و آنها می‌گویند خوراک و علوفه‌ای که برای دام استفاده می‌کنند بسیار گران شده است. 

 

ملکی همچنین اضافه کرد: تولید در داخل کشور هم کم شده بنابراین میزان عرضه دام در میادین به شدت کاهش یافته است و همه اینها روی بالا رفتن قیمت گوشت در بازار تأثیر گذاشته است. 

 

وی در پاسخ به اینکه آیا این موضوع را به مقامات بالاتر انعکاس داده‌اید و راهکار خواسته‌اید، گفت: بله همه موارد را مطرح کرده‌ایم اما تاکنون اقدام عملی برای کنترل قیمت صورت نگرفته است. 

 

از ملکی سؤال شد که آیا نظارتی بر این بازار نیست و آیا اتحادیه‌های استانی بر قیمت‌گذاری‌های گوشت دخالتی ندارند، گفت: زمانی که قیمت دام زنده افزایش یافته نمی‌توان قصاب یا مغازه‌دار را اجبار کرد که حتما ارزانتر بفروشند بالاخره این مشکل را باید از سرچشمه حل کرد یعنی با تهیه خوراک و نهاده ارزان قیمت تمام شده تولید  دام را کاهش داد تا گوشت در بازار ارزانتر شود.

 

*گوشت وارداتی به دست مصرف کنندگان واقعی نمی‌رسد 

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در پاسخ به اینکه واردات از چه کشورهایی انجام می‌شود و چرا تأثیرگذار نیست، گفت: در حال حاضر واردات گوشت از کشورهای استرالیا و آسیای میانه صورت می‌گیرد اما توزیع این گوشت‌ها به نحو صحیح انجام نمی‌شود یعنی اینکه این گوشت‌ها به دست مصرف‌کنندگان واقعی نمی‌رسد و اکثراً به رستوران‌ها می‌رود. 

 

وی گفت: در صورتی که واردات بیشتر شود و توزیع آن به نحوی کنترل شود که به دست مصرف‌کنندگان واقعی برسد و همچنین قاچاق دام کنترل شود قیمت در بازار متعادل خواهد شد.

 

  • 17
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش