
رویترز اعلامکرد نفتکش فارست با پرچم ایران که در خاورمیانه بارگیری شده حدود ساعت ۸:۰۵ صبح به وقت محلی (۱۲:۰۵ به وقت گرینویچ) وارد آب های ونزوئلا شد.
به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، اطلاعات ردیابی نفتکش های رفینیتیو آیکن نشان می دهد نخستین نفتکش از سه نفتکش ایرانی حاوی سوخت به مقصد ونزوئلا، وارد آب های این کشور آمریکای جنوبی شده است.
نفتکش فارست با پرچم ایران که در خاورمیانه بارگیری شده حدود ساعت ۸:۰۵ صبح به وقت محلی (۱۲:۰۵ به وقت گرینویچ) بدون مزاحمت وارد آب های ونزوئلا شد.
دو نفتکش دیگر ایران با نامهای فاکسون و فورچون با همین مقصد از اقیانوس اطلس عبور می کنند و احتمالاً در اوایل اکتبر به ونزوئلا می رسند.
انتظار میرود این ۳ نفتکش روی هم رفته حدود ۸۲۰ هزار بشکه بنزین و سایر سوختهای موتوری را به ونزوئلا برسانند. صف رانندگان در پمپ بنزین های ونزوئلا طی هفته های اخیر بخاطر نبود تولید داخلی طولانیتر شده است.

این دو کشور عضو اوپک در امسال میلادی روابط خود را با تبادل نفت خام، سوخت، غذا و تجهیزات پالایشگاهی و سایر محصولات صنعتی افزایش داده اند.
انتظار میرود یک نفتکش بسیار بزرگ ایرانی در این هفته بندر خوزه ونزوئلا را ترک کرده و ۱.۹ میلیون بشکه نفت سنگین این کشور را به شرکت ملی نفت ایران برساند.
- 17
- 7