جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۶:۰۲ - ۰۲ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۰۵۴۷
دانشگاه

قائم مقام وزیر علوم: رؤسای دانشگاه‌ها نباید به جناح‌های سیاسی وابسته باشند

عبدالرضا باقری,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه وزارت علوم به جد از حقوق دانشجویان دفاع می‌کند، افزود: با وجود اینکه تعداد کمی از دانشجویان بیرون دانشگاه دستگیر شدند اما وزیر علوم به جد پیگیر است تا احکام آنها تقلیل یابد.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا باقری شامگاه گذشته در آئین تودیع و معارفه رئیس دانشگاه ملایر، با بیان اینکه این امر در دانشگاه ملایر رقم خورد، افزود: سیاست‌های اعتدال و تدبیر دکتر روحانی علاوه بر وزارت علوم، باید در تمامی دانشگاه‌ها نیز دنبال شود.

وی با بیان اینکه وزیر علوم به عهد و پیمانی که با رئیس جمهوری و نمایندگان مجلس بسته، پایبند است و همان سیاست‌های دکتر روحانی را پیش می‌برد، اظهار کرد: طی یک سال گذشته پیامد اتخاذ این سیاست، ایجاد فضای علمی در دانشگاه‌ها و فضای نقد و گفتگو بوده است.

رؤسای دانشگاه‌ها نباید به جناح‌های سیاسی وابسته باشند

رئیس مرکز هیئت‌های امنا و ممیزه مرکزی وزارت علوم با بیان اینکه همواره تلاش شده تا رؤسای دانشگاه‌ها از بین برجسته‌ترین افراد جامعه علمی انتخاب شوند، عنوان کرد: محیط دانشگاه، فضای قواسالاری و جنجال نیست بلکه محیط نقد، اظهارنظر و گفتگو است.

وی با تأکید بر اینکه تلاش بر این است تا افرادی را برای مدیریت دانشگاه‌ها انتخاب کنیم که مستقل بوده و وابسته به جناح‌های سیاسی نباشند، ادامه داد: هرگز نباید در مورد مدیریت جدید دانشگاه پیش‌داوری و قضاوت کرد بلکه باید اجازه داد تا در عمل کار صورت گیرد و سیاست‌های دولت اجرایی شود.

باقری با بیان اینکه منتقدان باید در کنار دولت باشند، گفت: نباید در سایه القائات نادرست قرار گرفت بلکه باید اجازه دهیم افکار و ایده‌های نو، بروز کنند و همه نظرها شنیده شود به طوریکه تحقق این امر امروز مورد نیاز جامعه دانشگاهی کشور است چرا که دانشگاه‌ها باید در مسیر درست، حرکت علمی و رو به رشد داشته باشند.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی دانشگاهیان باید همانند دوران دفاع مقدس به کمک بخش‌های تولید، صنعت و خدمات بیایند و کاستی‌های موجود را مرتفع سازند.

وی با تأکید بر اینکه محیط‌های علمی و دانشگاه‌های ما نیازمند فضایی آرام و بانشاط است تا بتوانیم سیاست‌های وزارت علوم را در دانشگاه‌ها پیش ببریم، به رشد و توسعه علمی ایران طی سال‌های اخیر اشاره کرد.

محیط‌های دانشگاه‌ها به سمت اشتغالزایی پیش رود

قائم مقام وزیر علوم بیان کرد: محیط دانشگاه‌ها باید به سمت اشتغالزایی و تربیت فارغ‌التحصیلانی پیش برود که از مهارت‌های کافی برخوردار باشند و این امر یکی از اولویت‌های اصلی ما در سالتحصیلی جدید است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در سایه وحدت و همدلی می‌توانیم مشکلات موجود، توطئه‌های دشمنان و تحریم‌ها را از بین ببریم، گفت: انتقادهای منصفانه به طور قطع می‌تواند سازنده و راهگشا باشد.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌هایی که دارای بیشترین نیروی متخصص و کارشناس هستند، باید برای برون‌رفت از شرایط سخت کنونی کشور تلاش کنند، اظهار کرد: دانشجویان منتقد سرپرست جدید دانشگاه ملایر باید شرایط موجود را درک کنند، در کنار مدیریت دانشگاه باشند و برای توسعه و رشد دانشگاه همکاری و مساعدت کنند.

باقری در ادامه با اشاره به اینکه سرپرست جدید دانشگاه ملایر دارای مدارک علمی بالا، چهره‌ای شناخته شده و بومی منطقه، فردی متخصص، متعهد و ملزم به اجرای سیاست‌های دولت است، اظهار کرد: از او انتظار داریم نظرها و انتقادهای دانشجویان را مورد توجه قرار دهد و از توان و ظرفیت آنان در پیشبرد و توسعه دانشگاه استفاده کند.

وی تصریح کرد: مدیریت دانشگاه یکی از حساس‌ترین و تأثیرگذارترین مشاغل است بنابراین افرادی که در این مسند هستند باید از هرگونه نقد استقبال کنند و نباید در اتاق‌های شیشه‌ای به دور از دسترس مردم تصمیم بگیرند.

باقری با تأکید بر اینکه مدیر دانشگاه ملایر باید این مرکز آموزش عالی را در مسیر توسعه علم و فناوری پیش برد و درک درستی از شرایط جوانان داشته باشد، از تلاش‌های دکتر «محمد ملکی»، رئیس سابق دانشگاه ملایر تقدیر کرد و یادآور شد: او در آموزش عالی منشأ خدمات زیادی بود و باید همچنان از تجربه‌ها و نظراتش استفاده شود.

ایجاد بستر مناسب برای شکوفایی استعدادهای دانشجویان در دانشگاه ملایر

سرپرست جدید دانشگاه ملایر نیز تقارن شروع سالتحصیلی با هفته شکوهمند دفاع مقدس را تقارن نیکویی دانست و گفت: این تقارن فضای دانشگاه را به یاد و خاطره شهیدان، متبرک ساخته و امید است سرآغازی بر یک حرکت پرشتاب علمی و شکوفایی کشور باشد.

دکتر خسرو سایوند افزود: امیدواریم سالی که آن را سال «حمایت از کالای ایرانی» نامیده‌اند، بتوانیم با پیروی از منویات مقام معظم رهبری و با توجه ویژه به فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی، در تولید محصولات ایرانی و ارتقاء کیفیت کالاها نقش موثری داشته باشیم.

وی اظهار کرد: دانشگاه ملایر به عنوان یک دانشگاه جوان و در حال توسعه، تمام اهتمام خود را برای ارتقاء سطح کیفی آموزش و پژوهش و ایجاد بستری مناسب در جهت تقویت انگیزه‌های تحصیلی و رشد و شکوفایی استعدادهای دانشجویان پرتلاش این مرز و بوم به کار می‌گیرد.

سایوند ادامه داد: اتمام پروژه‌های عمرانی نظیر ساختمان پژوهشکده انگور و کشمش، کتابخانه مرکزی دانشگاه، آمفی تئاتر مرکزی و ساختمان دانشکده فنی و مهندسی از دیگر برنامه‌های دانشگاه است که با جدیت در حال پیگیری است.

وی گفت: مجموع این اقدامات به همراه داشتن اعضای هیئت علمی و کارمندان متعهد و متخصص و همت و حمیت دانشجویان پرتلاش، سبب استمرار موفقیت‌های ارزشمند دانشگاه می‌شود.

سرپرست دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش ضمن محکوم کردن حادثه کور تروریستی اهواز، خاطرنشان کرد: دانشگاهیان دانشگاه ملایر شهادت مظلومانه و ناجوانمردانه تعدادی از هموطنان و جمعی از فرزندان غیور و دلاور کشور را خدمت خانواده و همرزمان آنان در نیروهای مسلح و ملت شهیدپرور ایران اسلامی تسلیت عرض می‌کند و انتظار داریم مسببان این حادثه سریع‌تر بسزای عمل خود برسند.

  • 16
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش