
به گزارش ورزش سه، کاکا آخرین فوتبالیستی بود که پیش از رونالدو و مسی در سال ۲۰۰۷ موفق به فتح توپ طلا شده بود و حالا این ستاره خوش سیمای برزیلی دیگر در مستطیل سبز حضور نخواهد داشت.

کاکا در صفحه رسمی خود نوشت: "پدر، دوران فوتبالی من خیلی بیش از حد تصورم بود و حالا من آماده سفر بعدی خود هستم. به نام عیسی مسیح؛ آمین."
کاکا در سال ۲۰۰۳ راهی میلان شد و در این تیم دوران پرافتخاری را سپری کرده و فاتح لیگ قهرمانان نیز شد اما انتقال او به رئال مادرید در سال ۲۰۰۹ آغاز دوران افت کاکا بود و بعد از آن، کاکا در تیم هایی مانند میلان و اورلاندو نیز به میدان رفت تا در نهایت امروز خبر خداحافظی او به صورت رسمی منتشر شود.
- 10
- 2







![پاکستان: عراقچی گفت پس از مشورت با [تهران]، انشاءالله به زودی پاسخ مثبت خواهند داد شهباز شریف,نخستوزیر پاکستان](https://media.sarpoosh.com/images/0412/medium_04-12-admin1-175.jpg)




































