دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۵۲ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۰۸۴۷
سایر ورزشها

روز یازدهم بازی‌های آسیایی هانگژو

روز بدون طلا برای کشتی فرنگی؛ کسب دو نقره و یک برنز/ قطعی شدن مدال برنز کبدی مردان و بانوان

روز یازدهم بازی‌های آسیایی هانگژو,بازی های آسیایی
یازدهمین روز از بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو با ثبت دو نقره و یک برنز دیگر در کارنامه کاروان ایران و قطعی شدن برنز کبدی مردان و زنان همراه بود.

به گزارش تسنیم، روز یازدهم مسابقات امروز چهارشنبه دوازدهم مهرماه برگزار شد و نمایندگان کشورمان به مصاف رقبای خود رفتند.

کاروان ایران در روز یازدهم موفق به کسب ۲ نقره و یک برنز شد. امین کاویانی‌نژاد و ناصر علیزاده در کشتی فرنگی به مدال نقره رسیدند و دانیال سهرابی نیز به مدال برنز بسنده کرد.

تیم‌های کبدی مردان و زنان ایران با برتری مقابل حریفان خود به عنوان صدرنشین راهی دور نیمه‌نهایی شدند و مدال برنز خود را مسجل کردند.

تیم واترپلو با وجود شکست مقابل چین به عنوان تیم دوم راهی دور بعدی مسابقات شد و تیم میکس ریکرو کشورمان که برای نخستین بار راهی نیمه‌نهایی مسابقات تیراندازی با کمان شده بود، با شکست مقابل اندونزی در دیدار رده‌بندی در رده چهارم ایستاد.

نتایج کامل ورزشکاران ایران در روز یازدهم مسابقات به شرح زیر است:

کشتی فرنگی:

* میثم دلخانی ملی‌پوش وزن ۶۰ کیلوگرم ایران در مرحله یک‌هشتم نهایی مقابل «جیانندر» از هند با نتیجه ۷ بر یک پیروز شد. او در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف «آیدوس سلطان‌گالی» از قزاقستان رفت و ۴ بر ۲ شکست خورد. با شکست کشتی‌گیر قزاق، دلخانی نیز حذف شد.

* امین کاویانی‌نژاد در دور نخست مسابقات وزن ۷۷ کیلوگرم مقابل «هیون وو کیم» از کره جنوبی، دارنده مدال طلای المپیک ۲۰۱۲ لندن و برنز المپیک ۲۰۱۶ ریو قرار گرفت و با پیروزی ۹ بر ۳ راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. او در دیدار دوم خود به مصاف «دلشاد اومون‌گلدیف» از ازبکستان رفت و ۵ بر ۳ پیروز شد و به نیمه نهایی رفت. او برای صعود به فینال مقابل «روی لیو» از چین قرار گرفت یک بر یک به پیروزی رسید و فینالیست شد.

کاویانی‌نژاد در فینال با «آکژول مخمودوف» از قرقیزستان، دارنده مدال نقره المپیک ۲۰۲۰ توکیو و قهرمان جهان در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدار کرد و در شرایطی که در وقت اول نیز از حریف نامدار خود پیش بود، اما در وقت دوم یک امتیاز به مخمودوف داد و با نتیجه یک بر یک شکست خورد تا به مدال نقره و کسب عنوان نایب قهرمانی بسنده کند.

* ناصر علیزاده در مرحله یک‌هشتم وزن ۸۷ کیلوگرم و در جدال با «آتابک عزیز بکوف» از قرقیزستان با نتیجه ۷ بر یک پیروز شد و به مرحله دوم صعود کرد. علیزاده در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف «عظیم آنامامدوف» از ترکمنستان رفت و با برتری ۷ بر یک راهی نیمه نهایی شد.

علیزاده ۲۴ ساله در فینال به مصاف «جالگاسبای بردیمورتوف» از ازبکستان، نایب قهرمان جهان در سال ۲۰۲۲ رفت و مقابل حریف ۲۶ ساله خود با نتیجه ۷ بر ۴ شکست خورد و ضمن کسب مدال نقره و عنوان نایب قهرمانی، از دستیابی به مدال طلا باز ماند.

* دانیال سهرابی در مرحله یک‌هشتم نهایی وزن ۶۷  کیلوگرم به مصاف «یونگ جین رو» از کره شمالی رفت و ۵ بر ۲ به برتری رسید و گام به مرحله یک‌چهارم نهایی گذاشت. او در مرحله بعدی مقابل «هان سو ریو» قهرمان بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ و دارنده طلای جهان در ۲۰۱۳ و ۲۰۱۷ از کشور کره جنوبی قرار گرفت و ۹ بر صفر پیروز شد. سهرابی در نیمه نهایی با «میرژان شرماخانبت» از قزاقستان رقابت کرد و در حالی که ۹ بر ۶ پیش بود، اما ضربه فنی شد و به دیدار رده‌بندی راه یافت.

سهرابی در دیدار رده‌بندی به مصاف «لِی لی» از چین رفت و موفق با برتری ۳ بر ۲ مقابل نماینده کشور میزبان، به مقام سومی برسد و صاحب مدال برنز شود.

واترپلو:

تیم ملی واترپلو کشورمان در آخرین بازی مرحله گروهی با نتیجه ۱۵ بر ۷ مقابل چین شکست خورد و در رده دوم گروه خود ایستاد و راهی دور بعدی مسابقات شد.

سنگنوردی:

* تیم ملی ایران با ترکیب رضا علیپور، میلاد علیپور و مهدی علیپور، در مرحله مقدماتی با ثبت زمان ۱۷.۷۴۳ ثانیه، به عنوان تیم سوم پس از اندونزی و چین راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد.

تیم ایران در مرحله یک‌چهارم نهایی با سنگاپور رقابت کرد و به دلیل خطای یکی از ملی‌پوشان کشورمان و عدم ثبت زمان، در این رقابت باخت و از گردونه مسابقات کنار رفت.

شطرنج:

تیم ملی شطرنج ایران در دور ششم بخش استاندارد، مقابل تیم ویتنام قرار گرفت و به تساوی ۲ بر ۲ رسید. در این رقابت پرهام مقصودلو پیروز شد، محمدامین طباطبایی و بردیا دانشور مساوی کردند و پویا ایدنی باخت. تیم ایران در فاصله سه دور مانده به پایان مسابقات، از شانس بالایی برای ایستادن روی سکو و حتی کسب مدال طلا برخوردار است.

وزنه‌برداری:

*حسین سلطانی ملی‌پوش دسته ۸۱ کیلوگرم ایران بعد از ظهر امروز به روی تخته رفت و با حریفانی از قزاقستان (۲ نفر)، ازبکستان، چین تایپه، تایلند (۲ نفر)، عمان و کره شمالی رقابت کرد. او کار خود در حرکت یک‌ضرب را با مهار وزنه ۱۴۷ کیلوگرمی آغاز کرد، اما در تلاش دوم موفق به مهار وزنه ۱۵۲ کیلوگرمی نشد. سلطانی در تلاش سوم مقابل وزنه ۱۵۴ کیلوگرمی موفق ظاهر شد و با همین رکورد ۱۵۴ کیلوگرم به مقام پنجم در یک‌ضرب رسید. تکلیف مدال‌آوران این رشته پس از برگزاری حرکت دو ضرب و محاسبه عملکرد مجموع وزنه‌برداران مشخص خواهد شد.

روز یازدهم بازی‌های آسیایی هانگژو,بازی های آسیایی

سلطانی در حرکت دو ضرب شروع خوبی داشت و وزنه ۱۸۱ کیلوگرمی را بالای سر برد، اما در تلاش دوم موفق به مهار وزنه ۱۹۱ کیلوگرمی نشد. ملی‌پوش وزنه‌برداری ایران در تلاش سوم وزنه ۱۹۵ کیلوگرمی را انتخاب کرد تا شاید شانس کسب مدال را داشته باشد، اما در مهار آن ناموفق بود و با رکورد ۱۸۱ کیلوگرم در دو ضرب به کار خود پایان داد.

سلطانی در مجموع نیز با ۳۳۵ کیلوگرم در رده پنجم ایستاد و از کسب مدال باز ماند. در این رقابت کره شمالی، ازبکستان و قزاقستان به مدال‌های طلا، نقره و برنز دست یافتند.

بسکتبال:

تیم ملی بسکتبال ایران، امروز چهارشنبه برای تصاحب یکی از جایگاه‌های پنجم تا هشتمی بازی‌های آسیایی هانگژو به مصاف کره جنوبی رفت و با نتیجه ۸۹ بر ۸۲ به پیروزی رسید.

تیراندازی با کمان:

تیم میکس ریکرو کشورمان با ترکیب رضا شبانی و مبینا فلاح در یک چهارم نهایی به مصاف تیم چین رفت و با نتیجه ۶ بر صفر به پیروزی رسید و راهی نیمه‌نهایی شد. کمانداران کشورمان با کسب این پیروزی برای نخستین بار در ادوار حضور تیروکمان در بازی های آسیایی در بخش میکس ریکرو به جمع چهار تیم پایانی صعود کردند.

تیم میکس کشورمان در نیمه‌نهایی به مصاف تیم ژاپن رفت و با نتیجه ۶ بر صفر شکست خورد و به دیدار رده بندی راه یافت. تیم ایران برای کسب مدال برنز به مصاف تیم اندونزی می‌رود.

تیم میکس کشورمان در رده‌بندی به مصاف تیم اندونزی رفت و با نتیجه ۶ بر ۲ شکست خورد و به مدال چهارمی رسید.

سوارکاری:

روز نخست این رقابت‌ها به برگزاری مسابقات تیمی اختصاص داشت، بدین ترتیب که سوارکاران هر کشور به صورت جداگانه و طی دو راند رقابت خود در پرش با اسب را برگزار کردند.

٥٤ سوارکار از ۱۲ کشور برگزارکننده این بخش از مسابقات بودند. امید غریبی، مسعود مکاری‌نژاد و نغمه خانجانی سوارکاران ایران بودند که در این رقابت شرکت داشتند. در پایان دو‌ راند عربستان، قطر و امارات رده‌های اول تا سوم این بخش را به خود اختصاص دادند و ایران یازدهم شد. همچنین بر اساس امتیازات هر یک از سوارکاران، مسعود مکاری‌نژاد و نغمه خانجانی به مرحله نهایی انفرادی راه پیدا کردند.

شنا:

*سید محمد مقدسی نماینده شیرجه ایران در مرحله مقدماتی سکو با کسب مجموع ۲۵۰.۸۰ امتیاز در جایگاه دهم ایستاد و جواز حضور در فینال این رشته را کسب کرد. در این رشته ۱۳ شیرجه رو از ۱۰ کشور حضور داشتند که در پایان مرحله مقدماتی این ماده به ترتیب یامینگ و یانگ هاو از چین با امتیازهای ۵۱۰.۷۵ و ۴۹۵.۵۰ اول و دوم شدند و ریکاتو ژاپنی با امتیاز ۴۳۸.۲۰ در رتبه سوم قرار گرفت.

مقدسی در فینال و پس از ۶ بار پرش از تخته ۱۰ متری، امتیاز ۲۸۰.۹۰ را ثبت کرد و در بین ۱۲ شیرجه‌روی این مرحله به مقام دهم رسید. در این رقابت دو نماینده از چین به مدال‌های طلا و نقره رسیدند و نماینده ژاپن برنز گرفت.

کبدی:

* تیم ملی کبدی مردان ایران در سومین بازی خود در دور گروهی مسابقات با نتیجه ۶۴ بر ۲۳ مقابل کره‌جنوبی به پیروزی رسید و ضمن راهیابی به نیمه‌نهایی به عنوان تیم نخست گروه خود، مدال برنزش را قطعی کرد.

* تیم ملی کبدی بانوان ایران در دومین بازی خود در بازی‌های آسیایی هانگژو به مصاف بنگلادش رفت و در یک بازی آسان و یک‌طرفه با نتیجه ۵۴ بر ۱۶ حریفش را شکست داد. تیم ایران با این برد در صدر جدول گروه B قرار گرفت و با صعود به نیمه‌نهایی برنزش را قطعی کرد.

روز یازدهم بازی‌های آسیایی هانگژو,بازی های آسیایی

رده بندی مدالی روز یازدهم بازی‌های آسیایی هانگژو/ ایران در جایگاه یازدهم

در یازدهمین روز از بازی‌های آسیایی هانگژو کاروان ورزشی ایران ۲ مدال نقره و یک برنز کسب کردند و در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌های بازی‌ها قرار گرفت. 

کاروان چین با کسب ۱۷۱ مدال طلا، ۹۴ نقره، ۵۱ برنز و مجموعاً ۳۱۶ مدال همچنان صدرنشین بلامنازع جدول مدالی هانگژو است.

روز یازدهم بازی‌های آسیایی هانگژو,بازی های آسیایی

  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱۰ اردیبهشت
    لیگ برتر هندبال
    مس کرمان - زغال سنگ طبس
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    سپاهان - پلیمر خرم آباد
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    آلومینیوم اراک - پیکان سبزوار
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    شهید شاملی کازرون - فراز بام دهدشت
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    ذوب آهن - طبیعت
    ۱۶:۰۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید اندونزی - امید ازبکستان
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر هندبال
    سپاهان نوین - گیتی پسند
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر روسیه
    روستوف - اورنبورگ
    ۲۰:۱۵
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید ژاپن - امید عراق
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    بارسلونا - والنسیا
    ۲۲:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    پرستون - لسترسیتی
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۱۱ اردیبهشت
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    میامی هیت - بوستون سلتیکس
    ۰۳:۰۰
  • بسکتبال
    بوستون سلتیکس - میامی هیت
    ۰۳:۱۰
  • بسکتبال NB
    نیو اورلینز پلیکانز - اوکلاهاما سیتی تاندر
    ۰۴:۱۰
  • پلی آف بسکتبال NBA
    دنور ناگتس - لس آنجلس لیکرز
    ۰۵:۴۰
  • لیگ برتر ایران
    شمس آذر قزوین - پیکان
    ۱۸:۲۰
  • فوتبال
    الوصل - اتحاد کلبا
    ۱۸:۵۰
  • جام حذفی عربستان
    الاتحاد - الهلال
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال
    المپیاکوس - بارسلونا
    ۲۲:۰۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    بایرن مونیخ - رئال مادرید
    ۲۲:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    کاونتری - ایپسویچ
    ۲۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    کلیولند کاوالیرز - اورلاندو مجیک
    ۲۳:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    میلواکی باکس - ایندیانا پیسرز
    ۲۳:۳۰
  • چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
    لیگ برتر ایران
    هوادار - صنعت نفت آبادان
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    تراکتور - استقلال
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    مس رفسنجان - گل گهرسیرجان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ برتر ایران
    ذوب آهن - نساجی مازندران
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - ملوان
    ۱۸:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    آلومینیوم اراک - فولاد
    ۱۸:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - سپاهان
    ۱۹:۳۰
  • جام حذفی عربستان
    النصر - الخلیج
    ۲۱:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    دورتموند - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش