پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۱:۵۵ - ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۴۵۵۳
بازنشستگان و مستمری بگیران

یک فعال صنفی بازنشستگان تهرانی:

مستمری بازنشستگان کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد

بازنشستگان,اخبار کار,اشتغال و تعاون,بازنشستگان و مستمری بگیران
مجید سبزعلیان با انتقاد از افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها گفت: حقوق بازنشستگان از تورم عقب است و این گروه نمی‌توانند با حقوق خود، یک زندگی حداقلی را سروسامان دهند.

مجید سبزعلیان (عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تهران) افزایش حقوق را متناسب با واقعیت‌های جامعه ندانست و به ایلنا گفت: همواره حقوق بازنشستگان از تورم عقب بوده و همین امر باعث شده تا زندگی بازنشستگان مشکل داشته باشد.

 

وی  نشریه "یاس‌های سپید" را تریبونی برای انعکاس مشکلات بازنشستگان و رساندن صدای آنان به گوش مسئولان دانست و گفت: به دلیل آنکه مدتهاست خواستار تعیین وقت ملاقات با مسوولان هستیم و متاسفانه بارها با درخواست ملاقات ما موافقت نشده، انتظار داریم نشریه کانون تهران را مطالعه کنند تا حداقل از خواسته‌های برحق کارگران و بازنشستگان آگاه شوند.

 

سبزعلیان؛ بزرگترین و اصلی‌ترین مشکل بازنشستگان را حقوق‌های ناچیز توصیف کرد و گفت: بیش از ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند یعنی حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان دریافتی دارند و این در حالی است که تورم کشور در سال گذشته بیش از ۱۰۰ درصد رشد داشت اما افزایش دستمزد به ۴۰ درصد هم نرسید.

 

سبزعلیان با تاکید بر اینکه افزایش برخی مزایای جانبی در اختیار مدیریت سازمان تامین اجتماعی است، گفت: انتظار داریم وقتی هیات دولت افزایش مناسبی انجام نمی‌دهد، مدیران سازمان تامین اجتماعی برای جلوگیری از شرمندگی بازنشستگان، افزایش مناسبی را در بحث مزایای جانبی بازنشستگان داشته باشند.

 

وی از شریعتمداری (وزیر کار) خواست تا مدیران تامین اجتماعی را ترغیب کند نسبت به افزایش مزایای جانبی بازنشستگان بهتر عمل کند.

 

وی تلاش‌های اعضای شورای عالی کار به ویژه نمایندگان کارگری برای افزایش دستمزد را قابل تقدیر دانست و گفت: با این حال هنوز بین حقوق بازنشستگان تا واقعیت‌های جامعه فاصله معناداری وجود دارد.

 

سبزعلیان با ابراز تاسف از اینکه آنچه مراکز اعلام آمار در خصوص میزان تورم اعلام می‌کنند، با واقعیت‌های جامعه همخوانی ندارد، گفت: قیمت مرغ در ایام نوروز تا کیلویی ۲۰ هزار تومان نیز بالا رفت و قیمت گوشت هم به ۱۴۰ هزار تومان رسید درحالی که قیمت مرغ سال گذشته ۵ هزار تومان بود و قیمت گوشت نیز ۶۰ هزار تومان بود و بقیه کالاها نیز دست‌کمی نداشت.

 

وی با تاکید بر اینکه هرگز حقوق کارگران و بازنشستگان همسان با تورم افزایش نداشته است، گفت: متاسفانه مرکز آمار هرگز عدد واقعی را اعلام نمی‌کند و همین امر باعث شده تا کارگران و بازنشستگان همیشه از زندگی عقب باشند.

 

عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تهران از تبعیض بین بازنشستگان دولتی و تامین اجتماعی انتقاد کرد و گفت: اکنون هیچ بازنشسته دولتی را سراغ نداریم که کمتر از دو میلیون تومان دریافتی داشته باشند این در حالی است که حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است. 

 

سبزعلیان با اشاره به اینکه سالهاست بحث همسان‌سازی مطرح می‌شود اما خبری از این حق قانونی بازنشستگان نیست، گفت: روزی که آقای شریعتمداری در صحن علنی مجلس رای اعتماد می‌گرفت، قول داد همسان‌سازی را اجرا کند اما با وجود گذشت ماه‌ها، هنوز گامی در جهت همسان‌سازی برداشته نشده است.

 

وی از پیگیری‌هایی که بازنشستگان انجام می‌دهند خبر داد و گفت: دایم بازنشستگان به کانون مراجعه می‌کنند و می‌پرسند قول وزیر کار در مورد همسان‌سازی چه شد. بنابراین انتظار داریم اقدام مناسبی صورت بگیرد تا بتوانیم پاسخی برای بازنشستگان داشته باشیم.

 

عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تهران به تاثیرات تورم و گرانی بر درمان گفت: گرانی به ویژه در بحث خدمات درمانی باعث شده تا بیمه‌شدگان به مراکز درمانی تامین اجتماعی هجوم بیاورند.

 

وی با یادآوری اینکه قرار بود بازنشستگانی که بالای ۶۰ سال سن دارند بدون نوبت بتوانند از خدمات درمانی استفاده کنند، گفت: متاسفانه هنوز این نگاه به سالمندان وجود ندارد و بازنشستگان بسیاری را سراغ داریم که برای گرفتن نوبت باید در صف بایستند در حالی که واقعا توان تحمل شرایط سخت گرفتن نوبت و ایستادن در صف انتظار در درمانگاه‌های تامین اجتماعی را ندارند.

 

وی در پایان خواستار تعیین مدیرعامل تامین اجتماعی شد و گفت: اکنون آقای زدا مدیریت خوبی بر سازمان دارد اما نمی‌شود که سازمانی به وسعت و بزرگی تامین اجتماعی مدتها بدون مدیر مستقیم و با سرپرست اداره شود.

 

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش