پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۵:۵۲ - ۰۶ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۱۷۰۳
چهره ها در سینما و تلویزیون

واقعیت‌هایی درباره‌ی مرگ تراژیک و مرموز بروس لی

بروس لی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
بروس لی مردی بود که می‌توانست مانند آب جاری باشد، مانند یک جانور در جنگل جیغ بزند و چنان نانچاکو برقصاند که چشم‌ها را خیره کند. بدین ترتیب در عرض تنها چند سال، با ضربات دیوانه‌وار پا و سرعت مانند صاعقه‌اش، این رزمی کار افسانه‌ای از یک بازیگر تلویزیونی نقش مکمل به یک ستاره بلاک باستر تبدیل شد. اما در یکی از بازی‌های تلخ سرنوشت، این ستاره هنگ کنگی آن قدر زنده نماند که بزرگ‌ترین و مشهورترین نقش آفرینی خود را تماشا کند.

درست قبل از اینکه بروس لی به اوج شهرت به عنوان یک ستاره هالیوودی برسد، در جوانی و در سن تنها ۳۲ سالگی به یکباره درگذشت. طرفداران ورزش‌های رزمی و سینمارو‌ها در سراسر جهان از خبر مرگ این ستاره دوست داشتنی دلشکسته و البته حیرت زده شدند، خبری که هنوز هم باورش برای بسیاری سخت بوده و رازآلود بودن مرگ بروس لی نیز بر این باورناپذیری می‌افزاید. چگونه ممکن است کسی با این فیزیک و توانایی بدنی و ذهنی خارق‌العاده ناگهان در خواب می‌میرد؟ در ادامه می‌خواهیم از راز‌های مرگ تراژیک و مرموز اژد‌های سینما صحبت کنیم.

بروس لی از یک بازیگر نقش‌های فرعی به رییس بزرگ تبدیل می‌شود

بروس لی برای دنیای سینما ساخته شده بود. بروس کودکی خود را در هنگ کنگ گذراند و در همان دوران کودکی در کشور خود بازیگری شناخته شده بود که در بیش از ۲۰ فیلم سابقه نقش‌آفرینی داشت. وقتی که بروس به کشور محل بدنیا آمدنش، ایالات متحده، بازگشت یک مدرسه آموزش هنر‌های رزمی تاسیس کرد و به ستارگانی مانند استیو مک کوئین کونگ فو آموزش داد و در ادامه با زدن نقابی سیاه به صورت به مبارزه با جرم و جنایت در یک دنیای سریالی پرداخت. او با بازی در نقش کاتو در سریال «زنبور سبز» (The Green Hornet)، کونگ فو را به سینمای آمریکا معرفی کرد. شوربختانه این سریال پس از تنها ۲۶ اپیزود به پایان رسیده و نتوانست بروس جوان را به شهرتی که می‌بایست برساند.

او که از پیشنهاد نقش‌های کوتاه و جانبی و پاس داده شدن به کسان دیگر توسط تولید کنندگان هالیوودی خسته شده بود، بار خود را بست و به هنگ کنگ بازگشت، جایی که دریافت در آنجا مشهورترین مرد زنده کشور است. سریال «زنبور سبز» چنان در هنگ کنگ شناخته شده و پرطرفدار بود که با نام «سریال کاتو» (The Kato Show) شناخته می‌شد و بدین ترتیب بروس لی خیلی زود به چهره اول سینمای رزمی هنگ کنگ تبدیل شد.

اولین فیلم لی در نقش اصلی در فیلم «رییس بزرگ» (The Big Boss) بود که به پرفروش‌ترین فیلم تاریخ هنگ کنگ تبدیل شد. این رکورد تنها تا زمان انتشار دومین فیلم او با نام «مشت خشم» (Fist of Fury) پابرجا بود. خیلی زود، بروس فرصت تجربه کارگردانی را نیز یافت و در «راه اژدها» (Way of the Dragon) در دو سوی دوربین فعالیت کرد. با تنها سه فیلم، بروس لی به سلطان سینمای آسیا تبدیل شده و آنگاه بود که نظر هالیوود به این ستاره هنگ کنگی جلب شد، اما شوربختانه مدت زمان زیادی از زندگی بروس لی باقی نمانده بود.

بروس لی با اژد‌ها وارد می‌شود به شهرت جهانی می‌رسد

بروس لی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

بروس لی شروع به شکستن رکورد‌های فروش در سینمای آسیا کرده بود که استودیو برادران وارنر با او تماس گرفت. این بزرگ‌ترین لحظه برای بروس لی بود و خیلی زود شرایط برای ساخت فیلمی که نامش «اژد‌ها وارد می‌شود» (Enter the Dragon) بود فراهم شد. این فیلم که اولین فیلم انگلیسی زبان بروس بود، ویترینی بی‌نقص برای نمایش فلسفه، کاریزما و توانایی‌های بروس لی در از پای درآوردن آدم‌های بد بود.

در این فیلم او نقش یک مبارز شائولین را بازی می‌کرد که به قلعه‌ای در یک جزیره رفته و به یک تورنمنت هنر‌های رزمی می‌پیوندد و در ادامه ماجرا با یک قاچاقچی بزرگ مواد مخدر که این تورنمنت را ترتیب داده درگیر می‌شود. با کمک بازی خونسردانه جیم کلی و آهنگ متن فوق‌العاده لالو شیفرین، بروس لی فیلمی در مورد ورزش کونگ فو ساخت که هنوز هم یکی از بهترین فیلم‌های رزمی تاریخ سینماست.

چه کسی می‌تواند سکانس مبارزه او با گروهی از رزمی‌کاران در زیرزمین قلعه را فراموش کند یا زمانی که از میان آینه‌ها با شخصیت شرور داستان که یک چنگال روی دست خود نصب کرده مبارزه می‌کند. وقتی این فیلم در آگوست ۱۹۷۳ منتشر شد خیلی زود رکورد باکس آفیس را شکسته و پس از اکران ۲۰ میلیون دلاری در سینما‌های سراسر جهان نیز پرفروش‌ترین فیلم شد. بروس لی بالاخره به آنچه که آرزو و استحقاقش را داشت رسیده بود، اما شوربختانه خودش نبود که شهرت جهانی‌اش را ببیند.

بی‌اعتنایی بروس لی به سلامتی‌اش باعث مرگ او شد

با عضلات بیرون زده و مانند سنگش، می‌توان بروس لی را یک انسان کاملاً فیزیکال نامید. او در همه حال در تمریناتش برای تقویت قوای فیزیکی ابرقهرمانی‌اش تلاش می‌کرد. او شکست ناپذیر به نظر می‌رسید، اما علیرغم بدن عضلانی و سرعت خارق‌العاده‌اش، اژد‌های کوچک از برخی مشکلات جسمی رنج می‌برد.

در ۱۰ می ۱۹۷۳، بروس لی خسته در حال کار بر روی مراحل پس از تولید «اژد‌ها وارد می‌شود» بود. او در یک استودیو فیلمسازی در هنگ کنگ مشغول کار دوبله بود که ناگهان رو رو افتاده و شروع به لرزیدن و استفراغ کردن نمود.

لی به سرعت به بیمارستان منتقل شد و چند روز طول کشید که توانست توانایی حرف زدن دوباره را پیدا کند. بعد از بهتر شدن، لی مورد بررسی پزشکی کامل قرار گرفته، اما پزشکان در مورد علت اتفاقی که برای بروس افتاده بود به نتیجه قاطعی نرسیدند. آن‌ها می‌دانستند که او دچار ورم مغزی شده است که به دلیل تجمع مایعات در بخش‌هایی از مغز ایجاد شده و باعث تورم می‌شود، اما دلیل این تورم مغزی برای پزشکان مجهول باقی ماند. این موضوع برای بروس لی ۳۲ ساله که همیشه روی پرده شکست ناپذیر به نظر می‌رسید ویرانگر بود. متاسفانه این اتفاق خبر از اتفاق بسیار بدی می‌داد که بزودی دنیا را در بهت و حیرت فرو برد.

بروس لی قبل از مرگ وارد یک رابطه عاطفی خارج از ازدواج شده بود

بروس لی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

روی پرده، بروس لی یک گرگ تنها بود که به عشق و عاشقی پشت می‌کرد تا بتواند بر انتقام یا اجرای عدالت تمرکز داشته باشد. اما در زندگی شخصی، بروس لی یک مرد متاهل دارای فرزند بود. او با همسرش، لیندا لی کادول، زمانی که هر دو در دانشگاه واشنگتن درس می‌خواندند آشنا شد. این دو خیلی زود با هم ازدواج کرده و بروس پدر دوست داشتنی دو فرزند شد: شانون و برندون. اما این موضوع که بروس لی دارای خانواده بود بدین معنا نیست که وی بهترین شوهر دنیا بوده باشد. لی تا حدودی مردی زن پرست بوده و در سال ۱۹۷۲ با یک بازیگر ۲۵ ساله به نام بتی تینگ پی آشنا شد.

این بازیگر زن به خاطر بازی در فیلم‌های موزیکالی مانند «خفه کننده زرد» (The Yellow Muffler) و «جستجوی میلیونر» (The Millionaire Chase)، فیلم عاشقانه چینی «۱۴ آمازون» (The ۱۴ Amazons) و کمدی‌هایی مانند «آپارتمان برای خانم‌ها» (Apartment for Ladies) شناخته شده و در هتل حیات رگنسی در هنگ کنگ با بروس لی آشنا شد. این دو خیلی زود وارد رابطه شده و بروس هدایای زیادی مانند یک اتومبیل مرسدس بزن به او داده و به او قول داد که در فیلم «اژد‌ها وارد می‌شود» نیز نقشی برای او در نظر خواهد گرفت، اتفاقی که هیچگاه رخ نداد. گفته می‌شود این زن آخرین کسی بود که بروس لی را زنده دیده است.

آخرین روز بروس لی روی زمین چگونه گذشت؟

بروس لی روز ۲۰ جولای ۱۹۷۳ در تابوت مرگ جای داده شد، زمانی که تنها ۳۲ سال سن داشت. اما آخرین روز بروس لی روی زمین چگونه گذشت؟ بروس لی به شدت مشغول کار بر روی فیلم جدیدش، «بازی مرگ» (coil)، بود و روز آخر زندگی‌اش با جرج لازنبی قرار ملاقات داشته و سعی داشت این بازیگر نقش جیمز باند را برای بازی در فیلم جدید خود متقاعد نماید.

بعد از صحبت با لازنبی، او کمی حشیش با یکی از دوستانش کشیده و سپس با خودرو خود به سمت آپارتمان بتی تینگ پی براه افتاد. این دو ساعات بعد را به عشقبازی و مصرف مواد مخدر گذراندند. مدتی بعد ریموند چو، تهیه کننده فیلم‌های لی به آنجا رفته و بروس با اشتیاق شروع به تمرین برخی از سکانس‌های فیلم «بازی مرگ» کرد. این همان زمانی بود که روز خوب بروس به سمت یک پایان تراژیک تغییر مسیر داد.

بروس لی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

لی احساس گیجی کرده و پس از آن سردرد آغاز شد. تینگ پی یک قرص آکواگسیک (یک نوع قرص مُسکن برای درد‌های عضلانی و دارای خاصیت آرام بخشی) داده و پس از خوردن قرص، لی برای استراحت به اتاق خواب تینگ می‌رود. چو آپارتمان را ترک کرده و تینگ نیز اجازه می‌دهد که بروس چند ساعت در اتاق خواب او استراحت کند. وقتی که تینگ برای بیدار کردن بروس به اتاق خواب می‌رود با پیکر بیجان اژد‌ها روبرو می‌شود و به چو زنگ می‌زند. علیرغم اینکه خیلی زود پزشکان بر بالین بروس حاضر شدند، اما دیگر خیلی دیر شده بود. بروس لی، ستاره بزرگ سینما و ورزش‌های رزمی، در خواب درگذشت، حدود یک ماه قبل از اینکه «اژد‌ها وارد می‌شود» به سینما‌ها آمده و بروس لی را به یک ستاره بین‌المللی تبدیل کند.

علت مرگ بروس لی چه بود؟

بعد از کالبدشکافی جنازه بروس لی در بیمارستان ملکه الیزابت، پزشکان با این حقیقت روبرو شدند که مغز بروس لی در اثر تجمع مایعات حدود ۱۳ درصد بزرگتر شده و متورم شده است و بدین ترتیب وی به علت همان عارضه‌ای که در می ۱۹۷۳ او را در بیمارستان بستری کرده بود درگذشت. این تورم در ابتدا به حشیشی که لی مصرف کرده بود نسبت داده می‌شد، اما یک پزشک شناخته شده انگلیسی به نام دونالد تیر که در زمینه مرگ ناشی از اوردوز مواد مخدر تخصص داشت جنازه او را کالبدشکافی کرد، به این نتیجه رسید که لی به قرص آکواگسیکی که تینگ به او داده بود حساسیت شدید داشته و همین موضوع باعث تورم شدید مغزی و مرگ او شده است.

با این وجود، تینگ پی ادعا کرد این اولین باری نبوده که به بروس قرص آرام بخش آکواگسیک داده است. با این وجود روایت دکتر تیر مقبول‌ترین و منطقی‌ترین توضیحی است که برای مرگ بروس لی ارائه شده است. با این وجود بعد از مرگ مرموز و مبهم هر سلبریتی مشهوری، تئوری‌های توطئه بسیاری در مورد علت مرگ او شکل می‌گیرد که مرگ بروس نیز از این قاعده مستنثی نبود. بسیاری تینگ پی را مقصر مرگ بروس دانسته و ادعا کردند که او بروس را مسموم کرده است.

برخی دیگر ادعا می‌کردند که استادان ورزش‌های رزمی چین و هنگ کنگ از لی به خاطر آموزش اسرار رزمی آن‌ها به غربی‌ها ناخشنود بوده و تصمیم به قتل او گرفتند. برخی دیگر نیز نفرین خانوادگی را عامل مرگ بروس لی و بعد‌ها پسرش، برندون، می‌دانند.

مرگ بروس لی چه تاثیری بر روی پسرش گذاشت؟

بروس لی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

برندون لی، پسر بروس لی، اگر چه از همان کودکی از طریق پدرش با ورزش‌های رزمی آشنا شد، اما علاقه زیادی به ادامه دادن راه پدرش نداشت. برندون تنها ۸ ساله بود که پدرش درگذشت و برای مدتی از انجام هر فعالیتی مرتبط با ورزش‌های رزمی دوری گزید. برندون بسیار خشمگین و بداخلاق بوده و از سه دبیرستان اخراج شد.

برندون می‌گفت که فشار بسیاری زیادی روی او برای ادامه دادن راه پدرش وجود داشته و او قصد ورود به عرصه ورزش‌های رزمی و سینما مانند آنچه پدرش انجام داد را نداشته است. مادر او نیز می‌گوید که فرزند بروس لی بودن برای برندون بسیار سخت بوده است. اما بالاخره برندون نیز وارد دنیای بازیگری شده و وی با آموزش‌هایی که در کودکی توسط پدرش در زمینه ورزش‌های رزمی دیده بود و استفاده از اعتبار خانوادگی‌اش در اولین تجربه بازیگری خود در فیلمی با عنوان «کونگ فو: فیلم» (Kung Fu: The Movie) بازی کرد، فیلمی که در آن با دیوید کارادین همبازی شد.

با این وجود، اولین فیلم بزرگ او فیلم هنگ کنگی «میراث خشم» (Legacy of Rage) در سال ۱۹۸۶ بود و بعد‌ها در سال ۱۹۹۱ اولین فیلم آمریکایی خود را با نام «نمایش در توکیو کوچک» (Showdown in Little Tokyo) در کنار دولف لاندگرن بازی کرد. با این وجود فیلمی که او را به شهرت رساند فیلم «کلاغ» (The Crow) بود، اما شوربختانه پیش از تکمیل فیلمبرداری‌ها، برندون در اثر یک حادثه در هنگام فیلمبرداری کشته شده و مانند پدرش پیش از به شهرت رسیدن درگذشت. در یکی از سکانس‌ها قرار بود به برندون تیراندازی شود، اما به جای گلوله مشقی به اشتباه از گلوله واقعی استفاده شد که به مرگ برندون انجامید.

bartarinha.ir
  • 14
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش