چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴
۱۵:۵۲ - ۰۶ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۱۷۰۳
چهره ها در سینما و تلویزیون

واقعیت‌هایی درباره‌ی مرگ تراژیک و مرموز بروس لی

بروس لی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
بروس لی مردی بود که می‌توانست مانند آب جاری باشد، مانند یک جانور در جنگل جیغ بزند و چنان نانچاکو برقصاند که چشم‌ها را خیره کند. بدین ترتیب در عرض تنها چند سال، با ضربات دیوانه‌وار پا و سرعت مانند صاعقه‌اش، این رزمی کار افسانه‌ای از یک بازیگر تلویزیونی نقش مکمل به یک ستاره بلاک باستر تبدیل شد. اما در یکی از بازی‌های تلخ سرنوشت، این ستاره هنگ کنگی آن قدر زنده نماند که بزرگ‌ترین و مشهورترین نقش آفرینی خود را تماشا کند.

درست قبل از اینکه بروس لی به اوج شهرت به عنوان یک ستاره هالیوودی برسد، در جوانی و در سن تنها ۳۲ سالگی به یکباره درگذشت. طرفداران ورزش‌های رزمی و سینمارو‌ها در سراسر جهان از خبر مرگ این ستاره دوست داشتنی دلشکسته و البته حیرت زده شدند، خبری که هنوز هم باورش برای بسیاری سخت بوده و رازآلود بودن مرگ بروس لی نیز بر این باورناپذیری می‌افزاید. چگونه ممکن است کسی با این فیزیک و توانایی بدنی و ذهنی خارق‌العاده ناگهان در خواب می‌میرد؟ در ادامه می‌خواهیم از راز‌های مرگ تراژیک و مرموز اژد‌های سینما صحبت کنیم.

بروس لی از یک بازیگر نقش‌های فرعی به رییس بزرگ تبدیل می‌شود

بروس لی برای دنیای سینما ساخته شده بود. بروس کودکی خود را در هنگ کنگ گذراند و در همان دوران کودکی در کشور خود بازیگری شناخته شده بود که در بیش از ۲۰ فیلم سابقه نقش‌آفرینی داشت. وقتی که بروس به کشور محل بدنیا آمدنش، ایالات متحده، بازگشت یک مدرسه آموزش هنر‌های رزمی تاسیس کرد و به ستارگانی مانند استیو مک کوئین کونگ فو آموزش داد و در ادامه با زدن نقابی سیاه به صورت به مبارزه با جرم و جنایت در یک دنیای سریالی پرداخت. او با بازی در نقش کاتو در سریال «زنبور سبز» (The Green Hornet)، کونگ فو را به سینمای آمریکا معرفی کرد. شوربختانه این سریال پس از تنها ۲۶ اپیزود به پایان رسیده و نتوانست بروس جوان را به شهرتی که می‌بایست برساند.

او که از پیشنهاد نقش‌های کوتاه و جانبی و پاس داده شدن به کسان دیگر توسط تولید کنندگان هالیوودی خسته شده بود، بار خود را بست و به هنگ کنگ بازگشت، جایی که دریافت در آنجا مشهورترین مرد زنده کشور است. سریال «زنبور سبز» چنان در هنگ کنگ شناخته شده و پرطرفدار بود که با نام «سریال کاتو» (The Kato Show) شناخته می‌شد و بدین ترتیب بروس لی خیلی زود به چهره اول سینمای رزمی هنگ کنگ تبدیل شد.

اولین فیلم لی در نقش اصلی در فیلم «رییس بزرگ» (The Big Boss) بود که به پرفروش‌ترین فیلم تاریخ هنگ کنگ تبدیل شد. این رکورد تنها تا زمان انتشار دومین فیلم او با نام «مشت خشم» (Fist of Fury) پابرجا بود. خیلی زود، بروس فرصت تجربه کارگردانی را نیز یافت و در «راه اژدها» (Way of the Dragon) در دو سوی دوربین فعالیت کرد. با تنها سه فیلم، بروس لی به سلطان سینمای آسیا تبدیل شده و آنگاه بود که نظر هالیوود به این ستاره هنگ کنگی جلب شد، اما شوربختانه مدت زمان زیادی از زندگی بروس لی باقی نمانده بود.

بروس لی با اژد‌ها وارد می‌شود به شهرت جهانی می‌رسد

بروس لی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

بروس لی شروع به شکستن رکورد‌های فروش در سینمای آسیا کرده بود که استودیو برادران وارنر با او تماس گرفت. این بزرگ‌ترین لحظه برای بروس لی بود و خیلی زود شرایط برای ساخت فیلمی که نامش «اژد‌ها وارد می‌شود» (Enter the Dragon) بود فراهم شد. این فیلم که اولین فیلم انگلیسی زبان بروس بود، ویترینی بی‌نقص برای نمایش فلسفه، کاریزما و توانایی‌های بروس لی در از پای درآوردن آدم‌های بد بود.

در این فیلم او نقش یک مبارز شائولین را بازی می‌کرد که به قلعه‌ای در یک جزیره رفته و به یک تورنمنت هنر‌های رزمی می‌پیوندد و در ادامه ماجرا با یک قاچاقچی بزرگ مواد مخدر که این تورنمنت را ترتیب داده درگیر می‌شود. با کمک بازی خونسردانه جیم کلی و آهنگ متن فوق‌العاده لالو شیفرین، بروس لی فیلمی در مورد ورزش کونگ فو ساخت که هنوز هم یکی از بهترین فیلم‌های رزمی تاریخ سینماست.

چه کسی می‌تواند سکانس مبارزه او با گروهی از رزمی‌کاران در زیرزمین قلعه را فراموش کند یا زمانی که از میان آینه‌ها با شخصیت شرور داستان که یک چنگال روی دست خود نصب کرده مبارزه می‌کند. وقتی این فیلم در آگوست ۱۹۷۳ منتشر شد خیلی زود رکورد باکس آفیس را شکسته و پس از اکران ۲۰ میلیون دلاری در سینما‌های سراسر جهان نیز پرفروش‌ترین فیلم شد. بروس لی بالاخره به آنچه که آرزو و استحقاقش را داشت رسیده بود، اما شوربختانه خودش نبود که شهرت جهانی‌اش را ببیند.

بی‌اعتنایی بروس لی به سلامتی‌اش باعث مرگ او شد

با عضلات بیرون زده و مانند سنگش، می‌توان بروس لی را یک انسان کاملاً فیزیکال نامید. او در همه حال در تمریناتش برای تقویت قوای فیزیکی ابرقهرمانی‌اش تلاش می‌کرد. او شکست ناپذیر به نظر می‌رسید، اما علیرغم بدن عضلانی و سرعت خارق‌العاده‌اش، اژد‌های کوچک از برخی مشکلات جسمی رنج می‌برد.

در ۱۰ می ۱۹۷۳، بروس لی خسته در حال کار بر روی مراحل پس از تولید «اژد‌ها وارد می‌شود» بود. او در یک استودیو فیلمسازی در هنگ کنگ مشغول کار دوبله بود که ناگهان رو رو افتاده و شروع به لرزیدن و استفراغ کردن نمود.

لی به سرعت به بیمارستان منتقل شد و چند روز طول کشید که توانست توانایی حرف زدن دوباره را پیدا کند. بعد از بهتر شدن، لی مورد بررسی پزشکی کامل قرار گرفته، اما پزشکان در مورد علت اتفاقی که برای بروس افتاده بود به نتیجه قاطعی نرسیدند. آن‌ها می‌دانستند که او دچار ورم مغزی شده است که به دلیل تجمع مایعات در بخش‌هایی از مغز ایجاد شده و باعث تورم می‌شود، اما دلیل این تورم مغزی برای پزشکان مجهول باقی ماند. این موضوع برای بروس لی ۳۲ ساله که همیشه روی پرده شکست ناپذیر به نظر می‌رسید ویرانگر بود. متاسفانه این اتفاق خبر از اتفاق بسیار بدی می‌داد که بزودی دنیا را در بهت و حیرت فرو برد.

بروس لی قبل از مرگ وارد یک رابطه عاطفی خارج از ازدواج شده بود

بروس لی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

روی پرده، بروس لی یک گرگ تنها بود که به عشق و عاشقی پشت می‌کرد تا بتواند بر انتقام یا اجرای عدالت تمرکز داشته باشد. اما در زندگی شخصی، بروس لی یک مرد متاهل دارای فرزند بود. او با همسرش، لیندا لی کادول، زمانی که هر دو در دانشگاه واشنگتن درس می‌خواندند آشنا شد. این دو خیلی زود با هم ازدواج کرده و بروس پدر دوست داشتنی دو فرزند شد: شانون و برندون. اما این موضوع که بروس لی دارای خانواده بود بدین معنا نیست که وی بهترین شوهر دنیا بوده باشد. لی تا حدودی مردی زن پرست بوده و در سال ۱۹۷۲ با یک بازیگر ۲۵ ساله به نام بتی تینگ پی آشنا شد.

این بازیگر زن به خاطر بازی در فیلم‌های موزیکالی مانند «خفه کننده زرد» (The Yellow Muffler) و «جستجوی میلیونر» (The Millionaire Chase)، فیلم عاشقانه چینی «۱۴ آمازون» (The ۱۴ Amazons) و کمدی‌هایی مانند «آپارتمان برای خانم‌ها» (Apartment for Ladies) شناخته شده و در هتل حیات رگنسی در هنگ کنگ با بروس لی آشنا شد. این دو خیلی زود وارد رابطه شده و بروس هدایای زیادی مانند یک اتومبیل مرسدس بزن به او داده و به او قول داد که در فیلم «اژد‌ها وارد می‌شود» نیز نقشی برای او در نظر خواهد گرفت، اتفاقی که هیچگاه رخ نداد. گفته می‌شود این زن آخرین کسی بود که بروس لی را زنده دیده است.

آخرین روز بروس لی روی زمین چگونه گذشت؟

بروس لی روز ۲۰ جولای ۱۹۷۳ در تابوت مرگ جای داده شد، زمانی که تنها ۳۲ سال سن داشت. اما آخرین روز بروس لی روی زمین چگونه گذشت؟ بروس لی به شدت مشغول کار بر روی فیلم جدیدش، «بازی مرگ» (coil)، بود و روز آخر زندگی‌اش با جرج لازنبی قرار ملاقات داشته و سعی داشت این بازیگر نقش جیمز باند را برای بازی در فیلم جدید خود متقاعد نماید.

بعد از صحبت با لازنبی، او کمی حشیش با یکی از دوستانش کشیده و سپس با خودرو خود به سمت آپارتمان بتی تینگ پی براه افتاد. این دو ساعات بعد را به عشقبازی و مصرف مواد مخدر گذراندند. مدتی بعد ریموند چو، تهیه کننده فیلم‌های لی به آنجا رفته و بروس با اشتیاق شروع به تمرین برخی از سکانس‌های فیلم «بازی مرگ» کرد. این همان زمانی بود که روز خوب بروس به سمت یک پایان تراژیک تغییر مسیر داد.

بروس لی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

لی احساس گیجی کرده و پس از آن سردرد آغاز شد. تینگ پی یک قرص آکواگسیک (یک نوع قرص مُسکن برای درد‌های عضلانی و دارای خاصیت آرام بخشی) داده و پس از خوردن قرص، لی برای استراحت به اتاق خواب تینگ می‌رود. چو آپارتمان را ترک کرده و تینگ نیز اجازه می‌دهد که بروس چند ساعت در اتاق خواب او استراحت کند. وقتی که تینگ برای بیدار کردن بروس به اتاق خواب می‌رود با پیکر بیجان اژد‌ها روبرو می‌شود و به چو زنگ می‌زند. علیرغم اینکه خیلی زود پزشکان بر بالین بروس حاضر شدند، اما دیگر خیلی دیر شده بود. بروس لی، ستاره بزرگ سینما و ورزش‌های رزمی، در خواب درگذشت، حدود یک ماه قبل از اینکه «اژد‌ها وارد می‌شود» به سینما‌ها آمده و بروس لی را به یک ستاره بین‌المللی تبدیل کند.

علت مرگ بروس لی چه بود؟

بعد از کالبدشکافی جنازه بروس لی در بیمارستان ملکه الیزابت، پزشکان با این حقیقت روبرو شدند که مغز بروس لی در اثر تجمع مایعات حدود ۱۳ درصد بزرگتر شده و متورم شده است و بدین ترتیب وی به علت همان عارضه‌ای که در می ۱۹۷۳ او را در بیمارستان بستری کرده بود درگذشت. این تورم در ابتدا به حشیشی که لی مصرف کرده بود نسبت داده می‌شد، اما یک پزشک شناخته شده انگلیسی به نام دونالد تیر که در زمینه مرگ ناشی از اوردوز مواد مخدر تخصص داشت جنازه او را کالبدشکافی کرد، به این نتیجه رسید که لی به قرص آکواگسیکی که تینگ به او داده بود حساسیت شدید داشته و همین موضوع باعث تورم شدید مغزی و مرگ او شده است.

با این وجود، تینگ پی ادعا کرد این اولین باری نبوده که به بروس قرص آرام بخش آکواگسیک داده است. با این وجود روایت دکتر تیر مقبول‌ترین و منطقی‌ترین توضیحی است که برای مرگ بروس لی ارائه شده است. با این وجود بعد از مرگ مرموز و مبهم هر سلبریتی مشهوری، تئوری‌های توطئه بسیاری در مورد علت مرگ او شکل می‌گیرد که مرگ بروس نیز از این قاعده مستنثی نبود. بسیاری تینگ پی را مقصر مرگ بروس دانسته و ادعا کردند که او بروس را مسموم کرده است.

برخی دیگر ادعا می‌کردند که استادان ورزش‌های رزمی چین و هنگ کنگ از لی به خاطر آموزش اسرار رزمی آن‌ها به غربی‌ها ناخشنود بوده و تصمیم به قتل او گرفتند. برخی دیگر نیز نفرین خانوادگی را عامل مرگ بروس لی و بعد‌ها پسرش، برندون، می‌دانند.

مرگ بروس لی چه تاثیری بر روی پسرش گذاشت؟

بروس لی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

برندون لی، پسر بروس لی، اگر چه از همان کودکی از طریق پدرش با ورزش‌های رزمی آشنا شد، اما علاقه زیادی به ادامه دادن راه پدرش نداشت. برندون تنها ۸ ساله بود که پدرش درگذشت و برای مدتی از انجام هر فعالیتی مرتبط با ورزش‌های رزمی دوری گزید. برندون بسیار خشمگین و بداخلاق بوده و از سه دبیرستان اخراج شد.

برندون می‌گفت که فشار بسیاری زیادی روی او برای ادامه دادن راه پدرش وجود داشته و او قصد ورود به عرصه ورزش‌های رزمی و سینما مانند آنچه پدرش انجام داد را نداشته است. مادر او نیز می‌گوید که فرزند بروس لی بودن برای برندون بسیار سخت بوده است. اما بالاخره برندون نیز وارد دنیای بازیگری شده و وی با آموزش‌هایی که در کودکی توسط پدرش در زمینه ورزش‌های رزمی دیده بود و استفاده از اعتبار خانوادگی‌اش در اولین تجربه بازیگری خود در فیلمی با عنوان «کونگ فو: فیلم» (Kung Fu: The Movie) بازی کرد، فیلمی که در آن با دیوید کارادین همبازی شد.

با این وجود، اولین فیلم بزرگ او فیلم هنگ کنگی «میراث خشم» (Legacy of Rage) در سال ۱۹۸۶ بود و بعد‌ها در سال ۱۹۹۱ اولین فیلم آمریکایی خود را با نام «نمایش در توکیو کوچک» (Showdown in Little Tokyo) در کنار دولف لاندگرن بازی کرد. با این وجود فیلمی که او را به شهرت رساند فیلم «کلاغ» (The Crow) بود، اما شوربختانه پیش از تکمیل فیلمبرداری‌ها، برندون در اثر یک حادثه در هنگام فیلمبرداری کشته شده و مانند پدرش پیش از به شهرت رسیدن درگذشت. در یکی از سکانس‌ها قرار بود به برندون تیراندازی شود، اما به جای گلوله مشقی به اشتباه از گلوله واقعی استفاده شد که به مرگ برندون انجامید.

bartarinha.ir
  • 14
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش