چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲
۱۳:۱۱ - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۷۲۱۰
فرهنگ و رسانه

مصوبات جدید کارگروه ساماندهی کاغذ منتشر شد

کاغذ,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,رسانه
 همزمان با برگزاری سیزدهمین نشست کارگروه ساماندهی کاغذ با دستور جلسه «بررسی وضعیت کاغذ» با حضور اعضا، ۱۳بند در حوزه کاغذ به تصویب رسید.

به گزارش ایرنا، این جلسه با حضور حسین انتظامی رئیس کارگروه کاغذ و اعضای کارگروه تشکیل شد. 

 

در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر، ١٣ بند در حوزه کاغذ مصوب شد. 

 

مصوبات این جلسه به شرح زیر است: 

١- همه دستگاه‌های عضو کارگروه، همچنان اطلاعات خود را در فایلی که دبیرخانه کارگروه تهیه کرده، قرار دهند تا اطلاعات، یکسان و یکپارچه شود زیرا اطلاعات ناهماهنگ، تولید ناکارآمدی می‌کند. 

 

٢- یک کمیته ۳ نفره مرکب از نمایندگان دبیرخانه، سازمان حمایت و سازمان تعزیرات تشکیل شود تا به‌صورت تلفنی، موارد مهم تعزیراتی را پیگیری کنند و سپس نامه‌نگاری را برای مستندسازی اقدامات انجام دهند. 

 

٣- اداره کل مطبوعات داخلی و دفتر کتاب و کتابخوانی، با بازرگانانی که کاغذ با ارز دولتی (چه قبل از تشکیل کارگروه و‌چه پس از آن) وارد کرده اند تماس فوری بگیرند و ضمن تحویل گرفتن کاغذهای مانده، آنان را از عواقب فروش بدون تأیید مطلع کنند. 

 

٤- درخواست های جدید بازرگانان متخلف پذیرش نشود و چنانچه تقاضاهای قدیم شان هنوز گشایش اعتبار نشده، در مکاتبه دبیرخانه با وزارت صمت و بانک مرکزی متوقف شود.

 

٥- تقاضای ابطال کارت بازرگانی متخلفان بررسی شود. 

 

٦- نماینده گمرک در ترخیص حدود ۶۰۰۰ تن کاغذ موجود در گمرکات تسریع کند و‌ چنانچه هر پرونده مشکلی دارد فوراً تلفنی به دبیرخانه اطلاع دهد تا پیگیری شود. 

 

٧- دو اداره کل ذیربط در وزارت فرهنگ، در صدور حواله برای کاغذهای مرتبط با ردیف قبل تسریع کنند تا التهاب بازار فروکش کند. 

 

٨- از ترخیص کالاهای کاغذ لوکس که به اسم روزنامه ای و تحریر، مجوز گرفته اند و سپس تغییر داده اند، خودداری شود. 

 

٩- تا چهارشنبه فهرست متقاضیان زینک برای زینک های وارداتی که توسط واردکننده، پیش فروش شده، توسط مدیرکل محترم چاپ ونشر بررسی و تایید شود و به جای موارد غیر تاییدی، ناشران و مطبوعات معرفی شوند (مشروط به واریز آنی وجه آن) و فهرست کل زینک توزیعی منتشر شود. ضمنا قیمت گذاری زینکها توسط کمیته تخصصی کارگروه و ‌با عضویت سازمان حمایت انجام گیرد تا کالا معطل فرایند قیمت گذاری نشود. 

 

١٠- از نماینده بانک مرکزی، سوال شود که چرا متقاضیانی که در مرحله تامین ارز هستند هم نیمایی می‌شود؟ 

١١- با توجه به آن که نیاز وارداتی بخش فرهنگ (مطبوعات و کتاب) ٩۰ هزار تن (تقریبا ٩۰ میلیون دلار) است، پیگیری های لازم برای ارز ۴۲۰۰ انجام شود. 

 

١٢- در جلسه ستاد تنظیم بازار، نمایندگان همه دستگاه ها تاکید کنند که حتی در صورت خارج شدن کاغذ از گروه یک، تایید تقاضاهای واردات در استانها را چه تدبیری دارد؟ و همچنین نظارت بر توزیع کاغذهایی که توسط کارگروه، تایید شده و بتدریج وارد می‌شود. 

 

١٣- کمیته تخصصی کارگروه به دفتر صنایع شیمیایی و سلولزی وزارت صمت برای بررسی و تایید قیمتهای پیشنهادی واردات کاغذ دفترچه های بیمه درمانی کمک کند. 

 

به گزارش ایرنا، رئیس کارگروه ساماندهی کاغذ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز گذشته (دوشنبه) با اشاره به جلسه با معاون اول رئیس جمهوری، از باقی ماندن ارز تخصیصی به کاغذ نشر و مطبوعات با قیمت چهار هزار و ۲۰۰ تومان خبر داده بود. حسین انتظامی دراین باره گفت: در نشست مشترکی که به همت اسحاق جهانگیری و با حضور مسئولان همه دستگاه‌های مرتبط با کاغذ از جمله وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس بانک مرکزی و نمایندگان حوزه‌های نشر و مطبوعات برگزار شد، پیشنهاد مشترک وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و صنعت، معدن، تجارت (صمت) بررسی شد و با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حل مساله کاغذ حوزه فرهنگ، مقرر شد ارز تخصیصی برای مصرف کاغذ نشر و مطبوعات، همچنان ۴۲۰۰ تومانی باقی بماند. 

 

حسین انتظامی در مورد سایر مصوبات این جلسه که به ریاست دکتر جهانگیری تشکیل شد، توضیح داد: در این جلسه بر وظیفه نظارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نحوه توزیع این کاغذها تاکید شد. همچنین مقرر شد کاغذهای موجود در گمرک، ظرف دو هفته ترخیص و توزیع شوند. 

 

در این جلسه همچنین بر رفع موانع و افزایش میزان تولید کاغذ توسط کارخانجات داخلی به عنوان یک سیاست مبنایی تاکید شده است. 

 

رئیس کارگروه ساماندهی کاغذ در عین حال از جمع بندی جلسه برای برخورد جدی با واردکنندگان متخلف خبر داد و با اشاره به ماموریت ویژه دستگاه‌های نظارتی، افزود: مقرر شد با افرادی که با ارز دولتی کاغذ وارد کرده‌اند و آن را خارج از نظارت وزارت فرهنگ یا با نرخ‌ آزاد توزیع و یا انبار کرده‌اند با جدیت برخورد شود. 

 

رهبر معظم انقلاب اسلامی در بازدید از سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و صنعت ،معدن و تجارت خواست در خصوص مشکلات کاغذ اقدامات لازم را بعمل آورند. 

 

دراین راستا علاوه برتشکیل جلسات مشترک میان وزیر فرهنگ و صمت ، جلساتی نیز با حضور کارگروه ساماندهی کاغذ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. 

 

  • 16
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه لقمان حکیم زندگینامه لقمان حکیم و روایت های قرآنی وی

دوران زندگی: دوران حضرت داوود

محل تولد: حبشه

شهرت: لقمان حکیم

محل دفن: فلسطین یا ناحیه راشدیه در شمال بغداد

زندگینامه لقمان حکیمبیوگرافی لقمان حکیم

ادامه
سروش صحت بیوگرافی سروش صحت بازیگر و مجری پرطرفدار ایرانی

تاریخ تولد: ۸ آذر ۱۳۴۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و مجری

آغاز فعالیت: ۱۳۷۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس آلودگی شیمیایی دریا

ادامه
عبدالقادر گیلانی زندگینامه عبدالقادر گیلانی شاعر و عارف قرن ششم

تاریخ تولد: ۱ رمضان ۴۷۱ هجری قمری

محل تولد: صومعه سرا، گیلان

محل زندگی: گیلان، بغداد

حرفه: عارف، صوفی، محدث، و شاعر

درگذشت: ۸ ربیع الاول ۵۶۱ هجری قمری

محل دفن: محله باب ‌الشیخ بغداد

ادامه
استیو جابز زندگینامه ثروتمند بزرگ استیو جابز و بنیان گذار شرکت اپل (+ تصاویر دوران جوانی)

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۵۵

محل تولد: سان فرانسیسکو، کالیفرنیا

ملیت: آمریکایی

حرفه: کارآفرین، مخترع، بنیان‌گذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانه‌ای اپل

سال های فعالیت: ۱۹۷۴ تا ۲۰۱۱

درگذشت: ۵ اکتبر ۲۰۱۱ در پالو آلتو، کالیفرنیا

ادامه
پاتریک دمپسی بیوگرافی پاتریک دمپسی جذابترین مرد ۲۰۲۳

تاریخ تولد: ۱۳ ژانویه ۱۹۶۶

محل تولد: لوئیستون، مین

ملیت: آمریکایی

حرفه: بازیگر، رانندهٔ اتومبیل‌رانی

شروع فعالیت: ۱۹۸۵ تاکنون

ادامه
 محمدرضا حیاتی بیوگرافی محمدرضا حیاتی مجری اسبق صدا و سیما / حواشی زندگی وی

تاریخ تولد: ۲۷ دی ۱۳۳۴

محل تولد: آبادان

محل زندگی: تهران

حرفه: گوینده و مجری صدا و سیما 

شروع فعالیت: ۱۳۵۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته علوم سیاسی

ادامه
زندگینامه آرتمیس یکم زندگینامه آرتمیس یکم نخستین بانوی دریاسالار ایرانی

تولد: سده ۵ (پیش از میلاد)، هالیکارناس

سلطنت: ۴۶۰–۴۸۴ پیش از میلاد

جانشین: ۴۸۴ پیش از میلاد

تاجگذاری: پیسیندلیس

درگذشت: سده ۵ (پیش از میلاد)

ادامه
یسنا میرطهماسب بیوگرافی یسنا میرطهماسب بازیگر نوظهور سینما

تاریخ تولد: ۲۸ فروردین ۱۳۷۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت:  سال ۱۳۹۱ تاکنون

تحصیلات: دانشجوی رشته معماری

ادامه
زر امیرابراهیمی بیوگرافی زر امیرابراهیمی و حواشی زندگی او (+تصاویر)

تاریخ تولد: ۱۸ تیر ۱۳۶۰ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: سال ۱۳۷۸ تاکنون

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته بازیگری تئاتر

ادامه

ضرب المثل درباره گل به جملاتی در قالب شعر یا نثر اما قصار و مشهور که حاوی قصه یا پیامی عبرت‌آمیز و دارای نکات آموزنده باشد «مثل» (در عربی) یا «متل» (در فارسی) می‌گویند.

...[ادامه]
ویژه سرپوش