دوشنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۲
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۹۰۰۱۸

انواع سبک دکوراسیون داخلی همراه با مدل

انواع سبک دکوراسیون داخلی,انواع طراحی سبک دکوراسیون داخلیانواع سبک دکوراسیون داخلی
طراحی دکور داخلی هر منزلی اصولی را به خود اختصاص می دهد، درصورت عدم رعایت آنها می توان به بهترین نحو از زیبایی لذت برد. در ادامه سرپوش به اصولی اشاره می شود که باید در حین طراحی به آنها توجه شود.

انواع طراحی سبک دکوراسیون داخلی:

سبک مینیمال:

خانه هایی که به سبک مینیمال طراحی می شوند از آشفتگی و شلوغی به دور هستند و تنها از لوازمی مانند کاناپه، میز و وسایل روشنایی که برای زندگی کاربردی ضروری دارند استفاده می شود. فضای داخلی مینیمالیسم بر اساس سادگی و زیبایی بدون دردسر طراحی می شود، اتاق ها تک رنگ که معمولا خنثی هستند، دیوارها فقط با یک یا دو قطعه تزئینی مانند تابلو یا آینه ساده تزئین خواهند شد، از طرفی مبلمان ساده و یا با جزئیات بسیار کم وجود دارند. 

انواع سبک دکوراسیون داخلی,انواع طراحی سبک دکوراسیون داخلی,سبک دکوراسیون مینیمالانواع سبک دکوراسیون داخلی؛ استفاده از طراحی مینیمال

سبک مدرن میانه قرن:

خانه هایی که به سبک مدرن میانه قرن طراحی می شوند با داشتن درب هایی کشویی، پنجره های بزرگ، نورگیرها و پاسیوها از داخل به بیرون جریان هوا ایجاد می کنند همچنین نمایی منحصر به فرد خواهند داشت. از نمادهای دیگر این سبک صندلی های تخم مرغی است، در این سبک کف و سقف از دکور و دیزاین سنتی و دیوار ها از دیزاینی گرافیکی بهره می برند.

سبک مدرن:

این سبک با مبلمانی که دارای خطوط صاف و مشخص هستند و از دهه ۱۹۳۰ الهام گرفته شده شناخته می شوند. این سبک از طراحی های باهاوس و اصول طراحی اسکاندیناوی بهره می گیرند، همین موضوع این طراحی را از سبک مدرن معاصر جدا می کند. 

پالت رنگی استفاده شده شامل رنگ هایی خنثی است با این وجود فضای داخلی مینیمالیستی اطراف محیط مدرن با استفاده از ظروف، پرده و فرش هایی به رنگ پرتقالی، فیروزه ای و صورتی طراحی می شوند. در تمام قسمت های خانه می توان اثری از تلویزیون کوچک در آشپزخانه و دستگاه های پخش صوتی در سراسر خانه مشاهده کرد. 

انواع سبک دکوراسیون داخلی,انواع طراحی سبک دکوراسیون داخلی,سبک دکوراسیون مدرنانواع سبک دکوراسیون داخلی؛ طراحی مدرن

سبک پست مدرن:

سبک مدرن در دهه ۱۹۲۰ تا ۱۹۳۰ شکل ایجاد شد اما در دهه ۱۹۶۰ روی کار آمد، باوجودی که فضای داخلی مدرن روی مینیمالیسم و کمبود جزئیات تمرکز می کند؛ خانه هایی با سبک دکوراسیون داخلی پست مدرن از شلوغی بیشتر استفاده می کنند، اما پالت رنگی خنثی دارند. کف ها با استفاده از کاشی یا بتون پوشیده می شوند و هیچ خبری از فرش های زیاد بر کف خانه نیست. مبلمان تودوزی مخملی دارند و پرده های نرمی مانند ابریشم یا ساتن برای آنها استفاده می شود. از نمادهای این سبک پنجره های بلند و قدی هستند. 

سبک روستیک:

این سبک از طبیعت الهام گرفته می شود، خانه هایی روستایی سرشار از زیبایی و سادگی نشان دهنده آن هستند. مبلمان و پارچه های آنها از موادی ساخته می شوند که در فضای باز و طبیعت وجود دارند، از جمله آنها می توان به چوب های فرسوده، سنگ، بتن، کنف، پشم و پنبه اشاره کرد. 

فضای داخلی باید رنگی خنثی داشته باشد تا وسایل ساخته شده با متریال طبیعی جلوه اصلی خود را از دست ندهند. تزئین دیوارها با استفاده از رنگ سفید و متریال چوب، آجر یا سنگ انجام می شود. یکی دیگر از عناصر رایج در طراحی خانه های روستایی؛ پنجره های بزرگ است، زیرا فضا با نور طبیعی جلوه بیشتری دارد و خانه را به فضای بیرونی نزدیک تر خواهد کرد. یکی از محبوب ترین مبلمان این سبک طراحی صندلی آدیرونداک است. 

انواع سبک دکوراسیون داخلی,انواع طراحی سبک دکوراسیون داخلی,طراحی به سبک روستیکانواع سبک دکوراسیون داخلی؛ طراحی به سبک روستیک

سبک اسکاندیناویایی:

سبک طراحی اسکاندیناوی تا حدود زیادی به طراحی روسی و روستیک شبیه است. این شباهت تا حد زیادی مربوط به متریال طبیعی، خطوط تمیز و سادگی است. در این سبک طراحی کف تمام قسمت ها به جزء حمام سرویس بهداشتی از چوب پوشیده می شود، دیوارها غالبا با رنگ سفید یا خاکستری رنگ امیزی می شوند و از پارچه های آبی برای فرش، مبل و ملافه استفاده زیادی خواهد شد، در این صورت حس و حال خانه مرده نمی شود. نقطه اصلی و کانونی در طراحی اسکاندیناوی مربوط به شومینه است تا فضایی گرم ایجاد کند اما از متریال سرد برای ایجاد آن استفاده می شود. 

سبک شابی شیک:

سبک طراحی داخلی شابی شیک تعادلی بین روستیک و سبک های پر زرق و برق است، این سبک با الهام از اسم ریچل اشول؛ طراح لندنی ایجاد شده است. در این سبک از رنگ های به اصطلاح رنگ و رو رفته استفاده می شود تا ظاهری فرسوده و قدیمی را تداعی کند. پارچه هایی که برای مبل ، تختخواب و پرده ها استفاده می شوند غالبا از جنس پنبه هستند و دارای رنگی سفید یا پاستلی هستند تا فضایی نرم و لطیف ایجاد شود، متریال هایی چون چوب، آهن فرفوژه و حصیر در این طراحی استفاده می شود. 

انواع سبک دکوراسیون داخلی,انواع طراحی سبک دکوراسیون داخلی,سبک شابی شیکانواع سبک دکوراسیون داخلی؛ سبک شابی شیک

سبک نئوکلاسیک:

خانه هایی که طراحی نئوکلاسیک دارند زیبایی بی انتها و تاریخی را ایجاد می کنند، ویژگی مخصوصی که به سبک های یونانی و رومی شباهت دارند در این طراحی دیده می شود. نقش های روی گلدان ها، تندیس و نقاشی ها از اساطیر یونانی الهام گرفته شده اند و دیوارها با استفاده از آینه های بزرگ و قاب های طلاکاری تزئین می شوند. در این سبک استفاده از کف سنگ و سنگ های مرمر رواج دارد. 

پالت رنگی سبک نئوکلاسیک شامل رنگ هایی ظریف و روشن مانند آبی کم رنگ، کرم، خاکستری، زرد و سبز است، از طرفی از رنگ های سیاه و طلایی به عنوان تضاد استفاده می شود. مبلمان های ساده و کلاسیک از چوب های تیره ساخته می شوند، از فرش ایرانی برای کفپوش و از دیگر نماد های غنی چون مخمل های لوکس، ابریشم داماسک و... برای پرده و ملافه ها استفاده می شود. 

انواع سبک دکوراسیون داخلی,انواع طراحی سبک دکوراسیون داخلی,سبک نئو کلاسیکانواع سبک دکوراسیون داخلی؛ سبک نئو کلاسیک

سبک مکزیکی:

خانه هایی با سبک مکزیکی حال و هوایی شبیه به فضای داخلی خانه های الکتریکی ایجاد می کنند از طرفی رنگ هایی مانند صورتی روشن، انواع سبز، زرد، نارنجی و قرمز را بسیار استفاده می کنند. از جمله نمادهایی که برای این سبک استفاده می شود، می توان به شعمدان، قابلمه های سرامیکی، ظروف فلزی و فرش های دستبافت اشاره کرد. 

اکسسوری های سفالی مکزیکی دارای نقوش و طرح های پیچیده مکزیکی هستند. صندلی ها، میزها و مبل ها با تاثیر از استعمار مکزیک توسط اسپانیا و سبک توسکانی جلوه ای زیبا دارند و غالبا با استفاده از چوب های تیره رنگ و ترکیب آن با رنگ آمیزی های مختلف ساخته می شوند. 

از طرفی نقش هایی که دارای الگوهای موزاییک هستند را می توان روی مبل و کوسن ها مشاهده کرد. بسیاری از آشپزخانه های مکزیکی دارای کاشی های سنتی تالاورا هستند که با استفاده از دست رنگ آمیزی می شوند. این کاشی های رنگی ماژولیکا با لعاب قلع، در اواخر دهه ۱۶۰۰ و اوایل دهه ۱۷۰۰ در صومعه ها و کلیساهای مکزیک رواج داشت.

انواع سبک دکوراسیون داخلی,انواع طراحی سبک دکوراسیون داخلی,سبک دکوراسیون مکزیکیانواع سبک دکوراسیون داخلی؛ طراحی مکزیکی

سبک انتقالی:

طراحی داخلی انتقالی از ترکیب انواع مختلفی از سبک ها ایجاد می شود تا ظاهری بی انتها و کاملا خاص ایجاد شود. از آنجایی که در سبک انتقالی ترکیبی از طراحی سنتی و معاصر دیده می شود، مبلمانی با خطوط مستقیم و پیچیده دارند و یا دارای خطوط گرد با حکاکی های تزئین شده هستند. 

با این وجود تزئیناتی که برای این مبلمان از سبک سنتی ساده تر هستند و با نقش و نگارهای گرافیکی و پارچه هایی مانند پنبه سفید خامه ای، چرم صاف و مخمل خواب دار روکش شده اند. پالت رنگی این سبک شامل قهوه ای، برنز و سفیدهای کرمی می باشد. 

انواع سبک دکوراسیون داخلی,انواع طراحی سبک دکوراسیون داخلی,سبک دکوراسیون انتقالیانواع سبک دکوراسیون داخلی؛ پیروی از سبک انتقالی

سبک وینتیج:

وینتیج به سبک دهه های ۱۹۴۰ تا ۱۹۵۰ اشاره می کند همچنین با فضایی نوستالژیک و راحت همراه خواهد بود. در این سبک از قفسه هایی بی در، کاسه های زینتی و کتابخانه بسیار استفاده می شود. نمادهای این سبک شامل آینه های طلاکاری شده قدیمی، لامپ های برنجی و مات، دیوارهای حاشیه دار و تزئین شده با کاشی هستند. در حمام این دکور از وان چدن یا چینی استفاده می شود تا حس و حال قدیمی به محیط القا کند. در آشپزخانه از وسایل مختلفی چون توستر های قدیمی، دستگاه قهوه ساز، میکسر و... در کنار عتیقه جات استفاده می شود.

انواع سبک دکوراسیون داخلی,انواع طراحی سبک دکوراسیون داخلی,سبک وینتیجانواع سبک دکوراسیون داخلی؛ طراحی زیبای وینتیج

سبک عربی:

خانه هایی به سبک عربی ترکیبی از عناصر مختلف مانند گیاهان سرسبز، رنگ های جسورانه ای چون فیروزه ای و نقش و نگار های مجلل است. سبک عربی با استفاده از کاناپه های مخملی، میز های چوبی، لوستر های مجلل و فلزی و اکسسوری های شیشه ای دکوری ظریف و در عین حال مجلل و چشم گیر ایجاد می شود. 

از دیگر نمادهای این سبک باید به طرحواره های موزاییکی و استفاده از آن ها در فرش، پرده و کاغذ های دیواری اشاره کرد. در این سبک از رنگ هایی مانند طلایی، نقره ای، فیروزه ای، صورتی و برنز استفاده می شود. همچنین مبلمان و وسایل خانه در سبک عربی، همگی از ابریشم و مخمل مرغوب تهیه می شوند.

انواع سبک دکوراسیون داخلی,انواع طراحی سبک دکوراسیون داخلی,سبک عربیانواع سبک دکوراسیون داخلی؛ سبک عربی

گردآوری: بخش دکوراسیون سرپوش

  • 14
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
سارا خادم الشریعه,بیوگرافی سارا خادم الشریعه بیوگرافی سارا سادات خادم الشریعه استاد بزرگ شطرنج

تاریخ تولد: ۲۰ اسفند ۱۳۷۵

محل تولد: تهران

حرفه: شطرنج باز

عناوین: استاد بین‌المللی (۲۰۱۵)، استادبزرگ زنان (۲۰۱۳)، استاد بین‌المللی زنان (۲۰۱۱)، استاد فیده زنان

(۲۰۰۸)

وضعیت تاهل: متاهل 

ادامه
رسول خادم,بیوگرافی رسول خادم,تصاویر رسول خادم رسول خادم ورزشکار و سیاستمدار مردمی

تاریخ تولد: ۲۷ اسفند ۱۳۵۰

محل تولد: مشهد، ایران

حرفه: کشتی گیر، مدیر ورزشی و سیاستمدار

سبک ورزشی: کشتی آزاد

تحصیلات: دکتری جامعه شناسی

ادامه
ژیلا شاهی,بیوگرافی ژیلا شاهی,عکس های ژیلا شاهی بیوگرافی ژیلا شاهی، بازیگر توانمند سینمای ایران (+ تصاویر)

تاریخ تولد: ۲۲ اسفند ۱۳۶۴

محل تولد: اردبیل، ایران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۹ تا کنون

آثار برنده جایزه: قصر شیرین، موقعیت مهدی

ادامه
هجویری,زندگینامه هجویری,بیوگرافی هجویری درباره زندگی هجویری دانشمند بزرگ سده پنجم

لقب: داتا گنج بخش

دوره زندگی: سده پنجم هجری

محل تولد: غزنین

نام اثر: کشف المحجوب

درگذشت: ۴۸۱ و ۵۰۰ هجری قمری

محل دفن: میان دروازه بهاتی لاهور

ادامه
گری وینر,بیوگرافی گری وینر,عکس های گری وینر گری وینرچاک کارآفرین و نویسنده موفق آمریکایی

تاریخ تولد: ۱۴ نوامبر ۱۹۷۵

محل تولد: اتحاد جماهیر شوروی

ملیت: آمریکایی- بلاروسی

حرفه: کارآفرینی، رسانه‌های دیجیتال و بازاریابی

شناخته شده برای: کارآفرینی و نویسندگی

دارایی: ۱۶۰ میلیون دلار

ادامه
میترا رفیع,بیوگرافی میترا رفیع,زندگینامه میترا رفیع بیوگرافی میترا رفیع، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایران (+ تصاویر)

تولد:۱۲ آذر ۱۳۷۳

زادگاه:تهران

پیشه:بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون

تحصیلات:فوق لیسانس بازیگری

ملیت:ایرانی

ادامه
محمود صادقی,بیوگرافی محمود صادقی,عکس های محمود صادقی بیوگرافی محمود صادقی نماینده مجلس شورای اسلامی

تاریخ تولد: ۲ فروردین ۱۳۴۱

محل تولد: الیگودرز، ایران

حرفه: سیاستمدار ایرانی

تحصیلات: دکترای حقوق خصوصی

حزب سیاسی: روحانیون مبارز

ادامه
زانکو,بیوگرافی زانکو,عکس های زانکو زانکو خواننده محبوب و جوان ایرانی

حرفه: خواننده

سبک فعالیت: پاپ

سال شروع: ۱۳۹۸

ساز تخصصی: گیتار

زانکو,بیوگرافی زانکو,تصاویر زانکوبیوگرافی زانکو

ادامه
میرفندرسکی,ابوالقاسم میرحسینی فندرسکی,زندگینامه میرفندرسکی ابوالقاسم میرحسینی فندرسکی عارف و دانشمند دوران صفوی

تاریخ تولد: ۹۴۲ خورشیدی

محل تولد: فندرسک، گرگان، ایران

دلیل شهرت: دانشمند و حکیم

دوران زندگی: صفویه

وفات: ۱۰۱۹

محل دفن: تخت فولاد اصفهان

ادامه
ویژه سرپوش