جمعه ۱۶ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۳۰۴۰۰۱۳

راهنمای جامع انتخاب و خرید سینک ظرفشویی

سینک ظرفشوییسینک ظرفشویی
در این مقاله از سرپوش به راهنمای جامع و مفصل انتخاب و خرید سینک ظرفشویی می‌پردازیم. سینک ظرفشویی قلب تپنده‌ی آشپزخانه است و به طور مرتب مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین، انتخاب یک سینک ظرفشویی باکیفیت، زیبا و کاربردی که با نیازها و فضای آشپزخانه‌ی شما همخوانی داشته باشد، اهمیت ویژه‌ای دارد.

سینک ظرفشویی

انتخاب سینک ظرفشویی مناسب برای آشپزخانه، تصمیمی مهم و تاثیرگذار است. سینک ظرفشویی قلب تپنده‌ی آشپزخانه است و به طور مرتب مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین، انتخاب یک سینک ظرفشویی باکیفیت، زیبا و کاربردی که با نیازها و فضای آشپزخانه‌ی شما همخوانی داشته باشد، اهمیت ویژه‌ای دارد. در این مقاله، راهنمای جامع و مفصل انتخاب و خرید سینک ظرفشویی را در اختیار شما قرار می‌دهیم. با مطالعه‌ی این مقاله و توجه به نکات کلیدی آن، می‌توانید بهترین سینک ظرفشویی را برای آشپزخانه‌ی خود انتخاب کنید.

سینک ظرفشویی روکارانتخاب سینک ظرفشویی

انواع سینک ظرفشویی

سینک ظرفشویی در انواع مختلفی از نظر جنس، تعداد لگن، نحوه‌ی نصب و ... تولید می‌شوند. شناخت انواع سینک ظرفشویی به شما کمک می‌کند تا انتخابی آگاهانه و متناسب با نیاز خود داشته باشید.

بر اساس جنس:

- سینک ظرفشویی استیل ضد زنگ؛ این نوع سینک ظرفشویی بادوام، بهداشتی و در مقابل لکه و خش مقاوم است. همچنین، سینک ظرفشویی استیل ضد زنگ از نظر قیمت مقرون به صرفه بوده و در طرح‌ها و اندازه‌های متنوعی موجود است.

- سینک ظرفشویی گرانیتی؛ این نوع سینک ظرفشویی از ترکیب رزین و گرانیت ساخته می‌شود. سینک ظرفشویی گرانیتی ظاهری زیبا و لوکس دارد و در مقابل خط و خش بسیار مقاوم است. همچنین، این نوع سینک خاصیت ضدباکتری دارد و به راحتی تمیز می‌شود.

- سینک ظرفشویی چدنی؛ سینک ظرفشویی چدنی از چدن لعابی ساخته می‌شود و از استحکام و دوام بالایی برخوردار است. این نوع سینک در برابر حرارت مقاوم بوده و به ندرت دچار لب پریدگی می‌شود. با این حال، سینک ظرفشویی چدنی وزن زیادی دارد و ممکن است با گذشت زمان دچار رنگ‌رفتگی شود.

- سینک ظرفشویی فولادی ضد زنگ (استیل)؛ این نوع سینک ظرفشویی شباهت زیادی به سینک‌های استیل ضد زنگ معمولی دارد، اما از ورقه‌های فولادی نازک‌تر با روکش استیل ساخته می‌شود. سینک ظرفشویی فولادی ضد زنگ نسبت به سینک‌های استیل معمولی سبک‌تر و ارزان‌تر است، اما دوام و مقاومت آن‌ها نیز کمتر است.

سینک ظرفشویی سفیدانواع مختلف سینک ظرفشویی

بر اساس تعداد لگن:

- سینک ظرفشویی تک لگن؛ این نوع سینک ظرفشویی دارای یک لگن بزرگ برای شستشوی ظروف و مواد غذایی است. سینک ظرفشویی تک لگن برای آشپزخانه‌های کوچک یا کم‌مصرف مناسب است.

- سینک ظرفشویی دولگن؛ این نوع سینک ظرفشویی دارای دو لگن با اندازه‌های مساوی یا غیرمساوی است. یک لگن را می‌توان برای شستشو و لگن دیگر را برای آبکشی ظروف استفاده کرد. سینک ظرفشویی دولگن برای آشپزخانه‌های بزرگ‌تر و پر‌مصرف مناسب است.

- سینک ظرفشویی سه‌ لگن؛ این نوع سینک ظرفشویی کمتر رایج است و دارای سه لگن مجزا می‌باشد. سینک ظرفشویی سه لگن برای آشپزخانه‌های صنعتی یا آشپزخانه‌های حرفه‌ای مناسب است.

سینک ظرفشویی توکارلگن های سینک ظرفشویی

براساس نحوه نصب:

- سینک ظرفشویی روکار؛ این نوع سینک بسیار مورد استقبال طراحان قرار می گیرد. لبه های این سینک روی پیشخوان قرار می گیرند و کاسه سینک با استفاده از لبه جایگزاری می شود. لبه سینک به گونه ای روی صفحه و پیشخوان قرار می گیرد که هم کاسه سینک نگه داشته می شود و هم ظاهری هماهنگ با ساختار کلی ایجاد می شود. 

این مدل سینک قیمت مناسبی داشته و برای طراحی منازل مقرون به صرفه خواهد بود. سینک های روکار مقاومت بالایی دارند و از تنوع زیادی نیز برخوردار هستند، نصب راحتی داشته و با وجود لبه های سینک نیازی به پشتیبانی داخلی در زیر پیشخوان ندارند. 

- سینک ظرفشویی توکار؛ این نوع سینک با استفاده از گیره های مخصوص به قسمت زیرین پیشخوان وصل می شوند و برخلاف سایر مدل های روکار هیچ لبه ای اطراف خود ندارند. لبه های سینک های توکار به صورت یکپارچه داخل کاسه سینک قرار دارند. این نوع سینک از لحاظ زیبایی تکمیل کننده آشپزخانه است و ظاهری مدرن به دکوراسیون شما می بخشد. از طرفی تمیز کردن آن نیز راحت است زیرا هیچ شکاف یا شیاری ندارد و آب و زباله زیر آنها جمع نمی شود. 

سینک های توکار از جنس استیل ضد زنگ نیز ساخته می شوند اما غالبا جنسی مانند چدن، سرامیک، گرانیت یا مرمر دارند. فرقی ندارد که چه جنسی در ساخت سینک توکار استفاده شود اما مدل آنها همیشه زیبا و جذاب است. 

نصب این نوع سینک به تجربه بیشتری نیاز دارد زیرا این نوع سینک باید به صورت صحیح در پایین پیشخوان ثابت قرار بگیرند. این کار نیاز به افراد حرفه ای دارد زیرا باید یک تکیه گاه داخلی ساخته شود تا از پایداری سینک اطمینان حاصل شود.

سینک ظرفشویی مدرنسینک ظرفشویی توکار

نکات مهم خرید و نگهداری سینک ظرفشویی

جنس سینک:

با توجه به مزایا و معایب انواع جنس‌های سینک ظرفشویی (استیل، گرانیتی، چدنی و ...) و همچنین سلیقه‌ی خود، جنس مناسب را انتخاب کنید.

تعداد لگن:

تعداد لگن‌های سینک ظرفشویی را با توجه به اندازه‌ی آشپزخانه و میزان مصرف خود انتخاب کنید.

ابعاد سینک:

اندازه‌ی سینک ظرفشویی باید متناسب با اندازه‌ی کابینت زیر سینک و فضای کلی آشپزخانه باشد.

عمق لگن:

عمق لگن سینک ظرفشویی باید به گونه‌ای باشد که به راحتی ظروف را درون آن جای دهید.

وزن سینک:

وزن سینک ظرفشویی را در نظر بگیرید، به خصوص اگر کابینت زیر سینک از استحکام کافی برخوردار نباشد.

سینک ظرفشویی کلاسیکخرید سینک ظرفشویی

آبچکان سینک:

آبچکان سینک می تواند همراه با سینک باشد یا به صورت جدا طراحی شود، این لوازم به شما این امکان را می دهد تا موادغذایی را یخ زدایی کرده و ظروف خشک را نیز روی آن قرار دهید. 

صافی ظرفشویی:

این قسمت پوست و ضایعات دیگر را نگهداری می کند که به شما در تمیز نگه داشتن آشپزخانه بسیار کمک خواهد کرد. 

دستگاه پخش مایع:

این بخش به شما مایع مورد نیاز را ارائه می دهد، درنتیجه در هر زمانی به مایع دسترسی دارید.

شیر آب سینک:

این بخش بدون شک یکی از مهمترین بخش های سینک ظرفشویی است که باید با ابعاد و مدل سینک، همچنین طراحی دکوراسیون شما هماهنگ باشد. غالبا افراد شیر مخلوط کن را به شیرهای دسته دار کلاسیک ترجیح می دهند، البته ساختار شیرهای مخلوط نسبت به شیرهای معمولی مقاومت بیشتری دارند به همین دلیل به شما این امکان را می دهد تا دمای مدنظر آب را داشته باشید. شیرهای ظرفشویی در مدل های کوتاه، بلند، فواره ای، تاشو. اسپری دار و... نصب می شوند. 

سینک ظرفشویی و لوازم جانبی آنلوازم جانبی سینک ظرفشویی

توجه به بودجه:

به غیر از مواردی که تا به حال به آنها اشاره شد یکی از مهمترین نکات در هنگام خرید سینک ظرفشویی توجه به بودجه است. سینک های بزرگ تر معمولا قیمت بیشتری دارند، از طرفی جنس سینک و نوع نصب آن نیز بر قیمت سینک تاثیر می گذارند. سینک های استیل معمولا محبوبیت زیادی دارند همچنین از لحاظ کاربرد، قیمت و دوام نیز امتیاز بالایی کسب می کنند. قبل از اینکه برای خرید سینک خود اقدام کنید ابتدا موارد موجود را با بودجه خود همخوانی دهید. 

سینک ظرفشویی طلاییخرید سینک ظرفشویی مناسب

نصب حرفه ای:

اگر تجربه لوله کشی ندارید، توصیه می شود از یک متخصص کمک بگیرید. یک لوله کش قابل اعتماد به شما این اطمینان را می دهد که اتصالات مناسب است، از نشتی جلوگیری می کند و توصیه های ارزشمندی در مورد تعمیر و نگهداری ارائه می دهد.

تمیز کردن منظم:

سینک و شیر آب خود را به طور مرتب تمیز کنید تا از آلودگی و باکتری جلوگیری شود. از مایع ظرفشویی ملایم، آب گرم و یک پارچه نرم استفاده کنید تا به آرامی سطوح را بشویید. از پاک‌کننده‌های ساینده یا برس‌های ساینده که می‌توانند سطح را خراش دهند، خودداری کنید.

نشتی را بررسی کنید:

نشتی در اتصال شیر آب و سینک خود را آزمایش کنید. در صورت وجود هرگونه نشتی، به سرعت قطعات معیوب را تعمیر و تعویض کنید تا از آسیب بیشتر جلوگیری شود.

از مواد شیمیایی خشن اجتناب کنید:

از استفاده از سفید کننده و پاک کننده های مبتنی بر آمونیاک در سینک و شیر آشپزخانه خودداری کنید. چنین مواد شیمیایی می تواند به روکش سینک آشپزخانه شما آسیب برساند. پاک کننده ها و اسفنج های غیر ساینده را انتخاب کنید که برای سینک آشپزخانه شما ایمن هستند.

شستوشوی سینک ظرفشویینگهداری از سینک ظرفشویی

نحوه‌ی نصب سینک ظرفشویی

نصب سینک ظرفشویی نیاز به مهارت و دقت دارد. اگر در این زمینه تخصص ندارید، بهتر است از یک نصاب ماهر کمک بگیرید. به طور کلی، مراحل نصب سینک ظرفشویی به شرح زیر است:

- محل نصب سینک را مشخص کنید.

- کابینت زیر سینک را سوراخ کنید.

- سینک را روی کابینت قرار دهید و آن را تراز کنید.

- لوله‌های آب سرد و گرم را به شیرآلات سینک وصل کنید.

- لوله‌های فاضلاب را به سینک وصل کنید.

- درزگیرها را در محل‌های مناسب قرار دهید.

- سینک را به طور کامل در جای خود محکم کنید.

نصب سینک ظرفشویینصب سینک ظرفشویی

سخن پایانی درباره سینک ظرفشویی

انتخاب سینک ظرفشویی مناسب، تصمیمی مهم و تاثیرگذار در دکوراسیون و کارایی آشپزخانه شما است. با مطالعه‌ی این مقاله و توجه به نکات کلیدی آن، می‌توانید بهترین سینک ظرفشویی را برای آشپزخانه‌ی خود انتخاب کنید و از زیبایی و کارایی آن برای سال‌های متمادی لذت ببرید.

گردآوری: بخش دکوراسیون سرپوش

  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش