یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۰:۴۶ - ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۲۱۵۹۹
نفت و انرژی

یک مقام مسئول نفتی: اگر تحریم لغو شود و بتوانیم جذب منابع بیشتری داشته باشیم، قطعا از قطر هم در پارس جنوبی پیشی می‌گیریم

پارس جنوبی,صحبت های یک مقام نفتی ایران درباره لغو تحریم ها
مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: باید از سال‌ها پیش درباره نگهداشت و ازدیاد برداشت اقدام می‌کردیم، اما این اقدام‌ها به تأخیر افتاده است. بنابراین اکنون جبران عقب‌ماندگی برای فشارافزایی پارس‌جنوبی باید آغاز شود و برای سرعت‌بخشی به شروع پروژه‌های فشارافزایی، باید هر هاب با زمان‌بندی مشخص و بودجه ۲.۴ میلیارد دلاری به نتیجه برسد.

تورج دهقانی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره افت فشار گاز در پارس جنوبی اظهار داشت: باتوجه به اینکه میدان نیمه دوم عمر خود را آغاز کرده اکنون افت فشار را در برخی بلوک‌ها شاهدیم.

وی افزود: اکنون موضوع این است که ایران دارنده دومین ذخایر گازی جهان و سومین تولیدکننده گاز است، به طوری که رکورد برداشت روزانه گاز از پارس جنوبی با رقم ۷۱۶ میلیون مترمکعب ثبت شده است اما در عین حال چهارمین مصرف‌کننده گاز نیز هستیم و این مسئله ناترازی را به چالش جدی کشور تبدیل کرده است.

مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: باید از سال‌ها پیش درباره نگهداشت و ازدیاد برداشت اقدام می‌کردیم، اما این اقدام‌ها به تأخیر افتاده است. بنابراین اکنون جبران عقب‌ماندگی برای فشارافزایی پارس‌جنوبی باید آغاز شود و برای سرعت‌بخشی به شروع پروژه‌های فشارافزایی، باید هر هاب با زمان‌بندی مشخص و بودجه ۲.۴ میلیارد دلاری به نتیجه برسد.

وی درباره تاثیر توافق در مذارکات بر روند توسعه پارس جنوبی و اجرای پروژه فشارافزایی تصریح کرد: کشور در شرایط سخت است دستگاه دیپلماسی تلاش می‌کند با مذاکرات مسائل بین‌المللی کشور را حل کند و تعدیل صورت گیرد، طبیعتا اگر شرایط تعدیل شود روند کاری ما هم تسهیل خواهد شد و فعالیت‌ها با سرعت و راندمان بیشتری پیگیری می‌شود.

دهقانی تاکید کرد: شعاری نمی‌گویم اما ما موضوعات کلیدی صنعت نفت و گاز را بعنوان سیاست راهبردی نظام و کشور معطل بحث تحریم و مذاکرات نکرده‌ایم و اقدامات خود را انجام می‌دهیم، اگر فضای بین‌المللی به نفع ما تسهیل شود کمک می‌کند سرعت و راندمان فعالیت‌ها بیشتر شود.

وی بیان کرد: ما منابع فراوانی نداریم، تحریم منابع را محدود و این شرایط به ما دیکته می‌کند از این منابع محدود استفاده بهینه داشته و این منابع اندک را در جای خوب تخصیص دهیم، اگر منابع فراوان شده و گشایش صورت گرفت تخصیص منابع بهتر خواهد شد و این امکان را خواهیم داشت که چند پروژه را باهم شروع کنیم، وقتی منابع کم است فقط مجبوریم پروژه‌های اولویت‌دار را اجرا کنیم.

مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس خاطرنشان کرد: در صورتی که تحریم لغو شود و بتوانیم جذب منابع بیشتری داشته باشیم،‌ قطعا از قطر هم پیشی می‌گیریم و از این بابت نگرانی وجود ندارد.

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش