یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴
۰۸:۵۳ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۸۷۲۸
سایر ورزشها

آخرین به‌روزرسانی ۲۰:۰۰

روز سوم مسابقات آسیایی/ یک طلا، یک نقره و دو برنز، حاصل تلاش ورزشکاران ایران

رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
ورزشکاران ایرانی در روز سوم رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی مقابل حریفان خود قرار گرفته‌اند و نفرات دیگری در انتظار آغاز بازی‌های خود هستند.

به گزارش تسنیم، ورزشکاران ایران در روز سوم بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ در رشته‌های مختلف با حریفان خود به رقابت می‌پردازند که گزارش لحظه‌به‌لحظه آن را در زیر می‌خوانید.

 

* تیراندازی:

مقدماتی و فینال تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت - پوریا نوروزیان و مهیار صداقت تیراندازان ایران در این بخش بودند که نوروزیان با کسب رتبه دوازدهم از رسیدن به فینال بازماند و صداقت با کسب عنوان چهارمی به فینال این مسابقات رسید.

 

در فینال، مهیار صداقت با امتیاز ۴۰۶ در رده ششم ایستاد و از کسب مدال بازماند.

 

رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

تپانچه بادی ۱۰ متر مردان- ابراهیم برخورداری و جواد فروغی ۲ نماینده ایران در بخش ۱۰ متر تپانچه آقایان موفق به کسب امتیازات لازم جهت حضور در فینال این مسابقات نشدند و از گردونه رقابت‌ها حذف شدند. فروغی در رقابت امروز بیست و یکم شد و برخورداری به رتبه‌ای بهتر از بیست و پنجم دست پیدا نکرد.

 

میکس تراپ- مرحله مقدماتی مسابقات میکس تراپ برگزار شد و تیم ایران متشکل از محمدحسین پرورش‌نیا و سپیده سیرانی در رده دهم قرار گرفت و از راه‌یابی به فینال بازماند.

* روئینگ:

روئینگ تک نفره سنگین وزن: مجتبی شجاعی با ثبت زمان ۸:۲.۹۴ در ماده تک نفره سنگین وزن مردان سوم شد و به فینال نرسید. کره جنوبی و قزاقستان به عنوان نفرات اول و دوم این گروه راهی فینال شدند و نمایندگان ایران، عربستان و مالزی به کار خود در این ماده پایان دادند.

 

شانس مجدد روئینگ تک نفره زنان- مهسا جاور: جاور با ثبت زمان ۸:۴۰.۶۳ مجوز حضور در فینال رقابت‌ها را به دست آورد.

 

رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

شانس مجدد روئینگ دو نفره جفت پاروی مردان- عادل حبیبیان و محسن شادی: تیم روئینگ سنگین وزن دو نفره مردان کشورمان در مرحله رپه شارژ  با ثبت زمان  ۷:۱۲.۴۰ در رده سوم ایستاد و از راهیابی به فینال بازماند.تیم‌های ازبکستان و چین به عنوان تیم‌های اول و دوم راهی فینال شدند و ایران، چین تایپه و قزاقستان از صعود به فینال بازماندند.

 

رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

* تیراندازی با کمان:

مقدماتی ریکرو انفرادی زنان زهرا نعمتی: نعمتی در دور مقدماتی با کسب ۶۲۲ امتیاز در رده سی و یکم ایستاد. نعمتی روز پنجشنبه به رقابت با حریفانش خواهد پرداخت.

 

مقدماتی ریکرو انفرادی مردان-صادق اشرفی با ۶۴۴ امتیاز در رده سی و چهارم ایستاد, امین پیرعلی با ۶۳۴ امتیاز چهل و پنجم شد و میلاد وزیری با ۶۱۶ امتیاز در رده پنجاه و هشتم قرار گرفت. عرفان ارژنگی‌پور نیز با ۶۱۱ امتیاز شصت و پنجم شد. با این نتایج، همه تیراندازان به جز ارژنگی‌پور راهی مرحله بعدی شدند.

 

- در ریکرو میکس، ایران با ترکیب زهرا نعمتی و صادق اشرفی به میدان رفت و در مرحله مقدماتی با ۱۲۶۶ امتیاز سیزدهم شد و به مرحله حذفی راه پیدا کرد.

 

- در ریکرو تیمی، ایران با ترکیب  عرفان ارژنگی‌پور، صادق اشرفی و امین پیرعلی رقابت کرد که در مرحله مقدماتی با ۱۸۹۴ امتیاز در رده دوازدهم قرار گرفت. 

 

* کبدی:

تیم کبدی  بانوان ایران در سومین دیدار خود به مصاف چین تایپه رفت و در پایان با نتیجه ۲۲ بر ۱۸ مغلوب حریف خود شد. بانوان کبدی ایران در دو بازی گذشته خود به برتری دست یافته بود و صعود خود را قطعی کرده بود. طبق اعلام مسئولان فدراسیون کبدی، تیم ملی بانوان ایران به عنوان صدرنشین گروه B به مرحله نیمه نهایی صعود کرده است و پنجشنبه به مصاف تیم دوم گروه A یعنی تایلند می‌رود.

 

- تیم کبدی مردان کشورمان در سومین دیدار خود  به مصاف تیم مالزی رفت و در پایان موفق شد با نتیجه ۵۸ بر ۲۴ به پیروزی برسد. ایران در دو بازی گذشته خود موفق شده بود تیم‌های ژاپن و پاکستان را شکست بدهد. ملی‌پوشان کشورمان فردا دو بازی دیگر دارند و ساعت ۱۴:۳۰ به وقت محلی با نپال و ۱۸:۳۰ با اندونزی بازی می‌کنند. البته ساعت مسابقات ممکن است کمی جابه‌جایی داشته باشد.

 

* دوچرخه‌سواری:

- کراس کانتری زنان:فرانک پرتوآذر ملی پوش دوچرخه سواری کشورمان به دلیل پارگی زنجیر دوچرخه‌اش ۵ دقیقه از رقبا عقب افتاد و در نهایت به عنوان چهارمی این دوره از مسابقات دست یافت. روز گذشته نیز حسین زنجانیان به دلیل پارگی تایر دوچرخه بخت کسب مدال را از دست داده بود.

 

رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

- کراس کانتری مردان: فراز شکری در فینال دوچرخه‌سواری کوهستان پس از دو رکابزن چینی و نماینده قزاقستان، با زمان ۱:۳۷:۵۴ ساعت در رده چهارم ایستاد و موفق به کسب مدال نشد.در همین ماده محمد پورشریف با زمان ۱:۴۸:۴۸ ساعت در رده پنجم قرار گرفت.

 

* شنا: 

سینا غلامپور و بنیامین قره حسنلو دو شناگر جوان تیم ملی ایران در ماده ۵۰ متر آزاد با حریفان قدرتمند آسیایی خود به رقابت پرداختند. قره‌حسنلو در این مسابقات زمان ۲۳:۱۱ را ثبت کرد تا یک صدم ثانیه رکورد ملی ایران را در این ماده ارتقا بدهد. قره‌حسنلو با این نتیجه در مجموع در رده ۱۹ قرار گرفت.

 

 سینا غلامپور نیز با زمان ۲۳:۵۴ در رتبه ۲۳ دور مقدماتی قرار گرفت. در این ماده ۵۱ شناگر به رقابت با یکدیگر پرداختند که تنها ۸ نفر از آنان جواز حضور در فینال را یافتند. بهترین شناگر دور مقدماتی ۵۰ متر "هکسین" از چین با زمان ۲۲:۲۱ بود.

 

* تکواندو:

در دومین روز از رقابت‌های کیوروگی تکواندو، پریسا جوادی در وزن منهای ۵۷ کیلوگرم در برابر مرجان تولبرنجنوا قزاقستانی در سه راند مسابقه با نتیجه ۱۵ بر ۱۰ مغلوب و از دور مسابقات حذف شد.

 

وی در مسابقه نخست خود، ابتدا در راند اول ۲ بر۰ بازنده شد و در همان ابتدای راند دوم ۵ امتیاز از دست داد و در ادامه، راند دوم را ۹ بر۴ عقب افتاد تا در راند سوم با توجه به اینکه چیزی برای از دست دادن نداشت با تمام وجود مبارزه و امتیازات عقب مانده را جبران کند.

 

در پایان راند سوم پریسا جوادی نهایت تلاشش را برای جبران امتیازات عقب افتاده کرد ولی در نهایت با نتیجه  ۱۵بر۱۰ مسابقه را واگذار و از دور رقابت‌ها حذف شد. در این وزن ۲۰ تکواندو کار حضور دارند تا یکی از شلوغ ترین اوزان تکواندو باشد.

 

- سعید رجبیدر مرحله یک چهارم نهایی با برتری ۵ بر ۴ برابر سون هون جی از چین مدال برنز خود را قطعی کرد. او در مرحله نیمه نهایی با زاپاروف از قزاقستان مبارزه کرد و با نتیجه ۱۱ بر ۷ پیروز شد و گام به فینال شد.وی در فینال مقابل «دیمیتری شوکین» از ازبکستان قرار گرفت و پس از تساوی یک بر یک در سه راند قانونی، در راند طلایی با نتیجه ۳ بر ۲ پیروز شد و به مقام قهرمانی رسید. این چهارمین طلای کاروان ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۶ بود.

 

رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

همچنین در وزن مثبت ۶۷ کیلوگرم بانوان، زهرا پوراسماعیل در دور نخست به مصاف "اسوت لانا" از ازبکستان رفت و  با شکست ۶ بر ۳ از دور مسابقات کنار رفت . در حالی که راند اول این دیدار با برتری ۲ بر صفر جوادی در جریان بود، حریف ازبکستانی در راند دوم امتیازات عقب افتاده را جبران کرد  و در نهایت در راند سوم با کسب ۴ امتیاز دیگر به برتری دست یافت. زهرا پوراسماعیل نیز با این باخت از جدول ۱۵ نفره این رقابت‌ها کنار رفت.

 

در وزن ۸۰+ کیلوگرم آقایان، سعید رجبی در نخستین گام به مصاف نماینده کره‌جنوبی رفت و پس از تساوی ۳-۳ در سه راند قانونی مسابقه موفق به برتری در راند طلایی شد. رجبی پیش از این نیز یک بار دیگر در دیدار نهایی مسابقات دانشجویان جهان از سد حریف خود گذشته بود.

 

* کشتی فرنگی: 

محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم در دور نخست به مصاف فرنگی‌کاری از سوریه رفت و ۱۱ بر ۲ به پیروزی رسید. وی در دور بعدی با «المورات تاسمورادوف» از ازبکستان، دارنده مدال برنز در المپیک ۲۰۱۶ ریو روبه‌رو شد و این حریف قدرتمند را ضربه فنی کرد تا راهی نیمه نهایی شود.

 

گرایی در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۱۰ بر صفر برابر «کبیسبایف» نماینده قزاقستان شکست خورد و شانس صعود به فینال را از دست داد و راهی دیدار رده‌بندی شد. گرایی در دیدار رده‌بندی مقابل نماینده چین تایپه در ۵۶ ثانیه به برتری ۱۱ بر صفر دست یافت و مدال برنز را به خود اختصاص داد.

رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

 

مهرداد مردانی در وزن ۶۰ کیلوگرم در دور اول مقابل نماینده کره جنوبی که مدال برنز جهان را نیز در کارنامه داشت، با نتیجه ۷ بر ۳ پیروز شد و گام به دور بعدی گذاشت. مردانی در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل «شینوبو اوتا» از ژاپن ۹ بر صفر مغلوب شد. وی در جدول شانس مجدد با حساب ۹ بر صفر از سد «سیدیک حسن» نماینده اندونزی گذشت و راهی دیدار رده‌بندی شد. مردانی در دیدار رده‌بندی مقابل «باخراموف» از ازبکستان قرار گرفت و ۸ بر صفر به پیروزی رسید و صاحب مدال برنز شد.

رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

 

* ووشو: 

-  در سومین روز از رقابت های ووشو هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی زهرا کیانی در بخش تالو (اجرای فرم) به مصاف حریفان رفت. وی که روز یکشنبه در فرم «جین شو» با امتیاز ۹،۷۰ در رتبه دوم ایستاده بود، امروز در «چیانگ شو» به اجرای فرم پرداخت و با عملکردی ایده آل به امتیاز ۹،۷۱ رسید.

 

در نهایت کیانی در مجموع دو فرم جین شو و چیانگ شو با امتیاز ۱۹،۴۱ در رده دوم قرار گرفت و مدال نقره هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی را کسب کرد.

 

نماینده چین در مجموع با امتیاز ۱۹،۴۹ به مدال طلا رسید و تالوکار ویتنامی با ۱۹،۴۰ بر سکوی سوم ایستاد.

 

کیانی به نخستین بانوی تالوکار ایران تبدیل شد که در بازی‌های آسیایی موفق به کسب مدال می‌شود و نام خود را در تاریخ ووشوی ایران ثبت کرد.

 

وی در مسابقات جهانی بزرگسالان به ۲ مدال نقره و برنز و در پیکارهای جهانی رده‌های سنی نیز به چندین مدال طلا، نقره و برنز رسیده و امروز توانست، کلکسیون افتخارات خود را در اوج جوانی تکمیل کند.

 

رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

- الهه منصوریان در وزنه ۵۲- کیلوگرم کهپیش از این برابر «دوی سناتوهی» نایب قهرمان جهان از هند به پیروزی رسیده بود، امروز در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف «تی تو تای» از ویتنام رفت و در ۲ راند متوالی این رقیب را شکست داد تا به نیمه نهایی راه یابد. بدین ترتیب منصوریان با صعود به نیمه نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد و عصر فردا برای رسیدن به فینال به مصاف «دیوین والی» می‌رود.

 

- شهربانو منصوریان که با یک قرعه استراحت به یک چهارم نهایی راه یافته بود، به مصاف «تی تای هانگ» از ویتنام رفت و در همان راند نخست با ارائه فنون مختلف امتیازات متعددی به دست آورد و با ضربه فنی به پیروزی رسید. شهربانو با این پیروزی به نیمه نهایی رسید و مدال برنز را مسجل کرد تا عصر فردا در نیمه نهایی با «سوچایا بوالونگا» از تایلند مبارزه کند.

 

- عرفان آهنگریان در وزن ۶۰- کیلوگرم در مرحله یک‌چهارم نهایی با «سونگ هیون جو» از کره جنوبی مبارزه کرد و  سه راند با نتیجه ۲ بر یک پیروز شد تا ضمن صعود به مرحله نیمه‌نهایی، کسب مدال برنز را قطعی کند.

 

- فرود ظفری در مرحله یک‌چهارم نهایی وزن ۶۵- کیلوگرم ساندا، مقابل «هوانگ وان کائو» از ویتنام در دو راند پیاپی به پیروزی رسید و گام به نیمه نهایی گذاشت.

 

- محسن محمدسیفی در مرحله یک‌چهارم نهایی وزن ۷۰- کیلوگرم ساندا، مقابل نماینده لائوس  قرار گرفت و در حالی که ۳۰ ثانیه از زمان مبارزه گذشته بود، ضربات محکمی را به حریف زد و او را به بیرون پرتاب کرد. این اتفاق موجب مصدومیت ووشوکار لائوسی شد و او نتوانست به مبارزه ادامه بدهد تا محمدسیفی به یک برد آسان دست یابد و ضمن صعود به نیمه‌نهایی، مدال برنز خود را مسجل کند.

 

 

* قایقرانی: 

- کانو اسلالوم: محمدمهدی کنارنگ در کانوی مردان با رکورد ۱۱۳.۸۰ ثانیه در رده سیزدهم دور مقدماتی قرار گرفت و به نیمه نهایی صعود کرد.

 

- کانو اسلالوم: شقایق سیدیوسفی با رکورد ۱۷۹.۳۷ ثانیه در رده دهم دور مقدماتی قرار گرفت و به نیمه نهایی صعود کرد.

 

- کایاک اسلالوم: رکسانا رزاقیان در کایاک بانوان با رکورد ۱۱۲.۲۶ ثانیه در رده هفتم دور مقدماتی قرار گرفت و به نیمه نهایی راه یافت.

 

- کایاک اسلالوم: امیرمحمد فتاح‌پور در کایاک مردان با رکورد ۹۱.۲۶ ثانیه در رده هفتم دور مقدماتی قرار گرفت و به نیمه نهایی صعود کرد.

 

رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

* سوارکاری:

با پایان رقابت‌های انفرادی درساژ در پارک مرکزی اسب سواری جاکارتا، لیتا سهی نماینده کشورمان، موفق شد با کسب عنوان نهم راهی فینال مسابقات شود. در این رقابت، ورزشکاران مالزی، کره جنوبی و هنگ کنگ اول تا سوم شدند. سهی دیروز عنوان دوازدهم مسابقات را کسب کرده بود و امروز با کسب امتیاز ۶۷.۲۶، صعود خود به فینال را تثبیت کرد. رقابت فینال با حضور ۱۵سوارکار برتر، فردا برگزار خواهد شد.

 

رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

 

والیبال ساحلی:

- تیم والیبال ساحلی ب ایران با ترکیب بهمن سالمی و آرش وکیلی در دومین مسابقه خود موفق به برتری ۲ بر صفر با نتایج ۲۱ بر ۱۱ و ۲۱ بر ۱۷ برابر تیم مالدیو شد. تیم ایران ب در این مسابقات با تایلند، مالدیو و قطر ب همگروه است و فردا با قطر ب دیدار خواهد کرد.

 

رقابت‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

 

بسکتبال سه نفره: 

تیم بسکتبال سه نفره بانوان ایران در نخستین دیدار خود بعدازظهر امروز در گروه سوم به مصاف تایلند رفت و با نتیجه ۱۱ بر ۷ مغلوب شد. این نخستین حضور بسکتبال بانوان ایران در بازی‌های آسیایی پس از ۴۰ سال است.

 

این خبر در حال تکمیل است...

 

 

  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۲۰ شهریور
    -
    ۲۱:۳۰
  • جمعه ۲۱ شهریور
    والیبال قهرمانی جهان
    فیلیپین - تونس
    ۱۳:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    تراکتور - آلومینیوم اراک
    ۱۸:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاتفاق - الاهلی عربستان
    ۱۸:۵۵
  • لیگ برتر ایران
    خیبر خرم آباد - فجر سپاسی
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر روسیه
    روبین کازان - دینامو ماخاچ قلعه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    عجمان - البطائح
    ۱۹:۴۵
  • لیگ برتر ایران
    گل گهر سیرجان - سپاهان
    ۲۰:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - استقلال
    ۲۰:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاتحاد - الفتح
    ۲۱:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - آینتراخت فرانکفورت
    ۲۲:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    مارسی - لوریان
    ۲۲:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    سویا - الچه
    ۲۲:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    ایپسویچ - شفیلد یونایتد
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۲۲ شهریور
    والیبال قهرمانی جهان
    آمریکا - کلمبیا
    ۰۵:۳۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    کوبا - پرتغال
    ۰۹:۰۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    ژاپن - ترکیه
    ۰۹:۳۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    آلمان - بلغارستان
    ۱۳:۰۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    هلند - قطر
    ۱۳:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۵:۰۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    آکسفورد یونایتد - لسترسیتی
    ۱۵:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    هایدنهایم - دورتموند
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    الجزیره امارات - النصر دبی
    ۱۷:۱۰
  • لیگ برتر انگلیس
    اورتون - استون ویلا
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    نیوکسل - ولورهمپتون
    ۱۷:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال سوسیداد - رئال مادرید
    ۱۷:۴۵
  • لیگ برتر ایران
    ذوب آهن - مس رفسنجان
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    شمس آذر قزوین - پیکان
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    چادرملو اردکان - ملوان
    ۱۸:۰۰
  • سوپرلیگ یونان
    المپیاکوس - پانسرارایکوس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - فولاد
    ۱۹:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    یوونتوس - اینتر
    ۱۹:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    وستهم - تاتنهام
    ۲۰:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - هامبورگ
    ۲۰:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الهلال - القادسیه
    ۲۱:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    فیورنتینا - ناپولی
    ۲۲:۱۵
  • لیگ برتر انگلیس
    برنتفورد - چلسی
    ۲۲:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    اتلتیکومادرید - ویارئال
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش