سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
کد مقاله: ۹۹۰۶۰۰۰۶۹

بیوگرافی جان مینارد کینز و فعالیت های او در دوران زندگی اش (+ تصاویر)

جان مینارد کینز,عکس های جان مینارد کینز,زندگینامه جان مینارد کینزجان مینارد کینز در سال ۱۹۱۱ سردبیری یک مجله اقتصادی را پذیرفت
جان مینارد کینز آخرین فرد سلسله ای از اقتصاد دانان بزرگ انگلیسی است که تاثیری ژرف بر علم اقتصاد گذاشته است. او تا لحظه ی مرگ از فعالیت بازننشست و با وجود بیماری قلبی بعد از جنگ جهانی دوم هم رهبری تیم مذاکره کننده انگلستان را برعهده داشت.

چکیده ای از بیوگرافی جان مینارد کینز

نام کامل: جان مینارد کینز

حیطه: اقتصاد سیاسی

مکتب: اقتصاد کینزی

زادروز: ۵ ژوئن ۱۸۸۳

زادگاه: کمبریج، انگلستان

تاریخ مرگ: ۲۱ ماه آوریل ۱۹۴۶

بیوگرافی جان مینارد کینز

جان مینارد کینز در ۵ ژوئن ۱۸۸۳ در انگلستان متولد شد. خانواده او از طبقه متوسط جامعه محسوب می شدند.  جان مینارد کینز فرزند نویل کینز اقتصاددان مشهور است و از این جهت با جان استوارت میل که او هم فرزند جیمز میل اقتصاددان معروف قرن نوزدهم پدر و فرزند اقتصاددان بوده اند قابل مقایسه است. پدر او استاد اقتصاد و منطق دانشگاه کمبریج بود. 

زندگی نامه جان مینارد کینز,جان مینارد کینز,کتابهای جان مینارد کینزجان مینارد کینز پس از پایان تحصیلات به خدمات دولتی روی می‌آورد

جان مینارد کینز (۱۹۴۶- ۱۸۸۳) آخرین فرد سلسله ای از اقتصاد دانان بزرگ انگلیسی است که تاثیری ژرف بر علم اقتصاد گذاشته است. همه می پذیرند که سر سلسله این اقتصاد دانان، آدام اسمیت (۱۷۹۰- ۱۷۲۳) است و کتاب ثروت ملل (۱۷۷۶) او را معمولاً سر آغاز علم اقتصاد مدرن می پندارند. این زنجیره با دیوید ریکاردو (۱۸۲۳- ۱۷۷۲) ادامه می یابد که اصول اقتصاد سیاسی اش (۱۸۱۷) در بیشتر سالیان سده نوزده میلادی بر اقتصاد کلاسیک سایه افکند و به شکلی تصادفی یکی از مفاهیم بنیادین کارل مارکس (نظریه ارزش کار) را برای وی فراهم آورد. اصول اقتصاد سیاسی جان استوارت میل (۱۸۷۳- ۱۸۰۶) که در ۱۸۴۸- همان سال انتشار مانیفست کمونیست مارکس و انگلس- منتشر شد، برای چند دهه به کتاب درسی معیار در جهان انگلیسی زبان و فراتر از آن بدل شد. نظریه اقتصاد سیاسی (۱۸۷۱) ویلیام استنلی ژوونز، سر آغازی شد بر «انقلاب نهایی گرایی» (marginal Revolution) که تأکید بر مطلوبیت (تقاضا) را به جای تأکید بر هزینه تولید (عرضه) در مقام تعیین کننده ارزش نشاند.

ژوونز نشان داد که «مطلوبیت نهایی» یا مطلوبیت به دست آمده از داشتن یک واحد بیشتر از چیزی، نقش کلیدی را در تعیین قیمت بازی می کند، نه «مطلوبیت کل» و به این ترتیب گره از پارادوکس کلاسیک آب- الماس گشود (الماس یک کالای تجملی است و آب یک نیاز ضروری؛ با این حال قیمت الماس بیش از آب است). آلفرد مارشال (۱۹۲۴- ۱۸۴۲) استاد، راهبر و پشتیبان خود کینز، بعد از انتشار ویرایش اول اثر کلاسیکش، اصول علم اقتصاد (۱۸۹۰) تا دهه ۱۹۳۰ علم اقتصاد را در دنیای انگلیسی زبان زیر سایه خود برد.

نظریه ی توسعه اقتصادی جان مینارد کینز,بیوگرافی جان مینارد کینز,جان مینارد کینزجان مینارد کینز در سال ۱۹۳۶ کتاب نظریه عمومی اشتغال بهره و پول را منتشر نمود

جان مینارد کینز، در زمان جنگ جهانی اول در خزانه داری انگلیس مشغول بکار بود و بعد از جنگ، ریاست هیأت نمایندگی خزانه داری انگلیس در انجمن صلح پاریس را بر عهده داشت. وی در سال ۱۹۱۹ نماینده وزیر دارایی در شورای عالی اقتصاد انگلستان شد؛ ولی خیلی زود از این سمت کناره گیری نمود زیرا توصیه های او درباره نحوه دریافت غرامت جنگی از دولت آلمان مورد پذیرش مقامات انگلیسی واقع نشد. جان مینارد کینز به روشنی حلقه ای از این زنجیر است.

زمانی که تاریخ نگاران« تک» نوشته کلاسیک هر کدام از این اقتصاددانان بزرگ را نام می برند، از نقش جریان ساز نظریه عمومی جان مینارد کینز در این میان یاد می کنند. با این همه از نگاه من حتی اگر این کتاب هیچوقت چاپ نمی شد، باز هم جان مینارد کینز عضوی از این سلسله بود.

تحصیلات جان مینارد کینز

جان مینارد كینز در ابتدا در رشته ریاضیات تحصیل می كرد، او به واسطه مطالعه آثار برتراند راسل و آلفرد نورث وایتهد، كار كردن بر روی نظریه احتمالات را كنار گذاشت تا بتواند ایده های خود در باب اقتصاد را دنبال كند. او یك مكتب اندیشه ای بنیاد نهاد كه اقتصاد كینزی نام گرفت و این تنها مكتب اقتصادی است كه عنوان خود را از نام بنیانگذارش اقتباس كرده است.

حاصل کار جان مینارد کینز در هندوستان کتاب ارزنده پول و مالیه هند بود. استعداد جان مینارد کینز در ریاضیات او را یك سر و گردن از هم‌سن و سالانش بالاتر قرار می داد و به پشتوانه همین استعداد توانست بورسیه كالج ایتون را كسب كند. حضور در كالج به او این فرصت را داد تا بتواند استعداد خود را در مباحث وسیعی مثل فلسفه و تاریخ بروز دهد و همینطور با اشراف و اعیان جامعه نیز مراوده داشته باشد. او بعد از اتمام تحصیلات متوسطه به دانشگاه اتون راه یافت و از آن جا در سال ۱۹۰۲ به کالج سلطنتی کمبریج رفت. او بعد از اتمام تحصیلات خود در کمبریج، در اداره هندوستان وزارت دفاع انگلستان بعنوان کارمند مشغول بکار شد. کینز در سال ۱۹۰۹ به کمبریج بازگشت و بعنوان دانشیار ارشد کالج کارش را شروع کرد و در سال ۱۹۱۱ هم سردبیری یک مجله اقتصادی را پذیرفت.

ازدواج جان مینارد کینز

جان مینارد کینز در سال ۱۹۲۵ با لیدیا لوپوکووا ازدواج کرد. لیدیا، یک بالرین روس بود و تحصیلات بسیار اندکی داشت ولی به اعتقاد جان مینارد کینز از روحی آزاد برخوردار بود.

جان مینارد کینز,نظریه ی توسعه اقتصادی جان مینارد کینز,کتابهای جان مینارد کینزجان مینارد کینز، در سال ۱۹۲۵ با لیدیا لوپوکووا ازدواج کرد


آثار جان مینارد کینز

مشهور ترین آثار جان مینارد کینز عبارتند از “پیامدهای اقتصادی صلح” كه او در آن، پیش بینی كرده بود كه میزان زیاد غرامت كه برای ژاپن و آلمان وضع شده، به بی ثباتی سیاسی منجر خواهد شد و كتاب “نظریه عمومی اشتغال، بهره و پول”، كتاب اخیر علاوه بر تبعات اقتصادی، اثرات عظیم اجتماعی، سیاسی و ایدئولوژیك نیز بر جای گذاشته است.

تقریباً دو سوم از کتاب بهای صلح که طی می شود، قهرمانِ داستانِ کارتر در یکشنبۀ عید پاک سال ۱۹۴۶ از دنیا میرود ولی روایتِ داستان هم چنان ادامه می یابد. در طی سال های بعد از جنگ، کینزگرایی به عنوانِ مدل اقتصادی جدید و پذیرفته شده جای خود را در آمريکا باز می کند. در ادامه، کارتر فرآیند فروپاشی میراث فکری جان مینارد کینز و پس زدن آن از طرف نئولیبرال هایی مانند جوزِف شومپیتر و فردریش هایِک را بررسی می کند. اگر کینزین ها و نئولیبرال ها هر دو مدعی بودند که نظریه هایشان سدی در برابر اقتدارگرایی است ولی هیچ یک از دو طرف نمی توانند ادعا کنند که در اواسط دهۀ ۱۹۷۰ در اوج قلۀ اخلاق قرار داشته اند. درست هنگامی که نئولیبرال هایی مانند میلتون فریدمن مشغول مشاوره دادن به دیکتاتوری نظامی پینوشه در شیلی بودند، سازمان های آمریکایی متعددی با توسل به مانورهای مالی کینزی مشغول تأمین مالی حمام خونِ پایان ناپذیرِ جنگ ویتنام بودند.

اقتصاد جان مینارد کینز

اقتصاد کینزی نظریه ای در اقتصاد کلان است که بر پایه ایده های جان مینارد کینز بنا شده است. اقتصاددانان کینزی گرا استدلال می کنند که تصمیمات بخش خصوصی گاهی وقت ها امکان دارد منجر به نتایج غیرکارا در اقتصاد کلان شود و بدین ترتیب از سیاست گذاری فعال دولت در بخش عمومی حمایت می کنند. این سیاست گذاری ها شامل سیاست های پولی که توسط بانک مرکزی اعمال می شود، یا سیاست های مالی حکومت که به قصد پایدار کردن چرخه تجاری انجام می شود، است. کینزگرایی ملی، نوعی سیاست اقتصادی- سیاسی است که در تلاش است در داخل نظام سرمایه داری با ارائه مجموعه ای خدمات رفاهی- اجتماعی و کنترل نسبی اقتصاد به وسیله دولت از بروز بحران های ادواری و غیرادواری نظام اقتصادی سرمایه داری جلوگیری کند.

بیماری قلبی جان مینارد کینز

جان مینارد کینز که از سال ۱۹۳۷ به بیماری قلبی مبتلا شده بود، در ۲۰ ماه آوریل ۱۹۴۶ در خانه روستایی خود در ساسکس در تیلتون درگذشت. او بعد از مرگ سوزانده شد و خاکسترش در بلندی های منطقه به باد سپرده شد.

عکس های جان مینارد کینز,جان مینارد کینز,زندگی نامه جان مینارد کینزجان مینارد کینز،در ۲۰ ماه آوریل ۱۹۴۶ در خانه روستایی خود درگذشت

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش