
علی فاضلی رئیس اتاق اصناف و عضو ستاد تنظیم بازار در گفتوگو با ایلنا، در واکنش به قیمت اعلام شده مرغ به نقل از تنظیم بازار اظهار کرد: چنین مصوبهای از سوی ستاد تنظیم بازار وجود ندارد. ستاد تنظیم بازار هر مصوبهای را که تنظیم کند به اتاق اصناف و برای خود من ارسال میکند اما چنین مصوبهای وجود ندارد.
مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی هم در این زمینه به خبرنگار اقتصادی ایلنا گفت: چنین قیمتی به ما نرسیده است و بعید میدانم چنین قیمتی را ستاد تنظیم بازار تصویب کند. تا قبل از تعطیلی که چنین قیمتی نبود و امروز هم قیمت به ۸۸۰۰ تا ۸۹۰۰ تومان رسیده و افزایش قیمت بیشتر نداشتیم.
طبق گزارش میدانی خبرنگار اقتصادی ایلنا هم قیمت مرغ کشتار روز درب خرده فروشیها ۸۹۰۰ تومان است و خبری از قیمت ۹۲۵۰ تومان نیست.
یکی از فروشندگان گفت: برخی خرده فروشیها روز دوشنبه را که تعطیلی رسمی بود قیمت مرغ را افزایش دادند اما امروز دوباره کاهش یافته و باز هم کاهش خواهد داشت.
| مرغ و ماهی | قیمت |
| مرغ کشتار روز | ۸۹۰۰ |
| فیله مرغ | ۱۸۲۰۰ |
| سینه بدون استخوان | ۱۶۲۰۰ |
| جوجه با کتف | ۱۴۸۰۰ |
| سینه با استخوان | ۹۵۰۰ |
| ران پاک کرده | ۱۳۵۰۰ |
| ران مرغ | ۹۳۰۰ |
| مرغ سبز | ۱۱۶۰۰ |
| بال | ۱۳۰۰۰ |
| کتف | ۹۵۰۰ |
| گردن | ۳۰۰۰ |
| ماهی قزل آلا پاک کرده | ۲۱۸۰۰ |
| بوقلمون کامل | ۱۴۶۰۰ |
| بوقلمون بدون استخوان | ۲۷۸۰۰ |
| ران بوقلمون | ۱۷۲۰۰ |
| مغز ران بوقلمون | ۲۹۰۰۰ |
- 11
- 5










































